Psikoloğa gitsem faydası olur mu kiDepresyonda olabilirmisiniz ?
Bi iyi bi kötü eşim de burda aile danışmanlığı varmış gitmeyi kabul etti yarın gidicez bakalımherşeyi bırakıp ölmek yerine şu eşinden kurtulsan daha iyi olacak
Tedavi gördün mu canım hiç bi işin gücün var mi?Kızlar ben bu dediklerinizi yaptım. Her gün saçımı yap tim kendime baktım spor yaptım. Bir şeyler yaptım sürekli ama hala kurtulamadım bu histen. Her gün ölüyorken bari dedim dahada durumu dramatiklestirme dedim. Ama maalesef umduğum gibi olması.
Evet canım haklısın çok şükür saglikliyiz kendi kendimize yapıyoruz işte çok sustuğum için eziliyorum rest ceksem belki kararlı olsam böyle olmaz ama herşeye tamam deyince kendi kişiliğini kaybediyosunKafada başlar kafada biter herşey...sen değerli kimse yok kolsuz bacaksız insanlarla karşılaştın mı o zaman ne kadar değerli olduğunu ve haline şükredeceksin.....kimse senden değerli değil mutlu olmayı bileceksin gezip toz arkadaşlarınla bi kahve iç dışarıda..ne kadar sosyelleşirkdn okadar değerli hissedersin kendini erkeklerede kendinizi ezdirmeyin bırakıp gitseler bile cehdnnemin dibine kadar yolları var onlarıda biz değerli hissettirdimiz için kendilerini bişey sanıyolar
Hayirlisi artik canim. İnşallah gonlunce olur hersey..Tedavi gördün mu canım hiç bi işin gücün var mi?
Doğru söylüyorsun canım dik durmak lazım her zaman inşallah bunu basarabilirim.Kendinden emin ol her zaman değerlisin ve seninde hakların var o eşinde olsa onun yüzünden kendini değersiz hissettirmesine izin verme emin ol ki kimse annen değil senin için üzülsün dostlarda faso fisi bi annen üzülür senin için o yüzden hür ol karşı tarafta senin ciddiyetini öz güvenini farkedince gör
Neden başaramayasın ki şimdiden başla güzelsin zekisin duygusallığada yer verme duygusallığını iş yeride olsa farkederse o zaman hep ezerler o yüzden duygusallıpınıfa gizle bi maske tak dik dur mutlu neşeli dozunda seviyeli ol herkesle o zaman zenden iyisi yok ve herkes saygı gösterir selamları bile değişir konuşurken gözlerine bakarak baskın konuş karşı taraflaDoğru söylüyorsun canım dik durmak lazım her zaman inşallah bunu basarabilirim.
Çok yumuşak yuzluyum canım tam aksine kişilik mi degistirelebilir bişey mi bu bilemiyorum 28 yaşındayım ama his bi değişiklik yok bazen çok ozguvenliyim bazen tam tersi oluyor. Söylediklerine katılıyorum ama uygulamada zayıfı m işte bende zarar gördüğüm için kendimi cekiyorum herşeyden.Neden başaramayasın ki şimdiden başla güzelsin zekisin duygusallığada yer verme duygusallığını iş yeride olsa farkederse o zaman hep ezerler o yüzden duygusallıpınıfa gizle bi maske tak dik dur mutlu neşeli dozunda seviyeli ol herkesle o zaman zenden iyisi yok ve herkes saygı gösterir selamları bile değişir konuşurken gözlerine bakarak baskın konuş karşı tarafla
Evet canım haklısın herkesi kendimiz gibi görüyoruz işte iyi niyetli olmak da her zaman ise yaramıyor hayatta hep iyiler yok çalıştığın için goruyorsun her türlü insanı güven kalmadığı içim kimseye konuşmak da istemiyorum Allah karşımıza iyileri çıkarsın her zamanBende senin gibiyim ama iş hayatında gerçekleri öğrendim kazık atmaları iş çevirmrleri herkesin maskelerini ve benim iyi niyetimden yarlanmalarını inanki hepsi kurt tilki ama o iş yeri onlarada kslmayacak o yüzden yumuşak yüzlü merhametli olduk mu üzülen hep biz oluruz o yüzden gene öyle ol ama bunu gösterme karşı tarafa hep maske tak ..güçlü duruş sergile karşı tarafa kimseyede güvenme herkes yalan ama güvenmiş gibi de yap
Bi iyi bi kötü eşim de burda aile danışmanlığı varmış gitmeyi kabul etti yarın gidicez bakalım
Ölmek istiyorum evet ama bunu yapamam zaten hem bi tane oğlum var hem de İnancım çok şükür evet danışmana gittikten sonra doktora da gitmek istiyorum ama haplara bağlı kalmak da istemiyorum çok teşekkür ederim canım inşallah faydası olur.Bu bence iyi bir adım olmuş çünkü biraz gerçekçi bakmak lazım. Şartlar düzelmeden iyileşme çok zor başlıyor. Sizin bu durumunuz eşinizden bağımsız değil. Eşinizle aile danışmanına mutlaka gidin. Eşiniz de kendi payına düşeni alıp hareketlerine çeki düzen versin.
Bunun 2.adımı ise tamamen kişisel olarak siz bir psikiyatriste ya da psikoloğa gidin. Çünkü sizin yazdıklarınız sadece kuaföre gitmekle, alışveriş yapmakla vs hallolacak bir durum gibi gelmedi bana. Ölmeyi isteyecek kadar bir yılgınlık var. Daha profesyonel bir destek lazım. Lütfen ihmal etmeyin, bu şekilde depresyonunuz derinleşmesin.
Kafanda bitirdin mi herşey yoluna girecek. ..Ölmek istiyorum evet ama bunu yapamam zaten hem bi tane oğlum var hem de İnancım çok şükür evet danışmana gittikten sonra doktora da gitmek istiyorum ama haplara bağlı kalmak da istemiyorum çok teşekkür ederim canım inşallah faydası olur.
Psikoloğa gitsem faydası olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?