üfffffff ne kadar hastalıklı bi beyine sahip olduğun ortaya cıkıyor sıktın ya ben sana yazmadım onu oke gözünle okumanı tavsiye ederim bana cevap veren kişiye yazdım. sen defol dedin diye değil kendim istiyorum diye gidiyorum.oke sizin gibi gereksizlerle uğrasamam. benim kimse bana saygı duysun diye bi sıkıntım yok duyan duyar duymayan duymaz. kendimi kanıtlamış bi insan olarak böyle sizin yazdığınız gibi basit şeylere takılmam sadece gülerim ve geçerim bi laf vardır değeri olmayan eşyaya çöp değeri olmayan insanada kapıyı ört denir...size kapıyı örtüyorum ve gidiyorum sıktınız yaaa üffff bu konudan bi roman cıkar ya bi reklam metin yazarı olarak iyi malzeme cıktı bana kimbilir belki ilerde böyle bi dizi film cekerim ayyy ne kadar acıklı duygusal aşk ihtiras intikam süper olur cok tutar
öbür dünyada görüşürüz sizinleO zaman size aaaaaaa ne kadar ileri görüşlüsünüz buyrun cehenneme dediklerinde sizden korktuğumdan yada laf yetiştiremediğimden değil ama bi söz vardır kapasite meselesi size ölene kadar anlatsam kafanız basmaz siz takılın kendi çapınızda
aslında ben onu sevmek istemiyorum ama duygularımı kontrol edemiyorum.....beni üzen o oldu...sonra üzüldüğm için yanımda olup mutlu etmeye çalışan yine o oldu.....ben böyle olmasını istemedim...ama sanki o istedi...bilmiyorum kafam cok karısık.....ben sadece üzülüyorum o kadar....hayatıma devam ediyorum..ama hicbisey aklımdan bi saniye bile çıkmıyo...
Şu kısmı anlamadım,bütün dualarında onunla evlenmeyi diledin,
hamile kaldığını öğrenince evlenmek istedi ama sen istemedin?
Niye peki?
yok şekerim neden gerileyim cok eğlendiriosunuz beni ve arkadslarımıteşekkürler beni düşündüğün içinde
Bende diyorum birleşmiş milletler nerde diye orta doğuda yoklar arakanda yoklar meğer senin peşindelermiş:))))
Siz bu türkçeyle nasıl metin yazarı oldunuz?
buradan çıkardığım sonuç 3 aylık bir tatil dönüşte göbüşte bebiş denemem lazım... belki tutar bu kür
cidden okurken üzülerek okudum yaşadıklarını bütün bunları sen değilde başka biri yaşasa belki sende yeter artık bu kadar acı çektirme kendine zaten olmayacağı belli hayatına devam et diye akıl verirdin ama yazdıklarından anladığım kadarıyla en azından bir süre için kim ne derse desin sana onu unutamayacaksın kendini ve aileni üzmeye devam edeceksin seni anlamaya çalışıyorum cidden evet haklısın sevmek insanın elinde olmayabilir ama Allah insana irade vermiş ve bunu kullanmak bizim elimizde bence sevmeye devam etsen bile iradeni kullanıp onu kesinlikle aramamalısın zamanla görmedikçe mutlaka unutacaksın, hiç unutamam deme insanlar ölüm acılarını bile unutabiliyorlar zamanla insan mecbur olunca her şeye alışıyor inan
sizin gibi boş değilim hem çalışıyorum hemde size cevap yazıyorum acele ederek size bu türkçe cok bile siz değil türkçe ingilizce rusça yazsamda anlamazsınızcünkü bu dili insanlar konuşur
yok şekerim neden gerileyim cok eğlendiriosunuz beni ve arkadslarımıteşekkürler beni düşündüğün içinde
Peki şekerim sen öyle diyorsan.
Bu arada siz kaç kişisiniz?Sen buradasın da saz heyetini göremiyoruz?
sizin gibi boş değilim hem çalışıyorum hemde size cevap yazıyorum acele ederek size bu türkçe cok bile siz değil türkçe ingilizce rusça yazsamda anlamazsınızcünkü bu dili insanlar konuşur
Gerçekten rahatsız olmuyormusun bunlardan açıkça haçlı seferi düzenlemişler sana::9
dogru insanlar konusur ve insanlar duzgunce yazar. acele dıye bosuna bahane uretmeyın.
ne kadar acımasızca eleştırı yapıosunuz okudukca uzuluyorum gercekten ınsanız sonucta kımın basına ne gelecegı bellı mı de boyle konusabılıyosunuz yazık gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?