dayanacak gücüm kalmadı :( :( lütfen yol gösterin

benim hayatımda baska hiç kimse olmadı....yani onunla tanıstığımız an zaten biseyler olmustu gercekten asık olmustum ve o kadar yıla rağmen sevgimde en ufak bi azalma olmadı...gercekten cok seviyodum onu.... su anda bile baskasına baktığımda icimdeki aska ihanet etmisim gibi gelir..zaten bakamıyorum da....kimi görsem onunla karsılastırıyorum düsünüyorum haraketleri davranısları kimse onun gibi olmuyo...olmasını da istemiyorum...aslında ben bi baskasıyla olmak istemiyorum....

bak sana bişey itiraf edeyim. konuyu okuduğumda bende sana çok kızdım. hatta biraz tepkili yazdım. senden de bana tepkili bir yazı gelseydi bende saldırıya geçerdim :) ama inan ailene, özellikle annene ve aldırdığın bebeğe çok üzüldüm. bazılarına yurt dışı tatili yada öğrenimi her neyse ters gelebilir. bana görede ters ne yalan söyleyeyim. ama senin ailenede ters gelmiş olacak ki olaydan onlarda yıpranmış. malesef hayatta olmasını hiç istemediğimiz olayların içinde buluveririz kendimizi. benimde bir kızım var. empati yaptığımda annenin yerine kendimi koyduğumda o kadının acısını hissettim resmen. ama annenine takdir ettim şu yönden. her ne olursa ama ne olursa senin arkanda olmuş. ailen tarafından dışlanmamışsın. olması gerekende buydu zaten ama nelerini duyuyoruz görüyoruz. sakın ama sakın bir daha kendini başkasına bu kadar kaptırma. kaptırma ki gidişinde de yıkılma yine ayakta kal. kendini toparlaman biraz zaman alır ama toparlanınca sarıl ailene sıkıca hep beraber iyi bir hayata birbirinize destek olarak yeniden başlayın. inşallah bundan sonrası hakkında hayırlısı olur..

haşa... Tabiki ben karar vermicem ama sizede bi ilmihal yada kitap hediye etmek isterdim ama imkansız. Okursanız yada az cok biliyorsanız zina en büyük günahlar arasında yer alır ayrıca allaha inanıp ona inananları ve onun emrettiklerini söyleyenlere geri kafalı cahil yakıştırması yapılmasıda büyük günahtır nacizane bu benim fikrim ven sadece yanlış gördüğüm şeyleri söyledim bu benim fikrim katılırsınız yada katılmazsınız iyi geceler artık yazmıycam konu sahibinide mutluluklar ama kinayeli bi dilek değil bu gerçekten inş mutlu olur ve herşey yoluna girer ben gerçekten onun iyiliği için yazdım belki biraz sert oldu ama umarım istediklerine ulaşırsın allah hidayet versin iyi geceler buda son mesajım istediğinizi yazabilirsiniz...

Son düzenleme:
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama duramıyorum, okuduklarıma hayret ediyorum yine...
Geçenlerde de yine bir topicte böyle bir konuda söylenmeyen kalmadı.
Herkesin sevabı günahı kendinedir...
Siz bildiğiniz gibi yaşayın,doğrularınız neyse onu yapın ama herkes siz değil...
Herkes fabrikasyon değil aynı şeylere kafa sallasın onaylasın veya reddetsin!
Yoksa bundan sonraki bir yaşantısı için öneriniz, aklınıza gelen bir yol ya da tavsiye yazmayın arkadaşım!Size bu olay ters ise okuyun geçin ama ne haddinize insanları yargılamak hele de bu kadar acı çeken bir insanı!
Belki arkadaş hata yaptı, üzüleceğini göremeden adım attı ama bu size zevk mi veriyor biz öyle değiliz demek!
Bir başkasının acı veya üzüntüsü size ohh biz ne kadar doğruyuz ya da mutluyuz gibi tabirleri çağrıştırıyorsa ben bırakın inancı, ahlakı orada insanlıktan şüphe ederim!!!Ve derhal bir terapist önerebilirim....

ben gerikafalı bilgsiz veya cahil sözü kullanmadım hiçbir mesajımda....... ben sadece seviyesiz cümleler kurduğunu söyledim bu bir gerçek....gerçekten öyle...sert tepki verdiğini de mutluluğu tatmış bi insanın yeniden mutlu olmak istemesini ANLAMAYARAK böyle atıp tutarak konuşmanla mutsuzluğuna bağladım.....sallayıp duran sendin....bi ara beni de çileden çıkardın doğru....çünkü inanılmaz derecede saçmaladın....

