- 2 Mayıs 2017
- 152
- 1.262
- 28
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napsın öldürsün mü çocuğunu??Neden ikinci çocuğu zorla yapıyorsunuz annesinin dövüldünü şiddet gördüğünü görmesi için mi?
İnanamıyorum size
Ah be canım.. bir önceki konum kazara hamile kaldıgım ve istemediğimdi bir çok kişi beni topa tuttu ben tüp bebekle anne olmusum ben bilsem böyle bir adamdan değil çocuk yapmak yanından geçmem memlekette koca mı kalmamıstıBöyle birine neden ikinci çocuk?
Hamile halinizle sizi nasıl dövebildi? Gerçi olmasanız da dövmemeliydi, fakat hangi cani hamile bir kadına vurur aklım almıyor.
Boşanmayacaksınız değil mi?
O zaman umalım ki doğurana kadar ağır dövmesin sizi. Bebekte geri dönülemez hasar falan kalırsa, ömür boyu ne siz ne de o kocanız bunun hesabını veremezsiniz.
Kolunu sıkarak belli etmiş ya işte dayakçı olduğunu!Bebeğim daha 6 aylık. 3.5 yıllık evliyim daha önce kolumu falan sıkmıştır ama dayak ilk kez yedim inanın hala şokundayım
Ciddi bi ders verin bence bir daha cesaret edemesinBi kırılsalar ibreti alem !! Biz hamile gördümü yerden birşey aldırmayız hamiledir diye adam kadın dövüyor
Maddi özgürlüğüm yok ne yaziki. Maddi özgürlüğüm olsa bu adam bana bunu yapabilir miydiKüçücük çocuk ağlarken bile durmadı mı?
Bir an bile karnındaki bebeği düşünmedi mi bu adam!
Nasıl gözü dönmüş bu adamın Hiç mi vicdanı yok
Bu kötülüğü o küçük meleklere yapma Onların huzuru için bile değer boşanmana
Umarım maddi özgürlüğünde vardır
Bu olay 12 saat önce yaşandı. Şuan ağlama krizlerim sakinleşti sakin yazmak istedim inanmamakta özgürsünüzYanlış anlamayın ama inanasım gelmedi. Bu kadar rahat ve "bir dayak yemişim ki" gibi bir ifade dayak yiyen bir kadın söyleyemez kolay kolay. Ballandıra ballandıra anlatır gibi. Bir de ikinciye hamileyim demek ayrı bir olay. şaka gibi sanki baştan sona.
Hemde ilk bebeğim tüp bebek zorla çocuk yapmışım şimdi ona yaşattığı şeylere bak
O nasıl olacakCiddi bi ders verin bence bir daha cesaret edemesin
Maddi özgürlüğüm yok ne yaziki. Maddi özgürlüğüm olsa bu adam bana bunu yapabilir miydi
Nasıl yani?Napsın öldürsün mü çocuğunu??
İleride çocuğunuz öyle demez ama "madem ben bebekken anlaşamıyordunuz,boşansaydınız,rahat etseydik.Ben sizin her gün kavganızı,gürültünüzü çekmek zorunda değilim." deme olasılığı çooook yüksek.Bakın benım bebeğim 6 aylık ve tüp bebek! İlerde bana madem boşanacaktınız benım gunahıma neden girdiniz neden benı zorla yaptınız demesinden korkuyorum. Buraya konu açtım çünkü şuan sağlıklı düşünemeyecek kadar kötüyüm.
E peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?Ah be canım.. bir önceki konum kazara hamile kaldıgım ve istemediğimdi bir çok kişi beni topa tuttu ben tüp bebekle anne olmusum ben bilsem böyle bir adamdan değil çocuk yapmak yanından geçmem memlekette koca mı kalmamıstı
Haklısınız ama bebeği aldirmaya teşvik etmek, bence çok yalnış . Oda bir can kalbi atıyoratıyor! Allahim böyle bi duruma düşürmesin kimseyi. Eşinden ayrıla bilir mesela .Nasıl yani?
Şiddete eğilimli bir adama çocuk falan yapılmaz
Kendisini koruyamayan bir kadın çocuğunu nasıl koruyacak
Çocuk için üzgünüm sadece