Değişim için cana "Tak" eden yer neresiydi?

Ah o pamuk gibi cilt... Sigarayı bıraktığım 2 senede güzelleşiverdimdi. Şimdi yine sarımtrak yüz, genişlemiş gözenekler... Sıkılaşmaya pilates diyorlar. Bilip oturmak da ne güzel.

Hah işte bana böyle bi hırs - amaç gerek. Kuzenin düğüne hedef koyayım dedim. Komik ve ergence gelebilir ama düğünde biliyorum ki birkaç hazzetmediğim tiple karşılaşacağım maziden, uzun zamandır beni görmediler. Diyorum şu tipinle mi salınacaksın aralarında? Abiye bakarım, şunun içinde yine eskisi gibi görünsem derim, ama derim... Yaklaşık bi 3-4 ay var ya, kafama göre bir ay kala başlarım noolcak rahatlığı var.

Hadi diyorum geçen seneki tarihlerde tatile gidebiliriz, böyle bu halde fotoğrafların mı kalsın o zamanlardan diyorum kendime... Yok. Niye bu kadar oluyor bu? Kendimden de rahatsızım oysa, tembelleştim iyice, hem rahatsızım hem "Amaan" diyorum yorulunca, bu eşikten nasıl atlayacağım? Bana bir rencide mi lazım ne lazım? Bu kadar saçma, bu kadar başlaması zor olmamalı ya bunun. :/ Cipsler arkadaşım oldu iyice.

Okurken aa beennn dedim
Bende yuruyus yaparim ve muzikle harika oluyor sagopayi bende cok dinlerim yururken,yabanci rap sarkilarda super oluyor oyle olunca ne kadar yurudugunun farkina bile varmiyor insan:)
Ama sanki benim icin yurumek yeterli olmuyor sıkılasmam icin,beraberinde egzersiz falan da yapmam gerek ama nerdee

Ee ben de oyle. Sikılasma da problem var. Ben rap dinlemiyorum fazla sagoyu ergnlikte diblerdim. Aa baktim esim de dinliyo dinlerim arada bana biseyler kattigina inaniyorum.

Yogami sıkılastiyor?gercekten bir faydasi oluyormu ya?
Oyle ise ben hemen bir arastirma icine gireyim:)bulabirsem bir araya sıkıstirayim onu ya,tsk ederim:)

Sikilasmak icin plates, esnetmek icin yoga derler genelde. Ama ben sikilastirdigini da dusunuyorum kendim icin
Aynen bende esnetmek icin iyi oldugunu biliyodum ama sıkılasmaya iyi geldigini bilmiyordum dogrusu,bakalim bir arastirayim deniyecem:)yada pilatese baslasam direk bilemedim ya:/
Zamanimda olmuyorki benim kosturmaktan, cocuklardan hayirlisi artik bir yerden de baslamak gerek..

İnanın yaşla alakalı bir durum değil bu bende de var yumuşacık lob lob et :))) selülit :)) en ufak bir çekirdek işlememde çsacma sapan yerlerinde çıkan sivilcelerim, ya kulak içi ya kasımın içi ya da benimin içinde :))) ben sizi takip etcem bende bu konudan şikayetçiyim:)

Ben de düzenli spor yapanlardanım. Ama grup derslerine (pilates, spinning, zumba vb.) giriyorum yoksa tek başıma fitness yapmak çok sıkıcı oluyor ve evet bir süre sonra spordan kaçıyorum. Bir de super slow zone diye bir şey var, 20 dakikalık spor. İnternetten araştırabilirsin. Deneme seansı falan da oluyor. Arkadaşlarım gidiyor ve çok memnunlar. Kas oranını artırıyor vücuttaki. Özellikle su konusunda hassas olmalısın bence cildin ve bacakların için. Bol bol su içmeyi ihmal etme. Bir de yoğurt ve ayranı da eksik etme. En azından sigaranın zararlı etkilerini azaltabilir. Ben sigarayı bırakmadım ama azalttım. Eskiden 2 paket içerdim şimdi ise günde üç dal. Bir teorim var ve bende doğru işliyor: Gün içinde ilk sigaranı ne kadar geç içersen o kadar az sigara içiyorsun. Örneğin sabah 5 buçukta kalkıyorum ve hazırlanıp kahvaltı edip okula gidiyorum okul zamanı. Öğlene kadar (12’ye kadar) hiç sigara içmiyorum. İlk sigaramı öğlen içiyorum. Diğerini saat 4 gibi, sonuncuyu da 7-8 gibi. Ev içinde sigara içmememin de etkisi oluyor tabii. Yoksa bilgisayar, tv karşısında çok içiyor insan.

