Aslında çok haklısınız ama bunu bize aşılayan bu ülke değil mi?tüm bekarete önem vermediğini söyleyenler gibi, bakire olmamanın bir kusur olduğunun siz de içten içe farkındasınız aslında... şu ifade de bu konudaki ezikliğinizin dışa vurumu; ''beni böyle kabul edecek etmek zorunda''
bunu bir kusur olarak görmeseydiniz bu ifadeyi kullanmak kesinlikle aklınızdan geçmezdi.
Sorma keşke tek olayım o olsaydıAhh masum annecik simdiki gencler keske arabaya binmekle kalsaydı ..
Olmaz olur mu :) benim arkadaşımın dayısı her onlara geldiğinde neden kızınız hala açık diyor!!Kız hala böyle şeyler oluyor mu? Ben eskide kaldı sanıyordum, bayılırlar karışmaya
Ya daha öteside olduda söylemiyim
Yok kız geçen sene oldu birşeylerJajajsjsjahshs olur olur olmuştur olmalıdır.... Corona günlerinde aşk
Bu seni bağlamaz kimseyi bağlamaz. Eski ama bitmemiş demek kiSevgilinin arabasina binilebilirde,eski sevgilinin arabasina neden binilir ki?Bitmiş gitmis ne diye bindiniz arabasina.
O kadar çektirdiler ki zamanındaAkraba savar diye bi sprey olsa keşke... anneni al karşına olanları anlat yaşın olmuş 24 çocuk değilsin ya..
Dayına da laf dusmez ayrica bu kadar evham yapma
Benim kızdığım anneme söylemesi. Belki gizli ben herşeyi aileme söylemek istemiyorum kaç yaşında insanım yaniDayin dayı refleksiyle soracak ki sanırım hesap sorar gibi de değil . Kötü bişey de değil velev ki kızdı seni sevdiği korumak için olduğu içindir emin ol. Keza annende öyle.
Sana sorduklarinda is arkadaşın olduğunu söyle uydur birşey.
Bazı akrabalar akbaba ama hepsi öyle değil. Bunu sen iyi bilirsin kötülüğünü istemeyecek biriyse ne güzel sizi düşünmüş. Kötü olsa o An mudahale eder seni incitirdi .
Bende yeğenimı görsem ağzını ararım ve arabaya binme falan da derim. Deme zorunluluğu hissederim. İlla yap emir vaki olarak diye değil ..her kendi fikrimi iletmem pay bırakırım ki dikkatli olsun Vs .
Beni baglayip ne olacak endiselenme akraban filan degilim.cokda fifiiii.hahaha.Bu seni bağlamaz kimseyi bağlamaz. Eski ama bitmemiş demek ki
Konudan farklı bir konuya değindin ben istediğimin arabasına binerim ayrıca eski ama seviyorum kendisini anladınBeni baglayip ne olacak endiselenme akraban filan degilim.cokda fifiiii.hahaha.
Ne olursa olsun birileri senin bir birey olduğunu fark etmeli ben demiyorum ki ailene asilik et. Ama kişilere dr gereken mesafeleri koymayı da bilO kadar çektirdiler ki zamanında
Bu seni bağlamaz kimseyi bağlamaz. Eski ama bitmemiş demek ki
Anlıyorlar mı kaç kere dedim kanlı bıçaklı oldum ama annem hep yine aldı hayatımızabu cevabı akrabalarınıza da verebilseniz, o zaman böyle gerilmezsiniz bence.
hani kaç yaşında insanım, özelim olsun, aileme söylemek istemiyorum herşeyimi demişsiniz ya, bunları işte o akrabalara da anlatmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?