Vayyy arkadaş anneye bak ya!
Hamile halinle birilerinin yok olmasını dileyeceğine,git ruhunu arındır da doğuma kadar iyi insan olmak adına bir çaban olsun.
Milletin açtığı konuları dillendirince bakayım dedim bu emelcik kimmiş.
Allah iyiliğini versin emin,reklam yazarıyım,şöyle entelim,böyle donanımlıyım,hayal ettiğiniz hayatı yaşıyorum diye geçinen Emel;
''kocam çok kıskanç,bu yüzden bışanmayı düşünüyorum,acaba O'nun istediği gibi biri olsam,
O'nun istediği gibi giyinsem sorunumuz çözülür mü''diyor...
Valla bütün feminist dürtülerimi uyandırdın bu konunla.
Hayrete düşürdün beni 21 yaşında aklı başında reklam yazarı Emel...
Başkalarının açtığı konuları diline dolayacağına,git hayal etmediğimiz hayatını yaşa.
Aynı fikirdeyiz olayın bu şekilde değil farklı olduğunu ve buraya farklı yansıtıldığını düşünüyorum.
Arkadaşınız ayrıca psikolojisi bozulduğundan değil klasik kandırmacadır o ama erkek bilir oda kullanır tekmeyi atar şimdikiler ünv.sonra diktirir tecavüz felan hikaye uydurmaz.
ben aileme bu konuda üzüldüğümü hiç belli etmiyorum...belli etmek de istemiyorum cünkü onları üzülmesini istemiyorum....olayın üstünden zaman geçti hele ki hamilelik olayından sonra 8 ay geçti.....onlar da beni bunaltmak istemiyo anlıyorum....ailem aşırı derecede tutucu değil ama standart bi türk ailesi sonuçta...yaşadğım yer merkezde bile değil.....karakol olayında bir kaç gün bana hersey yasaktı ama daha sonra sıkmanın anlamı olmadığını düsündüler ki anlamı var mı sizce daha cok bunaltmanın? onlar da herseyin farkındalar.... ben burda yazdıklarımın binde birini onlara hissettirmiyorum ki...
Aynı fikirdeyiz olayın bu şekilde değil farklı olduğunu ve buraya farklı yansıtıldığını düşünüyorum.
Arkadaşınız ayrıca psikolojisi bozulduğundan değil klasik kandırmacadır o ama erkek bilir oda kullanır tekmeyi atar şimdikiler ünv.sonra diktirir tecavüz felan hikaye uydurmaz.
onlar benim gercek bilgilerim değil cnm deşifre olmamak için yanlış bilgiler yazdım benim tek sorunum oydu eskiden ve ben bundan utanmıyorum gurur duyuyorum feminist olduğumu nerden cıkardın konuyu gözünle oku hepsini yarım yamalak değik oke tatlım keşke sizinde sorununuz bu olsa sen kendi konularına bak cok komiksin
Canım kaldı ki 5 yıllık bir ilişkiden sonra normal bir şekilde anlaşarak ayrılsaydınız ve durumların hiçbiri yaşanmamış olsaydı da sen yine çok üzülüyor olacaktın.Lütfen yaşadıklarını hafife alma, acı çekmen, umutsuz olman ya da hala onu özlemen çok normal.Normal ama doğru mu değil tabiki.Bu da zamanla düzelicek, zamanla alışacaksın, söylediğin gibi destek alarak bu günleri atlatacaksın.Eğitiminde zaten iyi durumdasın ama kendini oyalamak adına 4 elle daha da sarılacaksın.
