evet ben kısa olduğu için sizin başlğınızda yazdım...bu arada ayrıntıları size özel mesaj olarak atcaktım sorularınızı ordan sorabilirdiniz ama buraya bakmaktan özele bakamadım pek..... bi de on dakkada bi gitmesi sıkıntılı tabi....gercekten ilerde yeni bi iliskim olur mu olmaz mı bilemem tabi olmasını istemiyorum hatta ilerdeki yeni iliskim lafı bile bana garip geliyo...ama öyle bisey olursa belki başta tutup söylemem ama iş ciddiye binince karsımdakini tanıyınca herseyi anlatırım....cünkü aynı sekilde ondan da dürüst olmasını ve bana yardımcı olmasını isterim....hic de yalan söylemem....cünkü ben hayatımda bi tane iliski yasadım ve bunu öğrendim bu iliskiden....herseyini paylasman gerek yardım istemen gerek yanında olması gerek...senin herseyini bilmesi gerek hayatında neler olup bittiğni ve seni o sekilde kabullenmesi gerek...
bizim daha önce de ayrılıklarımız oldu....ama gercekten bırakın baskasıyla cıkmayı kimsenin suratına bakamadım ki.....zaten bi iliski bitince yeni bi iliskiye sağlıklı bi sekilde baslamak icin eskisini tamamen unutmus olmak gerekir ...yani en az 2 yıl geçmesi gerekir....tabi unutulabilirse bu 2 yılda....ben hayatıma bi baskasını alıp ne onu ne kendimi üzmek istemiyorum....ben baskasının elinden tutamam ki....
Diğer arkadaşın kilo sarkma vs problemi senin kocana git annen yapsın yemeğini demenden daha mı komik?
Okuduğunu anlayamıyorsun,laf yetiştirmeye çalışıyorsun bir de
Sen zaten feminist olamazsın ki!
''kocamın istediği gibi biri olsam boşanmayız dimi,O'nun istediği gibi giyinsem sorun hallolur mu''
diyen biri feminist olabilir mi?Olsa olsa kişiliği oluşmamış,sırf evliliği devam etsin diye hamur gibi şekillenmeye müsait biri olur.
Ne varmış benim konularım da seni bu kadar güldüren?
İnfertilite konularına bu kadar gülme istersen,hazır hamile kalmışken.
Allah'ın gücüne gitmesin...
canım ben kılomada kuzenımın sarkmasına da cozum buldum. ınsallah sen de ınsanlıgına cozum blursun
arkadasın ınancında ınsanlarla dalga gecmek ve kendını buyuk gormekte var. cennettn bıze el sallıyordun bır ara ne oldu sustun?
hepimiz için söylüyorum. arkadaşlar kimsenin eksiğiyle fazlasıyla dalga geçmek açığa çıkarmak bize yakışmaz. son yazılanlardan sonra iyice battık. konu ipeğin konusu olmaktan çıktı. emelist sende lütfen biraz daha yumuşak yaz arkadaşım. yarın öbür gün hangimizin ne konuyla burada olacağımız belli olmaz. bu yüzden kimse kimsenin konusunu yüzüne vurmasın. hadin dağılalım yetti gali :) öptüm sizi.
Canım özel mesajını uygun bir vaktinde atarsın daha net yorumlarım özelden tabi.
İllaki olacak bu günleri silen biri dediğin gibi de yap ama sakın kız değilim diye güvendim diye evlenmeden ilişkiye girme hafif kadın yaftasını yersin inan bende bişeyler yaşadım gördüm çevremden de.
kaç yaşındasın.....................
