dayanacak gücüm kalmadı :( :( lütfen yol gösterin

pismanlık ya da tövbe olup olmadığını bilemezsiniz? kim halinden memnun kim değil bunun kararını vermek size düsmez...lütfen daha fazla saçmalamayın....rica ediyorum....

evet bu insan olanlara yapılır eğer İ N S A N DÜŞERSE el uzatılıp kaldırılır cok komiksiniz ya gercekten cok eğleniriyosunuz beni devam edin

insan olmadığımı düşünüyosanız neden hala cevap yazıp duruyosunuz?? gidin insan olana yardım edin öyleyse.....bu kadar da terbiyesizlik olmaz......ve inan sen bizi hiç eğlendirmiyosun defolup gidersen sevincem....

Şu kısmı anlamadım,bütün dualarında onunla evlenmeyi diledin,
hamile kaldığını öğrenince evlenmek istedi ama sen istemedin?
Niye peki?

İpekböcek tatlım eğer bir abla tavsiyesi istersen, gerçekten terapi görmeni tavsiye ederim. Bu konular bir kişinin tek başına üstesinden gelebileceği şeyler değil. Mutlaka profesyonel yardım almalısın canım. Bir an evvel kendine bir hedef belirleyip ona göre devam edersen iyi olur.
O adamı da unut gitsin, şu kısacık anlattıklarından bile lüzumsuzun teki olduğu görülüyor.
Hayat senin hayatın, seni yarı yolda bırakan bir adamın ardından ağlamak da yakışmıyor ayrıca.
Kariyerine yüklen, iyi gelecektir.
Ben gidiyorum.
İyi geceler.

Not: Kimsenin gönlünü kırmayı istemem. Allah herkese yardım etsin.

hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum.....sen mi memlekete yararlısın?? bence zararlısın.....kimsenin bi erkeği kafalamaya aklını yorduğu falan yok Allah'ım sen gerçek olamazsın ! bu nedir ya.....inanamıyorum karsıda aklı yerinde olan biri mi var....

ne üzücü yorumları anlayamamıs olmanız ve hala da anlamadıgınız bas bas bagırmanız

olaylar öyle değil zaten babam biliyor karakol olayını falan.....sadece ifade verildi...basıma daha önce böyle seyler gelmediği için sonucu ne olur bilemiyorum......ben zaten hicbisey kurcalamıyorum sadece öyle bekliyorum..yasamaya devam ediyorum..yapabileceğim birsey yok....

neyse arkadaslar cennetlıkler bır köşeye cehennemlıkler bir köşeye dagılsın artık. hangı tarafta oldugunuzu zaten kkdan bir bılır kişi soyler ıyı geceler.

bu forumda en hoşuma giden yorumda bu. '' acilen terapi görmen lazım, profesyonel yardım alman lazım '' :))))) archi sakın üstüne alınma canım sen yazınca aklıma geldi. bir gün bende konu açarsam eğer bu klişeleşmiş cümle bende yaramicak kızlar ona üzülüyom :)) nedeni hafif anksiyetem var bu yüzden aralıklıda olsa doktora ilaç kontrolüm için gidiyorum :))) valla bana yazmayın bana sökmez bu cümle sizi seviyorum.....

cidden okurken üzülerek okudum yaşadıklarını bütün bunları sen değilde başka biri yaşasa belki sende yeter artık bu kadar acı çektirme kendine zaten olmayacağı belli hayatına devam et diye akıl verirdin ama yazdıklarından anladığım kadarıyla en azından bir süre için kim ne derse desin sana onu unutamayacaksın kendini ve aileni üzmeye devam edeceksin seni anlamaya çalışıyorum cidden evet haklısın sevmek insanın elinde olmayabilir ama Allah insana irade vermiş ve bunu kullanmak bizim elimizde bence sevmeye devam etsen bile iradeni kullanıp onu kesinlikle aramamalısın zamanla görmedikçe mutlaka unutacaksın, hiç unutamam deme insanlar ölüm acılarını bile unutabiliyorlar zamanla insan mecbur olunca her şeye alışıyor inan

