Dç.dr Özkan özdamar

Ilac konusunda bir durum yasadiginizda verdigi reçetede bir numara var ordan hemşireyi aradığınızda ulaşabiliyorsunuz. Ben kotulesmistim gece aradim ulastim .Asistan bana direkt kendi vitamin takviyesini verdi en son gittigimde de ozkan bey sordu düzenli kullaniyormuyum diye azaldıysa elimde tekrar reçete edeceğini söyledi ve ekstra birtane daha takviye ekliyorum diyerek onuda yazdi eczaneden aldim. Siz Nazlı hanımla konusun ondan numara isteyin ulaşmak için. Ben birsey oldumu WhatsApp uzerinden yazıyorum Nazlı hanima.

Sonuclarimda iyi çıkmış canım.Ekstra ilac ekledi igne verdi. Bakalım hayırlısıyla bebisimi alirim inşallah.
10 tane cok iyi canım hayırlısıyla 5. Güne gelsinler inşallah.
Nasıl gidiyor canım. Beni bugün de aradılar bilgilendirme için bugün bir tane yumurta dondurmuşlar birinci kalite dedi diğer dokuz tanesini de takip ediyorlarmış gelişimi güzel olan da varmış normal olan da varmış yani genel olarak iyi gidiyor dedi Salı günü tekrar arayıp bilgi vereceklermiş

Sağlıkla kucağınıza alin insallah. Benim ilk transferim negatif ama bubikinci olucak ben yinede ozkan hocayı tercih ettim değiştirmek istemedim. Güveniyorum insallah bu sefer pozitif alirim

3. Gun olarak mi dondurdu canim.

Birinci kalite AA ozaman canim cok guzel. Bakalım hangisini transfer edecekler. Ben ilk başta reyap hastanesi varya bu bebeklerin yogun bakımından dolayi kapatılan. Oraya taşıcaktim. Bana iyi kalite dediler bende ab kalite falan sanıyorum ilk transfer edilen ab kaliteyidi çünkü. Orda Bana dedilerki arayın tam kalitelerini öğrenin bize bildirin sonra ben aradım tabi 4bb 4 bc falan diyince benim modum düştü. Bende dedim iyi kalite demişlerdi dedim çokta iyi değilmiş yani 4bb nerde 5 aa nerde. Ben oyle diyince embriyolog bizim notumuz biraz kittir dedi. Gebelik vaad etmeyen hic bir embriyoyu dondurmuyoruz dedi.

Bana hiç söylemedi canım aa ya da bb gibi bi şey sadece 3.gün embriyosu bi tane dondurduk bugün için en iyi kalite dedi 9 taneside 5.gün belli olcakmış ama senin dediğin gibi belki yuvarlayarak söylüyor bilmiyorum ki çünkü net olarak şu kalite falan demedi yani çok anladığımız konularda değil ki ya kalitesi çok iyi olunca tutma oranı mı yükseliyor vallahi benim kafam çok karışıyor artık

Gebelik vaad etmeyeni dondurmasın tabi de bizim notumuz biraz kıttır ne demek ya bi standardı yok mu bunun

Gebelik vaad etmeyeni dondurmasın tabi de bizim notumuz biraz kıttır ne demek ya bi standardı yok mu bunun
Hic bilmiyorum kalite nekadar yüksekse tutma olasılığı ona gore daha yuksek diyorlar. Ama genetik yapisida onemli benim 5 ab di 5. Gun embriyosu yinede tutmadi. Biraz nasip işi. Bir standart ta yok galiba neye göre notumuz kittir dedi daha iyi durumda da düşük mü verdi yani ne alaka. Bende anlamadım zaten sonra ben kaliteleri söyleyince hastane kabul etmedi biz cozdururuz iste bozulur embriyo birsey olur. Siz dersiniz sizin yüzünüzden boyle oldu diye dedi. Bende neden bozulsun embriyo dedim zaten bir sürü var. Yok dedi biz disardan embriyo almıyoruz sadece kendi topladiklarimizi transfer ediyoruz sil baştan baslicaksiniz dedi bende kabul etmedim. 10 tane embriyom var niye boşa gitsinlerki insanlar daha dusuk kaliteyle hamile kalıyor.

Sen niye reyapta transfer yaptırmak istemiştin canım yoldan dolayı mı bencede dediğin gibi nasip işi biraz da sadece kalite de değil mesele seninki en iyisi gibi bi şeymiş yani ilk transferde şimdi koyucağı da mı aynı

Hiç takılmayın öyle şeylere. Benim de 22 yumurta toplandı 16 tanesi olgundu döllendi 3. gün arandığımda hepsinin gelişiminin devam ettiği 10 tanesinin çok iyi olduğu ama 6 tanesinin bir tık geriden geldiği söylendi 5. gün arandığımda ise sadece 2 embriyo kaldığını ve dondurduklarını söyledim dünya bir anda başıma yıkıldı sandım 22 taneden sadece 2 tane kalmıştı hemen kaliteleri ne diye sordum bir tanesi 4bb bir tanesi 4bc dediler ve umutlarım hepten yıkıldı hiç ümidim kalmamıştı transfer zamanı geldiğinde de embriyolog odama geldi transfer edilecek embriyo hakkında bilgi verdi açıkçası ben çok umutsuzdum. Bu platformda o kadar çok gördüm ki herkesin 5AA 5ab kalite embriyoları vardı benimse 2 tane kalmıştı ve kaliteleri onlara kıyasla kötüydü. Embriyolog da iki embriyomuz da gebelik vaadeden güzel embriyolar hiç umutsuz olmayın dedi. Çok haklıymış gerçekten 4bb transfer edildi ve ilkinde tuttu şimdi gün sayıyorum. Bu işler gerçekten şans işi kimisinin 5AA tutumuyor kimisinin 3bc tutuyor. Siz kalbinizi ferah tutun transfer sonrası bol bol avokado ve çiğ kabak çekirdeği yiyin. Kabak çekirdeği bence gerçekten etkili ben sürekli yemiştim test gününe kadar