gunah olup olmadıgını zaten konu sahıbı de bılıyordur. ama onu Allah.ın afedıp affetmedıgını sız bılemezsınız.

gunah olup olmadıgını zaten konu sahıbı de bılıyordur. ama onu Allah.ın afedıp affetmedıgını sız bılemezsınız.

ya bende yazmayım diyorum ama dayanamıyorum ortada bi pişmanlık yada tövbe yok anlıyomusunuz tabiki ben bilemem benim haddime değil bu...ama konu sahibi gayet halinden memnun anlıyomusunuz ortada pişmanlık yok ayrıca bu son lafım size değil benim inancıma ve insanlığıma laf edenlere inşallah ISLAH OLURSUNUZ SİZDE İNSANLIK NEDİR ÖĞRENİRSİNİZ bu konu sahibine değil bana mesaj yazan diğer arkadasa

tesekkür ederim insallah bu durumdan bir an önce en az zararla çıkarım..... ben zaten bi başkasına güvenmeyi bırakın elinden bile tutamam....kesinlikle baska bi iliski düsünmüyorum.....zaten baska bi iliskim olursa bu o insan için yıkıcı olur...cünkü sadece kendimi düsünürüm o iliskide karsıdakine asla acımam....sebebi cok zarar görmem....canımın tekrar yanmasına izin vermem hele baskası tarafından yapılmasına asla izin vermem.....orası kesin...kimse bida bu kadar değerli bu kadar özel olmaz benim için.....bu belki de kötü bisey ama kalbim baskalarına karşı taş gibi...sadece ona karşı bu kadar savunmasızım...

Gerçekten rahatsız olmuyormusun bunlardan açıkça haçlı seferi düzenlemişler sana::9

İnsanlık düşene bir tekme vurmak değil, el uzatıp kaldırmaktır...
Anlayana....

zaten yazdıgınız lafı ustume alınmam cunku ortaya konustum ve gayet normal yazdım.benm demek ıstedıgım pısman olup olamdıgı su bu degıl. kımsenın yargılanmaması. cezası varsa allah verır. ona Rabbım karar verır. kımsenın ınancnıı sorgulamakta kımseye dusmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlık düşene bir tekme vurmak değil, el uzatıp kaldırmaktır...
Anlayana....

evet bu insan olanlara yapılır eğer İ N S A N DÜŞERSE el uzatılıp kaldırılır cok komiksiniz ya gercekten cok eğleniriyosunuz beni devam edin

Şimdi Emelist Hanım;

Bir kere şunun bir ayrımına varalım;

Ben kimseye geri kafalı filan demedim, sadece kimseyi yargılamayın dedim.
Zina büyük bir günah olabilir, ancak Allah en büyük affedendir, bunu her müslüman bilir.
Oturduğunuz yerden ahkam kesmesi kolay.
Konuştukça iş çığrından çıkmaya başladı, canım sıkıldı.

cok tesekkür ederim desteğiniz için gerçekten......söylenen şeyler yapıcı şeyler değil daha da kırıcı genelde...yani kimseye cahilsin kötüsün gerikafalısın diyen olmadı yorumları okurken baktım da..en azından ben böyle gördüm...neden bu konuda sanki onalara cahil demişiz gibi davrandıklarını da anlamadım....ben onlarn hayatlarını kötüleyerek konustum mu....belki de onların yaşadığı hayat bana ters...(ki değil ama ters gelenler vardır) ....ben sadece birine güvendim sevdim ve onunla ömrüm boyunca unutamıycağım güzel anılar biriktirdim....sonu kötü oldu ama durduramadım elimden bisey gelmedi.....anlatacak kimsem de yok....buraya yazarak biraz rahatladım açıkcası....cünkü cehennem gibi günler geçiriyorum....

Konu sahibi arkadaşım, senin acilen psikolojik destek alman şart. Ruh halin tamamen gitmiş yaşadığın olayı yorumlamandan ve yorumlara vermiş olduğun cevaplardan dolayı söylüyorum.

İki tarafı dinlemeden sağlıklı bir şeyler belirtmem yalnış olacaktır çünki karşı tarafında yaşanmışlıkları vardır.

