dayanacak gücüm kalmadı :( :( lütfen yol gösterin

olaya hic bu sekilde bakmamıştım....gercekten su an ben de sok oldum..yani hep annesinin neden onun gelismesine engel olduğunu düsünürdüm...kendilerine ait bir isleri var annesi yönetiyo herseyi...ama o hic karısmıyo..hep dedim sen de ögren ilerde sen yapcaksın bu isi belki de git uğras dedim...ama hic yapmadı....isin icine girmedi hic....annesi üniversite okumasını istedi mesela...ama oğlunu tanıdığı halde tuttu onu yurt yerine eve yerlestirdi..onun orda hic calsmayacağını bildiği halde....ben 4. sınıfa gectiğim halde o hala 1. sınfta..ben annesine cok dedim izin verin dedim böyle yapmayın ona benle görüsmemesini söylemeyin söz veriyorum onun ortalamasını 2 bucuğa kadar cıkarıp sınıfı rahatlıkla gecmesini sağlıycam dedim...ama hicbisey değismedi....gectiği tek ders benim calıstırdığım bir dersti....yani bu cok garip...ilerde ona ne olacak hic bilemiyorum...evet ben ona farklı bi hayat sundum o da bana yaptı aynı seyi aynı seyi aslında ama iyi yönde değildi..ben gece hayatı nedir bilmiyodum mesela...o hayatı da o bana sundu ama ben icine giremedim tabi benim de ailem engel oldu..aama ben onu iyi şeylere teşvik etmeye calıstım hep...

eee darp raporu dedin?? yok cnm senin dövdüğün ne belli,kim bilir kim dövdü yolda

darp raporunu neye göre aldı bilmiyorum...basit bilmem neyle giderilebilir biseymis öyle yazıyordu....aksine o bana sert davrandı orda aslında hicbisey olmadı belki sinirle elini kolunu bierlere carpmıştır onun raporudur bilemiyorum....ama raporda acık acık ne olduğu yazıyordur umarım....

tlfk özel mesajına malesef cevap veremedim mesaj sayım henüz 100 olmamış.... ama orda cvap vermeyi cok istiyorum cevabım biraz gecikecek sanırım...

Saygı bittikten hatta her şey rezilliğe döküldükten sonra sevginin aşkın bir önemi var mı?

Ve her şey yoluna girse, mahkemeden vazgeçseler, sevgilin sana dönse, annesi seni kabul etse..

Bu kaostan sağlıklı bir ilişki ya da evlilik gelişebilir mi?

Annesi seni arıyo, tehdit ediyo. Yetmiyo. Babana mesaj atarım diyo. Sen annene soyluyosun, annen kim bilir napıyo kadıncağız. sonra çocuk seni yeniden arıyo. çocuk annesini arıyo. annesi seni arıyo sana kızıyo.

bu ne ya boyle?

Resmen dallas'a dönmüş..

konu ile ilgili yorum yapmıcam ama ne biçim bi adam bu boyle?

Biberonlu sütü hala ağzında mı onun? tam bir ANA KUZUSU'ymuş.

Konu sahibi itirafta falan bulunmadı değil mi "bu konu benim değil ben yaşamadım sadece tepkinizi ölçmek istedim" demedi yani?
Zira bir kadın bunca şey yaşadıktan sonra hala çıkıp da "bana unutmam gerektiğii söylemeyin onsuz yapamam" gibi bir cümle kuramaz, kurmamalı...

Farzedelim ki bu konu doğru olsun, güzelim senin tek yapacağın psikolojik destek alıp bu insanlardan kurtulmak..
Ailene yazık yaa kmbilir neler çekiyorlar senin bu bitmek bilmeyen SEVDAN yüzüne..

KK'da neler oluyormuş böyle.

Güzelim, çocuk seni istemiyor belli ki. Zaten istese bile annesi istemiyormuş. Annesi istemiyorsa bu iş zaten ilerleyemezdi. İkincisi hamile kalmana ragmen hala ailen sana sahip çıkıyor. ALLAH korusun ben böyle bir şey yapsam babam vururdu beni. Ailene büyük eziyet etmişsin sen bu çocukla devam etmeye çalışarak. Ki hala da ediyorsun. Ve kaç yaşındasın evlenme falan dediğine göre ve ilişkiniz 5 yıllık olduguna göre 23-25 falan olsan gerek. Kendine bir iş bul uzakta bir ev tut. O çocukla bir daha görüşme.

