dayanacak gücüm kalmadı :( :( lütfen yol gösterin

küfür etmek isteyecek kadar sinirlendim..ayrıca şaşkınım da..... cevabı yazdığınız arkadaş İNSANLARA YARDIM ETMEK GEREKİR DÜŞENE TEKME VURUULMAZ gibi bisey demişti....yani burda bana (konu sahibine) yardım etmeniz gerektiğini düsenin ben olduğnu söylemis....siz de insan olana demişsiniz...benim üzerimden konuşurken insan olana el uzatılır demişsiniz.....bu lafı bana demişsiniz.....daha ağzınızdan cıkanı bilmiyorsunuz...yada parmağınızın gittiği tuşların farkında değilsiniz....ne diyeyim...kendinizi kanıtladınız cok acık haklısınız....Allah akıl fikir versin..amin...

Sizce siz mi vereceksiniz bu kanaati ki öbür dünya da görüşürüz diyebiliyorsunuz.
Bir çocuğun bile kalbini kırmayan bir peygamberin ümmetiyiz
kaldı ki siz çaresiz bir insanı yargılıyor,kınıyor ve kırıyorsunuz.

İmam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki:
Hiçbir insanın kalbini incitmemelidir! Kalb kırmaktan pek sakınınız! Allahü teâlâyı en ziyade inciten, küfürden sonra, kalb kırmak gibi büyük günah yoktur
Hadis-i şeriflerde de buyuruluyor ki:
(Bir müslümanı incitmek, kalbini kırmak, Kâbe’yi yetmiş kere yıkmaktan daha günahtır)

Olan olmuş artık yapabileceğin en sağlıklı şey bir an önce ortak çevrenizi dağıtmak olsun.
Haber alma,iletişime geçebileceğiniz bütün yolları tıka.
Kendine yapabileceğin en büyük iyilik bu olur.
Şanslısın ki her koşulda arkanda duran bir ailen var.
Kendin için olmasa bile onlar için o aileden uzak dur.
Seni kandırması bu kadar basit mi?
Yaralarını sarmak için senin O'na ihtiyacın mı var?
Nasıl güzel ifade ediyorsun kendini,her şeyin nasıl da farkındasın.
Atlatman bu kadar zor olmamalı.Gerçekten düzgün biri olsa,
5 yıllık masalının gerçek kahramanı olsa evet iyi hatırla diycem ama son yaşadıklarınız kabus gibi.
İyi anılar biriktirecek bir geçmiş değil bence yaşadıkların.

Şu kısmı anlamadım,bütün dualarında onunla evlenmeyi diledin,
hamile kaldığını öğrenince evlenmek istedi ama sen istemedin?
Niye peki?

evlenmek istedi değil kararı bana bıraktı kaçalım gidelim tarzında konuştu..... ben ilerde evlenmek istedim... bebek ve evlilik için cok erkendi.....tabiki onu cok cok cok sevdim evlenmek istedim...ama zamanı değildi ki....

ya o degılde hala bızı cennetlık cehennemlık dıye ayırmadınız konudan cıkıs yapmak icın sızı beklıyoruz

burda akıla ihtiyacı olan biri varsa oda sensin şekerim bizde sana akıl veriyoruz işte akıllı olsaydında bizden akıl almasaydın madem demi küfür etcek kadar sinirlenmiş olabilirsin istiyorsan edebilirsinde ama ben sadece gülerim buna inan sana üzülsemmi acısammı gülsemmi bilemedim gerçekten

tatlım bak eğer karnında senden bir can var ise evlenmeye de hatta kaynanan gel beraber yaşayalım dese onu yapmayada MECBURDUNNN... eğer bebek olmasa haaa tamam anlarım ama öldürdün o bebeği yavrucum. olan olmuş seni şikayet edecek bir insanı hala ağzına laf yapma. dayanacak gücüm kalmadı saçma geldi ben olsam arkasından söverdim buradan da onu aşağılık insan diye başlık açar öyle tanıtırdım kendimi de alçaltmazdım. boşverrr salla gitsin yeniden seversin

