dayak

Kırılsın! Maddi gücü veya düzgün ailesi olupta kimse dayağı affetmez. Bende affedemıyorum ama gidecek yerim yok. Sığınma evine git dıyorlar 3 ila 6 ay arası kalınabılıyor sonra ne yapacagım evladımı yetımhaneye sokar gibi oraya nasıl sokacagım ben bu adamın sesını dahi duymak ostemıyorum ama nereye gidicem evlatlarımı alkolık dedelerıne mı götüreyim

Kardeş herkes babası olması gerekmez aslan gibi büyütürsen çocuğunu bizim tr var yırtdışonda bekar anne dolu eşinin iyi bir derse ihtiyacı var

6 ay sonra diyorum ? 6 ay sonra karnım burnumda olacak ! Benim gözümde yaş ile yazıyorum sen dıyorsun soguk kan! Agzımda dolu dolu küfür var onları yazıyım ban mı yiyim? Öyle mi tatmin edecegim sizi
İyi de, olabilir çareleri söyleyenlere de bağırarak cevap veriyorsun.
Anlıyorum, öfkeli ve kırgınsın.

Ee bari kocanı fetocu diye ihbar et, bir müddet kafanı dinle.

Ne diyeyim

Hamile halinizle sağlam dayağımı yedim yazmışınız okuduklarıma inanamıyorum bu da normal hayatta iyi bir çift olmadığınızı gösterir

Benim anlamadığım böyle bir ilişkide cinsellik devam ediyorda 6 aylık bebek varken tekrar hamile kalabiliyorsunuz.

Yazık günah 6 aylık bebeğinize ben ikinci bebeği aldırırdım.
O canlıyı bir daha baba yapmaz boşanırdım.

Boşanırdınız çünkü maddi gücünüz var veya aileniz arkanızda değil mi?

Birikmis paran altinin vs. var mi
Varsa hepsini al cik git yoksa o evde karninda bebeginle her gun olumle burun buruna geleceksin can guvenligin yok.

Sen dun 2. Bebek icin konu acan arkadasmisin ... yani dayagin sebebi olmaz ama utu icin olmasi daha b.ktan olurdu sanirim ne yapacagini bende bilemedim bosansan yasayabilecekmisjn

Boşanmıcaksanız iyi bir derse ihtiyacı var.. hemen evi terk edin. . İyice bi burnu sürtsün.. adama bak ya sanki hizmetçisin..

Boşanırdınız çünkü maddi gücünüz var veya aileniz arkanızda değil mi?
Valla kusura bakmayın hatalar baştan yapılmış yetişkin bir kadınsınız mesleğiniz geliriniz olmalı

Bu durumda ne demeye evlenip birde bebek sahibi olup üzerine tekrar hamile kaldınızki

Neye güvendiniz

Aılenızın yanına gıdın ustelık ıkıncıye hamılesınız böyle koca olmaz olsun ee ne diyelim kardesım devam et bebegım hergun buna sahıt mı olsun dıyelım

Bu şekilde çocuklara iyilik edeceğinizi sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Sürekli kavga edilen bir evde yaşayan ve bunlara şahit olan bir çocuk asla mutlu büyümeyecektir. Psikolojisi alt üst olacaktır. Öyle bir psikoloji ki insan ailesinden ne aldıysa, öyle yetişir. Dayak yer susar veya şiddete eğilimli bir insan olur diye düşünüyorum ve şunu unutmayın ki bir kez yapan bunu tekrarlayacaktır.

Sende onu döv bakalim nasilmis tovbe yarabbim...aciz pislik!
Bosanin demiyecegim cunku bosanmayi dusunmuyorsunuz kesin...
Hamile ve bebeginiz olmasa cinnet gecirin sizde onun o kalkan ellerini kirin diyecektim. Kadin doven erkek erkek bile degildir evire cevire dovulur boyleleri rahatlikla!
Ama siz bence kendi ozsayginiz adina birseyler degistirin. Niye en basinda bunlarin olmasina goz yumdunuz? Devami boyle boyle geliyor iste...

Okudukça hayret ediyorum. Bence de cidden sağlıklı düşünemiyorsunuz!
Ya anne, sen ne pasif güçsüz bir kadınsın. Beni de kendini de bu şiddet ortamına mahkum ettin, psikolojim bozuldu senin yüzünden derse.

Hanımlar yazık ya
Hamile bir kadın lütfen kırıcı olmayın diye başlamış durumu anlatırken okuduğum pek çok yoruma ben bile ta burdan kırıldım
Arkadaşlar hangi kadın dayağı kendine layık görür ve boşanmaz
İşi gidecek yeri olmayan yanında küçük bakıma muhtaç bir evladı olan yapamaz
Elbette bu hanımın imkanları olsa burda konuya yorum yazıncaya kadar çoktan imkanlarını kullanmıştı bile
Sanırım sizlerden beklediği bu imkanlar dahilinde fikir vermeniz ve derdini paylaşmanız

Neyse sevgili konu sahibi
İmkanın varsa eşini eve alma hiç değilse bir kaç gün yalnız kalıp olayın şokunu atlat ara onu ve bunun en doğrusu olduğunu söyle fikrimi uygun bulursan
Sonra otur konuş sakinleşince. Bir kez göz yumduğunu bir daha olursa asla affetmeyeceğim net şekilde ifade et. Göz yummanın sebebini çocuklarına bağlama ki her zaman affedersin sanmasın
Acilen git ve darp raporu al ama adli olay olacağı için eşine kamu davası açılacak eğer mahkemeye çıkamam dersen şikayetçi olma sadece rapor al

Kesinlikle yelkenleri suya indirme net ol. Yaptığının ne anlama geldiğini net ifade et o kocana.

Bir daha sana şiddetle değil vurmak dokunmasına bile müsade etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…