Bu süreç senin kendini iyileştirmeye başladığın bir süreç olacak.Ve her şey çok da güzel olacak, sen yeter ki inancını kaybetme...
ben ilerde bi baskasıyla olcağım düsüncesini aklıma bile getiremiyorum..kaldı ki bi de yalan söyliycem....dosdogru söylerim beni kabul ediyosa eder etmiyosa kendi bilir...ben tek bi kisiye karsı cok taviz verdim cok yüz verdim...baska kimseye o kadar iyi davranmam....seven insan herşeyiyle kabul eder zaten...
aslında annenin hissetmesi lazım.ne kadar hissettirmiyorum desen de anlşılır.bu kadar da serbest bırakmasınlar.ilgilensinler senle.senin ilgiye şefkate ihtiyacın var ve de tedaviye.konuş annenle konuş ki tedavi ettirsinler seni.düşünce yapın hiç iyi değil.kendine zarar veriyorsun.nasıl annen görmezden gelebiliyor
onlar benim gercek bilgilerim değil cnm deşifre olmamak için yanlış bilgiler yazdım benim tek sorunum oydu eskiden ve ben bundan utanmıyorum gurur duyuyorum feminist olduğumu nerden cıkardın konuyu gözünle oku hepsini yarım yamalak değik oke tatlım keşke sizinde sorununuz bu olsa sen kendi konularına bak cok komiksin
kesinlikle katılıyorum
geçen sene sınav zamanı bir öğrencimde sürekli dikkat eksikliği var kız öğrencim. soruyorum anlatmıyor. sonra yanıma çağırdım "erkek arkadaşıyla hafta sonu bir dağ evine gittiklerini ve okulda herkesin acaba orada ne yaptılar şeklinde konuştuğunu" anlattı bana. kız gayet iyi bir çocuk ama onu anlatırken bile acaba oldu kafamda neden dersen eksikti. sonrası çok sonra tamamlandı "4 kişi gitmiştik" dedi. işte o zaman seni savunabilirim dedim yoksa bende inanmamıştım ki inanmadığım birşeyin arkasında nasıl durabilirim?
tam olarak neresinin yalan olduğunu düsünüyorsunuz ki ? ben sırf bunları yazmak için üye oldum buraya kimseye anlatamadığım içn...yorumlarımda inanmayanlara da hep bunu söyledim...celiskili biseyler söylemedim de...sadece duygularımda çelişki var ki bu cok doğal.....ben bile ne hissettiğimi anlayamıyorum cünkü.....sizin anlamınızı da bekleyemem.....ben o beni cok cok sevdi de demiyorum doğruları anlattım zaten....neyse o sekilde söyledim...doğruyu anlatmazsam vereceğiniz tavsiyelere önem verip günlerce her cevabı tek tek okumaya calsıp yorum yazmaya devam eder miyim hiç....benim için değerli bisey cünkü konusacak kimsem yok benim
Tatlım yazımın ikinci kısımı diğer arkadaşa yönelikti sana değil. İnş.böyle dobra dürüst olursun kendini ezdirme hiç bir zaman.
belki o da bana karşı bu konuları açmak istemiyodur...açınca daha kötü olcağını düsünüyodur...ki bence de öyle....ailemle bu konunun tekrar açılmasını hiç istemiyorum...söyledikleri her söze alınırım yoksa....bazen bisey dediklerinde direkt kendi üstüme alınıp daha cok üzülüyorum.....bazen de bilerek söylüyolar.....
o zaman sana güzel bir tavsiye vereyimmi? git güzel bir duş al. yatağına uzan ve artık hepsini unut. konuşmak hafızanı yeniler ve daha kötü olursun. sana benden bir de tavsiye sana inanmayanı inandırmaya çalışma İNANMAZSA İNANMASIN...
yeniden başkası olmaz yazmışsın senden ricam lütfen hayatında yeni bir insan olduğunda bana özelden mesaj atman. çünkü o mesajı görebiliyorum KEŞKE ÜZÜLMESEYDİM ÇÜNKÜ ŞU AN ÇOK MUTLUYUM...
üzülme, daralma sadece UNUT.........
Ünv. öğretim görevlisi olduğunuz için siz zaten genel bilirsiniz neler döndüğünü nasıl kadınların var olduğunu. O olayın aslını asla anlatmaz ki öğrenciniz.
o zaman sen konuş annenle.annenin kollarında ağla.onların karşısında güçlü duracağım diye uğraşma.sıkıntını göster.annenle doya doya ağla.o zaman duyguların değişecek.tedavi ol lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?