- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Anlıyorlar mı kaç kere dedim kanlı bıçaklı oldum ama annem hep yine aldı hayatımıza
Dayınıza, o benim normal arkadaşım gideceğim yer onun yolunun üstüymüş, o yüzden bindim arabaya, deyin.Aslında eski erkek arkadaşım her neyse geçen çarşamba konuşmak için yazıştık iş arabası var (PTT’de çalışıyor) bi ara sokakta arabasına bindim güvendiğim biri kendisi her neyse dayım görmüş. Ben 24 yaşındayım. Anneme söylemiş kim o sen biliyor musun ben çocuğu araştırıyım sen biliyor muydun mesleğide varmış çocuğun konuşsun iyiyse demiş. Annem biliyor durumu ama sadece arabaya binme durumuna kızdı dayın sana soracak tersleme dedi. Şimdi ben çocuktan zaten ayrılmışım ne diyim gidip ben Artık akrabalarımdan bıktım annem nasıl arabaya binersin deyip beynimi yedi sanki ne yaptım sen bir gün evlenmek istesen ne diceksin eşine diyor gereksiz meseleler ve akrabalar yine hayatıma karışıyor dayıma ne dicem bilmiyorum
Saganee dayuuu dersin aaaa kime ne canim annende yani kocana ne dicen sanki evlendiklerimizi annesin den kundaktan aliyoruz bize gelene kadar teyyy anam teyyyAslında eski erkek arkadaşım her neyse geçen çarşamba konuşmak için yazıştık iş arabası var (PTT’de çalışıyor) bi ara sokakta arabasına bindim güvendiğim biri kendisi her neyse dayım görmüş. Ben 24 yaşındayım. Anneme söylemiş kim o sen biliyor musun ben çocuğu araştırıyım sen biliyor muydun mesleğide varmış çocuğun konuşsun iyiyse demiş. Annem biliyor durumu ama sadece arabaya binme durumuna kızdı dayın sana soracak tersleme dedi. Şimdi ben çocuktan zaten ayrılmışım ne diyim gidip ben Artık akrabalarımdan bıktım annem nasıl arabaya binersin deyip beynimi yedi sanki ne yaptım sen bir gün evlenmek istesen ne diceksin eşine diyor gereksiz meseleler ve akrabalar yine hayatıma karışıyor dayıma ne dicem bilmiyorum
Allah askina biraz realist olun siz nekadar izin veriyosunuz akrabalarinizin hayatiniza karismasina laf olsun diye yazmalar bitmedi malesef ki ornegin halan karisiyormu neden acik veya neden kapali sin yermi bence yemez kimse hic kimse boyle birsey izin vermez Anne baba baska abi abla baska ama bir yerde sinir cizilmezsse suistismal olur arayip Hal hatir sormak baska 24 yasindaki bir yigene hesap sormak baska haa yanlis yoldaysa uyarir oda bir defa gerisi kimseye dusmez oyle gidip dedikodusunu yapmak karsina alip hesap sormak ne alakaAkrabalar hayatıma karışıyor derken Kimsesi sahip çıkmayan biri akrabalar arayıp sormuyor ilgilenmiyor diye sitem eder ama hayatına Karıştıklarında rahatsız olurlar. Tamamen ikiyüzlülük
Hatta bunun ailesinin kendisine karışmasını istemeyen ama para mevzusuna en iyi imkanlara sahip olmaya sıra gelince madem bakamayacaktınız yapmasaydınız beni diyen versiyonları da var
Bir sevgilinin arabasina birde evine gitmeyeceksinAslında eski erkek arkadaşım her neyse geçen çarşamba konuşmak için yazıştık iş arabası var (PTT’de çalışıyor) bi ara sokakta arabasına bindim güvendiğim biri kendisi her neyse dayım görmüş. Ben 24 yaşındayım. Anneme söylemiş kim o sen biliyor musun ben çocuğu araştırıyım sen biliyor muydun mesleğide varmış çocuğun konuşsun iyiyse demiş. Annem biliyor durumu ama sadece arabaya binme durumuna kızdı dayın sana soracak tersleme dedi. Şimdi ben çocuktan zaten ayrılmışım ne diyim gidip ben Artık akrabalarımdan bıktım annem nasıl arabaya binersin deyip beynimi yedi sanki ne yaptım sen bir gün evlenmek istesen ne diceksin eşine diyor gereksiz meseleler ve akrabalar yine hayatıma karışıyor dayıma ne dicem bilmiyorum
Peki bunun sebebi nedir?Bir sevgilinin arabasina birde evine gitmeyeceksin
Adın kötüye çıkar sonraPeki bunun sebebi nedir?
Çok arabalara bindim çok evlere gittim çıkmadı:)Adın kötüye çıkar sonra
Yuh artık ne terbiyesiz!!! Ben olsam onu parçalardımEşimle sevgiliyken komşu görmüş bizi yan yana yürüyordu bende onu gördüm ama uzakta olduğu için konuşamadık eve gidince ilk işi anneme yetiştirmek olmuş :)) millete vazife olmuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?