bana bisey yazarsanız falan....cevaplarım yani sorun değil.....olur da yazmak isteyen olursa diye düsündüm
O halde neden başkalarının sorunlarından utanmasını beklediniz?
buyur emel hanım bu da sana yeter heralde. neyse ben dıyecegımı dedım. bır daha ınsanlarla dalga gecmemeyı ogrenmıssındır
sen beni mahvettin inan konu sahibinin derdini unuttum sana üzüldüm şu an. bebek yolu gözlemek çok zor geçen hoca arkadaşın biri hamileydi okadar arayan var ben aramadan hamile kaldım demişti. ondan sonra nasıl ezildiğimi hissettim. şimdi birde bunu okuyunca dayanamadım çok kötü oldum
bu konuda ayıp ettim biliyorum özür dilerim herkesten sert konuşmuş olabilirim ama diğer konuda aynı karardayım iyi geceler kimi kırdıysam ÖZÜR DİLERİM ah almak istemem ama söylemek istediklerimle anlatmak istediklerim cok farklıydı konu buralara kadar geldi belkide cok hassas olduğum için bu aralar iyi geceler
Canım şuan ki ruh halin ile böyle söylüyorsun yaşında genç inan herşey çok güzel olacak ileri de.
offfff ben annenle konuşmak istiyorum.durumunu gözüne sokmak istiyorum.tedavi olmanı istiyorum.içim yanıyor.kızım yok ama senin için içim yanıyor.yazık ediyorsun kendine değmeyen biri için.yapılanları düşün,hırslan ve çıkar at şu çocuğu artık içinden.zarardan başka sana ne vermiş.iyiyken herkes iyidir.önemli olan zor zamanında yanında olması gerekir.hani nerede.daha mahkemey vermişler
Kötü olma canım,ne yapalım hayat bu herkesin başka başka derdi var.
Burada bir anlık hırsla atışıyoruz,sanki meydan muharebesindeymiş gibi kapışıyoruz da,
hangimizin ne derdi var biliyormuyuz ki.Benim de derdim o işte.
Kiminin aramadan sahip olduğu o mucize.
Az önce hem tartışıyoruz burada,bir yandan da tv açık aşk ve ceza vardı.
Eski bi diziymiş,Nurgül Yeşilçay oynuyor.istemeden hamile kalıyor dizide herhalde.
Deli gibi ip atlıyordu gözüme takıldı.''düş hadi düş,kendi kendine git''falan diyor.
Dizi,senaryo işte.Ama gerçek hayatta yok mu hiç.
Allah'ın imtihanı.Kimini evlatla,kimini evlat hasretiyle sınıyor.
Bize de sabretmek düşüyor.
bak ipek böcüüü o çocukla bir konuş senin saçını başını yolarım)) yazdım yazdım cevap gelmedi zaten. sana zamanında sahip çıkmayan biriyle ne konuşucan. bir mesajında yazmıştın konuşurum falan gibilerinde onda diyom. zaten annesinin bu kadar ağzına bakan birinden ilerde hayır gelmezdi. hadi küçüğüm yat dinlen bakam şimdi.
karnında bebegın olmasa hayatta özur dılemezsın bundan emınım. zaten korkma kımse sen gıbı acık arayıp cocuga beddua edeyım pesınde degıl olamazda.. neyse yazmayacagım baska. ama sunu soyleyım ben benmle dalga gecenlerı hıc afettemedım affetmemde.dalga gecmek kımsenın de haddı degıl. bu sana son mesajımdı.
öyle tabi benimde var bir sürü derdim anlatmak istiyorum ama artık ellerim tutmuyor yarın özelden yazacağım sana. iyi geceler
bebeğim olsun yada olmasın bunla bi alakası yok bu kadar insan bişey söylüyosa demekki bende azda olsa bi hata var ayrıca siz beni affetmiyo olabilirsiniz bende benle dalga gecenleri bebeğimi ileri sürenleri asla affetmiyorum siz beddua etsenizde etmesenizde benim yasayacağım bişey varsa yasarım kaderimde varsa cekerim alın yazısı bu sizde konuyu bastan sona okuyunca anlıcaksınız ben haksızsam beddualar vs ..ler tutar allah bilir orasınıda. bebeğimi ileri sürmek ne kadar acımasızca sadece bunu söylemek istiyorum size ben haksızsam zaten ALLAH görüyo herseyi size bırakmaz iyi geceler
şu emelist olayı o kadar büyüdü ki bazı konuları kaçırdım sanırım......bilmiyorum yarın sabah uyandığımda farklı düsünebilirm asla konusmam da diyebilirim...su an üzüldüğüm icn icimden geceni yazıyorum.....kendi icimde de düsncelerim duygularım cok karıstı
bu konuda net ol kararsız olma. konuşmicam görüşmicem de bitir. bir önceki mesajında ne güzel yazmışsın bak. kendine hedefler koymuşsun meslek hayatında yükselmeye dair. geçmişi geçmişte bırak ileriye bak. bide şu lafına kızdım bir tek o anlıyodu beni demişsin.arkadaş annenle konuş dertleş deyince. erkekler he hü der derdine derman olmaz işinin çıktığınca seni pişpişler. anne korumacıdır canını yakıcı laf der iğneler seni ama o iğneler sana şifadır bunu unutma oldumu canım..
ben hem geçmişi unutamıyorum hem de geleceğe emin adımlarla ilerliyorum aslında.....bilmiyorum ailemle bunları konusamıyorum konusunu da acmak istemiyorum...
İpek böceği;konu nereden nereye geldi.
