dayak

Bide bebeği aldir diyenlere ne demeli ?

Çok geçmiş olsun... Yorumları tam okuyamadım ama aileniz destek vermiyor sanırım ve çalışmıyorsunuz... Ama bir yolu olmalı... O canavarın yanında kalamazsınız...

Bence ilk iş darp raporunuzu alın, geç kalmış değilsiniz bunun için... Birikmiş para, altın vs yok mu hiç? Onları bi süre idare edecek kadar kullansanız mesela? Ev tutup iş buluncaya kadar?

Eşinizin ailesi nasıl insanlar? Onlara anlatsanız? Torunları için size yardım ederler mi maddi manevi?

Hiç mi tanıdığınız birileri yok gidebileceğiniz? En azından bi süre için...

Düşünmüyor mu zannedıyorsunuz işin içinden cıkabılıyor mıyum sıgınma evıne gitsem evladımı yetimhane gibi götürdüm oda 6 ay en fazla sonra sonra parklarda mı yatacagım karnım burnumda
Şimdi size ne desem
Lütfen dayak yedikten sonra(öncesini saymıyorum bile) ne yaptınız ağlayıp buraya yazmaktan başka şiddet gördüğünüze dair bir rapor bile almamışsınız
Bu nasıl düşünmektir
Hakınızda hayırlısı birşey yapacağınıza siz bile inanmıyorken biz sizi nasıl inandıralım

Bide bebeği aldir diyenlere ne demeli ?

Ben de dayak yedim ilk eşimden hamile iken herkes aldır dedi ben kıymadım evladıma şimdi 12 yaşında herkesin parmakla gösterdiği bir çocuk oldu Allah'ıma bin şükür . Evet ben boşandım ve kızımla çok mutlu olduğumuz bir hayat kurdum. Ama herkesin durumu başka tabi.
Konu sahibi benim bir konum var ailem ile ilgili okumasını tavsiye ederim.

Valla bunaldım darlandim...hem kv ile uğraş, hem plansız 2.ye hamile kal, hem kucağında bebeğin, bir de bu mu? :'( hepsini anlarım da sonuncusu olmamış nolcak şimdi? Çok üzüldüm

Can'ım benım ya kıyamam
Tavrınızı belli edin kırıldığınızı, konusun .. daha öncesi de var siz ses çıkarmazsanız boyutu gidecek Çünkü
Bide hamilesiniz allahtan da mı Korkmaz Allah ıslah etsin boylelerini

Son düzenleme:
Çok aklı başında bir yorum olmuş.Arkadaş â katılıyorum Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm kimse bunları yaşamak istemez yavrularınızı düşünüp güçlü olmaya çalışın.Adam denmez böylelerine dışarıda kedi evde aslan kesilirler karaktersizler

Ya o zaman imkanı yok diye bir ömür böyle pasif olsun. Adam da fırsat bilsin hayatı zindan etsin. Azıcık güçlü olsun ya.
Anne olduğu için bin kat güçlü durması lazım.
Bakın evinde çocuk bakabilir kendi çocuğuyla birlikte.
Evde başka işler yapabilir mesela evden dış arama yoluyla yapılan işler var.
Yeter ki gönül olsun, niyet olsun.
Birden bire olmasa da karar verir kendini toparlar.
Ama hazır kurulu düzen var şimdi çalış çocuk bak, zor demi. Temiz dayağını yer oturur daha mı iyi.
Biz hanımefendiye bu hayatı layık görmediğimiz için sinir oluyoruz.
İlla herkesin mesleği parası pulu ailesi olmak zorunda değil boşanmak için.
Bize deseydi boşanmak istiyorum ama çaresizim bu süreçte neler yapabilirim.
Herkes daha farklı konuşurdu.
Ama kendisi şaşkınım evladımı düşünüyorum vs diyor, ondan bu tepki..

Anlayışınıziçin sonsuz teşekkür ediyorum.. harfi harfiyen katılıyorum. Kendısıne bunu iletecegım maddi imkanım ve gidecek yerim olsa ceketimi alıp cıkmasını bende bilirim ben mazoşist değilim

Karnımda bir bebek ve altı aylık bir bebekle hangi evde ne işi yapıyım? Evladımı bakım evlerine nasıl veririm yetimhaneye bırakır gibi bunu ona nasıl yaparım? Babasının yanında kalması orda kalmasından kat kat iyidir. Benım babam annemi cok döverdi cok kötü bir kocaydı ama bize bir fiske vurmadı

Kelimelere takılmayın nasıl anlattığından ziyade ne durumda olduğu önemli. İlk kez dayak yemiş ve yaşı kaç bilmiyorum. İlk aklına gelen bir çözüm yok. Ailesi iyi olsa ilk aklına aileme giderim gelir , işi olsa kendi ayaklarım üstünde durum gelir, parası olsa parasına güvenir. Yani boşanmayı düşünmek için bile sığınacağı bir fikir olmalı ilk etapta . Hal böyleyken boşan boşan deyip aynı cevabı alamayınca da incitmek olur mu? Uzun vadede yapabileceği şeyler sunulmalı. Ben de dayak yedim 5 sene sonunda boşanabildim.
Ayrıca Burda iki kelimenin yerini değiştirsen Melek oluyorsun e mübarek niye böyle yazmadın ilk başta deniyor . Pek çok konuda anlatım tarzı konuya algıyı değiştiriyor.

İnanmak istemiyorum ya.. Hayatım bu nasıl iş.. Bu nasıl aile ortamı. Ütüsüz giyemiyosa ütülesin yada 2 dk ütülemene müsade etmeli.. İnan çok üzüldüm. karnındakinden utansın..

Anlayışınıziçin sonsuz teşekkür ediyorum.. harfi harfiyen katılıyorum. Kendısıne bunu iletecegım maddi imkanım ve gidecek yerim olsa ceketimi alıp cıkmasını bende bilirim ben mazoşist değilim

Allah yardımcın olsun tek dileğim güçlü ve net bir duruş sergile.

O zaman mutluluklar dilerim ne diyebilirimki kac kisi yol gosterdi hepsine bir bahane buldun
Gidecek yerimin olmaması sıgınma evlerinin 6 aydan sonra kabul etmemesi bahane mi? Eger hamıle olmasaydım sıgınma evıne gider 6 ayda iş bulır düzen kurabılırdım. Hamıle kadını kimse işe almaz bunu herkes biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…