Değersizlik hissinden nasıl kurtulurum?

Yanlis insanlarin hatasini kendine kotuluk ederek cikarma arkadasin biri yazmis kendini odullendir oh iyiki yasiyorum de ya hayatimi yasiycam de bikere kicinda kil kuyruk olmycak de hesabini verecegim bireeyim olmuycak de.istedigim zaman istedigim vakit arkadaslarimla gorusucem de.birine uzulup bu degerleri kaybetme

Bunları yapmam için boşanmak da lazım

Eşin aşağılıyor galiba sürekli, yürüyüşede ondan izin alacaksan vay haline.Yorumları dikkate al kendine bak..
Evet bugun yine aynısını yaptı pazara gidiyoduk oğlumla biraz önde gittik diye ben onu kendime layik görmüyor musum kendimi bişey saniyomusum yolun ortasında gidiyoruz ve yanyana yurunmez diye öyle yaptım ama bana etmediğini bırakmadı ağlayarak eve döndüm cesaret edemiyorum boşanmaya da bi oğlum var ama çok yoruldum

Evde oturmaktan sıkılmışsınız gibime geldi. İnş önünüze güzel bir iş çıkar da kendinizi toparlarsınız. Bu süreci kendinizi, evliliğinizi yıpratmadan geçirmeye çalışın.
Daha dört gün oldu işi bırakalı eşimle büyük sorunlarım var anlaşamıyoruz ve sürekli hakaret halinde ama beni sevdigini söylüyor

Işte sorun da bunları yapmaya fırsat vermemekte yoksa çok şey yapcam da internete girmem bile sorun kocam için evde oturup iş yapcam çocuğa bak cam ailesiyle takilcam çok sıkıldım artık

Dünyaya bi kere geliyoruz kendini sev! Senden bi tane daha yok, sana birşey olsa kimin umrunda olur ki? Kocanın miii tabiiki HAYIR! Kocanın sana yaptığı kötülük yetmiyor sende kendine kötülük yapıyorsun çok değerli birisin çok güzel bi kalbin var aslında çok güçlü bi kadın çok güçlü bi annesin sen... bu kadar şeye göz yummak herkesin yapacağı birşey değil.. o güçlü karaktere biraz da cesaret eklenirsee bence yolunu bulursun anladın sen =) seni seviyorum güzel yürekli arkadaşım lütfen kendini sev ve önemse

Eşin seninle kafayı bozmuş, böylelerinin bitek eşine sözü geçer,acilen tedavi olsun.

İçinize yatırım yapın. Neden böyle hissettiğiniz hakkında düşünün. Kendi kendinize olumlu telkinler verin. İç huzursuzluk tüketerek giderilmez. Değersizlik konusunu işlemiş psikolojik yayınlara bakın. Mesela engin geçtan insan olmak kitabı çok güzeldir.

Öncelikle kendinize saygı duyun ki başkaları da size saygı duysun. Her insan değerlidir tıpkı sizin gibi. Kendinize özen gösterin. Bir süre sonra başta eşiniz olmak üzere diğer insanların size karşı olan tavırları değişecektir. Kendinize güvenin ve biran önce toparlanmak için adım atın.

Evet canim en başta eşim eziyo beni güvenimi yitirdim kendime sayesinde sürekli olumsuz konuşunca olsem daha iyi diyorum benim yapmam gereken tek şey ayrılmak biliyorum yoksa bu şekilde ömür boyu kalicam

Canim.benim çok teşekkür ederim haklısın da işte neyi bekliyorum bilmiyorum mucize olup düzelmesini mi

Kendinizi sevmediğiniz sürece değersiz hissetmeye devam edersiniz.

Kendinizi sevin siz değerlisiniz..

herşeyi bırakıp ölmek yerine şu eşinden kurtulsan daha iyi olacak

Kızlar ben bu dediklerinizi yaptım. Her gün saçımı yap tim kendime baktım spor yaptım. Bir şeyler yaptım sürekli ama hala kurtulamadım bu histen. Her gün ölüyorken bari dedim dahada durumu dramatiklestirme dedim. Ama maalesef umduğum gibi olması.

Kafada başlar kafada biter herşey...sen değerli kimse yok kolsuz bacaksız insanlarla karşılaştın mı o zaman ne kadar değerli olduğunu ve haline şükredeceksin.....kimse senden değerli değil mutlu olmayı bileceksin gezip toz arkadaşlarınla bi kahve iç dışarıda..ne kadar sosyelleşirkdn okadar değerli hissedersin kendini erkeklerede kendinizi ezdirmeyin bırakıp gitseler bile cehdnnemin dibine kadar yolları var onlarıda biz değerli hissettirdimiz için kendilerini bişey sanıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…