dayanacak gücüm kalmadı :( :( lütfen yol gösterin

evet canım haklısın
hadi kuzum allah rahatlık versin

bos tenekeden cok ses cıkar

saz heyetim yattı canım malum herkes siz gibi boş değil hadi sizde uyuyunda azcık sulanmış beyniniz dinlensin ayyy bugün ne güldük ya

10 dk önce çok gülüyordunuz ya saz arkadaşlarınla,ne ara yattılar
Bizler buradayız da sen tek başına çırpınıyorsun orda,bir Allahın kulu da destek vermiyor sana.Acaba neden???
Ya o değil de,nasıl bi hamilelik bu anlamadım.Hamile insanın bu saatte işi ne ki bizim gibi boş insanlarla cenkleşiyor?

Özür dilerim eğitim demem gerekiyordu. Ama ben bu olayın anlattığınızın dışında çok farklı olduğunu düşünüyorum hukuki dediğiniz kısımı söyleme mecburiyetinde değilsiniz. Size karşı kullanılacak daha farklı durumlar olmaz umarım.

sarhoş musunuz?

emelist gıttı ıstıfa dılekcemı yazdıracaktım ona malum cok guzel Turkcesi var. neyse yarın ugrarsan haberım olsun e mi.

ailen nasıl müsade etti birlikte yurt dışına gitmenize ve birlikte yaşamanıza.saatlerdir net başındasın.ailen nerde.görmüyor mu sana olanları.hissetmiyor mu annen bu duygularını.insan çocuğunun en ufak hareketinden,bakışından hisseder ve sen çok büyük olaylar yaşamışsın.üstelik çocuk aldırmışsın.annenin elinden tutup seni bir terapiste götürmesi lazımdıçok çok üzülüyorum senin haline.hiç iyi değilsin.lütfen annene hissettiklerini tek tek anlat ve birlikte çözüm bulun.seni bu kadar boş bırakmasınlar.acilen tedavi ol.kendi evladımmış gibi üzüldüm haline ama inattan hiç vazgeçmiyorsun

tam donanımlı kişilik bile olabilir.
her yerden emel-istler çıkıyor.

hepsının kafadan ayrı sesler.

tesekkür ederim umarım hesey yoluna girer.....benim zaten hiçbir şey yapacak gücüm yok

Neyse gitmesi için ölü taklidi yapmamıza gerek kalmadı şükür

of cok guldurdun benı yaaaa
neyse arkadaslar emelıst ve saz ekıbı ıcın kotu ıcerıge tıklamanın vaktı geldı baslıyorum ben

ben şu saatten sonra zaten erkeklere karşı cok acımasız biriyim.....yolda giderken bana bakış atanı bile aşağılayacak nitelikte bi bakışla cvap veriyorum sanki nefret ediyorum....erkeklerden nefret ederken ondan neden etmediğimi de hiç anlamıyorum....ben sadece cok üzülüyorum o kadar...yani psikolojik destek alcam tabiki ama ilac kullancağımı düsünmüyorum verse bile istemem..konuşarak halletme taraftarıyım....

tam donanımlı kişilik bile olabilir.
her yerden emel-istler çıkıyor.

hepsının kafadan ayrı sesler.

Çoklu kişilik
Reklam yazarı emel-toplum bilimci emel-fetva hattı operatörü emel-
entellektüel aydın düşünür emel
Emelizm bir yaşam biçimi,hayat felsefesi.
Hepimiz Emeliz diye höykürmek istiyorum

anlamadım arkadaşım ben ya. ne yapıyoz şimdi ?

hakaret ya da kotu uslupla yazdıgı yorumlara kotu ıcerık bıldırecegım. hanı sol kosede sıyah ucgen var ya oraya tıklanıyor. sonra edıtorler zaten haddını bıldırıyor.

çok güldürdünüz beni istediğiniz kadar şikayet edin bunun için eğer üyeliğim iptal edilecekse edilsin zaten ben yazdıklarımda hiçbir yanlışlık göremiyorum burada tek kötü içerik varsa onlarda sizlersiniz keşke sizin içinde kötü içerik diye bi buton olsada şikayet edince sizde yeryüzünden kaybolsanız inanın bunu ne çok isterdim !!! sizler önce actığınız konulara bakın buradan ne olduğunuz zaten cok belli oluyor

Canım kaldı ki 5 yıllık bir ilişkiden sonra normal bir şekilde anlaşarak ayrılsaydınız ve durumların hiçbiri yaşanmamış olsaydı da sen yine çok üzülüyor olacaktın.Lütfen yaşadıklarını hafife alma, acı çekmen, umutsuz olman ya da hala onu özlemen çok normal.Normal ama doğru mu değil tabiki.Bu da zamanla düzelicek, zamanla alışacaksın, söylediğin gibi destek alarak bu günleri atlatacaksın.Eğitiminde zaten iyi durumdasın ama kendini oyalamak adına 4 elle daha da sarılacaksın.
Bu süreç senin kendini iyileştirmeye başladığın bir süreç olacak.Ve her şey çok da güzel olacak, sen yeter ki inancını kaybetme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…