Kimsenin hayatını bilemezsiniz siz. Dayağı savunmadığınız kalmış birde burda size yol gösterenlere iyi veya kötü bir üslupla laf söylüyosunuz. Yediğiniz dayak eşiniz olacak sığırın yanına kar kaldı.Bende dünden beri küfür ediyorum ağzım dolu dolu burada belirtip ban mı yiyim!! Burda olaylar önce biri saldırmaya baslıyor arkasından yüklenen yüklenene Beni şu adam kadar sinirlendiren yorumları olanlar var Allaha havale ettm . Yorumuna beğeni gelsin diye yazan mı dersiniz. Benım yanımda olup yol göstermeye çalısıp kırmadan üzmeden fikirlerini anlatanlara teşekkürü borç bilirim ! Her konuya burnunu sokmak dahil olmak zorunda olanlar! Öyle bir mecburiyet yok! Evinde dayak yiyip burda bana iki beğeni almak için ah kam kesenler. Yav he heeee
Nasıl saçma bir üslup bu ? Rahmetli babamdan annem hiç şiddet görmedi, abilerim eşlerine hiç şiddet uygulamadı, eşimde bana aynı şekilde. Dayağın neresi affolunur ? İttirip kaktirmayi anlarım hadi derim belki çok sınıra geldi adam ama bir kadın mosmor edilene kdr dövülür mü? Kadını da geçtim ya bir canlı o hale sokulur mu sizce ? Tamam kadının su an gidecek yeri yok çaresi yok oturdu oturduğu yerde de gidecek yeri olan da mı dayak yemeye razı olsun ? Bu arada konu sahibi arkadaşım sana bişey sormak istiyorum ? Sen o pantolon tartışması sırasında hakaret ağır küfür vs gibi onur kırıcı bişeyler söyledin mı ?Bosan diyen arkadaslar siz hic mi esinizden şiddet gormediniz ve yada anneniz bababinz daha mantikli biseyler soyleye bilirsiniz uturup konusun diye mesale bosanmak bukadar mi kolay bişey
Bak canım lütfen git ve darp raporunu al öncelikle. Boşanmayacak olsan bile eşin bunu bilmesin. Belkide baba evine dönemeyeceğini,boşanamayacağını bildiği için bu kadar rahat eşin. Ne de olsa gidemez diyor içten içe. Sonuçta ailevi durumlarını biliyor.Kırılsın! Maddi gücü veya düzgün ailesi olupta kimse dayağı affetmez. Bende affedemıyorum ama gidecek yerim yok. Sığınma evine git dıyorlar 3 ila 6 ay arası kalınabılıyor sonra ne yapacagım evladımı yetımhaneye sokar gibi oraya nasıl sokacagım ben bu adamın sesını dahi duymak ostemıyorum ama nereye gidicem evlatlarımı alkolık dedelerıne mı götüreyim
Kumaş pantolon neden utulenmedi diye kavga çıkmış o ara tartışma olmuş , eşi de her yerini morartana kadar dövmüş. Kolları morluk içinde.. konu sahibi bu arada hamile ve küçücük bebeği var ayrıca.Alinti yapsaydiniz ya hanimlar...
amma da çok tekrarlamissiniz. bebe tüp bebek olduğunu niye bilsin ki. Dramatize etmeyin. Yok gunahima girdiniz bilmem ne...Bakın benım bebeğim 6 aylık ve tüp bebek! İlerde bana madem boşanacaktınız benım gunahıma neden girdiniz neden benı zorla yaptınız demesinden korkuyorum. Buraya konu açtım çünkü şuan sağlıklı düşünemeyecek kadar kötüyüm.
saolun alıntılamışsınız :)Tam hamile değilmisin yazacaktım ki sen yazmışsın, hemen kalk babanın evine, uzakta iseler bir arkadaşına git , ben senin yerinde olsam 1 dk durmam o evde.
Darp raporu al
Sakın sakın affetme! Ne demek hamile kadını dövmek , pislik
Yok artık ya, tabiki görmedik. Siz şiddeti her ailenin rutini mi zannediyorsunuz? Siz de şiddet görüyorsunuz böyle sordugunuza göre. Katlanmak zorunda degilsiniz.Bosan diyen arkadaslar siz hic mi esinizden şiddet gormediniz ve yada anneniz bababinz daha mantikli biseyler soyleye bilirsiniz uturup konusun diye mesale bosanmak bukadar mi kolay bişey
Yine bir konu esden dayak yiyip pusup susup oturup buradaki kadinlara ateş puskurmekle bittiBende dünden beri küfür ediyorum ağzım dolu dolu burada belirtip ban mı yiyim!! Burda olaylar önce biri saldırmaya baslıyor arkasından yüklenen yüklenene Beni şu adam kadar sinirlendiren yorumları olanlar var Allaha havale ettm . Yorumuna beğeni gelsin diye yazan mı dersiniz. Benım yanımda olup yol göstermeye çalısıp kırmadan üzmeden fikirlerini anlatanlara teşekkürü borç bilirim ! Her konuya burnunu sokmak dahil olmak zorunda olanlar! Öyle bir mecburiyet yok! Evinde dayak yiyip burda bana iki beğeni almak için ah kam kesenler. Yav he heeee
Ben artık özellikle alıntılıyorum konu silme riski nedeniyle.saolun alıntılamışsınız :)
babası da alkolikmiş galiba konu sahibinin
Allah yardımcınız olsun konu sahibi çok üzüldüm
İlki tüp bebek diye bu da kaza olmuş sanırım, eski konusundan öyle biliyorum2. bebegınıze hamıle kaldıgınızda uzuldum demenızı elestırmıstır bır suru cocugu olmayan uyeler
sanırım daha ıyı anlasılmıstır durum sımdı.
her kadın illa şiddet görüyor illa bu dayak tekme tokat değilYok artık ya, tabiki görmedik. Siz şiddeti her ailenin rutini mi zannediyorsunuz? Siz de şiddet görüyorsunuz böyle sordugunuza göre. Katlanmak zorunda degilsiniz.
canım benim bence dua et, malesef eşlerden şiddet görüyoruz ve bişi yapamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?