dayanacak gücüm kalmadı :( :( lütfen yol gösterin

onlar benim gercek bilgilerim değil cnm deşifre olmamak için yanlış bilgiler yazdım benim tek sorunum oydu eskiden ve ben bundan utanmıyorum gurur duyuyorum feminist olduğumu nerden cıkardın konuyu gözünle oku hepsini yarım yamalak değik oke tatlım keşke sizinde sorununuz bu olsa sen kendi konularına bak cok komiksin

ben ilerde bi baskasıyla olcağım düsüncesini aklıma bile getiremiyorum..kaldı ki bi de yalan söyliycem....dosdogru söylerim beni kabul ediyosa eder etmiyosa kendi bilir...ben tek bi kisiye karsı cok taviz verdim cok yüz verdim...baska kimseye o kadar iyi davranmam....seven insan herşeyiyle kabul eder zaten...

aslında annenin hissetmesi lazım.ne kadar hissettirmiyorum desen de anlşılır.bu kadar da serbest bırakmasınlar.ilgilensinler senle.senin ilgiye şefkate ihtiyacın var ve de tedaviye.konuş annenle konuş ki tedavi ettirsinler seni.düşünce yapın hiç iyi değil.kendine zarar veriyorsun.nasıl annen görmezden gelebiliyor

kesinlikle katılıyorum
geçen sene sınav zamanı bir öğrencimde sürekli dikkat eksikliği var kız öğrencim. soruyorum anlatmıyor. sonra yanıma çağırdım "erkek arkadaşıyla hafta sonu bir dağ evine gittiklerini ve okulda herkesin acaba orada ne yaptılar şeklinde konuştuğunu" anlattı bana. kız gayet iyi bir çocuk ama onu anlatırken bile acaba oldu kafamda neden dersen eksikti. sonrası çok sonra tamamlandı "4 kişi gitmiştik" dedi. işte o zaman seni savunabilirim dedim yoksa bende inanmamıştım ki inanmadığım birşeyin arkasında nasıl durabilirim?

sen ne kadar acizsin ya acık aramaya calısıyor. ustelık buna acık dense ıcım yanmaz. konuya dön konuya emelıst heyyyyyy kulagına uflemek mı gerek? bari yorum yazmayı ogren aramıza dönnnn bu konudayız ınsanların gecmıs konularında degıl

aslında hiç inancım yok gibi birsey.....unutabilceğimi hiç düşünmüyorum....sanki kabus gibi hersey.....normal bi sekilde ayrılsaydık bunlar yaşanmasaydı birbirimize hala cok deger veriyo olacaktık....kimse kimsenin hayatını bu kadar mahvetmemis olcaktı....o zaman böyle kötü hissetmiycektim aslında üzülecektim belki ama böyle olmıycaktı hicbisey....ama kaderin önüne gecemedim.....artık yapacak birsey yok tabiki.....keske herseyin birden tersine dönüp kötüleştiği gibi hemen şimdi yine herşey birden tersine dönüp iyileşse...yani bi mucize olsa...

Tatlım yazımın ikinci kısımı diğer arkadaşa yönelikti sana değil. İnş.böyle dobra dürüst olursun kendini ezdirme hiç bir zaman.

belki o da bana karşı bu konuları açmak istemiyodur...açınca daha kötü olcağını düsünüyodur...ki bence de öyle....ailemle bu konunun tekrar açılmasını hiç istemiyorum...söyledikleri her söze alınırım yoksa....bazen bisey dediklerinde direkt kendi üstüme alınıp daha cok üzülüyorum.....bazen de bilerek söylüyolar.....

Diğer arkadaşın kilo sarkma vs problemi senin kocana git annen yapsın yemeğini demenden daha mı komik?

Ben hamile olsam korkarım:) Bu kadar insanlarla alay etmeye, başkalarını hor görmeye, acılarından zevk duymaya korkarım!Çünkü benim günahlarımın bedelini masum yavrum ödeyebilir...Yaptığım, söylediğim her şey onda çıkabilir.Yaradan bunların cezasını öyle bir verir ki işte bundan korkarım.Bu son size söyleyeceklerimdir, eğer onu da bu şekilde yetiştirir, onun sorunlarına bu bakış açınız ile yaklaşırsanız şimdiden yavrunuza üzülüyorum.Biran önce günahlarınızdan arının, kırdığınız kalplerden affını dileyin ki bu mucizevi olayı layığıyla, günahsız, egolarınızdan arınmış bir saflıkta yerine getirin.Ha hala aşağılıyıcı cevap verecek olursanız bu gece bebeğinizin iyiliği sağlığı için dua etmeye başlayacağım, çünkü çok iyii bilirim ilahi adaletin bu dünyada işlediğini...

