dayak

Iyi bari sadece annelerinin dayak yedigini gorecekler. Cok fedakarsin

Hemen git rapor al doktordan. Ben acikcasi bir daha yapmayacagindan emin degilim. Bir insan nasil bir insani dover ya hemde hamilesin. Hayvan bile demek istemiyorum hayvanlara saygisizlik etmemek icin.
Ne yapmayi dusunuyorsun peki? Yasayacak baska yer bul derdim sanirim ben.

Ben bile bakarim sana git. Is bul demiyorum evde cocuklar uyurkeeen boncuk isleme nikah sekeri vs bunlardan sozediyorum ve bu duruma cok uzuldum cocuk agladi dedigin icin kurtul istiyorrum

Iyi bari sadece annelerinin dayak yedigini gorecekler. Cok fedakarsin
Beni düşündüğünüz için iyiliğim için yazıyorsunuz ben olsam bende öyle derdim. Ama ben size derdimi anlatamıyorum rica ediyorum konuma dahil olmayın çünkü beni incitiyorsunuz. İyi akşamlar ...

babanız o kadar iyi babaymiş ki sizi şiddete alistirmis sırf ondan kurtulmak için okulu bırakıp evlenmissiniz kızınız da sizin ayniniz olacak çünkü pasif bir annesi var alkolik bir babayla hala evli olan kendi anneniz gibisiniz
kendi hayatınızı mahvetmeniz sizin sorununuz olabilir bari sizin gibi aileler de çocuk yetişmeşe de toplumu daha da mahvetmeseler
sığınma evine cocugumu goturemem diyorsunuz ya eşiniz sizi bir sinirle öldürdüğünde daha kötü bir yer olan çocuk yurtlarina verilecek çocuğunuz
ama tabi önemli olan sizin rahatiniz aman ha çalışıp bir şey başarmak zorunda kalmayın biraz güç özgüven falan kazanırsınız neyinize gerek böyle devam

Utusuz pantolon yüzünden insan dönülmez kaldi ki şiddetin hicbir bahanesi olamaz. Ve eminim af dilese bile artarak devam edecektir. Sanmaki af diledi pişman bir daha yapmaz emin ol daha fazlası gelir. Esimi seviyorum diyorsan tedavi icin ikna eet. BaSka turlu düzelmez allah korusun birgün daha kotu dovebilir geri donulmeyecek zarar verebilir. ŞimdideN önlemini al

Annem babamdan boşandı!! Uslubunuza dikkat edin !

O evladin sürekli annesin dayak yediğini görerek büyüyecek sana demicekmi sen bu adamin kahrini niye çektin.Ve işin dahada kötüsü kız cocuguysa sizin gibi kahır çekmeyi öğrenecek,erkekse babasi gibi olmayı..Allah yardimcin olsun

Senmi rahatsin banami oyle geldi sen dayagiMI falan diye sahiplenerek yazmisin ama ben okurken baya bayaaa kalbim sıkısti bu nasil bir piskopatlik (dicem kelimenin yumusatilmisi )dir bir pantolon icin dayak hemde bebis varken hemde hamileyken dicek cok sey varda neyse Allah yardimcin olsun

Gerçekler çok acıdır evet..

Şuan başka çaren yok diye,burada sivri dille yazılan dogrular sana yanlış geliyor olabilir.
Ama çocuklarını ve kendini düşün.

Çekme eziyetleri,çocuklarınada çektirme

İnşallah şu kırık gönlümle duamdır ikisi birden kırılsın!
Burada uzun uzun kalmanız enteresan! Anlattıklarınıza göre olay ÇOK VAHİM bunu kavrayın!!!! Şoktan çıkın. Elleri kırılmasın, çalışsın ki çocuklarına ve size nafaka ödesin. Darp raporunuzu alın. Evden uzaklaştırma kararı alın. Siz evde kalırsınız o gider. En yakın polis karakolundan size yardımcı olurlar. Kimseye ihtiyacınız olmaz, maaşından kesilir size ödenir. Tedbir olarak nafakayı hemen bağlatabilirsiniz. Tazminat da kazanırsınız. Delil toplarsanız tabii ki. Onun çocuklarına destek olması için evli olmanız veya aynı evde yaşamanız gerekmiyor. Ona mecbur değilsiniz. Düşüncelerinizle, kolay bir işin zor olduğuna kendinizi inandırmayın.

Tabi ki değiştiriyor, yazdığımız kadar tanıyoruz birbirimizi.
Siz benzer şeyler yaşadığınız için daha iyi anlamışsınızdır belki..
Bende elbette uzun vadede ki planlardan bahsediyorum.
En azından bir karar verip o yolda ilerleyebilir. Tavrını belli eder eşine.
Çalışır para biriktirir, hazır olunca ayrılabilir.
Siz deneyimlerinizden nasıl bir yol izlediğinizden bahsedip daha gerçekçi fikirler verebilirsiniz.
Asla bebeği aldırmasını düşünmedim.
Hiçbirşeye sığınamıyorsa kendi gururuna sığınsın.
Boşanmayı bende düşündüm Hemde çok kısa bir süre önce.
Hem de dayağın zerresi yoktu, insan şak diye çözüm bulamıyor ama en azından niyetini belli ediyor eşine.
Bu bile bir adım oluyor, başlangıç oluyor.
Baştan mağlup olmak olmaz. Hemen olmaz belki ama, olur.

Adam yüzde yüz hatalı tabi. Ben sadece bidaha böyle bişy yaparsa sizi kaybedecğni iyice hissttrn derim. Boşan demek en kolayı ama herkesin milyon tane pis huyu olablyor. Sadece afftmeyn. Y

Bu kadar şeyde yazarken öyle çıkmış dayağım kelimesine mi takıldınız? Fazlasıyla acı cekıyorum sakince iyi bir üslubla anlatmaya çalıştım kabullenenen falan yok

Sen baştan mağlupsun canım ne desek boş..
Allah yardımcın olsun başka ne diyebiliriz. İnşallah en kısa sürede düzelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…