dayanacak gücüm kalmadı :( :( lütfen yol gösterin

inanmamak size kalmıs manyakmıyım yalan yare konu açıp tavsiye istiycem....tabiki de doğru yazıyorum...ayrıca her yaz onunla gitmedim tabiki sadece bir defa onunla gittim zaten ailem bi daha da o sekilde göndermez.....ailem tutucu ama tutup da evlenene kadar evden çıkarmayalım sonra kocaya verelim kurtutalım şeklinde düşünen insanlar değiller...herseyden önce okulu önemserler...cünkü bu yasadıklarımdan beni en temiz sekilde cıkaracak olan tek şey okul eğitim ve kariyer....okuldan ayağımı kesmeleri kadar mantıksızca bisey olabilir mi ?

en çok kime güldün hadi itiraf et. bana dimi :))

sen zaten yoksun.
bizimde olmamamıza gerek kalmadı zuzum
hiç bir zaman karşılaşmayacağız yanı.

ha bu arada yazacaklarımı oku arkadaşım
üniversitede okurken bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik. kürtaj olacaktı bana sende gel dedi yanında gittim bebeğini aldırdı üstelik benim evimde 1 gece kaldı. neyse arama mesafe koydum neden biliyormusun yaptığı hata yüzünden değil sonradan tanıştığı yeni sevgilisine önceden bir ilişkisi olmadığını ve tecavüze uğradığını söylediği için. yaşadığı şey belliki psikolojisini iyice bozmuştu.
ben o kadar iyi niyetli düşünürüm ki hatta çevremdeki herkes nasılda inanıyorsun der bana çünkü güvenirim. sana da inandım ilk başta ama çelişkilisin. belkide yaşadın hepsi doğru (hakkını helal et inanmadığım için) ama eksik. anadoluda yaşayan bir insan olarak, eğitimci bir ailenin kızı olarak ve kız evlat sahibi olmak isteyen bir anne adayı olarak yazıyorum sana. doğruyu dosdoğru olarak kendine bile itiraf edemiyorsun sen. eğer ki benim eşim beni istese ama kayınvalide istemese eşim benle yine olurdu. bence o seni senin onu sevdiğin kadar sevmemiş bu bir. artık unut ve sana değer veren biriyle yeniden mutlu ol derim bu da iki.
eğer yazdıkların gerçekten doğru ise psikoloğa gitmen ve tedavi olman lazım çünkü fazla takıntı şizofreniye kadar götürür insanı. bunu da hakaret anlama hasta olmak istemiyorsan kendini kurtaracaksın.
her biten aşk (senin yaşlarında tahminimce küçüksün) yenisini bulana kadar acı verir.

emelist bana ıstıfa dılekcesı yazmadan ayrılma aramızdan. uyuyamam.:26:

herkes sizin düşüncenizi savunmak desteklemek zorunda değil çok olmanız haklı olduğunuz anlamına gelmez zaten çok gerekli insanlar olsaydınız bana laf yetiştirme cabası içine girmezdiniz madem beni görmüyosunuz kuzum ben yokum o zaman siz şizofrensiniz o kadar cok önemsemişsinizki beni olmayan bişeyi varmış gibi görüp kendi kendinize konuşuyorsunuz

ben aileme bu konuda üzüldüğümü hiç belli etmiyorum...belli etmek de istemiyorum cünkü onları üzülmesini istemiyorum....olayın üstünden zaman geçti hele ki hamilelik olayından sonra 8 ay geçti.....onlar da beni bunaltmak istemiyo anlıyorum....ailem aşırı derecede tutucu değil ama standart bi türk ailesi sonuçta...yaşadğım yer merkezde bile değil.....karakol olayında bir kaç gün bana hersey yasaktı ama daha sonra sıkmanın anlamı olmadığını düsündüler ki anlamı var mı sizce daha cok bunaltmanın? onlar da herseyin farkındalar.... ben burda yazdıklarımın binde birini onlara hissettirmiyorum ki...

kendını beğenmişlik yapmasaydın.
bıraz mütevazılıktan ders alsaydın
böyle olmazdı.
bu aşkın katili sensin.

benim ailemde öyle değil tabi tatlım ama eksik anlatımların bu şekilde düşünmeme sebep oluyor. okuldan ayağını kesme olayı bebek içindi. sormadın ama söliyim seni anlamaya çalışıyorum. üniversitede hocayım ve senin yaşında öğrencilerim var. o açıdan, bu açıdan farklı yerlerden düşünüyorum işte. ahh bir anlasam yardım edeceğim de ne seni ne aileni ne de eski sevgilini anlayabilmiş değilim.
hatta o şahısa şu an sinirlendim bile. seviyorsan arkasında duracaksın kaçıp gitmesi en kolayı

buna kotu ıcerık bıldırmeyım de ne yapayım arkadaslar yaaa.sız soyleyın gercı sız vurdukca ben yenıden dogarım dıyor. emelıstler etrafımızda.