Açıkçası sevgilim bana bunların 1000 de 1 ini yapacak ben halenn 5 yıllık sevgilim görmek istiyorum diyeceğim yüzüne bile bakmam hatta hayatımda zerresi bile kalmaz..Bence sizin şuan halen onu görmek istiyorum konuşmak istiyorum demeniz bile ısrarcı bir tavır sergilediğinizi gösteriyor.Anladığım kadarıyla karşı taraf bir şekilde sizden kurtulmak istiyor.Hiç kendini kandırma annesi dolduruyor çevresi dolduruyor vs. diye aklı yok mu sevgilinin daha doğrusu eski sevgilinin..Kimse kendii düşünceleride öyle olmasa çevresinin dediklerine kulak asmaz.Boş yere kendini üzmee psikologla görüş yardım al.O şahısa da bir daha görüşmek istemediğini hiç bir şkilde iletişim kurmayacağını söyle hattını değiştir onunla ilgilenme düşünmemeye çalş ve hayatından çıkar.Ben olsam böyle yapardım bir tavsiye niteliğinde düşüncelerimi belittim uygulamak veya uygulamamak sana kalmış tabii.

canım çok üzüldüm yaşadıkların için kimseye güvenmemek lazım erkek arkadaşın annesinn etkisi altında bunu kabullen o anneyle bu iş zor

Sana layık olanı yaşıyorsun canım,ben yorumu yazar çeker giderim sen arkamdan atıp tutarsın.
Ama bence hiçbir kadının kaldıramayacağı ayrıca yaşamayı haketmeyeceği bu hayatı sen yaşıyorsun.
Yaşamayada devam edeceksin.
Bu arada babana bebek olayını söylede adam elin kadının arayıp rezil rüsva olmasın.
Düşüncese kızın o kadının oğlundan bebek aldırmış kadın da biliyor hatta çocuk bizim oğlan değil bile diyebiliyor.
Senin baban o kadına kızıyor kadın düşünmez mi ne yüzsüz insanlarmış bunlar ne utanmazlarmış demezler mi?
Babanı berbat bir duruma sokmuşsun sırf adını aşk koyduğun takıntın yüzünden .
Katil olmuşsun ya ötesi var mı hala aşığım diyorsun Allah yardımcın olsun.
Ne seninle uğraşacak kadar boş vaktim var ne de o kadar hayat deneyimim.
Senin yaşadıklarının ondabirini bile yaşamadım.

O geri donsede asla hicbirsey eskisi gibi olmaz.
Gecmiste yasadiginiz zorlklar hep karsiniza cikar.
Artik bir nokta koy. Hayatina bak.
Analar ne yigitler dogrms..

Konu sahibinin ne için yardım istediğini anlayamadım ya da anlamak istemedim. sanırım bu adama geri dönebilmek için değildir?! Herhalde "beni şikayet ettiler ama aslında bir şey yapmadım nasıl sıyrılırım bu işten?" diye soruyordur. böyle bir adama geri dönecekse hayatını bilerek ve isteyerek çukura sürüklemiş olur.

Objektif olmak gerekirse siz erkek arkadaşınızı saplantı haline getirmişsiniz.
Ancak yaşananlar erkek arkadaşınızdaki sevgiyi bitirmiş,
sizi gözden çıkarmış.
Savcılığa şikayette bulunması , mesajları delil olarak kullanması bunu gösteriyor.
Çünkü seven insan bu kadar gözü kapalı sevdiğini tehlikeye atmaz/atamaz.

Artık sizin de kendi yolunuza bakma zamanı gelmiş.
Unutmayın hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Lütfen önce erkek arkadaşınızdan çok kendinizi seviniz ve kendinize
değer veriniz.
Özünüze dönmek için ve saplantıdan kurtulmak için uzman desteği alınız.

Son düzenleme:

İşin içine günahsız bir bebek ,savcılık ,şikayetler , kavgalar , aileler girdikten sonra,
kısacası bunca yaşananlardan sonra yüz yüze bakılır mı sizce?
Dost olunur mu sizce?
Sevgili olunur mu sizce?

Bence olunmaz, olunsa bile ilişki şimdiden kangren olmuş , kangren yeri kesip atmak en doğrusu.

Son düzenleme:
Ve her şey yoluna girse, mahkemeden vazgeçseler, sevgilin sana dönse, annesi seni kabul etse..

Bu kaostan sağlıklı bir ilişki ya da evlilik gelişebilir mi?

aynen katılıyorum bende merak ettim acaba dönse tekrar mutlu olabilecekmisin?

bu olay çok laçkalaşmış..

yazık ya adına aşk dedğiniz bu şey yüzünden bunları yaşamaya değermi?

ayrıca aşk bu değil ya açın gözünüzü..

