şimdi reklamlarrrrrr ben uyuyiim eee malum işim gücüm var benim bu ukalalık kendini beğenmişlik değil nasıl anlarsanız öyle anlayın sizin gibiler bu dilden anlar buda son mesajım hadiiii kuzular byyyyyyyyyyy siz bana sataşacağınıza arkadasınızın yarasına merhem olun gerçi kelin ilacı olsa kendi başına sürer
şimdi reklamlarrrrrr ben uyuyiim eee malum işim gücüm var benim bu ukalalık kendini beğenmişlik değil nasıl anlarsanız öyle anlayın sizin gibiler bu dilden anlar buda son mesajım hadiiii kuzular byyyyyyyyyyy siz bana sataşacağınıza arkadasınızın yarasına merhem olun gerçi kelin ilacı olsa kendi başına sürer
saz heyetim yattı canım malum herkes siz gibi boş değil hadi sizde uyuyunda azcık sulanmış beyniniz dinlensin ayyy bugün ne güldük ya
tatile gittiğiimi kim söyledi ki ? yurdışına eğitim icin gittik biz..ayrıca ailem genis değil o sıralarda bu durumu cok cok cok zor atlattım...ayrıntıya giremiyorum cünkü ortada hukuki bisey var bana karşı kullanılmasını istemiyorum....
hayaliniz olan bi hayatı yaşıyorum diye kıskanmayın siz hayal edersiniz ben yaşarımayrıca ben kimseyi kınamam kınamadımda ortada pişmanlık yada bi hata yaptım hissi yok buna bile bile lades denir. siz türkçe öğretmenisiniz sanırım neyse parası verelimde istifa edin bence ders vermekten
10 dk önce çok gülüyordunuz ya saz arkadaşlarınla,ne ara yattılar
Bizler buradayız da sen tek başına çırpınıyorsun orda,bir Allahın kulu da destek vermiyor sana.Acaba neden???
Ya o değil de,nasıl bi hamilelik bu anlamadım.Hamile insanın bu saatte işi ne ki bizim gibi boş insanlarla cenkleşiyor?
Konunuzu baştan itibaren okudum.
Şu an sağlıklı düşünemiyorsun.Çaresizlik ve umut arasındasın ki bu tavırları sergiliyorsun.Ailene geniş diyenler olmuş,
seni neredeyse ahlaksızlıkla itham edenler olmuş ama bunlar onların gerçekleri ve onların inandıkları.Sen ne yaşadığını kitap haline getirsen seni anlayamayacak insanlar var.
Yaşadığın şeyler hiç kolay değil ve psikolojin şu an alt üst belli.5 yıl çok uzun bir süre ve yaşadıklarını şimdi ilişkinle bağdaştıramıyorsun.
Ama bir gerçek var ki artık yapacaklarında daha dikkatli olman lazım,kendini ve karşı tarafı yıpratacak olaylardan vazgeçmelisin.
Bittiğini kabullenemiyorsun ya da böyle bir bitişi anlamlandıramıyorsun
ama sonuç olarak bitmiş ve sen bu ilişkide yeterince acı çekmişsin.Bir an önce toparlanmannı diliyorum.
Kürtaj olayına gelince,bu sadece senin hatan değil ve ailenle paylaşma cesaretini de göstermişsin
fakat karşı taraf sorumluluk alamamış ve ilişkiniz annesinin de kışkırtması ile bu hale gelmiş.
Dünya o adamdan ibaret değil.Bittiğini kabullen ve yaşadıklarının ne kadar incitici olduğunu gör.
Dost kalmak arkadaş kalmak diye bir şey yok bu yaşananlardan sonra bunu da kabullen.Kendini en kısa zaman da toparlaman dileğiyle.
Neyse gitmesi için ölü taklidi yapmamıza gerek kalmadı şükür
of cok guldurdun benı yaaaa
neyse arkadaslar emelıst ve saz ekıbı ıcın kotu ıcerıge tıklamanın vaktı geldı baslıyorum ben
Canim , guzelim bende sen gibiydim bu iki insan yuzunden hayatimdaki manik deprsif bipolar oldum. Simdi tedavi gordum ilacimi duzenli kullaniyorum delirttiler ulan beni. Oh be dunya varmis simdi bekarlik sultanlik.Moralim bozuk oldugunda firfirli etegimi giyiyorum, topuklu ayakkabim ve pembe rujum... dilimde de su sarki.... Cikar at acilari giy hadi cicileri herseyi unutturur ISTANBUL geceleriDD gerci Izmirliyim ama kordonda takiliyoruz biz. Kendine bak etrafina bak gez toz , imkan varsa cik yurtdisina hic birseyin kalmaz. Beni delirtttiler ulan cekilin ben geliyorum. Artik kimse tutamaz beni...yaktim hepinizi erkekler...
tam donanımlı kişilik bile olabilir.
her yerden emel-istler çıkıyor.
hepsının kafadan ayrı sesler.
anlamadım arkadaşım ben ya. ne yapıyoz şimdi ?
Aman Allahım geri geldiiiiiii:18:
ben şu saatten sonra zaten erkeklere karşı cok acımasız biriyim.....yolda giderken bana bakış atanı bile aşağılayacak nitelikte bi bakışla cvap veriyorum sanki nefret ediyorum....erkeklerden nefret ederken ondan neden etmediğimi de hiç anlamıyorum....ben sadece cok üzülüyorum o kadar...yani psikolojik destek alcam tabiki ama ilac kullancağımı düsünmüyorum verse bile istemem..konuşarak halletme taraftarıyım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?