Okuduğunu anlayamıyorsun,laf yetiştirmeye çalışıyorsun bir de
Sen zaten feminist olamazsın ki!
''kocamın istediği gibi biri olsam boşanmayız dimi,O'nun istediği gibi giyinsem sorun hallolur mu''
diyen biri feminist olabilir mi?Olsa olsa kişiliği oluşmamış,sırf evliliği devam etsin diye hamur gibi şekillenmeye müsait biri olur.
Ne varmış benim konularım da seni bu kadar güldüren?
İnfertilite konularına bu kadar gülme istersen,hazır hamile kalmışken.
Allah'ın gücüne gitmesin...

Ünv. öğretim görevlisi olduğunuz için siz zaten genel bilirsiniz neler döndüğünü nasıl kadınların var olduğunu. O olayın aslını asla anlatmaz ki öğrenciniz.

canım ben kılomada kuzenımın sarkmasına da cozum buldum. ınsallah sen de ınsanlıgına cozum blursun
arkadasın ınancında ınsanlarla dalga gecmek ve kendını buyuk gormekte var. cennettn bıze el sallıyordun bır ara ne oldu sustun?

o zaman sana güzel bir tavsiye vereyimmi? git güzel bir duş al. yatağına uzan ve artık hepsini unut. konuşmak hafızanı yeniler ve daha kötü olursun. sana benden bir de tavsiye sana inanmayanı inandırmaya çalışma İNANMAZSA İNANMASIN...
yeniden başkası olmaz yazmışsın senden ricam lütfen hayatında yeni bir insan olduğunda bana özelden mesaj atman. çünkü o mesajı görebiliyorum KEŞKE ÜZÜLMESEYDİM ÇÜNKÜ ŞU AN ÇOK MUTLUYUM...
üzülme, daralma sadece UNUT.........

Tatlım yazımın ikinci kısımı diğer arkadaşa yönelikti sana değil. İnş.böyle dobra dürüst olursun kendini ezdirme hiç bir zaman.

evet ben kısa olduğu için sizin başlğınızda yazdım...bu arada ayrıntıları size özel mesaj olarak atcaktım sorularınızı ordan sorabilirdiniz ama buraya bakmaktan özele bakamadım pek..... bi de on dakkada bi gitmesi sıkıntılı tabi....gercekten ilerde yeni bi iliskim olur mu olmaz mı bilemem tabi olmasını istemiyorum hatta ilerdeki yeni iliskim lafı bile bana garip geliyo...ama öyle bisey olursa belki başta tutup söylemem ama iş ciddiye binince karsımdakini tanıyınca herseyi anlatırım....cünkü aynı sekilde ondan da dürüst olmasını ve bana yardımcı olmasını isterim....hic de yalan söylemem....cünkü ben hayatımda bi tane iliski yasadım ve bunu öğrendim bu iliskiden....herseyini paylasman gerek yardım istemen gerek yanında olması gerek...senin herseyini bilmesi gerek hayatında neler olup bittiğni ve seni o sekilde kabullenmesi gerek...

o zaman sen konuş annenle.annenin kollarında ağla.onların karşısında güçlü duracağım diye uğraşma.sıkıntını göster.annenle doya doya ağla.o zaman duyguların değişecek.tedavi ol lütfen

bizim daha önce de ayrılıklarımız oldu....ama gercekten bırakın baskasıyla cıkmayı kimsenin suratına bakamadım ki.....zaten bi iliski bitince yeni bi iliskiye sağlıklı bi sekilde baslamak icin eskisini tamamen unutmus olmak gerekir ...yani en az 2 yıl geçmesi gerekir....tabi unutulabilirse bu 2 yılda....ben hayatıma bi baskasını alıp ne onu ne kendimi üzmek istemiyorum....ben baskasının elinden tutamam ki....

efsane emelıst geri döndü cocuga yazık o degıl de

Ünv. öğretim görevlisi olduğunuz için siz zaten genel bilirsiniz neler döndüğünü nasıl kadınların var olduğunu. O olayın aslını asla anlatmaz ki öğrenciniz.

ben okurken çok görmüştüm. ama yargılaması bana düşmez herkesin kendi vicdanı. Gıybet edemem günaha giremem. belkide öğrencimde hatalıydı ama o da onun ailesinin bileceği iş. sonuçta ders saatleri içinde olmamış bir olay

iste benim kollarına kosup doya doya ağladığım tek insan vardı o da eski erkek arkadasımdı...en cok da bu yüzden üzülüyorum...derdimi anlatabildiğim tek insan yok diye.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…