Allah, der ki; Kimi benden çok seversen onu senden alırım...[/QUOT]
Ve ekler , O'nsuz yaşayamam deme, seni O'nsuz da yaşatırım...
Ve mevsimler geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın Yar bile bir gün el olur..
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya işte..
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur..
Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın..
En garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın.
Mevlana...
bu sözleri daha önce cok okumustum ve inanın ilk okuduğum günden bu yana hep KİMİ BENDEN COK SEVERSEN ONU SENDEN ALIRIM kısmından korktum....ben inancsız bi insan değilim her zaman dua ettim..onunla mutlu olduğum her zaman sükrettim Allah'ım nolur bize kötü günler yasatma dedim hep...ama olmadı işte elimden birsey gelmez...
canım senın kendıne ne garezın var yapma boyle Allah askına
Ben bişey anlamadım, sanki hersey cok celişkili
evlenelim diyen cocukiistemeyen de sen ama sonra beni tuzaga düşürmeye çalıstın diyen yine karsı taraf
bebegi istemeyen sen ,sonra son gün vazgecen sen ,eee ailene söyleriz diyorlar sen zaten ailenle bebegi aldırmaya gidiyorsun
Seni evden kovuyor sonra sana yine mesaj atıyor güya
ben hiçbisey anlamadım,bir saçmalık var da ne
Suç sende değil anne-babanda.
Tek kabahatli onlar.
Bebek aldırdığın adamın kapılarında yatıyorsun karakolluk oluyorsun.
Baban arayıp oğlanın anasına kızıyor.
Pesss
Saygı bittikten hatta her şey rezilliğe döküldükten sonra sevginin aşkın bir önemi var mı?
bilemiyorum aslında belki de baska kimseyle bi iliski yasamadığım icin bi iliskide önceliğin ne olduğunu kavrayamamış olabilirim...
çelişki benim iyi okumamamdan degil de neyse,sizi tanımıyorum ben hiç.. Burda herkese güvenemiyoruz,sonucta asıl olay nasıl oldu onu da bilemiyoruz.. ama ben sizin yerinize koyunca kendimi cok üzücü evet, bende cok büyük acılar cektim asktan yana anladıgım tek sey olmayacaksa olmuyor malesef..
Bunu sadece kadın-erkek ilişkilerinde baz almayın.En büyük örneği aileniz...
Size saygı duymayan ebeveynlere sahip olsaydınız, isteklerini dile getiremeden red cevabı alsaydınız ya da ne kadar onlarla iyi geçinmeye çalışmanıza rağmen aşağılansaydınız, eve geldiğinizde niye geldin git diye sözler duysaydınız hala onlarla aynı çatı altında ömür boyu yaşamayı göze alırmıydınız?Daha önemlisi bunu yapmak için kendinizi feda eder miydiniz?
Valla güzelim kurgulayan da cok da, ben seye takıldım diyorsunya o yalan soyluyor (mahkeme için diyorum), ben dogru soyluyorum.. evet sen dogru olabilirsin ama mahkeme,savcı,hakim hepsi delile bakıyor.. sana delil lazım bunu unutma! yoksa ciddi cezalar alabilirsin darb,tehdit,ev basma,vs vs
bu sürekli olan birseyse dayanılmazdır tabiki bırakıp giderim.....hersey cok iyiyken bir anda bu hale gelmesi bir süre insan üzerinde mutsuzluk üzüntü yaratıyo....ben olaylarda hep öylece kaldım akışı değiştiremedim.....izlemekle kaldım ve biseyler benim dışımda gelişti....hala da öyle oluyo...birsey yapamıyorum...sadece bakıyorum o kadar....
