dayanacak gücüm kalmadı :( :( lütfen yol gösterin

evet kimin kimi aradığı çıkıyo içerikleri çıkarabilirsem ben de sunmak isterim....dava açılmaz belki hatta büyük ihtimalle ama o zaman kime gidip de ne göstercem bilmiyorum.....ama bebek olayını anlatamam cünkü babam duyar...bunu asla anlatamam o kötü oldu işte.....ben de asla hakaret etmiyorum zaten etmem de...kötü seyler söylemiyorum.. ve aynen dediğin gibi benim de kulağıma bazı şeyler geliyo...mesela onun kredi kartlarından harcama yapmışım güya? benim paraya ihtiyacım yok zaten.... bunu annesi söylemisti....zaten kendisi arkadaslarına cok daha farklı anlatıyo bazı seyleri.....yani kendince tatmin mi olmaya calısıyo bilemiyorum....umarım hatasını anlar bir gün....

aslında tatil bile değil...biz eğitim için gittik oraya.....ki kaç yıldır tanıdığım insan güvendim tabiki....ayrıca hayatımın en güzel dönemiydi.....gercekten cok mutluydum o sırada....bunları düsündükce daha cok üzülüyorum

Bunun adı bel altı vurmaktır....
Herkes kendine yakışanı yapar, az önce konu sahibine rengini belli etti dediniz ama bence şuan siz belli ettiniz...
Söylemeden geçemedim de:)

iyi et ve saçma sapan konuşmaya devam etme daha fazla......sana yurtdışına çıkmamışsın diyen falan olmadı garip garip konuşuyosun.....hayat evlendikten sonra yaşanacak diye bisey mi var? kaldı ki tatil falan demişsiniz biz eğitim için gitmiştik.....biz herseyi beraber yapıyoduk çünkü...ayrımız gayrımız yoktu....fark meselesi gercekten fark meselesi....seviyen gösteriyo bunu zaten...her mesajında ayrı şaşıkınla yazıyorum cevabımı...böyle insanlar var mı hala ya?

Ben kendim calisip kendi paramla yurtdisina gidip geziyorum beni napmali o zaman Valla oh bosandim, sevgiliyi def ettim. Hayat bana oyle guzel ki valla inanilmaz

ya anlamıyorum bu insanları neymiş efendim tatile cıkmasıyla yargılıyormusuz böyle insanlarla muhattapmış hahahahahaha diyorum ve gülüyorum . siz bu kadar ileri görüşlü medeni çağdaşsınız madem bizlerde gerikafalıyız! devam edin o zaman milletin elinde oyuncak olun iyi skorlar diliyorum size ileri görüşlü medeni cağdaş İNSANLAR ... BÖYLE GİDERSE ERKEKLERİN MASAL KAHRAMINI OLURSUNUZ SİZ aslında ne gerek var NURİ ALÇOLARA T. COŞKUNLARA BÖYLE MEDENİ KIZLARIMIZ VARKEN ZATEN KENDİLERİ BİRER NURİYE ALÇO NERDEYSE ERKEKLERİN GAZOZLARINA İLAÇ KATICAKLAR İŞTE BU KADAR İLERİ GÖRÜŞLÜLER

bunun adı bel altı vurmaktır....
Herkes kendine yakışanı yapar, az önce konu sahibine rengini belli etti dediniz ama bence şuan siz belli ettiniz...
Söylemeden geçemedim de:)

dikkatli okursanız ben değil tuğra onu söyledi

Bu mesajınızdan anlaşıldığı kadarıyla siz hiç de sağlıklı bir psikoloji içinde değilsiniz. Siz de konu açın, size de yardımcı olunur. Sizi böyle yapan her neyse...

şu sözlerinle gercekten ne olduğunu ıspatlıyosun....kimseye saygısızlık etmek istemem ama sen büyük saygısızlık ediyosun.....bu durumda olmak mutlu olmak değil öncesi mutluluktu benim için...anlamıyosun gercekten at gözlüğünü çıkarmalısın.....benim bir yeri gezdiğimi gördüğğümü söylediğm de yok komik misiniz ya siz? ben sadece insanlar istedği gibi gezer tozar ve bu bi suç değil dedim gayet de mantıklı....yok yani yok gercekten seviyesizce konusuyosunuz....burda söylenecek cok söz var da yeri değil...umarım siz de anlarsınız yeri olmadığnı.... neyse

dikkatli okursanız ben değil tuğra onu söyledi

Genel anlamda söylendiğini kastetmiştim, tartışmaya özellikle girmek istemedim ama yorumunuzun size yakışmadığını belirtmeden de duramadım.Diğer topiclerden hatırlıyorum sizi çünkü...
Neyse siz öyle uygun gördünüz demek ki elden bir şey gelmiyor.
Dediğim gibi herkes kendine yakışanı yapar...

