Ben temmuz da ayrildim. Hala yok guya taciz varmis vericeklermis benide mahkemeye, onceki olaya donecek polisler gulmustu. Simdide kimse onlari takmayacak cunku hep naziktim onlar arkamdan konusup kotu seyler soylerken. Beni sikayet ederlerse kendi kendilerini yakarlar cunku eger taciz ediyor olsam bana mesaj atma demesi gerekirdi. KOnusup konusup hakaret edip sonrada yaz yaz ben biriktiriyorum vericem savciliga demesi birseyi degistirmez. Bana akil hastasi, manyak,eski kocasini delirtmistir denildi hatta facebook ta konusmuslar hakkimda kibarca lutfen artik kesin yapayin dedim. Keske gitseler onceki gibi rezil olacalar. Darp raporu neymis ki bir kiz olarak sen koskoca oglana ne yapabilirsin polisin akli yok mu? O darp raporunu ve fotolari gormek istedigini soyle. ve bu bebek olaylarini tum herseyi atlamadan polise anlat. Herseyi acikca anlatirsan hak vereceklerdir. Ben anlattim ve polisler benim yanimda olmuslardi.Herseyi cekinmeden anlatmalisin ve kendini savunmalisin.Ayrica annesi seni aramis bu delil olamaz kimin kimi ne zaman aradigi telefon kayitlarindan cikiyor. Boyle bos kanit olmaz canim sacmalamislar.
Sizi sevgiliniz ile tatil yaptığınız için ahlaksız olmakla suçlayan zihniyetlerle muhattapsınız. Boşverin bence. Sizi suçlayacaklarsa daha elde tutulur birşeyler soylesinler. Yurtdışı tatili diyorlar ya...
bi laf vardır parayla imanın kimde olduğu belli olmaz diye yurtdışına cıkıp cıkmadığımı nerden biliyorsunuz bizim tercihlerimiz farklı sadece sen sevgilinden hamile kalıp onun sayesinde yurtdışına götürülürsün bende kendi paramla EŞİMLEEEE EVET GURUR DUYARAK YAZIYORUM EŞİMLE YURTDIŞINA cıkarım anladınmı tatlım son mesajımı yazdığımda bana yazdığın mesajını görmemiştim fark meselesi tatlım ayrıca sana akıl veren kahyalarında sende istediğin yere sikayet edebilirsiniz cünkü bende edicem.
bi laf vardır parayla imanın kimde olduğu belli olmaz diye yurtdışına cıkıp cıkmadığımı nerden biliyorsunuz bizim tercihlerimiz farklı sadece sen sevgilinden hamile kalıp onun sayesinde yurtdışına götürülürsün bende kendi paramla EŞİMLEEEE EVET GURUR DUYARAK YAZIYORUM EŞİMLE YURTDIŞINA cıkarım anladınmı tatlım son mesajımı yazdığımda bana yazdığın mesajını görmemiştim fark meselesi tatlım ayrıca sana akıl veren kahyalarında sende istediğin yere sikayet edebilirsiniz cünkü bende edicem.
bunun adı bel altı vurmaktır....
Herkes kendine yakışanı yapar, az önce konu sahibine rengini belli etti dediniz ama bence şuan siz belli ettiniz...
Söylemeden geçemedim de:)
sen kaç yaşında insansın?? sen ne biliyosun benim hayatı dilediğim gibi yaşamadığımı ??
mutluluk anlayışın bumu senin? bu durumda olmakmı? böylemı mutlu olunuyo?.demekki ben mutlu değilim !!!
bak sen surdaki akıllı kıza ??sen onu bunu geççç güzelim yaşadım sa yaşadım yaşamadımsa yaşamadım ama en azından senin
düştüğün durumlara düşmedim bukadar basit karşında kimin olduğunu bilmeden atıp tutuyosun senin okuduğun o okullun ciftesini bitirdik biz hani üztüne basa basa gezdim dediğin yerleri görei cok oldu !!çok akıllımı zannediyosun sen kendini
çok akıllı olaydın bu durumda olmazdınn al sana ispat..ordan oturduğun yerden klavye cambazlığı yapma bana derdini anlattın cevap verdik yok öle yok böle şöle dedin ama sertçıkınca nasılda dilin çözüldü hakkatten cok yardıma muhtaçmışsın anladık burdann
bu kadar kaçın kurrasıysan derdine dermanı sen bulaydın ne bukadar insanın zamanını alıyosun...
