ya bende yazmayım diyorum ama dayanamıyorum ortada bi pişmanlık yada tövbe yok anlıyomusunuz tabiki ben bilemem benim haddime değil bu...ama konu sahibi gayet halinden memnun anlıyomusunuz ortada pişmanlık yok ayrıca bu son lafım size değil benim inancıma ve insanlığıma laf edenlere inşallah ISLAH OLURSUNUZ SİZDE İNSANLIK NEDİR ÖĞRENİRSİNİZ bu konu sahibine değil bana mesaj yazan diğer arkadasa
evet bu insan olanlara yapılır eğer İ N S A N DÜŞERSE el uzatılıp kaldırılırcok komiksiniz ya gercekten cok eğleniriyosunuz beni devam edin
herseyden önce Allah huzurunda önemli olan tek şey niyettir..... insan kötü niyetle evlenebilir? nikah dediğin nedir ki? 3 kere boş ol dersin biter ...ona bakacak olursak..... sonra gider baskasıyla nikah yaparsın... o zaman zina olmaz.... ne kadar sacma düsünceler...
önemli olan niyet.....ben o kisiden baskasını düsünürsem o zaman büyük günah olmus olur.....ben bütün dualarımda onunla ilerde evlenmeyi diledim.....belki ömrüm boyunca bi baskasıyla olmıycam.....basıma gelenleri ben yönlendirebilseydim kendi canımdan biseyi kaybetmeyi göze alır mıydım? canımdan degerli olan iki şey vardı biri oydu biri ise onun hediyesiydi...ama ikisi de gitti !!
neyse dostlar benim gerikafalı ve terapiste ihtiyacı olan beynim yoruldu size laf anlatmaktan ben gidiimm mutlu mutlu uyuyimmmdaha önemli ilgileneceğim şeyler var benim siz anlamıyosanız yapıcak bişey yok... sizin gibi düşünmeyenlere tahammül etmeyi öğrenin biraz. zihninizi hangi erkeği kafalarıma yoracağınıza nasıl daha faydalı olurum bu memlekete diye yorun tamammı şekerler konu sahibini koruyup beni taşa tutanlarında konuşmalarından ne oldukları cok belli ben şimdi gidiyorum ve gerikafamı yastığa koyup MIŞIL MIŞIL uyuyorum okey sizde arkamdan dedikodumu yapın hadi mucuk mucuk cok öptüm sizi ileri görüşlü cağdas beyinler
neyse dostlar benim gerikafalı ve terapiste ihtiyacı olan beynim yoruldu size laf anlatmaktan ben gidiimm mutlu mutlu uyuyimmmdaha önemli ilgileneceğim şeyler var benim siz anlamıyosanız yapıcak bişey yok... sizin gibi düşünmeyenlere tahammül etmeyi öğrenin biraz. zihninizi hangi erkeği kafalarıma yoracağınıza nasıl daha faydalı olurum bu memlekete diye yorun tamammı şekerler konu sahibini koruyup beni taşa tutanlarında konuşmalarından ne oldukları cok belli ben şimdi gidiyorum ve gerikafamı yastığa koyup MIŞIL MIŞIL uyuyorum okey sizde arkamdan dedikodumu yapın hadi mucuk mucuk cok öptüm sizi ileri görüşlü cağdas beyinler
Konu sahibi arkadaşım, senin acilen psikolojik destek alman şart. Ruh halin tamamen gitmiş yaşadığın olayı yorumlamandan ve yorumlara vermiş olduğun cevaplardan dolayı söylüyorum.
İki tarafı dinlemeden sağlıklı bir şeyler belirtmem yalnış olacaktır çünki karşı tarafında yaşanmışlıkları vardır.
Yaşamak istemişsin yaşamışsın olan olmuş biten bitmiş kurcalama o insanı da kendini de rahat bırak artık. Karakolluk bir durum yok ifade verildimi tam algılayamadım ifadeden sonra savcılığa çıkarsınız savcılıkta önemsemez ama babanızın kulağına gidebilir bu kısımda dikkat edin hatta kurcalamayın dememin en önemli sebebi budur.
Bundan sonra attığın adıma dikkat.
İpekböcek tatlım eğer bir abla tavsiyesi istersen, gerçekten terapi görmeni tavsiye ederim. Bu konular bir kişinin tek başına üstesinden gelebileceği şeyler değil. Mutlaka profesyonel yardım almalısın canım. Bir an evvel kendine bir hedef belirleyip ona göre devam edersen iyi olur.
O adamı da unut gitsin, şu kısacık anlattıklarından bile lüzumsuzun teki olduğu görülüyor.
Hayat senin hayatın, seni yarı yolda bırakan bir adamın ardından ağlamak da yakışmıyor ayrıca.
Kariyerine yüklen, iyi gelecektir.
Ben gidiyorum.
İyi geceler.
Not: Kimsenin gönlünü kırmayı istemem. Allah herkese yardım etsin.
insan olmadığımı düşünüyosanız neden hala cevap yazıp duruyosunuz?? gidin insan olana yardım edin öyleyse.....bu kadar da terbiyesizlik olmaz......ve inan sen bizi hiç eğlendirmiyosun defolup gidersen sevincem....
Sevap,günah tartışmalarına hiç bulaşmadan kıyıdan köşeden konuyla alakalı yorumumu yapıp kaçayım:)
Hayatın sadece sana ait değil aslında,ailen var.
Seçtiğin hayatın sonuçlarına tek başına katlanabildiğin kadar özgürsün.
Ve şu aşamada senin yaşadıkların kadar ailene yaşattıkların da çok üzücü.
