valla ben sana söyliyim hakaret,kötü sözden savcı kamu davası acmıyor,onlara siz gidin hakaret davası ac diyor ama digerlerinden acar.. Sende cocuk gibi konusuyorsun yok mesaj gönderdi yok gel dedi,savcı ispatsız birseye bakmaz. ispat gerek herseye,mesaj yollamıs da ne yollamıs.. benim boyum 1.60 da nasıl döviyim de, inan ögle bir de dövmüş olabilirsin ki.. Arkadasların ifade olayına hiç deginmiyorum SENCE???
evet aslında tam da anlattığınız gibi....annesinden cok korkuyor yaşı 23 olmasına rağmen...annesi ne derse onu yapan bir insan....babasıyla hiç görüsmüyor ve babasına küfredebilcek kadar nefret ediyor....cok iyi acıkladınız aslında arkadaslarının laflarına güveniyor ve ona göre davranıyor...biz onunla 3 ay yurtdısında beraber yasadık ve inanın o kadar sorumluluk sahibi o kadar koruyucuydu ki gercek halini o zaman gördüm ve ona bi kez daha asık olmuştum....farklı bi cevremiz vardı hersey cok güzeldi....ben mi abartıyorum bilemiyorum ama gercekten cok iyi bi insandı beni hic yalnız bırakmadı elalemin memleketinde....en ufak sorunumda çözmek icin elinden geleni yaptı....cevre onu cok etkiliyor bunun farkındayım...cünkü hayatında baba karakteri yok...baba olarak gördüğü kişi annesinin sevgilisi....ve ona da saygısı yok.....ben onun üniversiteye gitmesi icin de cok uğrastım ve basardım...ya hayatlarımız bütünlesmisti simdi bu hale gelmesi gercekten beni zor bi duruma soktu caresiz hissediyorum....
Bu saatten sonra o senin düsmanin olsa nolur olmasa nolur allah askina ??
Adam sen bebegini aldirirken yaninda degilmis, resmen ayrilmis senden bebek olayi yüzünden,
sen hala onu koruyorsun,
geri geliyor cikma teklif ediyor, bide kabul ediyorsun ??? Ki bunu hicbir kadin anliyamaz???
Adam seni belli bariz istemiyor, ama sen icten ice hala onu istiyorsun,
ki ilk bas yazdigin cümleden belli, sevgiliydik demek istemiyormussun hala sevgiliyiz demek istiyormussun..
Bu adamdan sana bu saatten sonra ne köy olur ne kasaba,
bazi kizlarimiza cok üzülüyorum kendi kendilerini mahvediyorlar,
adam kapimda köle ol dese olacaksin resmen,
anasinin her lafiyla seni terkeden adamdan ne hayir bekliyorsunki ???
Lütfen artik kendine gel ve kendi hayatina sahip cik, kendi hayatina devam et,
adami ne umursuyosunki ? yok düsman degil dost kalmak istiyormussun da, hala barismak istiyorum gerekirse yalvaririm demiyorsunda..
:)) gülüyorum affet,konusma dökümü dediğin nedir.. sen seymi sanıyorsun operatörlerde sizin mesajlarınızı falan sakladıklarını mı?
bana neden kötülük yapsınlar diyorsun ya senin bes senelik sevgilin seni sallamıyor,arkadasları neden yapmasın ki kötülük
bak cnm sen yine de rahat olma, delil bul kendine ..önce olmadım şikayetci sonra düşündüm tasındım bana zarar verir diye düşündüm şikayetci oldum derse kimse birsey diyemez.Sonucta hakim savcı insanları korumak üzerine calısırlar. Kaldı ki seni ne hakim ne savcı nede biz tanıyorz ,olabilir yani
so olarak asıl yuzunu yurtdısında gördüm,şçleydi böleydi demişşin ya.. Asıl yüzü bu!! bunu kabul et.. iyiyken herkes iyidir,İnsanları en iyi ayrılmak üzereyken tanırsın sana abla tavsiyesi
:)) gülüyorum affet,konusma dökümü dediğin nedir.. sen seymi sanıyorsun operatörlerde sizin mesajlarınızı falan sakladıklarını mı?
