dayak

Bende dünden beri küfür ediyorum ağzım dolu dolu burada belirtip ban mı yiyim!! Burda olaylar önce biri saldırmaya baslıyor arkasından yüklenen yüklenene Beni şu adam kadar sinirlendiren yorumları olanlar var Allaha havale ettm . Yorumuna beğeni gelsin diye yazan mı dersiniz. Benım yanımda olup yol göstermeye çalısıp kırmadan üzmeden fikirlerini anlatanlara teşekkürü borç bilirim ! Her konuya burnunu sokmak dahil olmak zorunda olanlar! Öyle bir mecburiyet yok! Evinde dayak yiyip burda bana iki beğeni almak için ah kam kesenler. Yav he heeee

Kimsenin hayatını bilemezsiniz siz. Dayağı savunmadığınız kalmış birde burda size yol gösterenlere iyi veya kötü bir üslupla laf söylüyosunuz. Yediğiniz dayak eşiniz olacak sığırın yanına kar kaldı.
Tebrikler tertemiz döven söven sarsan iki çocuğunun babası bir ruh hastası.
Neden sana dayak yediğin evde dizini kırıp oturmadın diye isyan etsin çocuğun? Onu sen doğurdun annelik çocuğunun fiziki ruhsal sağlığını düşünmektir. Ve ileride bu adam o çocuklarıda döver.
Biraz cesur ol işe gittiğinde eşyalarını al çocuğunuda kaptığın gibi o evi terket ve ailenin yanına koş. Gitmeden ara, oraya gidemezsen internetten gir en yakın kadın sığınma evine tlfla ulaş adresi alıp oraya git.
Şiddet küfür sorumsuzluk alkol daha bir sürü şey içinde büyümüş bir kadın olarak söylüyorumki şimdi anneme yaptıkları yüzünden babamı asla affedemiyorum keşke göreceğime ayrılsalardı ayda yılda görseydim bişeydende haberim olmasaydı.
Boşan kendin için olmasada çocukların için !!

Bosan diyen arkadaslar siz hic mi esinizden şiddet gormediniz ve yada anneniz bababinz daha mantikli biseyler soyleye bilirsiniz uturup konusun diye mesale bosanmak bukadar mi kolay bişey
Nasıl saçma bir üslup bu ? Rahmetli babamdan annem hiç şiddet görmedi, abilerim eşlerine hiç şiddet uygulamadı, eşimde bana aynı şekilde. Dayağın neresi affolunur ? İttirip kaktirmayi anlarım hadi derim belki çok sınıra geldi adam ama bir kadın mosmor edilene kdr dövülür mü? Kadını da geçtim ya bir canlı o hale sokulur mu sizce ? Tamam kadının su an gidecek yeri yok çaresi yok oturdu oturduğu yerde de gidecek yeri olan da mı dayak yemeye razı olsun ? Bu arada konu sahibi arkadaşım sana bişey sormak istiyorum ? Sen o pantolon tartışması sırasında hakaret ağır küfür vs gibi onur kırıcı bişeyler söyledin mı ?

Bak canım lütfen git ve darp raporunu al öncelikle. Boşanmayacak olsan bile eşin bunu bilmesin. Belkide baba evine dönemeyeceğini,boşanamayacağını bildiği için bu kadar rahat eşin. Ne de olsa gidemez diyor içten içe. Sonuçta ailevi durumlarını biliyor.
Boşanmayacaksan bile bunu eşine belli etme,gidemem deme lütfen. Elinde darp raporunla otur konuş,"ben bu raporu aldım çünkü artık tahammül edemiyorum sana,hamile karını dövdün sen,affedemiyorum seni"vb şekilde ifade et kendini,eşinde zaten telefonda özür dilemiş,yine özür dileyip alttan alacak muhtemelen,sen affetmiyorum,kendini düzeltmezsen bu raporla mahkemeye başvuracağım ,önce evden uzaklaştırma sonra boşanmaya kadar gidecek bu iş de muhakkak. Güzelce gözünü korkut,kararlı ve inandırıcı ol. Bir daha değil dayak seni itmesine dahi izin verme tavrınla.
Ve asla yüz verme,mesafeli dur.
Zaman içerisinde,her zaman gidebilecekmiş gibi hareket et,şimdi olmayabilir ama 2 sene sonrada olsa gidecek gibi,kenara para at lütfen,kendini hazırla,eşin adam olur olmaz orasını bilemem ama sen bu kadar savunmasız yakalanma tekrarı olursa.
Lütfen kendi değerini bil. Bak inan burada çoğu insan hemcinsinin dayak yemesini kabullenemediği için yazıyor. Hassassın kırılıyorsun ama kulak ardı etme.
Çare sensin. Akıllı ol,lütfen düzeldi herşey diye düşünüp bırakma para biriktirmeyi olurmu? Ailene gidemeyeceğinin,yeni bir hayat kuramayacağının sinyallerini asla verme ona,kimsesiz çaresiz bilmesin seni. Korkut lütfen onu. Sakın yanına bırakıp,susup,rapor almayıp bekleme.
Geçmiş olsun tekrar. Rabbim yardımcın olsun.