öbür dünyada görüşürüz sizinle O zaman size aaaaaaa ne kadar ileri görüşlüsünüz buyrun cehenneme dediklerinde sizden korktuğumdan yada laf yetiştiremediğimden değil ama bi söz vardır kapasite meselesi size ölene kadar anlatsam kafanız basmaz siz takılın kendi çapınızda

Defet bence ayni benim yaptigim gibi... valla cok bi suru erkek dolu etraf bulursun bir tane//// o salak oyle depresyona girdi kendi ayrilmak istedi yok zamana ihtiyaci varmis... o gittii bak rusu, danimarkalisi isveclisi sirada bekliyo beni kapismak icin... o gider baskasi gelir... iyiki ayrimisiz ya ondan bin kat yakisikli erkekler ustelik nazik kibar. Ama ben iliski istemiyorum. Sen bir kendine bak etrafa acil bak neler oluyor seninde talibin cikar.... iclerinden begenmekte zorluk bile cekebilirsin ben gibi

sen ilk önce kendi takındığın tavrı ölç şimdi seviyeli cevaplar veriyorum havasına bürünüyosun...
bi cesit gunah cıkarma senin yaptığın bakınn bakın ben ne kadar seviyelim onlar bana hakaret ediyor onlar beni kötülüyor onlar seviyesizi oynuyosun..bak güzelim kimseyi yaptıklarıyla yargılamıyoruz biz sana kendimizce doğru olanları söledik sen yok öle diil böle yok öle diil böle dedin sonunda ee hangi caminin imamına uyuyoruzz noluyo dedik tersini yaptık
Ama şimdi burda herkese bakın ben ne kadar düzgün konuşabiliyorumu oynama seninde attığın cevapları gördük okuduk gerikafalılık seviyesizlik bilgisizlik mutsuzluk biz kim oluyoruzluk cahillik bol bol sallayıp durdun şimdi değişen bişey olmadı söylenmicek sözleri söyledin zaten
kusura bakma canm ben gerikafalıyım ben fiii tarihinde kaldım ben bişey bilmem cahil biriyimm hadi senin dediğin gibi olsun hersey
hayat nede olsa iyi yi kötüyü her yoldan öğretir...

senin yazdıkların saldırı değil benim cevabım mı saldırı olacak....okumadan yazmayın böyle şeyler....ben burda hissettiklerimi yazdım...gidip ona ya da annesine bisey dediğim yok.....konuştuğum bile yok.....oturdukları semte uğramıyorum gitme ihtimali olabilecek yerlere gitmiyorum bile...ben burda icimdekileri yazdım.....eminim sen de benim yerimde olsan icinde bu sekilde düsünürdün..neden böyle oldu ki neden iyi olamadık derdin...herkes der...yorum yazarken bu olayı yaşayan kişinin yernie kendinizi ya da bi yakınınızı koyun dedim bi yorumumumda...o zaman daha düzgün cümleler kurarsınız...

cnm okudum msjı 10 dk 1 atıldığı için burdan yazaym dedm okuduğumu. ben çıkıyorum artık sana iyi geceler. ama burda durduğun sürece moralin bozulacak. dediğim gibi konuyu kapattırabilirsin. yani insanların kızması keşke senin anlaman için olsa dicem ama o zamanda bu kadar basite indirgenmezdi. tabi aralarnda gerçekten sen anla yüzleş diye söyleyenlerde vardır elbet ama her zaman diyorum ÜSLUBUYLA olduğu sürece sert eleştiri olabilir. onun dışındakiler zaten belli ediyor

Ben kendim calisip kendi paramla yurtdisina gidip geziyorum beni napmali o zaman Valla oh bosandim, sevgiliyi def ettim. Hayat bana oyle guzel ki valla inanilmaz

en güzeli ... ben de kendi paramla biseyleri yasadım ama yalnız yasamadım tek fark bu.....sonu hüsranla bitti...ama hata gezmekte tozmakta değildi...olaylar karsısında donup kaldım ne yapacağımı bilemedim ve yanlıs insanlara akıl danıştım....

Bende diyorum birleşmiş milletler nerde diye orta doğuda yoklar arakanda yoklar meğer senin peşindelermiş:))))

1 saattir okuyorum şakasınız herhalde.
Kimin cennete kimin cehenneme gideceğine siz mi karar vereceksiniz?
Topikte bir genç kız sadece çektiği acıları paylaşmak istemiş, evli barklı bir kadın olarak böyle mi yön vermeniz gerekiyor?
İnsanları yaftalayıp, yargılayarak hem de?
Her insan hata yapabilir, kızcağız belli ki kendine yön çizmeye çalışıyor.
Bence unutması en mantıklısı, ama herşeyin belli bir zamana ihtiyacı var.
Şu yorumları yazarken biraz sakin olalım lütfen.

bana mesajın gelmedi gördüğümde cevap yazıyorum ama sanırım biraz geç oluyo burdakilerle de ilgilendiğim için ben farklı insanların fikirlerini duymak için biraz daha konunun açık durmasını istiyorum...gerekirse kötü şeyler yazanlara cevap vermeyeceğim

yine birileri ahlak dersi veriyor
cok uzerınıze vazıfeydı elalemın (sadece burada okudugunuz) bılmedıgınız hayatı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…