Buradaki insanlar sizi umursadıklarından cevap vermiyor. Sizin yazdıklarınızı anormal gördüklerinden size davranışlarınızın saçmalığını idrak ettirmeye çalışıyorlar. Siz kimseye yardımcı olmaya çalışmadıysanız bilemezsiniz. Ama bu forumda onlarca kez tecrübeye sabittir, sizin gibi insanlar davranışlarının saçmalıklarını anlayamıyorlar. Bizler de boşa kürek çektik yine...

Son düzenleme:

Vayyy arkadaş anneye bak ya!
Hamile halinle birilerinin yok olmasını dileyeceğine,git ruhunu arındır da doğuma kadar iyi insan olmak adına bir çaban olsun.
Milletin açtığı konuları dillendirince bakayım dedim bu emelcik kimmiş.
Allah iyiliğini versin emi,reklam yazarıyım,şöyle entelim,böyle donanımlıyım,hayal ettiğiniz hayatı yaşıyorum diye geçinen Emel;

''kocam çok kıskanç,bu yüzden boşanmayı düşünüyorum,acaba O'nun istediği gibi biri olsam,
O'nun istediği gibi giyinsem sorunumuz çözülür mü''diyor...
Valla bütün feminist dürtülerimi uyandırdın bu konunla.
Hayrete düşürdün beni 21 yaşında aklı başında reklam yazarı Emel...
Başkalarının açtığı konuları diline dolayacağına,git hayal etmediğimiz hayatını yaşa.

Son düzenleme:
buna kotu ıcerık bıldırmeyım de ne yapayım arkadaslar yaaa.sız soyleyın gercı sız vurdukca ben yenıden dogarım dıyor. emelıstler etrafımızda.

actığın konulara baktımda gercekten cok komik bel altı vurmaksa bel altı vuruyorum sen önce sarkmalarına cözüm bul cnm sonra zayıf olmana kafanı takma benden cok laf yedin bugün şişersin zaten

Aynı fikirdeyiz olayın bu şekilde değil farklı olduğunu ve buraya farklı yansıtıldığını düşünüyorum.

Arkadaşınız ayrıca psikolojisi bozulduğundan değil klasik kandırmacadır o ama erkek bilir oda kullanır tekmeyi atar şimdikiler ünv.sonra diktirir tecavüz felan hikaye uydurmaz.

tam olarak neresinin yalan olduğunu düsünüyorsunuz ki ? ben sırf bunları yazmak için üye oldum buraya kimseye anlatamadığım içn...yorumlarımda inanmayanlara da hep bunu söyledim...celiskili biseyler söylemedim de...sadece duygularımda çelişki var ki bu cok doğal.....ben bile ne hissettiğimi anlayamıyorum cünkü.....sizin anlamınızı da bekleyemem.....ben o beni cok cok sevdi de demiyorum doğruları anlattım zaten....neyse o sekilde söyledim...doğruyu anlatmazsam vereceğiniz tavsiyelere önem verip günlerce her cevabı tek tek okumaya calsıp yorum yazmaya devam eder miyim hiç....benim için değerli bisey cünkü konusacak kimsem yok benim

actığın konulara baktımda gercekten cok komik bel altı vurmaksa bel altı vuruyorum sen önce sarkmalarına cözüm bul cnm sonra zayıf olmana kafanı takma benden cok laf yedin bugün şişersin zaten

laf mı yedım hani nerede? benım gormedıklerımı goruyorsun helal olsun.konularımdan sana ne ne kadar acizsin ya yazacak mantıklı seyler bulamadım de olsun bitsin

tamam tamam 1-0 mağlup oldum kabul ediyom:) ne ara bulup buluşturup buraya yapıştırıyonuz. valla korkulur sizden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…