Sana ve yaşadıklarınıza sahip çıkmayan birini hala böylesine düşünmen çok acı.
Hata!Sence de artık hatalarına son vermenin zamanı gelmedi mi?
Bir erkek arkadaşına,bir annesine savrularak daha ne kadar hırpalayacaksın kendini ve
daha ne kadar üzeceksin aileni.
Vazgeç artık bence.Bırak böyle dağınık kalsın.
Toparlamaya,iyi hatırlanmaya çalışma.
Ne yaşadıysanız yaşamışsınız ama bitmiş.
Bunu ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar erken başlarsın iyileşmeye.
Yaşını belirtmemişsin galiba ama küçük olduğunu düşünüyorum.
Yaşına göre çok ağır şeyler yaşamışsın.masal gibi geçen 5 yılı unutturacak şeyler.
Öyle olması gerekir yani.Seni mecbur bıraktıkları şey için değil birinden soğumak,direkt nefret edilir.
daha ne kadar zarar görmen gerekiyor vazgeçmek için?
olaylar öyle değil zaten babam biliyor karakol olayını falan.....sadece ifade verildi...basıma daha önce böyle seyler gelmediği için sonucu ne olur bilemiyorum......ben zaten hicbisey kurcalamıyorum sadece öyle bekliyorum..yasamaya devam ediyorum..yapabileceğim birsey yok....
İpekböcek tatlım eğer bir abla tavsiyesi istersen, gerçekten terapi görmeni tavsiye ederim. Bu konular bir kişinin tek başına üstesinden gelebileceği şeyler değil. Mutlaka profesyonel yardım almalısın canım. Bir an evvel kendine bir hedef belirleyip ona göre devam edersen iyi olur.
O adamı da unut gitsin, şu kısacık anlattıklarından bile lüzumsuzun teki olduğu görülüyor.
Hayat senin hayatın, seni yarı yolda bırakan bir adamın ardından ağlamak da yakışmıyor ayrıca.
Kariyerine yüklen, iyi gelecektir.
Ben gidiyorum.
İyi geceler.
Not: Kimsenin gönlünü kırmayı istemem. Allah herkese yardım etsin.
üfffffff ne kadar hastalıklı bi beyine sahip olduğun ortaya cıkıyor sıktın ya ben sana yazmadım onu oke gözünle okumanı tavsiye ederim bana cevap veren kişiye yazdım. sen defol dedin diye değil kendim istiyorum diye gidiyorum.oke sizin gibi gereksizlerle uğrasamam. benim kimse bana saygı duysun diye bi sıkıntım yok duyan duyar duymayan duymaz. kendimi kanıtlamış bi insan olarak böyle sizin yazdığınız gibi basit şeylere takılmam sadece gülerim ve geçerim bi laf vardır değeri olmayan eşyaya çöp değeri olmayan insanada kapıyı ört denir...size kapıyı örtüyorum ve gidiyorum sıktınız yaaa üffff bu konudan bi roman cıkar ya bi reklam metin yazarı olarak iyi malzeme cıktı bana kimbilir belki ilerde böyle bi dizi film cekerim ayyy ne kadar acıklı duygusal aşk ihtiras intikam süper olur cok tutar
üfffffff ne kadar hastalıklı bi beyine sahip olduğun ortaya cıkıyor sıktın ya ben sana yazmadım onu oke gözünle okumanı tavsiye ederim bana cevap veren kişiye yazdım. sen defol dedin diye değil kendim istiyorum diye gidiyorum.oke sizin gibi gereksizlerle uğrasamam. benim kimse bana saygı duysun diye bi sıkıntım yok duyan duyar duymayan duymaz. kendimi kanıtlamış bi insan olarak böyle sizin yazdığınız gibi basit şeylere takılmam sadece gülerim ve geçerim bi laf vardır değeri olmayan eşyaya çöp değeri olmayan insanada kapıyı ört denir...size kapıyı örtüyorum ve gidiyorum sıktınız yaaa üffff bu konudan bi roman cıkar ya bi reklam metin yazarı olarak iyi malzeme cıktı bana kimbilir belki ilerde böyle bi dizi film cekerim ayyy ne kadar acıklı duygusal aşk ihtiras intikam süper olur cok tutar
Babanız tam olarak olayın hangi boyutunu biliyor ve karakolluk olma sebebinizi biliyormu ?
Sizi kötüleyemem ama karşı tarafıda kötüleyemem herşey rüya gibiymiş senin için çocuk meydana gelmiş kusura bakma Allah'ın işi işte. Belki de başka açıdan bu çocuk senin gözünün açılmasına da vesileydi o kişiyi ve annesin iyi tanımış oldun.
Sen geleceğine odaklan bundan sonra herşey olacağına varıyor sonuç itibari ile.
Mesleğinin sorulduğunu hatırlamıyorum.
Kendini yeterince kanıtlayamamışsın ki böyle çirkin bir tartışmanın üstüne hala kendini ifade etmeye çalışıyorsun.
Nasıl bir hamilesin sen?Zor olmuyor mu böyle?
Gerilim,stres sana bebeğine zarar.Konu sahibinin aklında kalmayacaksın bile ama sen bu gerilimli ruh haliyle gerçekten rahat uyuyabilecek misin?
bi bebek sırf benim gözüm açılsın diye ölmemeliydi.....bu neden oldu bilmiyorum.....buna hayırlısı buymuş diyemiyorum kesinlikle.....tabiki herseyin bi sebebi var....ama bebeğin sebebini anlayamadım ben.....cok üzülüyorum buna....... babam karakkolluk olma sebebimi biliyo evet..... sadece bebek olayını bilmiyo geriye kalan herseyi biliyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?