Canim cok haklisin nasil sindirecegz bilmiyorum.yasamayan bilemez. TV de denk geldigimde masum bi gulumseme oluyor yarihuzunlu.Bebekli reklamları izlerken hamilelik zamaninda benimde bebegim bole olacak kucaklayacagim banyo yaptiracagim diyordum oysa.simdide tum dzilerde bi hamile var ne yapcaz bilmiyorum.benim raporum 4 ay dogum yapmisim gibi verdiler.ise ekim sonunda baslayacagim.sen calisiyormusun...yasayana dek bole olaylarin oldugunu bile bilmiyordum...amin canim ayni acilar olmasin sabrimizi mukafatlandirsin rabbim evet en yakin 15 ay ama tekrar hamile oldugumu bilmek de baslangicta yetecek sanki.6ay bile zor geliyo.en az 15ay ewet.gdince yazarim.ama ozelden henuz atamiyorum canim olmadi burdan yazarim.
cnm ne yaptın doktora felan gıttın mı durumlar nasıl .. yazışacaktık yazmadın
Canim slha kusura bakma uzun zamandir giremiyorum foruma.psikiyatir da musade etmedi birazda...evet doktora gittim adetimde gecikme vardi hapla duzene girdi cok sukur.6ay ocakda bitiyor. Doktor bana 6ay demisti.arastirma hastanesine gidiyorum. Uzmanada gidecegim ocak ayina yakin bi zamanda.gecmiyor nasil atlatacaz slha...senin durumlae nasil daha iyimisin...ben cok sukur iyiyim ise baslayinca daha iyi oldum.
1 hafta önce 34. haftada dekolman plasenta nedeniyle bebeğimi kaybettim.. şiddetli karın ağrısı ve kasılma ile gittiğim hastanede 5 dakika içinde sezaryene alındım, çünkü yavrumun kalp atışları 25'e düşmüştü..oğlum yoğun bakımda 3 gün dayandı, karnımda oksijensiz kalmış..malesef kaybettik...
yaşayamıyorum artık..çok zor...................
odası, eşyaları herşeyi hazırdı kuzumun, şimdi karnım boş, kucağım boş...
benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var..
hele bu durumu yaşayıp da sonra tekrar hamile kalıp bebeğini sağlıkla kucağına alan varsa allahım hepinize sabırlar ihsan etsin
Canim slha kusura bakma uzun zamandir giremiyorum foruma.psikiyatir da musade etmedi birazda...evet doktora gittim adetimde gecikme vardi hapla duzene girdi cok sukur.6ay ocakda bitiyor. Doktor bana 6ay demisti.arastirma hastanesine gidiyorum. Uzmanada gidecegim ocak ayina yakin bi zamanda.gecmiyor nasil atlatacaz slha...senin durumlae nasil daha iyimisin...ben cok sukur iyiyim ise baslayinca daha iyi oldum.
kızlarrr ben 10 ay önce dekolman plesanta sebebiyle sezaryen oldum. kızımı 37 haftalık kaybettım... 6 ay korundum hemen tekrar hamıle kaldım.. bu kez de 6 haftalık kalp atışı durdu kürtaj oldum... ılkınde de ıkıncıde de doktorlar sebepsizdir araştırmaya gerek yok folık kullan sadece dedıler... ben rahat edemedim üniv. hastanesine gıttım pıhtı genetık vb testlerı yaptırdım... ve faktör v diye bı değer heterozigot yazıyo... mtfhr diye bı değer var o normal yazıyor.. doktrların bazıları sadece folık kullan pıhtı yok dıyo... bazıları da pıhtıya egılımlı o yüzden aspirin ya da crospın ve kan sulandırıcı iğne ol önlem amaçlı dıyo... kafam allak pullak.. 2 buçuk ay oldu kürtaj olalı yenıden düşünüyorum ama ne yapacağım bılmıyorum.... ne olur buna benzer durum yasayan varsa bısey desın bana
11 yaşında şükürler olsun bir kızım var. sürekli kardeş istiyordu iş kariyer derken kızımda kreşlerde bakıcılarda büyüdüğünden uzaktı bizim için ikinci evlat. neyse hamile kaldım kzıım istiyor diye 9 haftalık tsh yüksekliği nedeniyle karnımda öldü minik yavrm çok üzüldük. tiroit ilaçları kullanmaya başladım değerlerim düştü aradan 8 ay geçince tüm tahlillerimi yaptırdım folic acid kullandım ve hamile kaldım. kızım kız kardeş istiyordu. ilk üç ayı atlatınca çok sebvindik şükür dedik. hiçbir sıkıntı yoktu ne bende ne DERİN'de bir kızımız daha olacaktı. isminide ablası hazırlmıştı. bir sabah ağlayarak yanıma geldi kardeşinin öldüğünü görmüş. onu telkin ettik hiç sıkıntımız yok üzülme sen diye. aradan zaman geçince rüyamda kızıma BİNNUR koymam söylendi kulağıma dedik bunda vardır bir hayır DERİN BİNNUR olsun. neyse tüm hazırlıklar yapıldı. odası süslendi küçük meleğimizin kapıya süsler takıldı bekliyoruz son dra gittiğimde herşey normal bir hafta sonra doğuma gel dedi. tüm aile büyüklerimiz özlenen bebek kokusu için bizimleydi. bebek transvers duruşta olduğu için ve iri bir bebek olduğu için sezeryan olacaktım. dr.dan iki gün sonra DERİN BİNNUR'um hareket etmiyordu. kanama sancı su gelmesi vs olmadığı için dr gidip nst ye girmek istedim. yolda hatta annemlere çantayı alıp gelebilirsiniz belki acil doğuma girerim deedim. NST ve ultrason sonucu artık bebeğin kalbinin atmadığını dekolamn plasenta olduğumu dr. söyleyemedi. hüznümü acımı söz bulamıyorum anlatmaya acilen sezeryana alındım iğne vurulurken defalarca iyi bakın bebeği alınca yaşıyor olabilir görmemişsinizdir diyerek bayıldım. yavurm 4 kg doğmuş. dünyalar güzeliymiş yumuk yumukmuş her yeri sonradan morga giren eş dostlarımız anlatıyor. yıkayan kadınlar ağlamaktan yıkayamıyorlarmış hastane balıkesirde yeni sayılır böyle vir olay ilk defa yaşamışlar çevremde de ben ilkim şoktayız. güzel meleğimi eşim toprağa verirken BİNNUR ismini yazdırmış. içim yanıyor. Allah OL derse olur verende o alanda hiç şüphesiz bizlere şimdi güzelce sabretmek düşüyor. ama bu üzüntünün tarifi yok. kimselere yaşatmasın. kızım çok büyük travma yaşadı. onun içinde ayrı üzülüyorum. hepimiz ayrı sınav verdik. Yüce mevlam isteyen herkese hayırlısı ve sağlıkla evlat nasip etsin. şuan bile ellerim titriyor üzüntüden 4 ay bitti sızısı aynı yüreğimde 39 yaşıma girdim. tekrar denemek düşüncesi bitmiyor ama korkusu çok.:-(
adet duzensizliginizin sebebi ne acaba hangi ilaci kullaniyosunuz?
Inan seni cok iyi anlıyorum benimde 3 ayim oldu ilk baslarda cok zor ama sonra daha iyi olacaksin bana inan.sende sezeryan oldun galiba.doktorun sana kac ay korunma suresi verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?