doğru olmayacaksa olmuyor elden birsey gelmez.....ama zaten olsun da diyemiyorum ben sadece kimseyle sorunum olsun istemiyorum...bir arada yasadığım insanın düsmanım olmasını istemiyorum...benim icin hala iyi bi dost iyi bi arkadas anlastığım ve kafamın uyduğu bi insan o....kendine zorla düsman etmeye calısıyor beni....ya burda oturup kafamda bi olay kurgulayıp yazıp sonra sizden yardım isteyecek değilim...gercekten zor bir durumda olduğum icin çıkmazda hissettiğim için yazdım..hatta sırf bunun icin üye oldum buraya....buraya yalan olaylar yazarak insanların eline ne geçebilir ki çok garip...bazı şeyleri açık açık yazamıyorum bile karşı taraf okur diye...
valla ben sana söyliyim hakaret,kötü sözden savcı kamu davası acmıyor,onlara siz gidin hakaret davası ac diyor ama digerlerinden acar.. Sende cocuk gibi konusuyorsun yok mesaj gönderdi yok gel dedi,savcı ispatsız birseye bakmaz. ispat gerek herseye,mesaj yollamıs da ne yollamıs.. benim boyum 1.60 da nasıl döviyim de, inan ögle bir de dövmüş olabilirsin ki.. Arkadasların ifade olayına hiç deginmiyorum SENCE???ev basma falan ne bileyim konusmak istemeyen kisi neden gel desin neden acsın kapıyı diye düsünmez mi savcı...aslında mesajları saklıyodum hafıza kartında bi gün açtım hafıza kartımı baktım hepsi gitmiş nasıl oldu onu da anlamadım....benim de şu an savcıya delil götürmem gerek ama ne olabilir bilmiyorum...sadece onun bana mesaj attığına dair gsm operetorunden döküm alabilirim ama icerik olmadıktan sonra özür dilediğini vs nasıl kanıtlayım ki....ben tehdit etmedim mesajlarda ya da telefonda öyle birsey yapmadım....sadece sen şöyle yaptın böyle yaptın şöylesin böylesin gibi laflar etmişimdir tabiki onlar da olaydan önce...olaydan sonra kötü tek bi laf etmedim bile....darp olayına gelince ben nası döviym onu1.60 bile değil boyum o ise bildiğiniz iri yarı bi tip....yani cok saçma bi ifade vermisti 1 yıldır hic görüsmediğini söylemis ama benim elimde fotoğraflar var mesela beraber gittiğimiz yerlerde falan...ayrıca arkadasları yalan ifade vermezse eve zorla girmediğimi ya da darp etmediğimi aksine onun bana sert davrandığını ıspatlayabilirm..tabi bilemiyorum arkadasları doğruyu mu söyler..ama kimse böyle bi durumda kalkıp da birinin hayatını yalanlarla mahvetcek kadar kötü değildir diye düsünüyorum...yalancı sahitlik etmezler diye düsünüyorum heralde o kadar kanı bozuk değillerdir
Anlayabildiğim kadarıyla karakteri oturmamış bir bey karşınızdaki.Çünkü annesinin ya da arkadaşlarının laflarıyla dolduruşa gelmiş ve hareket etmiş. Yaşadığınız sorunlar, üstesinden gelmeye çalıştığınızın şeylerin büyümesi ve ailelerin de devreye girmesiyle kendini geri çekmiş, bir çizgi çekmiş geçmişe.
Yaşadıklarınıza gerçekten üzüldüm, 5 yıl dile kolay.Malesef size verilebilecek bir tavsiye bulamıyorum, şöyle davranın geri döner ya da eski günlere kavuşursunuz gibi.Çünkü eski günlere dönseniz de çevre aynı çevre, annesi aynı insan olarak kalacak ve belki 3 yıl belki bi 5 yıl daha kendi bildiğini okur ama sonunda yine hüsran olurOrtada ikinize ait bir can varken yanınızda olmamış bir bey ne kadar gelecek ya da mutluluk vaat edebilir diye düşünmeden edemiyorum.
Yaşadığınız güzellikleri kendinize alın ve acılarınızı bırakıp hafiflemeyi deneyin.Emin olun sadece ondan ibaret değil hayat.Belki bir iki yıl çok zor geçer ama geleceğinizi kurtarırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?