• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak

Küçücük çocuk ağlarken bile durmadı mı?
Bir an bile karnındaki bebeği düşünmedi mi bu adam!
Nasıl gözü dönmüş bu adamın Hiç mi vicdanı yok

Bu kötülüğü o küçük meleklere yapma Onların huzuru için bile değer boşanmana
Umarım maddi özgürlüğünde vardır

Böyle birine neden ikinci çocuk?
Hamile halinizle sizi nasıl dövebildi? Gerçi olmasanız da dövmemeliydi, fakat hangi cani hamile bir kadına vurur aklım almıyor.
Boşanmayacaksınız değil mi?
O zaman umalım ki doğurana kadar ağır dövmesin sizi. Bebekte geri dönülemez hasar falan kalırsa, ömür boyu ne siz ne de o kocanız bunun hesabını veremezsiniz.
Ah be canım.. bir önceki konum kazara hamile kaldıgım ve istemediğimdi bir çok kişi beni topa tuttu ben tüp bebekle anne olmusum ben bilsem böyle bir adamdan değil çocuk yapmak yanından geçmem memlekette koca mı kalmamıstı

Yanlış anlamayın ama inanasım gelmedi. Bu kadar rahat ve "bir dayak yemişim ki" gibi bir ifade dayak yiyen bir kadın söyleyemez kolay kolay. Ballandıra ballandıra anlatır gibi. Bir de ikinciye hamileyim demek ayrı bir olay. şaka gibi sanki baştan sona.

Küçücük çocuk ağlarken bile durmadı mı?
Bir an bile karnındaki bebeği düşünmedi mi bu adam!
Nasıl gözü dönmüş bu adamın Hiç mi vicdanı yok

Bu kötülüğü o küçük meleklere yapma Onların huzuru için bile değer boşanmana
Umarım maddi özgürlüğünde vardır
Maddi özgürlüğüm yok ne yaziki. Maddi özgürlüğüm olsa bu adam bana bunu yapabilir miydi

Yanlış anlamayın ama inanasım gelmedi. Bu kadar rahat ve "bir dayak yemişim ki" gibi bir ifade dayak yiyen bir kadın söyleyemez kolay kolay. Ballandıra ballandıra anlatır gibi. Bir de ikinciye hamileyim demek ayrı bir olay. şaka gibi sanki baştan sona.
Bu olay 12 saat önce yaşandı. Şuan ağlama krizlerim sakinleşti sakin yazmak istedim inanmamakta özgürsünüz

Hemde ilk bebeğim tüp bebek zorla çocuk yapmışım şimdi ona yaşattığı şeylere bak

yazip yazip sildim ama yinede yazmadan edemiycem galiba.
arkadasim maden boyle bir adam var karsinda ne diye dogru duzgun korunmamak ne diye ikinci coocuk, ne diye olayi bu seviyeye getirecek gucu bu adama vermek.
bir utu icin nasil gozu donup seni dovebiliyor.
inanilmaz bir olarlar icindesin, Allah yardimcin olsun.
ama oncelikle sen kendinin ayrdimcisi olmaya calisabilirsin bence...

Bir kere doven yine dover.O cocuklar annelerinin dayak yedigini gore gore buyuyecekler ve sonunda hayata karsi pisirik cekingen herkesten korkan bireyler olacaklar. Tek uzuldugum bu. Bosanmayi dusunmuyor musunuz? Insan utu icin kavga cikarir mi her zaman dayak yeme korkusuyla mi yasayacaksiniz? Caniniz tehlikede bebeginizi kaybedebilirdiniz. Hala nasil o evdesiniz aklim almiyor allahim sen aklima mukayet ol.

Bir pantolon için hamile eşini kollarını morartacak kadar döven adam normal değildir. Çocuğun ilerde neden bosandiniz yerine böyle bir ruh hastasindan neden ayrılmadın da diyebilir.
Her şeyi geçtim bosanmasaniz sana bunu yapan adama eş olmaya nasıl devam edeceksin?
Allah yardımcın olsun ne diyelim.

Bakın benım bebeğim 6 aylık ve tüp bebek! İlerde bana madem boşanacaktınız benım gunahıma neden girdiniz neden benı zorla yaptınız demesinden korkuyorum. Buraya konu açtım çünkü şuan sağlıklı düşünemeyecek kadar kötüyüm.
İleride çocuğunuz öyle demez ama "madem ben bebekken anlaşamıyordunuz,boşansaydınız,rahat etseydik.Ben sizin her gün kavganızı,gürültünüzü çekmek zorunda değilim." deme olasılığı çooook yüksek.

Ah be canım.. bir önceki konum kazara hamile kaldıgım ve istemediğimdi bir çok kişi beni topa tuttu ben tüp bebekle anne olmusum ben bilsem böyle bir adamdan değil çocuk yapmak yanından geçmem memlekette koca mı kalmamıstı
E peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ya hu ben bile günlük hayatımda hamile kadın görünce iki kat hassas davranıyorum. Burada gördüğüm hamilelere bile üslubumu yumuşak tutarak yazmaya çabalıyorum. Ama sizin kocanız kendi evladını taşıyan eşini dövüyor!
Bu çok feci, korkunç bir şey ya. :KK57:
Ben olsam ölürdüm ya, ya ben o vicdansızlığı yaptığımda karnındaki bebekte bir anormaliye sebep mi oldum, doğum sonrası komplikasyonlara zemin mi hazırladım diye. Eşi sevmeyi, insan olarak saygı duymayı geçiyorum, evlat sevgisi durumu bile yok. VİCDAN yok ya adamda!
Yazıklar olsun. :olamaz:

Nasıl yani?
Şiddete eğilimli bir adama çocuk falan yapılmaz
Kendisini koruyamayan bir kadın çocuğunu nasıl koruyacak
Çocuk için üzgünüm sadece
Haklısınız ama bebeği aldirmaya teşvik etmek, bence çok yalnış . Oda bir can kalbi atıyoratıyor! Allahim böyle bi duruma düşürmesin kimseyi. Eşinden ayrıla bilir mesela .

Maddi özgürlüğüm yok ya da çocuğuma kıyamıyorum gibi şeylerle boşanmaktan vazgeçmeyin.. Bakın bu adamda azıcık vicdan olsa size bunu yapmazdı.. İlerde daha da tahammülsüzleşip çocuklarınızı da dövecektir.. Bir pantolon ütülenmedi diye bunu yapan daha büyük bir olayda daha da büyük tepkiler verecektir.. Kanmayın özürlerine gidin ailenizin yanına çocuklarınıza baksınlar siz de çalışın.. İnanın daha sağlıklı bir ortam olur çocuklarınız için.. Eğer o evde kalmaya devam ederseniz çocuklarınızın hayattaki duruşlarını önemli ölçüde kötü anlamda etkilemiş olursunuz.. O evden ve o adamdan uzağa gidin.. Boşanın ya..!

Back
X