Son düzenleme:
Siz bu türkçeyle nasıl metin yazarı oldunuz?

sizin gibi boş değilim hem çalışıyorum hemde size cevap yazıyorum acele ederek size bu türkçe cok bile siz değil türkçe ingilizce rusça yazsamda anlamazsınız cünkü bu dili insanlar konuşur

evet bu cok doğru mecbur olunca herseye alışıyo insan....uzun bi süre belki de ömrüm boyunca unutmıycam ne onu ne de yasadıklarımı...ama onun yerine kendimi koyyorum...o da unutmıycak....insallah beni ne kadar üzdüğünün farkına varıp üzülür vicdanı sızlar canı yana demekten baska carem yok....onunla konuşmuyorum şu an...ilerde bi sekilde konuşurmuyuz bilmiyorum.....ama konuşursam da aramda onunla sorun yaratacak hiçbir şey olmasını istemiyorum....o konuşursa belki dayanamayıp ben de konuşurum..ama o konuşmazsa ben de kalkıp aramam.....

sizin gibi boş değilim hem çalışıyorum hemde size cevap yazıyorum acele ederek size bu türkçe cok bile siz değil türkçe ingilizce rusça yazsamda anlamazsınız cünkü bu dili insanlar konuşur

dogru insanlar konusur ve insanlar duzgunce yazar. acele dıye bosuna bahane uretmeyın.

ne kadar acımasızca eleştırı yapıosunuz okudukca uzuluyorum gercekten ınsanız sonucta kımın basına ne gelecegı bellı mı de boyle konusabılıyosunuz yazık gercekten

Siz bizlerin boş olduğunu nereden biliyorsunuz acaba:) Burada tek çalışan , yüksek eğitimi olan siz değilsiniz hanımefendi.Karşınızdaki insanlardan kendinizi üstün görmek nasıl bir bakış açısı bilmiyorum, hayatımı öyle yaşamıyorum çünkü.
Hele bir de meslektaşım sayılırsınız ama şaşırdım doğrusu.O mesleği yapmak için ilk öncelikli şart iletişim becerisi ve empati yeteneğidir.Bunları sadece işinizde değil belki özel hayatınızda uygularsanız bu kadar kendinizi öven ve karşızdakini aşağılayan bir insan olmak yerine saygı duyulan, yaptıklarıyla beğeni toplayan biri olabilirsiniz.
Kaldı ki eğitim ya da meslek bir insanın ancak çalışma hayatında işe yarar o özlü sözü söylemek istemiyorum ama bazı şeyler ne yazık ki baki kalıyor.

Gerçekten rahatsız olmuyormusun bunlardan açıkça haçlı seferi düzenlemişler sana::9

Valla ne bileyim her seferinde ayrildigimizda Allah daha iyilerini gonderiyor o yuzden hic uzulmedim yani iyiki ayrilmisiz yoksa yeni insanlar taniyamazdim olaylara o yonden bakmak lazim:) keh keh birde erkeklere acimamak lazim! tepene cikarip kontrolu ellerine verdin mi bittin demektir!

dogru insanlar konusur ve insanlar duzgunce yazar. acele dıye bosuna bahane uretmeyın.

hayaliniz olan bi hayatı yaşıyorum diye kıskanmayın siz hayal edersiniz ben yaşarım ayrıca ben kimseyi kınamam kınamadımda ortada pişmanlık yada bi hata yaptım hissi yok buna bile bile lades denir. siz türkçe öğretmenisiniz sanırım neyse parası verelimde istifa edin bence ders vermekten

ne kadar acımasızca eleştırı yapıosunuz okudukca uzuluyorum gercekten ınsanız sonucta kımın basına ne gelecegı bellı mı de boyle konusabılıyosunuz yazık gercekten

ayol zaten kımın basına ne gelecegını bılıyor arkadas. bosa yorum yapmıyor ya. bıze cennetten el sallayacagını bıle soyledı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…