o kadın oğluyla seni asla rahat bırakmaz
iş savcılığa kadar gittiyse zaten istesenizde o kadın oğluyla görüştürmez sizi
oğlundan uzak durmanız için babana çocuk aldırdığını söylerim diye tehditler ediyor darp raporları şikayetler vs..
o kadın izin vermez zaten sevgiliniz arasa barışalım dese dahi kabul etmeyin o kadın rezil eder sizi yazık olur gençliğinize
siz ne kadar severseniz sevin sevgiliniz sizin kadar sevmiyo besbelli
bakın babanız duysa yıkılır artı etrafta duyar filan yazık olur
siz kabul etmesenizde malesef çoktan ayrılmışsınız
artı dava şikayet vs..
daha siz bile ne yapacaklarını bilmiyosunuz
o darp raporu başınızı ağrıtabilir
etrafında şikayetçi yok dava et diyenler şahit olabilirler
savcı bu kız durıp dururken kendiliğinden geldi diye düşünmez neler duyuyoruz daha geçen konusu vardı kız ayrıldı diye sevgilisi gelip camını çerçevesini indirip mahallede bas bas bağırıp kavga etmiş
ne psikopatlar var
eğerki bu çocukla görüşürsen başın belaya girecek
çocuk seni arasa bile sen açma annesi duyar oğlunu doldurur şikayetçi olurlar yanarsın
derslerinde iyiymiş yazık etme geleceğine
o çocuktan hayır gelmez sana

Bence dava açmayacak arkadaşınız ve ailesi.
Sadece sizden kurtulmanın yolu olarak son çare buna başvurmuşlar.
Siz de bırakın artık işin peşini .
Yoksa daha çok yaralar alacaksınız ve saplantılarınızdan kurtulamayacaksınız.

Benzer olay benimde basima geldi arkadaslar.Insanlar cirkin yuzlerini boyle olaylarda gosteriyor iste.Bende sevgilimle konusmak istemistim hep ya evden ayriliyordu ya cekip gidiyordu bu sefer yolda kolundan yakaladimm hayir kacmayacak yuzleseceksin benmle.... boyle nereye kadar dedim. Bu salak polisi aradi kiz arkadasim bana siddet uygulayip pesimi birakmiyor diye. Olanlari anlattim ona sen bir arkadasinda git kal dediler,adamlar boyle bir konu icin aradigi icin gulduler bile. Ustune guzel kizsin sirf konusmamak icin bizi aradiysa bosver yenisini bulursun dediler ve ben aglarken iki gozum iki cesme bu insanlar bana yardim edebileceklerini, istersem ucretsiz terapist bile bulabileceklerini soylediler. DUsunun bunu yapan Amerikan polisi.... onlari arayanda sevgilim olcak adi... kendi kendine rezil oldu. Hatta polisler beni arayip eger beni doverse fln hemen orada olacaklarini soylediler. Kisacasi kimse ona inanmadi, bir bana bir ona baktilar. Ciddiye bile almadilar.

Simdi de facebook ta benim hakkimda konusmuslar , deli ,manyak,aklini kacirmis, hatta eski kocasinida bu delirtmistir demisler esk sevgilim ve kuzeni saylmayacak hakaret. Ben guzellikle annesine bunlari kopyalayip gonderdim lutfen rica ediyorum hakkimda boyle konusmasinlar hakarettir dedim. Kadin benle konustu konustu kotu bir sekilde sohbet etti. Hala bana karsi hakaret var ama bana hic BANA MESAJ YAZMA demedi. Simdi beni tacizden mahkemeye vericekmis. Gene ayni sekilde mahkemede sormaycaklar mi ? Hanim madem rahatsizdin facebook ta block engelle diye bir secenek var sohbet edecegini onu kullansaydin diyecekler.Gitmelerini ben cok istiyorum cunku rezil olcaklar.

Senin icinde ayni sey soz konusu konusmak istemiyorsa telefonunu acmaz, gider telefon bayinden engelletir,veya kapiyi acmazdi.Kapiyi actiginia ve konusmaya devam ettigine gore bu taciz degil sadece tartisma olur. Sen gidip kapisini yumruklayip ac dediysen onu bilemem evet zorlada evine giremezsin zaten ya kapiyi kircaksin ya camdan girceksin. Sacmaligin daniskasi yani.

BU arada benimkinin arkadaslarida evet kurtul bu kizdan derlerdi hep bazi arkdaslar vardir kiskanc olurlr .Erkek olsalar bile ya sevgilileri yoktur yada arkadaslari sevgilisiyle ock vakit geciriyor diye bu durumdan hoslanmazlar. O yuzden kurtul bu kizdan demislerdir boylece rahat rahat gezebilecekler iste .Sevgilinin basinda bir kiz arkadas derdi olmayacakti....Be yasadiklarinin benzerini yasadigim icin her olayin mutlaka birde obur yuzu vardir diye dusunuyorum.Suclu oldugunu da sanmiyorum.

Son düzenleme:

annesini dinlediği için onu suçlayamam ona yol gösteren tek kişi annesi sonuçta hepimiz ailemizi dinliyoruz...yapacak birsey yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…