Defet bence ayni benim yaptigim gibi... valla cok bi suru erkek dolu etraf bulursun bir tane//// o salak oyle depresyona girdi kendi ayrilmak istedi yok zamana ihtiyaci varmis... o gittii bak rusu, danimarkalisi isveclisi sirada bekliyo beni kapismak icin... o gider baskasi gelir... iyiki ayrimisiz ya ondan bin kat yakisikli erkekler ustelik nazik kibar. Ama ben iliski istemiyorum. Sen bir kendine bak etrafa acil bak neler oluyor seninde talibin cikar.... iclerinden begenmekte zorluk bile cekebilirsin ben gibi
1 saattir okuyorum şakasınız herhalde.
Kimin cennete kimin cehenneme gideceğine siz mi karar vereceksiniz?
Topikte bir genç kız sadece çektiği acıları paylaşmak istemiş, evli barklı bir kadın olarak böyle mi yön vermeniz gerekiyor?
Insanları yaftalayıp, yargılayarak hem de?
Her insan hata yapabilir, kızcağız belli ki kendine yön çizmeye çalışıyor.
Bence unutması en mantıklısı, ama herşeyin belli bir zamana ihtiyacı var.
şu yorumları yazarken biraz sakin olalım lütfen.
sen ilk önce kendi takındığın tavrı ölç şimdi seviyeli cevaplar veriyorum havasına bürünüyosun...
bi cesit gunah cıkarma senin yaptığın bakınn bakın ben ne kadar seviyelim onlar bana hakaret ediyor onlar beni kötülüyor onlar seviyesizi oynuyosun..bak güzelim kimseyi yaptıklarıyla yargılamıyoruz biz sana kendimizce doğru olanları söledik sen yok öle diil böle yok öle diil böle dedin sonunda ee hangi caminin imamına uyuyoruzz noluyo dedik tersini yaptık
Ama şimdi burda herkese bakın ben ne kadar düzgün konuşabiliyorumu oynama seninde attığın cevapları gördük okuduk gerikafalılık seviyesizlik bilgisizlik mutsuzluk biz kim oluyoruzluk cahillik bol bol sallayıp durdun şimdi değişen bişey olmadı söylenmicek sözleri söyledin zaten
kusura bakma canm ben gerikafalıyım ben fiii tarihinde kaldım ben bişey bilmem cahil biriyimm hadi senin dediğin gibi olsun hersey
hayat nede olsa iyi yi kötüyü her yoldan öğretir...
gunah olup olmadıgını zaten konu sahıbı de bılıyordur. ama onu Allah.ın afedıp affetmedıgını sız bılemezsınız.
bak sana bişey itiraf edeyim. konuyu okuduğumda bende sana çok kızdım. hatta biraz tepkili yazdım. senden de bana tepkili bir yazı gelseydi bende saldırıya geçerdim :) ama inan ailene, özellikle annene ve aldırdığın bebeğe çok üzüldüm. bazılarına yurt dışı tatili yada öğrenimi her neyse ters gelebilir. bana görede ters ne yalan söyleyeyim. ama senin ailenede ters gelmiş olacak ki olaydan onlarda yıpranmış. malesef hayatta olmasını hiç istemediğimiz olayların içinde buluveririz kendimizi. benimde bir kızım var. empati yaptığımda annenin yerine kendimi koyduğumda o kadının acısını hissettim resmen. ama annenine takdir ettim şu yönden. her ne olursa ama ne olursa senin arkanda olmuş. ailen tarafından dışlanmamışsın. olması gerekende buydu zaten ama nelerini duyuyoruz görüyoruz. sakın ama sakın bir daha kendini başkasına bu kadar kaptırma. kaptırma ki gidişinde de yıkılma yine ayakta kal. kendini toparlaman biraz zaman alır ama toparlanınca sarıl ailene sıkıca hep beraber iyi bir hayata birbirinize destek olarak yeniden başlayın. inşallah bundan sonrası hakkında hayırlısı olur..
Defet bence ayni benim yaptigim gibi... valla cok bi suru erkek dolu etraf bulursun bir tane//// o salak oyle depresyona girdi kendi ayrilmak istedi yok zamana ihtiyaci varmis... o gittii bak rusu, danimarkalisi isveclisi sirada bekliyo beni kapismak icin... o gider baskasi gelir... iyiki ayrimisiz ya ondan bin kat yakisikli erkekler ustelik nazik kibar. Ama ben iliski istemiyorum. Sen bir kendine bak etrafa acil bak neler oluyor seninde talibin cikar.... iclerinden begenmekte zorluk bile cekebilirsin ben gibi
ya bende yazmayım diyorum ama dayanamıyorum ortada bi pişmanlık yada tövbe yok anlıyomusunuz tabiki ben bilemem benim haddime değil bu...ama konu sahibi gayet halinden memnun anlıyomusunuz ortada pişmanlık yok ayrıca bu son lafım size değil benim inancıma ve insanlığıma laf edenlere inşallah ISLAH OLURSUNUZ SİZDE İNSANLIK NEDİR ÖĞRENİRSİNİZ bu konu sahibine değil bana mesaj yazan diğer arkadasa
ya bende yazmayım diyorum ama dayanamıyorum ortada bi pişmanlık yada tövbe yok anlıyomusunuz tabiki ben bilemem benim haddime değil bu...ama konu sahibi gayet halinden memnun anlıyomusunuz ortada pişmanlık yok ayrıca bu son lafım size değil benim inancıma ve insanlığıma laf edenlere inşallah ISLAH OLURSUNUZ SİZDE İNSANLIK NEDİR ÖĞRENİRSİNİZ bu konu sahibine değil bana mesaj yazan diğer arkadasa
İnsanlık düşene bir tekme vurmak değil, el uzatıp kaldırmaktır...
Anlayana....
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama duramıyorum, okuduklarıma hayret ediyorum yine...
Geçenlerde de yine bir topicte böyle bir konuda söylenmeyen kalmadı.
Herkesin sevabı günahı kendinedir...
Siz bildiğiniz gibi yaşayın,doğrularınız neyse onu yapın ama herkes siz değil...
Herkes fabrikasyon değil aynı şeylere kafa sallasın onaylasın veya reddetsin!
Yoksa bundan sonraki bir yaşantısı için öneriniz, aklınıza gelen bir yol ya da tavsiye yazmayın arkadaşım!Size bu olay ters ise okuyun geçin ama ne haddinize insanları yargılamak hele de bu kadar acı çeken bir insanı!
Belki arkadaş hata yaptı, üzüleceğini göremeden adım attı ama bu size zevk mi veriyor biz öyle değiliz demek!
Bir başkasının acı veya üzüntüsü size ohh biz ne kadar doğruyuz ya da mutluyuz gibi tabirleri çağrıştırıyorsa ben bırakın inancı, ahlakı orada insanlıktan şüphe ederim!!!Ve derhal bir terapist önerebilirim....
evet bu insan olanlara yapılır eğer İ N S A N DÜŞERSE el uzatılıp kaldırılırcok komiksiniz ya gercekten cok eğleniriyosunuz beni devam edin
Şimdi Emelist Hanım;
Bir kere şunun bir ayrımına varalım;
Ben kimseye geri kafalı filan demedim, sadece kimseyi yargılamayın dedim.
Zina büyük bir günah olabilir, ancak Allah en büyük affedendir, bunu her müslüman bilir.
Oturduğunuz yerden ahkam kesmesi kolay.
Konuştukça iş çığrından çıkmaya başladı, canım sıkıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?