bana neden kötülük yapsınlar diyorsun ya senin bes senelik sevgilin seni sallamıyor,arkadasları neden yapmasın ki kötülük
bak cnm sen yine de rahat olma, delil bul kendine ..önce olmadım şikayetci sonra düşündüm tasındım bana zarar verir diye düşündüm şikayetci oldum derse kimse birsey diyemez.Sonucta hakim savcı insanları korumak üzerine calısırlar. Kaldı ki seni ne hakim ne savcı nede biz tanıyorz ,olabilir yani
so olarak asıl yuzunu yurtdısında gördüm,şçleydi böleydi demişşin ya.. Asıl yüzü bu!! bunu kabul et.. iyiyken herkes iyidir,İnsanları en iyi ayrılmak üzereyken tanırsın sana abla tavsiyesi
mesaj içeriyi mi! siz hiç mesajda ne yazıldıgının saklandıgı bir mekanizma gördünüz mü.. kardeşim gsm operatöründe bu işlerle sorumluydu ayrıca da benim de basımdan böyle bir olay gecti,yasadım biliyrm.. mesaj cekildi,yok su saate arandı OK ama içerik yok
varsa da ben bilmiyrm
Bir çocuk sevdime ne kadarda benziyor.
Kusura bakmayın ama ben pek ınanmadım bu konuya ama gercekse affınıza sıgınıyorum . neden mi ınanmadım ?
-Annesi sizi sevmiyor ama hamıle kalınca size yardım edıyor ve ıyı davranıyor aksi olması gerekmez mi ?
-Hamile kalıyorsunuz kararı size bırakıyor ama sonunda siz yalnız kalıyorsunuz.
-Evine gidiyorsunuz bu adam polis çagrıyor çağran adam 5 yıllık sevgılınız 3 ay bırlıkte yasadıgınız ve bebegınızın oldugu adam bunu nasıl yapıyor ben anlamıyorum aklım almadı açıkcası yani bu ınsan pat dıye bu kadar iğrençleşemez siz nasıl 5 yılda tanımadınız bunu ? polis nedemek yanı polıs cagırmak ve engelleyemedınız mı sarılsaydınız telfona .?
-Annesi sizden şikayetçi oluyor ve babanız arayıp annesıne kızyor ee bu kadar mı ? anlattınıza göre kadın kötü ve basit bır ınsan ee babanız kızınca hamlıe oldunuzu soyleyebılırdı .yada babanız size sormadı mı bu kım ne oluoyor dıye.
-Çevremiz benımde cevrem dıosun ama o arkdasları kızı mahkemeye ver sıkayetını alma dıye nasıl dıyebılıyor bır kızın hayatını nasılbu kadar kolay harcayabılıyorlar bu kadarmı kötuler HEPSI mı kötu ?.
..
Bana bu konu biraz olası dışı tesadufler . ve akıl alınmıcak boyutta kötu ınsanların bır araya geldigi bır senaryo gibi geldi.
AMA tekrar söyluyorum eger gercekse özür diliyorum sizden ve Allah yardımcınız olsun diyorum.
ozaman cok güzelmiş,tsklerSiz bilmiyorsunuz...Hatta günümüzde kendinize ait mesaj dökümünü bile savcılığa tehdit alıyorum vs. gibi nedenlerden başvurarak isteyebilirsiniz.Operatör de bunu vermeye mecburdur zaten.
Siz bilmiyorsunuz...Hatta günümüzde kendinize ait mesaj dökümünü bile savcılığa tehdit alıyorum vs. gibi nedenlerden başvurarak isteyebilirsiniz.Operatör de bunu vermeye mecburdur zaten.
gercekten böyle birsey yapabilir miyim ?? yani olayın savcısı mesaj iceriğini istemese bile ben baska bir sekilde kendi iceriklerimi mesajlarda yazanları alabilir miyim ?? eger böyle birsey varsa gercekten büyük yardımınız dokunmuş olur..operatörler icerikleri saklamıyor diye biliyorum...sadece tehdit alıyorum diyerek savcılğıa basvurduğunuz zamandan itibaren ileriki konusmalarınız kayıt altına alınması sağlanabilir diye biliyorum..fakat gecmise yönelik alınabiliyorsa bu benim icin cok önemli..cünkü karsı taraf hep kendi lehiine olan mesajları saklayıp aleyhne olanları silecektir eminim....