Benim 3 tane embriyom 6. Gün geri kalanı hepsi 5. Gun kalitesi ilki kadar iyi degil ama yinede iyi kalite diye geciyor. Ben yoldan dolayı orda yaptırmak istedim git gel cok zor benim ehliyetim var ama araç kullanmaya korkuyorum bu sefer eşimle gitmemiz gerekiyor. Trafikte cok kotu biliyorsun. Is konusuda sıkıntı surekli izin al vs. Yakin olursa daha rahat ederiz diye ben oraya taşımak istedim birkactanesini ama embriyo iste bozulur beni suclarsiniz dediğinde zaten hemen vazgeçtim. Cunku embriyo niye bozulsun alan yerler var yani sonuçta ben laboratuvarları iyi degil diye düşündüm bu sefer. Zaten biz tayin isticez sene gidicez embriyolarimi İzmire tasimayi düşünüyorum ailemde orda. Git gel yapip izinleride burda gecirmek istemiyorum.yeni açıldı ya İzmire bahceci. Orda devam etmeyi düşüyorum 3. Transferimde tutmazsa.

Bana umut oldunuz cok sagolun. çarşamba günü transferim var. bir yandan okadar korkuyorum ki tekrar deneyecek gücü kendimde buluyorum ama o negatif cok tarif edilemez bir üzüntü yaşatıyor malesef

Bana umut oldunuz cok sagolun. çarşamba günü transferim var. bir yandan okadar korkuyorum ki tekrar deneyecek gücü kendimde buluyorum ama o negatif cok tarif edilemez bir üzüntü yaşatıyor malesef
Tüp bebekte negatif görmedim ama tedaviye kadarki tüm denemelerimde her ay tüm testleri negatif görmek bile çok üzüyor insanı. İnancınız nedir bilmiyorum ama ben transfer anında ekrandan ultrasonu izlerken sürekli içimden el musavvir celle celaluhu çektim transfer sonrasında da aklıma her geldiğinde bu ismi zikrettim umarım siz de pozitifi görürsünüz dua edeceğim sizin için

Anladım canım dediğin gibi mantıklı. Benim moralim çok bozuldu ya az önce aradılar bahçeciden dokuz tane kalan embriyo’dan üç tanesinin gelişimi iyi gidiyor dedi bugün beşinci gün ama dondurabilecekleri seviyede embriyo yokmuş altıncı günü bekleyeceğiz dedi yarına kadar gelişme ihtimali de var ama gelişmeme ihtimali var dedi eğer gelişmezse hiç donduramıcaklar şaka gibi resmen ya dokuz taneden hiç donduramamak nedir çok kötüyüm gerçekten

Şu an yazdıklarınızı okumak bana da çok iyi geldi benim de 15 tane yumurtam toplandı on tanesi döllendi bir tanesi üçüncü gün donduruldu diğer dokuz tanesi takip ediliyordu bugün beşinci gün aradılar üç tanesinin gelişimi iyiymiş ama dondurmaya uygun değilmiş henüz yarını bekleyeceklermiş yarına kadar gelişirse donduracaklar ama tabi gelişmeme ihtimali de var. O kadar moralim bozuldu ki anlatamam

Canım icini ferah tut benimde 6. Günde dondurulmus embriyolarim var. Allahin izniyle guzel haber alırsın dondururlar. Aradılar mi bugun ne yapmışlar bir bilgi varmi.

Hiç canınızı sıkmayın gerçekten her şey nasip kısmet 1 tane dondurulan 3. gün embriyonuz var belki de onunla yaşayacaksınız mutluluğu dedim ya benim de 22 yumurtadan sadece 2 tane embriyo oluştu 20 tanesi yaşamadı söylemesi kolay evet ama olumsuzu düşünmeyin pozitif düşünün pozitif olsun inşallah

Canım icini ferah tut benimde 6. Günde dondurulmus embriyolarim var. Allahin izniyle guzel haber alırsın dondururlar. Aradılar mi bugun ne yapmışlar bir bilgi varmi.
Bugün aradılar işte canım beşinci günüm bugün sabah aradılar dokuz taneden üç tanesinin gelişimi devam ediyor gibi bir şey söyledi ama dondurmaya uygun yumurta yokmuş şu anda altıncı günü bekleyeceğiz dedi yarın belli olacak yani sabahtan beri ağlıyorum moralim çok bozuldu

Dediğiniz gibi benim de 15 taneden şu an sadece bir tane kaldı inşallah yarına da devam edenler olur ama moralim o kadar bozuldu ki pozitif düşünemiyorum şu anda altıncı güne kalması iyi bir şey mi kaliteli olur mu o da kafamı karıştırıyor

Allahin izniyle devam ederler canim guzel haberler alırsın insallah. Hem iyi kalite dondurulmustu hic yok degil sonuc guzel olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…