Çok güzel tavsiyeler canım :))) teşekkür ederim..Kendine iyi bak. Çikolatalar çiçekler al kendine. Güzel giyin , güzel beslen, kaliteli yaşa, küpe kolye tak, gereksiz insanlarla görüşme, kendine kahve yap bol kopuklu ve hopurdeterek iç :)
Kesinlikle çok kirildim güvenim kalmadı kimseyeBirileri tarafından kırılmış olabilir misin
Ben internette de okudum bunu kendine değer vermeyen insan başkalarına da değer vermez ve en yakinindakilerini sana değer verenleri kucumser diyo evet oyle de olyho sanki olsem diyorum keşke ama bi yavrum.var onu düşünüyorumBen de benzer sorunları yaşadım. Kendine bak. Bakımlı ol. Saçlarını yap. Dış görünüşün iyi olunca insanların sana karşı nasıl değiştiğini gözlemleyebilirsin. Ye kürküm ye dünyası.
Ben internette de okudum bunu kendine değer vermeyen insan başkalarına da değer vermez ve en yakinindakilerini sana değer verenleri kucumser diyo evet oyle de olyho sanki olsem diyorum keşke ama bi yavrum.var onu düşünüyorum
Evet bu doğru dış gorunusumuze temizligimize dikkat etmemiz lazım bi tane oğlum var üç yaşında eşimle çok sorun yaşadık belki onu. Hakaretleri yuzunden böyleyim ya da düşünüyorum ki adam gerçekleri mi söylüyor daha iyi olmamı istiyor bide işten çıktım şimdi doğru düĞün bi iş yok herşey üst üste geldiÇok kırıldım demişsiniz. Yaşadıklarınızı biraz daha açsanız daha çok yardımcı olabiliriz. Size bunları hissettirecek neler yaşadınız? Evli misiniz? Çocuğunuz kaç yaşında?
Kendimden örnek vermek gerekirse üniversite okuyordum, son yılım çok zor geçti ve strese bağlı olarak epey kilo aldım. Çok sevdiğim erkek arkadaşım beni terk etti. Ama artık toparlanmaya başlıyorum. Kilo veriyorum. Bundan 2-3 sene önceki hallerimi düşünüyorum da bakımlıyken ve şimdi arasında çok fark var. Çünkü kendime bakmayı bıraktım ve gayette paspalım. Bakımlı olarak dışarı çıktığım bir gün insanların selamı bile değişiyor. Kendinize bakmanız çok önemli.
Nasıl yapicam bunu mesela sen ne yapınca mutlusunKendin icin biseyler yap. Biraz kendin icin yasa.
Ya spora yazil. Saclarini hic kullnmadigin bi model kestir. Yeni kyafetler al. Kendine kahve ismarla. Kahvalti yemek ismarla. Varsa imkanin tatile cik vsNasıl yapicam bunu mesela sen ne yapınca mutlusun
Bi tane oğlum var şu an maddi durum da pek parlak değil ancak yürüyüş yapabilirim ona da kocam izin verirse :/Ya spora yazil. Saclarini hic kullnmadigin bi model kestir. Yeni kyafetler al. Kendine kahve ismarla. Kahvalti yemek ismarla. Varsa imkanin tatile cik vs
Kimi affedeyim canım anlamadım kendini nerde iyi hissederim hiç bi fikrim yok artık oglumun varlığı ayakta tutuyor beni ama ona bile yetersiz geldiğimi dusunuyorum benim gibi bi anneyi haketmyo sankiKirildigini affet ve gerelirse onu silerek hayata basla, ama onu affet ki sen iyi olasin, ve gecmezse maalesef sonu depresyon :/
Evet bu doğru dış gorunusumuze temizligimize dikkat etmemiz lazım bi tane oğlum var üç yaşında eşimle çok sorun yaşadık belki onu. Hakaretleri yuzunden böyleyim ya da düşünüyorum ki adam gerçekleri mi söylüyor daha iyi olmamı istiyor bide işten çıktım şimdi doğru düĞün bi iş yok herşey üst üste geldi
Senin sorunun kendinle degil canim bence. Esinle nasilsin?Bi tane oğlum var şu an maddi durum da pek parlak değil ancak yürüyüş yapabilirim ona da kocam izin verirse :/
Bi tane oğlum var şu an maddi durum da pek parlak değil ancak yürüyüş yapabilirim ona da kocam izin verirse :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?