dayanacak gücüm kalmadı :( :( lütfen yol gösterin

Canım özel mesajını uygun bir vaktinde atarsın daha net yorumlarım özelden tabi.

İllaki olacak bu günleri silen biri dediğin gibi de yap ama sakın kız değilim diye güvendim diye evlenmeden ilişkiye girme hafif kadın yaftasını yersin inan bende bişeyler yaşadım gördüm çevremden de.

kaç yaşındasın.....................

Diğer arkadaşın kilo sarkma vs problemi senin kocana git annen yapsın yemeğini demenden daha mı komik?

ben kocamlada kıskanclık sorunu yasadım cocuğumda olmadı 4 sene bunlar benim için bi imtihandı bende ders aldım sabrettim bunlarmı sorun değil ? bana göre en büyük sorun bu belkide bu kadar hassas davranmamın nedeni bu bilmiyorum isterseniz dalga gecin ama arkadasla yaklaşık aynı yastayız ben bebeğine üzüldüğüm için belki bu kadar sert cıktım bilmiyorum içim acıdı sadece ben sorunlarımdan utanmıyorum ne yazarsanız yazın rabbim öyle istedi olmadı ama şimdi verdi şükürler olsun düşmanıma bile vermesin bunlar hatamı benim elimde olan şeylermi? ama benim demek istediğim şuydu arkads kendini düzeltebilir kendi iradesi dısında gelişen bişey yok hersey onun elinde belki kendimi yanlış anlatıım ama bebek konusunda cok hassasım ve inanın cok üzüldüm

Neyse arkadaşlar bırakın kendi haline,cevap verdikçe gitmeyecek çünkü.
Ne yazarsa yazsın ciddiye alınacak bir yanı yok.
Konu sahibine de haksızlık oldu,gerçi O'na kullandığı çirkin üsluptan koptu gerginlik ama olsun,uzatıp kendimizi yormayalım.
Konuya dönelim en iyisi.

benım konularımda Rabbımın bana ımtıhanı emelıst hanım! dalga gecmek senın gıbısıne dusmez. ha dalga gectıgın ıcın de basına gelır o ayrı mevzu Allah bılır. ben bılemem yazık sana cok yazık su hamıle halınle bebege yazık hıc mı Allahtan korkun yok sana yazılacak cok sey var ama susuyorum neyse. Allah bılır!

ben senin actığın konuya bakmadan sinirle yazdım özür dilerim kırdıysam bende yasadım o sorunu inş seninde hayırlı bi evladın olur seni asla kırmak istemedim inan konuna bakmadım bile kırdıysam özür dilerim bunu en cok ben anlarım

hepimiz için söylüyorum. arkadaşlar kimsenin eksiğiyle fazlasıyla dalga geçmek açığa çıkarmak bize yakışmaz. son yazılanlardan sonra iyice battık. konu ipeğin konusu olmaktan çıktı. emelist sende lütfen biraz daha yumuşak yaz arkadaşım. yarın öbür gün hangimizin ne konuyla burada olacağımız belli olmaz. bu yüzden kimse kimsenin konusunu yüzüne vurmasın. hadin dağılalım yetti gali :) öptüm sizi.

ben emelıstı Allaha havale edıyorum.

ne iliskiye girmesi baskasının elinden tutamam bile kimseye bakamam ben.....ben kimseyle evlenmek de istemiyorum zaten hayallerim gitti...sevdiğim insan gitti..ve bizim parçamız gitti.....baskasına bakmam ben...

ah be arkadaşım bak ne güzel yazmışsın şimdi. valla kimseyi kırmaya değmez. bende bazen sen gibi çıkışlar yapıyom ama sonra pişman oluyom. belkide söylemek istediklerimizi bazen yanlış aksettiriyoz uslubumuzla. konu sahibi kusura bakma katlettin konunu hakkını helal et..

cok güzel bende o zaman bu konuları kocam için actım diim cok komiksin ben senle dalga gecmedim gecmemde cocuğuma beddua ederseniz o zaten sizi dönüp dolaşır bulur küçücük cocuğu malzeme ettirmem size sorunuzu benle halledin lütfen ayrıca ben naapsam kocam benden boşanmaz yazmadım gideni zorla tutamam

ya ben nıye cocuguna beddua edeyım senın aklın yerınde mı ne yazmısım ben dön bır daha oku. dalga gecmedım dıyor yaaa hey Alahım dur alıntı yapayım da gor dalganı. senınle ugrasamam ya gercekten ne halin varsa gör daha ne yazdıgını bılmıyorsun ya da ısıne gelmıyor. bunları yarım saat once dusunup yazacaktın.

ne iliskiye girmesi baskasının elinden tutamam bile kimseye bakamam ben.....ben kimseyle evlenmek de istemiyorum zaten hayallerim gitti...sevdiğim insan gitti..ve bizim parçamız gitti.....baskasına bakmam ben...

Canım şuan ki ruh halin ile böyle söylüyorsun yaşında genç inan herşey çok güzel olacak ileri de.

iste benim kollarına kosup doya doya ağladığım tek insan vardı o da eski erkek arkadasımdı...en cok da bu yüzden üzülüyorum...derdimi anlatabildiğim tek insan yok diye.....

offfff ben annenle konuşmak istiyorum.durumunu gözüne sokmak istiyorum.tedavi olmanı istiyorum.içim yanıyor.kızım yok ama senin için içim yanıyor.yazık ediyorsun kendine değmeyen biri için.yapılanları düşün,hırslan ve çıkar at şu çocuğu artık içinden.zarardan başka sana ne vermiş.iyiyken herkes iyidir.önemli olan zor zamanında yanında olması gerekir.hani nerede.daha mahkemey vermişler

O halde neden başkalarının sorunlarından utanmasını beklediniz?

actığın konulara baktımda gercekten cok komik bel altı vurmaksa bel altı vuruyorum sen önce sarkmalarına cözüm bul cnm sonra zayıf olmana kafanı takma benden cok laf yedin bugün şişersin zaten

buyur emel hanım bu da sana yeter heralde. neyse ben dıyecegımı dedım. bır daha ınsanlarla dalga gecmemeyı ogrenmıssındır

sen beni mahvettin inan konu sahibinin derdini unuttum sana üzüldüm şu an. bebek yolu gözlemek çok zor geçen hoca arkadaşın biri hamileydi okadar arayan var ben aramadan hamile kaldım demişti. ondan sonra nasıl ezildiğimi hissettim. şimdi birde bunu okuyunca dayanamadım çok kötü oldum

Keşke konularıma bakmadan''sen kendi açtığın konulara bak çok komiksin''durumuna girmeseydin o zaman.
Geçmiş konulara bakma olayını da sen başlattın hatırlarsan.
''açtığınız konular çok komik,ne olduğunuz belli''diyerek.
Neyse,o öyleydi de böyle olduya girmiycem.
En iyisi daha fazla kırıp dökmeden,konuyu kapatmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…