Valla ben sallamiyordum ama en son emin oldum guya beni cok sever ama her insann icinde bi cocuk gizli onun cocugu ile benimki kapisiyo su an. Her pes ettigimse ince belimle gururlanmam ve onun baksi sagli sollu geliyor yattigim yerden hemen basliyom bacaklarimi calistirmaya

Spora başlayıp adam akıllı bi düzen oturtabilsem, hayatımın parçası haline getirsem otomatik olarak sigara gidiyor benden. Ama ha bugün ha yarın, sigaraya da sardıkça ötelenip duruyor. Sadece bu durum üzerine 3 paragraf yazabilirim, sigara çok götürdü benden Rivavira, enerjim yarı yarıya yaşıyorum. Şikayetlenip bırakmamak da ne pis bir şeydir, kendime kızıyorum.

Spor salonunda daha hızlı sonuç alınıyor evet, bölge bölge çalışıyorlar, bir süre öyle bi serüvenim oldu ve doğum sonrası toparlanma sürecimde çok etkiliydi. Ama kaçtım... Sıkıntılar geliverdi. Biraz da şeyden, yaza doğru fit ablalar bastı salonu iyiden iyiye aramızda kalsın küçücük kompleks de yaptım, kaçtım. Ne düşünüyordum acaba? :/

Dolaba assam en fazla kocama benle uğraşma keyfi çıkar.
Kilodan -diyetten ziyade kendime düzen oturtamama, başlayamama halleri... Burada konuştukça batacağım gibi bi his de var içimde. Tembelleştim çünkü, üzüm üzüme baka baka mı karardı, ben kocama baka baka mı selülitlendim, adama atlayıp "Senden ötürüüğğ" diye yakasından tutup sallasam mı? Manyak mı oldum iyice ne?

Spor tek basına yapılır bence yanında arkadaş oldu mu aynı istikrar olmuyor dedikodu muhabbet yürüyüşü oluyor bence
Aç kulaklığı yürü
Saat altıdan sonra yemek yeme
Ekmeği kes
Salata sevilmez mi ama sevmiyorsan bi salatalık ile ara öğün geçir yoğurt veya meyve

Pilates etleri sımsıkı yapıyor üstüne başka spor tanımam

Gangs sen azimli birisin istediğin gibi olursun

Kesin yarıcak ister istemez gaza geliyorsun mesela bi profil var kadın eskiden obez iken şimdi baklavaları var yediğini içtiğini paylaşıyor mesela oda kahve tiryakisi
Ben anasayfamda asagı indikçe yuvarlak popolar, sıkı bacaklar görüyorum hiçbirsey yapamazsam kızımı bebek arabasına atıp şöyle bir turluyorum işe yarıyor :)

Eskiden olsa karın kaslarımın bi fotosunu atardım şuraya :) şimdi ortasından siyah bir çiZgi geçiyor kızımın hatırası bende toparlanma evresindeyim fotoda gaza geleyim diye
170 boya 57 kilo, spor yaptıgım için düzgün şekilli sevgili bacaklarıma, üst üste 3. Hamilelik ve kilolar ile şu an bakamıyorum :))
Ama ben bile Yokuspokus kdar umutsuz değilim.
Doğurur çocuğu, bisikletime atlarım, 3-4 ayda eski halime olmasa da bakabilecek hale gelirim diye düşünüyorum :)
Üstelik yaş 31.
Önemli olan ne istediğini bilmek :)

