Db55' in Diyet Günlüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi db55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin
Bugun Menuyu oncden belirlemiyorum kisir yapipi yiyecegim. Temizlik yapilacagi icin enerji depolayacagim. Bir de regl imin 1. gunu bugun. Kasmayacagim kendimi o kadar. Ama cikolata yasakkk

bugun kahvaltim cok zengin :
Kisir: 945
sogan halkalari: 513
2 zeytin: 16
ucgen peynir: 21

toplam kalori : 1495

spor yaparak aldigim kalorileri yakmaya calisacagim aksam sadece corba salata ancak toparlarim kendimi :26:

naptın reflü olucaksın sabah sabah kısır:) 56 kiloymuşsun hakkın tabi ye:) adetliyken ucu kolay kaçıyor, yanlız yazdıklarının hepsi iştah açar bence, dolabın önünde bulma kendini, salatana sirke koyarsan iştahını da keser, tavsiye ederim.

ay başlangıç kilonmuş 10 kilo gitmiş ne güzel. valla kötü niyetle yazmadım benim 56ya bi 20 kilom var da:) inşallah ben de görürüm 50li rakamları tartıda

Hastayken canim kisir ceker benim ve aslinda daha pek cok sey daha cekiyor

ay başlangıç kilonmuş 10 kilo gitmiş ne güzel. valla kötü niyetle yazmadım benim 56ya bi 20 kilom var da:) inşallah ben de görürüm 50li rakamları tartıda

Isteyince insan zayifliyor. Ben 67 kilo falandim baktim ben haric herkesin gozune batiyor ben de cok uzuldum ve zayiflamaya karar verdim insaallah hedefledigim kiloya bir an once gelebilirim. Sen de kilo verirsin insaallah azimli olalim. Kalori hesabi yap ve yuruyuse basla o zman bir sey yemek istemezsin tabi ozel gunler haric

karnim acikmadigi icin aksam yemek yemiyorum ve gunu 1495 kaloriyle gunu bitiriyorum

viledayla yerleri sildim o da 185 kalori harcar

Sabah:
4 yemek kasigi kisir 250
3 zeytin 24
peynir 50
menemen 50
1 kepekli ekmek 55
cokonat 182

toplam kalori: 611 kalori

Hastaligim nedeniyle spor yapmak bir yana yataktan kalkmayi bile dusunmuyorum nereye gidecek bu kaloriler
:26:

valla azmine bayıldm cnm bu arada yaş kaç ? 67 ile başladm demşsn 10kiloyuda bu yöntemlemi verdin ?

Aksam:
3 tane kandil simidi 240 kalori( simitler buyuktu ) 300 diyelim

yarim tabak sulu kofte: 150
mevsim salata: 75
yarim tabak yayla corbasi: 58
altinbasak biskuvi: 40

toplam kalori 630

gun icinde aldigim toplam kalori: 611+630= 1241 Buna da sukur
:18:

spor bugun yok ama yarin olmak zorunda :2:

Kandil simidinin daha kalorili olmasi gerekmiyor muydu

way be 10 kilo müthişsin e vucudnda değğişme var dmi cnm
ay bni de gaza getrse artık biri

Slm canm bende seninkine yakın bir menüde ilerliyorum. Sadece daha önce diyetisyene gittiğim için biraz daha farklı tabi :) bende 2 hafta falan oldu tekrardan başlayalı diyete bende 2 haftada 1 kilo verdim. Bencede burası guzel bi blog en azından bırbırımızın günlüklerini okuyum motive oluyor, nerelerde yanlıslıklarr yaptığımızı farketiyoruz bence :) Umarım dilediğin kloya ulaşırsın :)

Bu arada o kilo cetvelini nasıl yaptın ben daha yapamadım da :) Bu konuda da bilgilendirirsen sevinirim.

way be 10 kilo müthişsin e vucudnda değğişme var dmi cnm
ay bni de gaza getrse artık biri

Soyle soyliyim onceden giremedigim kot pantolona artik girebiliyorum. Tsortler artik vucudumu sarmiyor, Yuzum artik daha guzel gorunuyor. Sende kilonu vs listeni yaz. Bizde birbirimizle yarisalim gaza geliriz.

Bu arada o kilo cetvelini nasıl yaptın ben daha yapamadım da :) Bu konuda da bilgilendirirsen sevinirim.

Insallah hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz.

kilo cetvelini soyle yaptim:
http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3 bu linke tikla ordan bir cetvel sec sonra next e tikla oradan da istedigini sec sonra tekrar next e tikla pin girin diyor bir tane pin gir oraya private daya yi isaretle weight i isaretle altta kilonla ilgili bolum var :
Weight Units: kilograms
Your target weight: hedefledigin kilonu yaz
Your starting weight: baslangic kilonu yaz
Your current weight: su anki kilonu yaz
Weight Date: tarihi yaziyorsun
asagiya boyunu da yazabilirsin sonra tekrar next diyorsun
bir tane ling cikiyor bbc basliginin altindaki onu koplayacaksin

sabah:
1 kandil simiti 80
peynir 50
2 zeytin 16
1 salatalik 11
yarim salam 10

170 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…