Evet bu durumda kolay birşeyBosan diyen arkadaslar siz hic mi esinizden şiddet gormediniz ve yada anneniz bababinz daha mantikli biseyler soyleye bilirsiniz uturup konusun diye mesale bosanmak bukadar mi kolay bişey
Bende şiddet gördüm ve benım ailemde bana boşan!! Dedi. Siz bi insanla ömür boyu mutlu olmak için evleniyorsunuz onun sürekli dayagını yiyip sex objesi olmak için degil !! Bu kafaları hala çözemedim ben... Kimse kimsenin zulmunü cekmek zorunda degil yanii !!!Bosan diyen arkadaslar siz hic mi esinizden şiddet gormediniz ve yada anneniz bababinz daha mantikli biseyler soyleye bilirsiniz uturup konusun diye mesale bosanmak bukadar mi kolay bişey
Bir kadının eşinden boşanmak için, nasıl gerekçeleri olması gerekiyor acaba sıralar mısınız?Bosan diyen arkadaslar siz hic mi esinizden şiddet gormediniz ve yada anneniz bababinz daha mantikli biseyler soyleye bilirsiniz uturup konusun diye mesale bosanmak bukadar mi kolay bişey
Siddet gordum. Bana onu yasatana da bedelini agir odettim. Susup pisip kalacak degilim. Hickimse dayagi hak etmez yapilacak en mantikli sey bosanmaktir bu durumda.Bosan diyen arkadaslar siz hic mi esinizden şiddet gormediniz ve yada anneniz bababinz daha mantikli biseyler soyleye bilirsiniz uturup konusun diye mesale bosanmak bukadar mi kolay bişey
Konu sahibi beni güldürdün dayak yiyişinş oyle sahiplenerek oyle traji komik anlatmışki osmanlı tokadı falan dayagımı yedim bu nedir allah aşkına ya ben seni gectim cünkü sen kabullenmissin yedigin dayagı sadece o iki küçük bebege acıdım yazık darp raporu almıcaksan bidahada konu acma benceŞimdi bazılarınız bana kızacak ne çok derdin var eşinle ailenle vs. Sizler bana iyi geliyorsunuz.. ne olur kalbimi kırmadan yorum yapın şuan çok kırgınım zaten.. eşim her daim kot giyer bende yıkar katlar koyarım. Yaklasık bir ay önce düğün vardı takım elbisenin pantolonu duruyordu temiz ama ütülenecekti. Unutmuşum yakında düğün dernek olmadıgı içinde inanın aklıma gelmedi. Sabah o pantolunu giyeceği tutmuş normalde 3.5 yıldır evliyim daha bir kere görmedim düğün dışında giydiğini. Fuar varmış. Bağırdı çağırdı bir aydır neden ütülenmiyor diye. Bende ona unuttuğumu keske fuar var giyicem deseydin yada şimdi beş dk da ütüliyim dedim. Allahım kavgalar kıyametler olay büyüdü bir temiz dayak yemişim ki kollarım mosmor..yüzüme öyle bir tokat attı ki başım döndü. Bebeğim bir yandan ağlıyor bir yandan daha ikinciye yeni hamileyim.. Arada tartışmada kolumu falan sıkardı ama dayağa dönmezdi bugün çok sağlam yedim dayağımı. Aradı özür diliyor pişmanım diyor kolumun tokatın acısı geçtide kalbimin acısı geçmiyor..
Osmanlı tokatı demek kabullenmek mi oluyor. Arkadas herkesın anlatış biçimi farklıdır ben senin kültürüne şivene göre anlatış biçimi mi seçeceğim ! Gülmüşsün ne komik! Nerden açtım buraya konu ailesi arkasında olup maddi gücü olan egosunu benimle tatmin ediyor bir dersime bin dert eklediniz be! Sinirime sinir eklediniz. Herkesn hayatı sizin gibi değil siz benim yerimde olsanız bu şekilde yapabilirdiniz. Diziye yorum yapr gibi atan atana yazan yazana saldıran saldırana konu açma ne demek boşanmayacaksan konu açma! Öyle bir kural var mı dı burda? Gidecek tek bir kapısı olamayan maddi imkanı olmayan hamile bebekli bir kadınım ben. Buraya mantıklı düşünemediğim için öfkeyle kalkıp zararla oturmamak için konu açtım. Yoksa ben aptalım bilmiyorumdum buraya yazana kadar gitmesini basmamış kafam !!!! Kesin artık! Kimseden yorum istemiyorum kesin!!!!Konu sahibi beni güldürdün dayak yiyişinş oyle sahiplenerek oyle traji komik anlatmışki osmanlı tokadı falan dayagımı yedim bu nedir allah aşkına ya ben seni gectim cünkü sen kabullenmissin yedigin dayagı sadece o iki küçük bebege acıdım yazık darp raporu almıcaksan bidahada konu acma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?