dayanacak gücüm kalmadı :( :( lütfen yol gösterin

Allah, der ki; Kimi benden çok seversen onu senden alırım...
Ve ekler , O'nsuz yaşayamam deme, seni O'nsuz da yaşatırım...
Ve mevsimler geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın Yar bile bir gün el olur..
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya işte..
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur..
Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın..
En garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın.

Mevlana...​

canım senın kendıne ne garezın var yapma boyle Allah askına

aslında herkes kendisini düsündüğü icin yapıyo herseyi...bencil olduğu icin....benim ondan baska bir iliskim olmadı...hic sevgilim olmadı ondan baska...o olmadan önce mutsuz biriydim onunla mutluluk nasıl birsey öğrendim ve simdi yine mutsuzum....yani kendimi düsündüğüm icin mutlu olmak istediğim icin onunla bir sorunum olmasın istiyorum....ama oluyo iste...elimden ne gelir bilmiyorum...bu yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var....ben kimseyle aram kötü olsun istemiyorum....zaten ondan ve annesinden baska kimseyle aram kötü değil...onun babasıyla bile aram cok iyi....beni cok sever....

Ben bişey anlamadım, sanki hersey cok celişkili
evlenelim diyen cocukiistemeyen de sen ama sonra beni tuzaga düşürmeye çalıstın diyen yine karsı taraf
bebegi istemeyen sen ,sonra son gün vazgecen sen ,eee ailene söyleriz diyorlar sen zaten ailenle bebegi aldırmaya gidiyorsun
Seni evden kovuyor sonra sana yine mesaj atıyor güya
ben hiçbisey anlamadım,bir saçmalık var da ne

Suç sende değil anne-babanda.
Tek kabahatli onlar.
Bebek aldırdığın adamın kapılarında yatıyorsun karakolluk oluyorsun.
Baban arayıp oğlanın anasına kızıyor.
Pesss

Saygı bittikten hatta her şey rezilliğe döküldükten sonra sevginin aşkın bir önemi var mı?

bu çelişkilerin sebebi zaten kendisi....bana sen nasıl istiyorsan öyle olsun dedi evleniriz gerekirse ben herseye varım dedi...ama annesine herseyi anlattıktan sonra nedense fikri değişti.. bana öyle tuzağa düsürmeye calıstın diyebilcek kadar değisti....ben bi bebegin sorumlulugnu alacak gücte değildim...evlenmek icin cok erken oldugunu düsünüyodum ve ailemden gizli böyle birsey yapamazdım bunun üzerine aileme söyledim...erkek arkadasımın ve annesinin fikri aileme söylemememdi ama ben yapamadım gizli bisey yapmak istemedim...onun da ben aileme söyleyince değişmesine üzüldüm ne karar alırsam alıyım yanımda olcağın söyleyen kişi birden kayboldu ortadan..ona gel evlen diyen de yoktu cünkü aileme evlenmek istemediğimi söyledim ben...kimse kimseyle zorla evlencek değil...beni kıran şey onun böyle düşünmesiydi öyle bir izlenim verdiğimi de düşünmüyorum..... ve ailemden babam durumu bilmiyordu babama söylemekle tehdit etti annesi....ayrıca evden de kovmadı konusmaya gelmek istediğimi söyledim kabul etti gittim ve odasında tartısma yasadık bana cok sert davrandı ben de bağırdım polise gitcem dedim karakolluk olduk yani...herseyi ayrıntılı yazmasam da sizin bu sekilde yanlıs anlıycağınız kadar karısık anlatmamıstım ama sanırım biraz hızlı okudunuz...tam olarak anlayamamışsınız...

Suç sende değil anne-babanda.
Tek kabahatli onlar.
Bebek aldırdığın adamın kapılarında yatıyorsun karakolluk oluyorsun.
Baban arayıp oğlanın anasına kızıyor.
Pesss

hiçbisey bilmeden böyle saçma sapan yargılarda bulunmayın lütfen....herseyin ayrıntısını anlatmadım tabiki....oglanın anasına kızmasının sebebi yalan ifadeyle beni sikayet etmesiydi....bu mantığı kuramayacak kadar düsüncesiz olamazsınız bence....babam bebek olayını bilmiyor bile söylenecek şey mi....kimsenin kapısında yattığım falan da yok düzgünce okuyup yorum yapacaksanız yapın yoksa lütfen bu sekilde hakaretvari yorumlarda bulunmayın....
böyle sert tepkiler veren insanların da basına hic hos seyler gelmediği icn bu kadar katılaştıklarına eminim...