@balkupuu Konuyu sildiginiz icin okuyamadım ama yorumlardan durumu az buçuk anladim. şu an bebekleriniz oldugu icin ve gidecek bi yeriniz olmadigi icin bosanamiyorsunuz. o zaman uzun vadeli planlar yapmaniz lazim. bu dayagin devami gelir, bu evlilikle ömür gecmez. Darp raporunu alip kenara saklayin ve para biriktirmeye baslayin buldugunuz 1 lira bile olsa kenara koyun. cocuklar krese gidebilecek yasa gelince kesinlikle calismaya baslayin ve eşiniz hala böyleyse iste o zaman ayrilin. Darp raporlariniz sayesinde iyi de bi tazminat alirsiniz. Cocuklariniz da biricik annesinin ezilip, dövülmesini asla istemez kiyamaz o yüzden babasiz kalacaklar filan diye korkmayin. hem ne belli belki ilerde hayat sizin karsiniza melek gibi bi adam çıkarır bu tip örnekler cevremde var. dayak normal bisey değil. benim ne babam, ne abim, ne eşim, ne kayinlarim asla şiddete meyletmez hic duymadim görmedim yani. Allah korkusu, insan sevgisi, merhameti olup şiddete basvurmayan erkekler de var emin olun.

amma da çok tekrarlamissiniz. bebe tüp bebek olduğunu niye bilsin ki. Dramatize etmeyin. Yok gunahima girdiniz bilmem ne...

saolun alıntılamışsınız :)
babası da alkolikmiş galiba konu sahibinin
Allah yardımcınız olsun konu sahibi çok üzüldüm

Bosan diyen arkadaslar siz hic mi esinizden şiddet gormediniz ve yada anneniz bababinz daha mantikli biseyler soyleye bilirsiniz uturup konusun diye mesale bosanmak bukadar mi kolay bişey
Yok artık ya, tabiki görmedik. Siz şiddeti her ailenin rutini mi zannediyorsunuz? Siz de şiddet görüyorsunuz böyle sordugunuza göre. Katlanmak zorunda degilsiniz.

Yine bir konu esden dayak yiyip pusup susup oturup buradaki kadinlara ateş puskurmekle bitti

saolun alıntılamışsınız :)
babası da alkolikmiş galiba konu sahibinin
Allah yardımcınız olsun konu sahibi çok üzüldüm
Ben artık özellikle alıntılıyorum konu silme riski nedeniyle.
Bu konu sahibi de silmiş demek.
Üzüldüm malesef kafa yapısı, bunu normalleştirebiliyor. Birisi de boşan demek bu kadar kolay mı yazmış, neyin kafasını yaşıyor bu insanlar anlamıyorum , imkanı el verirse gidecek tabi, bu adamla bir ömür geçer mi, ne demek hamile kadını dövmek!

2. bebegınıze hamıle kaldıgınızda uzuldum demenızı elestırmıstır bır suru cocugu olmayan uyeler
sanırım daha ıyı anlasılmıstır durum sımdı.

2. bebegınıze hamıle kaldıgınızda uzuldum demenızı elestırmıstır bır suru cocugu olmayan uyeler
sanırım daha ıyı anlasılmıstır durum sımdı.
İlki tüp bebek diye bu da kaza olmuş sanırım, eski konusundan öyle biliyorum
Ama eşinin öküz olduğu ve o adamdan tüp bebek yapmaması gerektiği gerçeğini değiştirmiyor bu

Konuyu alıntılayan hıc yokmu konuyuda okuyamadım

Yok artık ya, tabiki görmedik. Siz şiddeti her ailenin rutini mi zannediyorsunuz? Siz de şiddet görüyorsunuz böyle sordugunuza göre. Katlanmak zorunda degilsiniz.
her kadın illa şiddet görüyor illa bu dayak tekme tokat değil
nedense şiddet diyince dayak geliyor aklımıza
bu erkekler ağızlarıylada dövüyorlar
bazen gözleriyle
şöyle bir bankta oturun ve bakın etrafınıza çoğu erkek yanından güzel birkadın geçtimi illa pipisini elliyor.
hepsi kadına yapılmış şiddet
allahım bu pisliklerden koru bizi

canım benim bence dua et, malesef eşlerden şiddet görüyoruz ve bişi yapamıyoruz
malesef toplumumuz boşanan kadına iyi bakmıyor.

evli olupta asılan adam çok oluyor
yada anne baba üzülücek diye korkundan bişi yapamıyorsun..
dua et hergün

ya vedüd çek hergün 400 tane ve eşinin yediği meyveye yada tatlıya. şekere oku ve önce sen ve sonra eşine yedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…