Anladığın dilin bu olmamasını tercih ederdim ama ne yazık rengini güzel belli ettin
dikkatli okursanız ben değil tuğra onu söyledi
evet kimin kimi aradığı çıkıyo içerikleri çıkarabilirsem ben de sunmak isterim....dava açılmaz belki hatta büyük ihtimalle ama o zaman kime gidip de ne göstercem bilmiyorum.....ama bebek olayını anlatamam cünkü babam duyar...bunu asla anlatamam o kötü oldu işte.....ben de asla hakaret etmiyorum zaten etmem de...kötü seyler söylemiyorum.. ve aynen dediğin gibi benim de kulağıma bazı şeyler geliyo...mesela onun kredi kartlarından harcama yapmışım güya? benim paraya ihtiyacım yok zaten.... bunu annesi söylemisti....zaten kendisi arkadaslarına cok daha farklı anlatıyo bazı seyleri.....yani kendince tatmin mi olmaya calısıyo bilemiyorum....umarım hatasını anlar bir gün....
şu sözlerinle gercekten ne olduğunu ıspatlıyosun....kimseye saygısızlık etmek istemem ama sen büyük saygısızlık ediyosun.....bu durumda olmak mutlu olmak değil öncesi mutluluktu benim için...anlamıyosun gercekten at gözlüğünü çıkarmalısın.....benim bir yeri gezdiğimi gördüğğümü söylediğm de yok komik misiniz ya siz? ben sadece insanlar istedği gibi gezer tozar ve bu bi suç değil dedim gayet de mantıklı....yok yani yok gercekten seviyesizce konusuyosunuz....burda söylenecek cok söz var da yeri değil...umarım siz de anlarsınız yeri olmadığnı.... neyse
Her cevap yazana saldırgan bir tavır içinde olacağınıza, "Hamile kaldım çocuğu aldırdı, ailesi beni ve ailemi rezil etti, şimdi mahkemeye veriyor ve ben neden hala (arkadaş)kalma çabası içindeyim" diye kendinizi sorgulasanız, sayfalar dolusu şeyler yazılmasına gerek kalmazdı...Kendinizi düşünmüyorsunuz madem, ailenizi de mi düşünmüyorsunuz küçük duruma düşürüyorsunuz..Bir de çıkmış diyorsunuz ki "kendisi ve annesi haricinde herkesle aram iyi" Gerek var mı diğer insanlarla aranızın iyi olmasına?Bırakın artık verecekse versin mahkemeye ne demeye hala çabalıyorsunuz?
Eminim bana da saldıracaksın ama dayanamadım artık..
Ben kendim calisip kendi paramla yurtdisina gidip geziyorum beni napmali o zamanValla oh bosandim, sevgiliyi def ettim. Hayat bana oyle guzel ki valla inanilmaz
Defet bence ayni benim yaptigim gibi... valla cok bi suru erkek dolu etraf bulursun bir tane//// o salak oyle depresyona girdi kendi ayrilmak istedi yok zamana ihtiyaci varmis... o gittii bak rusu, danimarkalisi isveclisi sirada bekliyo beni kapismak icin... o gider baskasi gelir... iyiki ayrimisiz ya ondan bin kat yakisikli erkekler ustelik nazik kibar. Ama ben iliski istemiyorum. Sen bir kendine bak etrafa acil bak neler oluyor seninde talibin cikar.... iclerinden begenmekte zorluk bile cekebilirsin ben gibi
öbür dünyada görüşürüz sizinleO zaman size aaaaaaa ne kadar ileri görüşlüsünüz buyrun cehenneme dediklerinde sizden korktuğumdan yada laf yetiştiremediğimden değil ama bi söz vardır kapasite meselesi size ölene kadar anlatsam kafanız basmaz siz takılın kendi çapınızda
cnm okudum msjı 10 dk 1 atıldığı için burdan yazaym dedm okuduğumu. ben çıkıyorum artık sana iyi geceler. ama burda durduğun sürece moralin bozulacak. dediğim gibi konuyu kapattırabilirsin. yani insanların kızması keşke senin anlaman için olsa dicem ama o zamanda bu kadar basite indirgenmezdi. tabi aralarnda gerçekten sen anla yüzleş diye söyleyenlerde vardır elbet ama her zaman diyorum ÜSLUBUYLA olduğu sürece sert eleştiri olabilir. onun dışındakiler zaten belli ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?