Malesef birçok erkek böyle.Çevremizde hergün duyuyoruz ya da forumda okuyoruz.Annesinin lafı ile eşini döven adamlar, ortada bırakıp gidenler, yok ablasının elini öpmedin diye odaya kapatanlar
Halbuki kendi hallerine bırakıldığında çok iyi insanlarken bu adamlar mutlaka birinin dürtüklemesi ya da fesatlığı ile sevdiği kişi incitmekten korkmaz hale geliyor.Çaresiz değilsiniz, öyle düşünmeyi bırakın.Ne mutlu ki sizin her şeyde yanınızda olani hakkınızı arayan, üzülmenize kıyamayan bir aileniz var.Kendiniz için yapamasanız bile onlar için yaşadıklarınızı bitirmeye ve yeni bir hayata başlamaya çabalamanız lazım.Aileniz biricik kızlarının mutlu olduğunu görmek ister, güvendiği ona sahip çıkan bir adamın yanında yaşasın ister, huzurlu bir yuvanız olmanız ister ki malesef sevdiğiniz kişi bunları sağlayamaz.Ailenizin karşısına çıkmaya layık olamaz....
Her şeye bir de bu gözle bakmaya başlayın,acınız çok taze çok da zor kabul ediyorum.Biraz zaman geçtikten sonra belki anlatmaya çalıştığım açıdan bakarsanız yaşadıklarınıza hiçbir şeyin sizden ve ailenizden önemli olmadığını görecek, bi umut tekrar mutlu olmaya başlayacaksınız eminim.
Allah yardımcınız olsun
iki yıl hapis falan cezası diye bir durum sözkonusu olmazda,siz haklıysanız eger zor durumda kalmayın istiyorum.. ya peki siz gittiniz onun evine buolaylar oldu ,polis geldi,ifadeler alındı..Annesi sonradan ben o evdeydim dayak yedim nasıl diyebildi ne alaka?? o yokki evde zaten
tesekkür ederim.... evet su an olaylar cok yeni ama eskise de sanki birsey değismeyecek gibi yine üzülcem gibi geliyor.....coğu seyi aileme anlatamıyorum cünkü üzülmelerini istemiyorum....bu yüzden cok yalnız hissediyorum...yalnız hissedince ve o da benimle konusunca bu sefer yumşuyorum ve ona yeniden yaklasıorum ister istemez.....sanki beni bu hayatta anlayan tek kisi oydu....ve haklısınız keske annesi arkadasları onu biseylere yönlendirirken daha mantıklı olabilseler....benim ona bir zararım olmadı...ben onun üniversteyi kazanması icin elimden geleni yaptım ki o kesinlikle ders calısmaz....onu yurtdısına cıkardım ben olmasam asla gitmezdi kimse götüremezdi istemezdi cünkü...geleceği icin yaptım...ilerde isine yarar diye....ama nasıl oluyo da annesi bunları göremiyor....ben onun kötülügünü istemedim ki hic....o da öyleydi..ama artık cok değisti.....benim elimden de birsey gelmez.... ha biliyorum benim okulum da derslerim de cok iyi ve ondan cok daha üstün bi mevkii deyim şuan....ben hayatımı düzeltirim biliyorum....ama annesi ceza almam icin uğrasıyo....neden yapıyo bilmiyorum benim kimseye bi kötülügüm dokunmadı....insan sevdiğinin kötülügünü ister mi....ben onun iyi olmasını istedikce o benim kötü olmamı istiyo
Eğer olay savcılığa gitmişse, bir delil unsuru bulunduğu iddia ediliyorsa operatörler mesaj içeriklerini vermekle yükümlüdür.İster 3 ayın ister 1 yılın...
Şöyle anlatayım, operatörler mesaj içeriklerini ancak mahkeme yoluyla veya savcılık tarafından istendiğinde verebilirler.Fakat siz kendi adınıza olan hattınıza savcılığa gidip bir dilekçede bu sebeplerinizi dile getirerek mesaj dökümünüzü istediğinizde tabi ki uşabilirsiniz.Zaten eğer olay mahkemeye kadar uzarsa orada siz de avukatınız aracılığı ile bunları mahkemede delil olarak sunarsınız.
Mesleki olarak bilgim yok fakat ablam avukat, ben de onun sayesinde biliyorum böyle şeyleri.Ama kesinlikle eminim mahkeme ya da savcılık yoluyla mesaj içeriklerinin dökümlerinin verildiğine.Çünkü bir arkadaşımın böyle bir sorunu olduğunda ablamla görüştürdüm, onun direktifleri ile mesaj içeriklerini aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?