Yaşamak istemişsin yaşamışsın olan olmuş biten bitmiş kurcalama o insanı da kendini de rahat bırak artık. Karakolluk bir durum yok ifade verildimi tam algılayamadım ifadeden sonra savcılığa çıkarsınız savcılıkta önemsemez ama babanızın kulağına gidebilir bu kısımda dikkat edin hatta kurcalamayın dememin en önemli sebebi budur.

Bundan sonra attığın adıma dikkat.

Sevap,günah tartışmalarına hiç bulaşmadan kıyıdan köşeden konuyla alakalı yorumumu yapıp kaçayım:)
Hayatın sadece sana ait değil aslında,ailen var.
Seçtiğin hayatın sonuçlarına tek başına katlanabildiğin kadar özgürsün.
Ve şu aşamada senin yaşadıkların kadar ailene yaşattıkların da çok üzücü.
Sana ve yaşadıklarınıza sahip çıkmayan birini hala böylesine düşünmen çok acı.
Hata!Sence de artık hatalarına son vermenin zamanı gelmedi mi?
Bir erkek arkadaşına,bir annesine savrularak daha ne kadar hırpalayacaksın kendini ve
daha ne kadar üzeceksin aileni.
Vazgeç artık bence.Bırak böyle dağınık kalsın.
Toparlamaya,iyi hatırlanmaya çalışma.
Ne yaşadıysanız yaşamışsınız ama bitmiş.
Bunu ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar erken başlarsın iyileşmeye.
Yaşını belirtmemişsin galiba ama küçük olduğunu düşünüyorum.
Yaşına göre çok ağır şeyler yaşamışsın.masal gibi geçen 5 yılı unutturacak şeyler.
Öyle olması gerekir yani.Seni mecbur bıraktıkları şey için değil birinden soğumak,direkt nefret edilir.
daha ne kadar zarar görmen gerekiyor vazgeçmek için?

Son düzenleme:
evet bu insan olanlara yapılır eğer İ N S A N DÜŞERSE el uzatılıp kaldırılır cok komiksiniz ya gercekten cok eğleniriyosunuz beni devam edin

Bir anne adayına ve bir eşe yakışmayan cümleler kuruyorsunuz...
O bahsettiğiniz inancınız ve doğrularınızı sorgulayın biran önce...
Şimdi de Allah'ın yarattığı bir insanın öyle olmadığını itham ediyorsunuz.
Bize ilettiğiniz aynı dilekleri sizlere iletiyorum, bir anne adayısınız size yoksa bile durumunuza saygım var ve size daha fazla bir şey yazarak canınızı sıkmak istemem insanlık gereği

herseyden önce Allah huzurunda önemli olan tek şey niyettir..... insan kötü niyetle evlenebilir? nikah dediğin nedir ki? 3 kere boş ol dersin biter ...ona bakacak olursak..... sonra gider baskasıyla nikah yaparsın... o zaman zina olmaz.... ne kadar sacma düsünceler...
önemli olan niyet.....ben o kisiden baskasını düsünürsem o zaman büyük günah olmus olur.....ben bütün dualarımda onunla ilerde evlenmeyi diledim.....belki ömrüm boyunca bi baskasıyla olmıycam.....basıma gelenleri ben yönlendirebilseydim kendi canımdan biseyi kaybetmeyi göze alır mıydım? canımdan degerli olan iki şey vardı biri oydu biri ise onun hediyesiydi...ama ikisi de gitti !!

neyse dostlar benim gerikafalı ve terapiste ihtiyacı olan beynim yoruldu size laf anlatmaktan ben gidiimm mutlu mutlu uyuyimmm daha önemli ilgileneceğim şeyler var benim siz anlamıyosanız yapıcak bişey yok... sizin gibi düşünmeyenlere tahammül etmeyi öğrenin biraz. zihninizi hangi erkeği kafalarıma yoracağınıza nasıl daha faydalı olurum bu memlekete diye yorun tamammı şekerler konu sahibini koruyup beni taşa tutanlarında konuşmalarından ne oldukları cok belli ben şimdi gidiyorum ve gerikafamı yastığa koyup MIŞIL MIŞIL uyuyorum okey sizde arkamdan dedikodumu yapın hadi mucuk mucuk cok öptüm sizi ileri görüşlü cağdas beyinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…