Dayım beni sevgilimin arabasına binerken görmüş anneme söylemiş ne diyim şimdi

Aslında çok haklısınız ama bunu bize aşılayan bu ülke değil mi?

Ahh masum annecik simdiki gencler keske arabaya binmekle kalsaydı ..

Kız hala böyle şeyler oluyor mu? Ben eskide kaldı sanıyordum, bayılırlar karışmaya

Kız hala böyle şeyler oluyor mu? Ben eskide kaldı sanıyordum, bayılırlar karışmaya
Olmaz olur mu :) benim arkadaşımın dayısı her onlara geldiğinde neden kızınız hala açık diyor!!

Ben neler okudum Konu bambaşka yerlere gelmiş bir miktar dayınıza kızıp gidecektim oysa

Sevgilinin arabasina binilebilirde,eski sevgilinin arabasina neden binilir ki?Bitmiş gitmis ne diye bindiniz arabasina.

Akraba savar diye bi sprey olsa keşke... anneni al karşına olanları anlat yaşın olmuş 24 çocuk değilsin ya..
Dayına da laf dusmez ayrica bu kadar evham yapma

Dayin dayı refleksiyle soracak ki sanırım hesap sorar gibi de değil . Kötü bişey de değil velev ki kızdı seni sevdiği korumak için olduğu içindir emin ol. Keza annende öyle.
Sana sorduklarinda is arkadaşın olduğunu söyle uydur birşey.
Bazı akrabalar akbaba ama hepsi öyle değil. Bunu sen iyi bilirsin kötülüğünü istemeyecek biriyse ne güzel sizi düşünmüş. Kötü olsa o An mudahale eder seni incitirdi .
Bende yeğenimı görsem ağzını ararım ve arabaya binme falan da derim. Deme zorunluluğu hissederim. İlla yap emir vaki olarak diye değil ..her kendi fikrimi iletmem pay bırakırım ki dikkatli olsun Vs .

Akraba savar diye bi sprey olsa keşke... anneni al karşına olanları anlat yaşın olmuş 24 çocuk değilsin ya..
Dayına da laf dusmez ayrica bu kadar evham yapma
O kadar çektirdiler ki zamanında

Benim kızdığım anneme söylemesi. Belki gizli ben herşeyi aileme söylemek istemiyorum kaç yaşında insanım yani

Beni baglayip ne olacak endiselenme akraban filan degilim.cokda fifiiii.hahaha.
Konudan farklı bir konuya değindin ben istediğimin arabasına binerim ayrıca eski ama seviyorum kendisini anladın

ay ben de konuyu bu ortamda corona vs bulaşır diye binmenize laf ettiler sanarak okudum ama değilmiş

Bu seni bağlamaz kimseyi bağlamaz. Eski ama bitmemiş demek ki

bu cevabı akrabalarınıza da verebilseniz, o zaman böyle gerilmezsiniz bence.
hani kaç yaşında insanım, özelim olsun, aileme söylemek istemiyorum herşeyimi demişsiniz ya, bunları işte o akrabalara da anlatmak lazım.

Anlıyorlar mı kaç kere dedim kanlı bıçaklı oldum ama annem hep yine aldı hayatımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…