Sorma. 10 dakika konuştuk arabada bir durum hakkında sonra indim gittim. Gerçi zamanında arabada çok öpüştük amaAnne oyle bi bahsetmis ki gorende sizi namusait bi halde bastilar sanacak
Bi de esine ne diyeceksin demis aman tanrım arabaya bindigini nasil aciklayacaksin. Zaten her arabaya binen kimbilir neler neler yapiyordur
Bilmez olur muyumBirgün evlenirsen sakın başkasının arabasına bindim deme, mazallah adam seni boşaranneye saygılar
Valla bizim ailemiz böyle oldukça had bildirmedikçe böyle olurlar. Annem bilmesine rağmen ben ayrıldılar sanıyordum demiş bide biliyorum söyledim dese olmayacak sankiDayınıza neymiş? Şu akrabaların merakı , karışma haddi bir bitse keşke...Eski erkek arkadaşınızın arabasına binmeniz gelecekteki eşinizide ilgilendirmiyor ama neyse..
Sorma. 10 dakika konuştuk arabada bir durum hakkında sonra indim gittim. Gerçi zamanında arabada çok öpüştük ama
Çocukluğumu mahvettiler zaten. Annemde öyle söyledi arkadaşım de geç dedi. Ama inanmayacak büyük ihtimalle. Umrumda değil bakirede değilim acaba bunu duysa annem ne diyecek gelecekteki eşimde eminim beni böyle kabul edecek etmek zorunda ben mal değilimSevgilim değildi normal arkadaşımdı deyin dayınıza. Annenize de gelecekteki kocam da kim bilir şuan ne haltlar yiyor diyebilirsiniz. Onları değiştiremezsiniz bunun için mücadele ederseniz tek yıpranan siz olursunuz.
Güya baş başa oluyorya arabada öyle namussuzluk oluyor onlara göre. Aynen öyle diyim o zaman . Off offBu anneler niye böyle ya. Benim de annem ikide bir erkek arkadasinin arabasına binme derdi noluyormuş binince tecavüz mü ediyormuş ?
Calısıyorsanız is yerinden arkadaşımdı deyin. Calısmıyorsanız arkadasımın nisanlisi da arabadaydi sen görmemissindir deyin.
Aynen öyle siz mal değilsiniz. Sizin bedeniniz izerinde sadece siz söz hakkina sahipsiniz. Bence tersleyin bir daha sorma cesaretini bulamasınÇocukluğumu mahvettiler zaten. Annemde öyle söyledi arkadaşım de geç dedi. Ama inanmayacak büyük ihtimalle. Umrumda değil bakirede değilim acaba bunu duysa annem ne diyecek gelecekteki eşimde eminim beni böyle kabul edecek etmek zorunda ben mal değilim
Yok ya seni kaçırsa diyo bideAnneye bundan bahsetme , zaten muhtemelen o opusmeyi masum kabul edip baska seyler düşünmüş olma ihtimali daha fazla
Benim çok arkadaşım böyle evlendi ne olmuş sanki ben anlamıyorum neden erkekler bu kadar özgürken biz böyleyiz anlamadımAynen öyle siz mal değilsiniz. Sizin bedeniniz izerinde sadece siz söz hakkina sahipsiniz. Bence tersleyin bir daha sorma cesaretini bulamasın
Welcome to Turkey. Muhtemelen bakire evleneceğim ama istemediğim için değil riske atmamak icin alt tarafı iki damla kan yani noluyorsa artık. Türkiye de kadın olmak hayata 1-0 geriden baslamak demektir.Benim çok arkadaşım böyle evlendi ne olmuş sanki ben anlamıyorum neden erkekler bu kadar özgürken biz böyleyiz anlamadım
Valla bizim ailemiz böyle oldukça had bildirmedikçe böyle olurlar. Annem bilmesine rağmen ben ayrıldılar sanıyordum demiş bide biliyorum söyledim dese olmayacak sanki
Bende hala bakireyim esnek bozulmuyor çok istedikleri zar bende var olunca ne oluyormuş acaba :)Welcome to Turkey. Muhtemelen bakire evleneceğim ama istemediğim için değil riske atmamak icin alt tarafı iki damla kan yani noluyorsa artık. Türkiye de kadın olmak hayata 1-0 geriden baslamak demektir.
Malesef büyüklerimize göre öyleyizbırgun evlenırsen ne dıyeceksın esıne mı dedı annenız
guldum kusura bakmayın
ben 2020 yılında oldugumuzu sanıyordum 1800 yıllarda degılız degıl mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?