çelişki benim iyi okumamamdan degil de neyse,sizi tanımıyorum ben hiç.. Burda herkese güvenemiyoruz,sonucta asıl olay nasıl oldu onu da bilemiyoruz.. ama ben sizin yerinize koyunca kendimi cok üzücü evet, bende cok büyük acılar cektim asktan yana anladıgım tek sey olmayacaksa olmuyor malesef..

bilemiyorum aslında belki de baska kimseyle bi iliski yasamadığım icin bi iliskide önceliğin ne olduğunu kavrayamamış olabilirim...

Bunu sadece kadın-erkek ilişkilerinde baz almayın.En büyük örneği aileniz...
Size saygı duymayan ebeveynlere sahip olsaydınız, isteklerini dile getiremeden red cevabı alsaydınız ya da ne kadar onlarla iyi geçinmeye çalışmanıza rağmen aşağılansaydınız, eve geldiğinizde niye geldin git diye sözler duysaydınız hala onlarla aynı çatı altında ömür boyu yaşamayı göze alırmıydınız?Daha önemlisi bunu yapmak için kendinizi feda eder miydiniz?

doğru olmayacaksa olmuyor elden birsey gelmez.....ama zaten olsun da diyemiyorum ben sadece kimseyle sorunum olsun istemiyorum...bir arada yasadığım insanın düsmanım olmasını istemiyorum...benim icin hala iyi bi dost iyi bi arkadas anlastığım ve kafamın uyduğu bi insan o....kendine zorla düsman etmeye calısıyor beni....ya burda oturup kafamda bi olay kurgulayıp yazıp sonra sizden yardım isteyecek değilim...gercekten zor bir durumda olduğum icin çıkmazda hissettiğim için yazdım..hatta sırf bunun icin üye oldum buraya....buraya yalan olaylar yazarak insanların eline ne geçebilir ki çok garip...bazı şeyleri açık açık yazamıyorum bile karşı taraf okur diye...

bu sürekli olan birseyse dayanılmazdır tabiki bırakıp giderim.....hersey cok iyiyken bir anda bu hale gelmesi bir süre insan üzerinde mutsuzluk üzüntü yaratıyo....ben olaylarda hep öylece kaldım akışı değiştiremedim.....izlemekle kaldım ve biseyler benim dışımda gelişti....hala da öyle oluyo...birsey yapamıyorum...sadece bakıyorum o kadar....

Valla güzelim kurgulayan da cok da, ben seye takıldım diyorsunya o yalan soyluyor (mahkeme için diyorum), ben dogru soyluyorum.. evet sen dogru olabilirsin ama mahkeme,savcı,hakim hepsi delile bakıyor.. sana delil lazım bunu unutma! yoksa ciddi cezalar alabilirsin darb,tehdit,ev basma,vs vs

ev basma falan ne bileyim konusmak istemeyen kisi neden gel desin neden acsın kapıyı diye düsünmez mi savcı...aslında mesajları saklıyodum hafıza kartında bi gün açtım hafıza kartımı baktım hepsi gitmiş nasıl oldu onu da anlamadım....benim de şu an savcıya delil götürmem gerek ama ne olabilir bilmiyorum...sadece onun bana mesaj attığına dair gsm operetorunden döküm alabilirim ama icerik olmadıktan sonra özür dilediğini vs nasıl kanıtlayım ki....ben tehdit etmedim mesajlarda ya da telefonda öyle birsey yapmadım....sadece sen şöyle yaptın böyle yaptın şöylesin böylesin gibi laflar etmişimdir tabiki onlar da olaydan önce...olaydan sonra kötü tek bi laf etmedim bile....darp olayına gelince ben nası döviym onu 1.60 bile değil boyum o ise bildiğiniz iri yarı bi tip....yani cok saçma bi ifade vermisti 1 yıldır hic görüsmediğini söylemis ama benim elimde fotoğraflar var mesela beraber gittiğimiz yerlerde falan...ayrıca arkadasları yalan ifade vermezse eve zorla girmediğimi ya da darp etmediğimi aksine onun bana sert davrandığını ıspatlayabilirm..tabi bilemiyorum arkadasları doğruyu mu söyler..ama kimse böyle bi durumda kalkıp da birinin hayatını yalanlarla mahvetcek kadar kötü değildir diye düsünüyorum...yalancı sahitlik etmezler diye düsünüyorum heralde o kadar kanı bozuk değillerdir