Bizlere sitem etmek de haklısın ama gerginliğin sebebi ikili atışmanızdan çıktı malum.
Sonrası da çorap söküğü gibi geldi.
Öyle ya da böyle kırdık döktük birbirimizi,oldu artık yapacak bir şey yok.
Herkes hakkını helal etsin birbirine,kapansın gitsin konu.
İlla ki bir tartışmayı sona erdirmek için yöneticilerin konuyu kapatmalarını beklemek gerekmez.
Kırgınlıklar geçmese de,uzlaşamasakta gerginliğe son vermek yeter herhalde.
Senin için gerçekten çok üzüldüm.Dedim ya yaşadıkların yaşından büyük.
Keşke hiç birini yaşamasaydın ya da yanın da yören de olsaydık da hatalarına engel olabilseydik.
Şimdi yapabileceğin çok şey var,kendin için, ailen için.
Konuştuk hepsini,yazdık.Dilerim bir faydası olur.
Yaşça büyük bir ablan olarak naçizane tavsiyem;
şu hayatta hiç kimse vazgeçilmez değil,yaşadığın güzel günleri hayal ederek,
kendini geçmişten kurtaramazsın.Aksine içinde bulunduğun durumu daha da zorlaştırırsın.
Sen akıllı,eğitimli,zeki bir kızsın.ta buralara verdin o enerjini.Evet çok kötü şeyler yaşamışsın ama bazen çiçek bahçelerine giden yollar,patikalardan,engebelerden geçmez mi?Hangimizin hayatı mükemmel.
Bak hepimiz derdimizi sorunumuzu deşifre ettik burda:)
Yeni bir gün başladı,her şeyi unutamasan da,vazgeçip tek başına devam edeceğin yeni bir yol var önünde.
Sıyrıl otlarından,ne yaparsa yapsınlar.
Annesi yeni kız arkadaş arayışına mı girmiş oğlu için?Arasın bulsun,aklına bile getirme.
Daha iyilerinin karşına çıkacağına inan.Yaralarını iyileştirene kadar kendini dinle tabi.kendinle kal.
Hayat devam ediyor işte,o yok diye duruyor mu?
Kal sağlıcakla!
İpek böceği;konu nereden nereye geldi.
Bizlere sitem etmek de haklısın ama gerginliğin sebebi ikili atışmanızdan çıktı malum.
Sonrası da çorap söküğü gibi geldi.
Öyle ya da böyle kırdık döktük birbirimizi,oldu artık yapacak bir şey yok.
Herkes hakkını helal etsin birbirine,kapansın gitsin konu.
İlla ki bir tartışmayı sona erdirmek için yöneticilerin konuyu kapatmalarını beklemek gerekmez.
Kırgınlıklar geçmese de,uzlaşamasakta gerginliğe son vermek yeter herhalde.
Senin için gerçekten çok üzüldüm.Dedim ya yaşadıkların yaşından büyük.
Keşke hiç birini yaşamasaydın ya da yanın da yören de olsaydık da hatalarına engel olabilseydik.
Şimdi yapabileceğin çok şey var,kendin için, ailen için.
Konuştuk hepsini,yazdık.Dilerim bir faydası olur.
Yaşça büyük bir ablan olarak naçizane tavsiyem;
şu hayatta hiç kimse vazgeçilmez değil,yaşadığın güzel günleri hayal ederek,
kendini geçmişten kurtaramazsın.Aksine içinde bulunduğun durumu daha da zorlaştırırsın.
Sen akıllı,eğitimli,zeki bir kızsın.ta buralara verdin o enerjini.Evet çok kötü şeyler yaşamışsın ama bazen çiçek bahçelerine giden yollar,patikalardan,engebelerden geçmez mi?Hangimizin hayatı mükemmel.
Bak hepimiz derdimizi sorunumuzu deşifre ettik burda:)
Yeni bir gün başladı,her şeyi unutamasan da,vazgeçip tek başına devam edeceğin yeni bir yol var önünde.
Sıyrıl otlarından,ne yaparsa yapsınlar.
Annesi yeni kız arkadaş arayışına mı girmiş oğlu için?Arasın bulsun,aklına bile getirme.
Daha iyilerinin karşına çıkacağına inan.Yaralarını iyileştirene kadar kendini dinle tabi.kendinle kal.
Hayat devam ediyor işte,o yok diye duruyor mu?
Kal sağlıcakla!
yaşadıkların yaşından büyük şeyler be küçüğüm tabiki etkisinde kalır unutamazsın. ama bu olaydan ne kadar az zararla çıkarsan, hatalarından ders alırsan o kardır. üzüldüğün, kafana taktığın, kendini çıkmazda hissedecek ne olursa olsun annenle konuş. tepki alsanda o an o sana zarar gelmesini isteyecek en son kişidir. hem belli etmemeye çalışıyom aileme diyosun ya annen anlamıyomu sanıyosun. anlar ama konuyu sana hatırlatmamak için, acı çekmemen için oda susuyodur. annenden sakladığın bişey yok. annen nasılsa her olayı biliyo takıldığın tıkandığın yerde destek almaman için sebep yok. bak benim kızımda bazen kafasına bişey takar suskun olur anlarımve bana söylemediği zaman daha çok üzülürüm çare olamadığım için. biraz beklerim üstesinden kendi gelsin diye. gelemediğini anlayınca konuşturmaya çalışırım içine atmasını istemem. annende öyledir. farkındadır ama oda sana hatırlatmamak adına adım atamaz. sarıl anacığına öp güzelce kokla sonra dök içini. buna hiiiiçç bi anne dayanamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?