ben kocamlada kıskanclık sorunu yasadım cocuğumda olmadı 4 sene bunlar benim için bi imtihandı bende ders aldım sabrettim bunlarmı sorun değil ? bana göre en büyük sorun bu belkide bu kadar hassas davranmamın nedeni bu bilmiyorum isterseniz dalga gecin ama arkadasla yaklaşık aynı yastayız ben bebeğine üzüldüğüm için belki bu kadar sert cıktım bilmiyorum içim acıdı sadece ben sorunlarımdan utanmıyorum ne yazarsanız yazın rabbim öyle istedi olmadı ama şimdi verdi şükürler olsun düşmanıma bile vermesin bunlar hatamı benim elimde olan şeylermi? ama benim demek istediğim şuydu arkads kendini düzeltebilir kendi iradesi dısında gelişen bişey yok hersey onun elinde belki kendimi yanlış anlatıım ama bebek konusunda cok hassasım ve inanın cok üzüldüm
benım konularımda Rabbımın bana ımtıhanı emelıst hanım! dalga gecmek senın gıbısıne dusmez. ha dalga gectıgın ıcın de basına gelır o ayrı mevzu Allah bılır. ben bılemem yazık sana cok yazık su hamıle halınle bebege yazık hıc mı Allahtan korkun yok sana yazılacak cok sey var ama susuyorum neyse. Allah bılır!
cok güzel bende o zaman bu konuları kocam için actım diim cok komiksin ben senle dalga gecmedim gecmemde cocuğuma beddua ederseniz o zaten sizi dönüp dolaşır bulur küçücük cocuğu malzeme ettirmem size sorunuzu benle halledin lütfen ayrıca ben naapsam kocam benden boşanmaz yazmadım gideni zorla tutamam
ne iliskiye girmesi baskasının elinden tutamam bile kimseye bakamam ben.....ben kimseyle evlenmek de istemiyorum zatenhayallerim gitti...sevdiğim insan gitti..ve bizim parçamız gitti.....baskasına bakmam ben...
iste benim kollarına kosup doya doya ağladığım tek insan vardı o da eski erkek arkadasımdı...en cok da bu yüzden üzülüyorum...derdimi anlatabildiğim tek insan yok diye.....
ben kocamlada kıskanclık sorunu yasadım cocuğumda olmadı 4 sene bunlar benim için bi imtihandı bende ders aldım sabrettim bunlarmı sorun değil ? bana göre en büyük sorun bu belkide bu kadar hassas davranmamın nedeni bu bilmiyorum isterseniz dalga gecin ama arkadasla yaklaşık aynı yastayız ben bebeğine üzüldüğüm için belki bu kadar sert cıktım bilmiyorum içim acıdı sadece ben sorunlarımdan utanmıyorum ne yazarsanız yazın rabbim öyle istedi olmadı ama şimdi verdi şükürler olsun düşmanıma bile vermesin bunlar hatamı benim elimde olan şeylermi? ama benim demek istediğim şuydu arkads kendini düzeltebilir kendi iradesi dısında gelişen bişey yok hersey onun elinde belki kendimi yanlış anlatıım ama bebek konusunda cok hassasım ve inanın cok üzüldüm
actığın konulara baktımda gercekten cok komik bel altı vurmaksa bel altı vuruyorumsen önce sarkmalarına cözüm bul cnm sonra zayıf olmana kafanı takma benden cok laf yedin bugün şişersin zaten
Okuduğunu anlayamıyorsun,laf yetiştirmeye çalışıyorsun bir de
Sen zaten feminist olamazsın ki!
''kocamın istediği gibi biri olsam boşanmayız dimi,O'nun istediği gibi giyinsem sorun hallolur mu''
diyen biri feminist olabilir mi?Olsa olsa kişiliği oluşmamış,sırf evliliği devam etsin diye hamur gibi şekillenmeye müsait biri olur.
Ne varmış benim konularım da seni bu kadar güldüren?
İnfertilite konularına bu kadar gülme istersen,hazır hamile kalmışken.
Allah'ın gücüne gitmesin...
ben senin actığın konuya bakmadan sinirle yazdım özür dilerim kırdıysam bende yasadım o sorunu inş seninde hayırlı bi evladın olur seni asla kırmak istemedim inan konuna bakmadım bile kırdıysam özür dilerim bunu en cok ben anlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?