Bisiklet denedim, hatta bir ara o kadr güzel rayına oturtmuştum ki, kursa giderken bisiklet kullanıyordum paso bir hafta demedi yokuş yukarı filan zorlanmadan çıkacak kondisyona girdimdi (Tabi o ara yine bir sigara bırakma denemesi vardı sanırım 5 gün kadar bıraktımdı )... Dediğin gibi rüzgarla yüzüm rahatlıyordu. Gel gelelim totom ağrıdı, selesi değişecekti kaldı gitti, ilaveten alt baldırlarım çok ağrıdı en çok dizden aşağım çalışıyor ki vücudumda en istemediğim yerin çalışması demek bu, kalın zaten; bilinçsiz yapıyorum daha bi kaslanacak diye çekindim bıraktım, düşük vites kullanmam lazım, alışmışım paldır küldür yeni yetme ergenler gibi... Bunu bi daha gözden geçirebilirim.

Suyu bol içerim Turuncu, ama çay ve kahve de içerim ne biçim bi midem var bilmiyorum. Tarçın affedersin beni istifra ettirebilir kokusuna bile zor dayanırım öyle cinsliklerim var. Meyve-yoğurt olayına girince sigaradan kesiliyorum ağzım buruklaşıyor diye onlardan geçtim, sigaraya devam. Yani ne diyebilirim, sigara konusu bende iyice yılan hikayesi oldu, ne desen haklısın yani, dışarıdan bakınca saçma görünmesi gayet normal, bana da saçma görünüyor zaten yeterince. İç sıkıntıma yapışıyor illet bağımlılık; ne güzel bırakmıştım 2 sene hamilelikten emzirmeye kadar... Bi an tek sigara, yine başa döndüm. Duygusal olarak daha güçlü olmam gerekiyor bu konuda, kapalı kutuyum "Tek arkadaş sigara" olayından çıkmam lazım, iç sıkıntılarından bi geçmem lazım çünkü keyif olayını geçeli çok oluyor.

Müzik olabilir, benim de var bi ton, spor müziği diye ayırdıklarımdan. Rap de var yabancı daha çok. Sagopa'yı önceden o ilk meşhur olduğu zamanlarda dinledim "Terapi" şarkısını hala daha çok severim ancak spor müziği olarak düşünmemiştim, olabilir aslında :/
Tek yürüme işi sıkıyor beni, üstüne üstüne gitmek lazım bi şekilde; adam uymayacak belli, yanıma arkadaş bulmak da zor...

Bahane fabrikası olmuşum ben ya of...

Sen misin takımı bizi bırakıp giden yapamıyorum diyen.....sigarayı günde 4pkt için kp bıraktı sen mi bırakamıcan seni bu hale getiren şeye bide para ödüyosun
O sivilcelerin nedeni yağlanma canım kilo aldıkça daha çok artar verdikçe yağlar azaldıkça sivilceler de geçecek . Benim de vardı cildimde sorun kilolar gittikçe cildim güzelleşti, sarkar diyodum aksine kendini topladı cildim herkes gençleştin diyo. Sen neden yapamayasın ki ama önce acaba yapabilir miyim deme yapmalıyım yapıcam de, yoksa olmuyo.
Şekeri bırak çayı kahveyi azalt kahveyi şekersiz içemem dersen de tarçın koy tatlı bile oluyo.
Salata sevilmezz mi içine tavuk yada peynir koy ...

Ne anlatıyorum gel o takıma hadi beraber başarırız hepbirlikte yol yakınlen topla kendini

Bence sizin tek sorununuz yalnızlık...
Kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Eşiniz, anneniz, belki bi kaç arkadaşınız da vardır ama sizin içinizde koca bi boşluk duygusu var. Spor, resim, sağlıklı beslenme vs. "Tamam yapayım da ne için yapayım" fikri sizi oturduğunuz yere çiviliyor. Sizi anlayan, yanında olmaktan keyif alıp eğlendiğiniz, aynı ilgi alanlarınız olduğu bi kaç dostunuz olsa yaşamak için bahaneniz de olacak. Ama yok. Yaşama hevesiniz yok. Kimseye bişey kanıtlama çabanız yok. Çünkü etrafınızdakilerin size karşı duyarsız, ilgisiz olduğunu düşünüyorsunuz. Aslında şu muzip yazım tarzınızdan bile öfke, sitem, yalnızlık akıyor. Mutsuzsunuz. Kızgın, kırgın...

Bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…