Anlayabildiğim kadarıyla karakteri oturmamış bir bey karşınızdaki.Çünkü annesinin ya da arkadaşlarının laflarıyla dolduruşa gelmiş ve hareket etmiş. Yaşadığınız sorunlar, üstesinden gelmeye çalıştığınızın şeylerin büyümesi ve ailelerin de devreye girmesiyle kendini geri çekmiş, bir çizgi çekmiş geçmişe.
Yaşadıklarınıza gerçekten üzüldüm, 5 yıl dile kolay.Malesef size verilebilecek bir tavsiye bulamıyorum, şöyle davranın geri döner ya da eski günlere kavuşursunuz gibi.Çünkü eski günlere dönseniz de çevre aynı çevre, annesi aynı insan olarak kalacak ve belki 3 yıl belki bi 5 yıl daha kendi bildiğini okur ama sonunda yine hüsran olur Ortada ikinize ait bir can varken yanınızda olmamış bir bey ne kadar gelecek ya da mutluluk vaat edebilir diye düşünmeden edemiyorum.
Yaşadığınız güzellikleri kendinize alın ve acılarınızı bırakıp hafiflemeyi deneyin.Emin olun sadece ondan ibaret değil hayat.Belki bir iki yıl çok zor geçer ama geleceğinizi kurtarırsınız.

Bu saatten sonra o senin düsmanin olsa nolur olmasa nolur allah askina ??
Adam sen bebegini aldirirken yaninda degilmis, resmen ayrilmis senden bebek olayi yüzünden,
sen hala onu koruyorsun,
geri geliyor cikma teklif ediyor, bide kabul ediyorsun ??? Ki bunu hicbir kadin anliyamaz???
Adam seni belli bariz istemiyor, ama sen icten ice hala onu istiyorsun,
ki ilk bas yazdigin cümleden belli, sevgiliydik demek istemiyormussun hala sevgiliyiz demek istiyormussun..
Bu adamdan sana bu saatten sonra ne köy olur ne kasaba,
bazi kizlarimiza cok üzülüyorum kendi kendilerini mahvediyorlar,
adam kapimda köle ol dese olacaksin resmen,
anasinin her lafiyla seni terkeden adamdan ne hayir bekliyorsunki ???
Lütfen artik kendine gel ve kendi hayatina sahip cik, kendi hayatina devam et,
adami ne umursuyosunki ? yok düsman degil dost kalmak istiyormussun da, hala barismak istiyorum gerekirse yalvaririm demiyorsunda..

valla ben sana söyliyim hakaret,kötü sözden savcı kamu davası acmıyor,onlara siz gidin hakaret davası ac diyor ama digerlerinden acar.. Sende cocuk gibi konusuyorsun yok mesaj gönderdi yok gel dedi,savcı ispatsız birseye bakmaz. ispat gerek herseye,mesaj yollamıs da ne yollamıs.. benim boyum 1.60 da nasıl döviyim de, inan ögle bir de dövmüş olabilirsin ki.. Arkadasların ifade olayına hiç deginmiyorum SENCE???

evet aslında tam da anlattığınız gibi....annesinden cok korkuyor yaşı 23 olmasına rağmen...annesi ne derse onu yapan bir insan....babasıyla hiç görüsmüyor ve babasına küfredebilcek kadar nefret ediyor....cok iyi acıkladınız aslında arkadaslarının laflarına güveniyor ve ona göre davranıyor...biz onunla 3 ay yurtdısında beraber yasadık ve inanın o kadar sorumluluk sahibi o kadar koruyucuydu ki gercek halini o zaman gördüm ve ona bi kez daha asık olmuştum....farklı bi cevremiz vardı hersey cok güzeldi....ben mi abartıyorum bilemiyorum ama gercekten cok iyi bi insandı beni hic yalnız bırakmadı elalemin memleketinde....en ufak sorunumda çözmek icin elinden geleni yaptı....cevre onu cok etkiliyor bunun farkındayım...cünkü hayatında baba karakteri yok...baba olarak gördüğü kişi annesinin sevgilisi....ve ona da saygısı yok.....ben onun üniversiteye gitmesi icin de cok uğrastım ve basardım...ya hayatlarımız bütünlesmisti simdi bu hale gelmesi gercekten beni zor bi duruma soktu caresiz hissediyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…