üfffffff ne kadar hastalıklı bi beyine sahip olduğun ortaya cıkıyor sıktın ya ben sana yazmadım onu oke gözünle okumanı tavsiye ederim bana cevap veren kişiye yazdım. sen defol dedin diye değil kendim istiyorum diye gidiyorum.oke sizin gibi gereksizlerle uğrasamam. benim kimse bana saygı duysun diye bi sıkıntım yok duyan duyar duymayan duymaz. kendimi kanıtlamış bi insan olarak böyle sizin yazdığınız gibi basit şeylere takılmam sadece gülerim ve geçerim bi laf vardır değeri olmayan eşyaya çöp değeri olmayan insanada kapıyı ört denir... size kapıyı örtüyorum ve gidiyorum sıktınız yaaa üffff bu konudan bi roman cıkar ya bi reklam metin yazarı olarak iyi malzeme cıktı bana kimbilir belki ilerde böyle bi dizi film cekerim ayyy ne kadar acıklı duygusal aşk ihtiras intikam süper olur cok tutar

aslında ben onu sevmek istemiyorum ama duygularımı kontrol edemiyorum.....beni üzen o oldu...sonra üzüldüğm için yanımda olup mutlu etmeye çalışan yine o oldu.....ben böyle olmasını istemedim...ama sanki o istedi...bilmiyorum kafam cok karısık.....ben sadece üzülüyorum o kadar....hayatıma devam ediyorum..ama hicbisey aklımdan bi saniye bile çıkmıyo...

Babanız tam olarak olayın hangi boyutunu biliyor ve karakolluk olma sebebinizi biliyormu ?

Sizi kötüleyemem ama karşı tarafıda kötüleyemem herşey rüya gibiymiş senin için çocuk meydana gelmiş kusura bakma Allah'ın işi işte. Belki de başka açıdan bu çocuk senin gözünün açılmasına da vesileydi o kişiyi ve annesin iyi tanımış oldun.

Sen geleceğine odaklan bundan sonra herşey olacağına varıyor sonuç itibari ile.

psikolojik yardım almayı ben de düsünüyorum zaten...ama öyle gariplestim ki okul dışında dışarı çıkmıyorum.....canım bisey yapmak istemiyo haliyle.....ben böyle olmasını böyle hissetmeyi hiç istemiyorum... canım gercekten yanıyo....
kariyerim konusuna gelince de....o konuda hic sorunum yok.....aksine hep iiyiye gidiyo....ilerde ondan kat kat üstün olacağımı da biliyorum....ama yine de kendimi caresiz hissediyorum....
size de iyi gecleer

umarım inancımızın kınamayın basınıza gelır dusuncesını de bılıyorsunuzdur

gerçekten merak ettim ve yazmam lazım...
29 yaşımdayım 1 sene önce evlendim. beni kimsenin hamile kalması sonra o cana kıyması zerre kadar ilgilendirmez ama seni babana söylemekle tehdit eden bu insan demekki babandan korktuğunu biliyor ve babanın da ne kadar oteriter olduğu ortada. sen nasıl gittin 3 ay tatile? ve yani annene nasıl söyledin bebeği? madem seviyordun evlenseydin ya 1 sene oldu evleneli ve daha 15-20 dak. önce bebeğim olsun diye dua topiğinde dua isteyen bir insanım sen hamile kalıp o bebeğin nasıl katili olursun? evlenip yuvanı kursaydın işte şimdi bu kadar üzülmezdin bence

Mesleğinin sorulduğunu hatırlamıyorum.
Kendini yeterince kanıtlayamamışsın ki böyle çirkin bir tartışmanın üstüne hala kendini ifade etmeye çalışıyorsun.
Nasıl bir hamilesin sen?Zor olmuyor mu böyle?
Gerilim,stres sana bebeğine zarar.Konu sahibinin aklında kalmayacaksın bile ama sen bu gerilimli ruh haliyle gerçekten rahat uyuyabilecek misin?

bi bebek sırf benim gözüm açılsın diye ölmemeliydi.....bu neden oldu bilmiyorum.....buna hayırlısı buymuş diyemiyorum kesinlikle.....tabiki herseyin bi sebebi var....ama bebeğin sebebini anlayamadım ben.....cok üzülüyorum buna....... babam karakkolluk olma sebebimi biliyo evet..... sadece bebek olayını bilmiyo geriye kalan herseyi biliyo....

yok şekerim neden gerileyim cok eğlendiriosunuz beni ve arkadslarımı teşekkürler beni düşündüğün içinde

Bebeği nasıl atlattınız ve tatil olayını ? Kusura bakma bu olay anlattığın gibi değil bence olayın farklı olduğuna senin ise kendince yansıttığına inanıyorum annen bu kadar geniş nasıl olabiliyor ? Tatile gitmen konusunda özellik ile çocuğu aldırmanı geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…