dekolman plasenta nedeniyle bebeğini kaybedenler

Aynen oyle simdi sen daha yenisin once zaman biran once gecsinde hamile kalayim acimi unutayim yeniden hayata baglanayim dersin sonrada korkun istegini bastirir cesaret edemezsin ayni seyleri yasarim diye .benim su an oyle.peki siz otopsi yaptirdinizmi bebegin kesin olum nedeni plesantadan ayrilmasimiymis.ben yaptirmadim o anki aciyla bebege kiyamadik benim gerizekali doktorumun on tanisi dekolman plesanta sezeyandada kordon dugumlenmesinden olmus dediler.sonrasinda genetik testle yaptirdim kan pihtilasmasi icin simdi onlarin sonucunu bekliyorum.cvp verirsen sevinirim yalniz olmadigini bilmek iyi geliyor insana

Bana da ayisi söylendi ama otopsi yapilmadi.
Sebebi bilmiyorum .bende kan tahlilerimi yaptrdim.troidim aşırı üzüntüden çalışmasu degismis.tedaviye basladim. Genetik test ve pihti testi yaptırmalimiyim.sen sonucu bildir.
Bir
Inan seni cok iyi anlıyorum benimde 3 ayim oldu ilk baslarda cok zor ama sonra daha iyi olacaksin bana inan.sende sezeryan oldun galiba.doktorun sana kac ay korunma suresi verdi

• Yalniz degilsin..
Bu arada hangi sehirdesin?
Riskli dogum uzmaninami tedaviye basladin?QUOTE=değilsinn44, post: 37381408, member: 630708"]Aynen oyle simdi sen daha yenisin once zaman biran once gecsinde hamile kalayim acimi unutayim yeniden hayata baglanayim dersin sonrada korkun istegini bastirir cesaret edemezsin ayni seyleri yasarim diye .benim su an oyle.peki siz otopsi yaptirdinizmi bebegin kesin olum nedeni plesantadan ayrilmasimiymis.ben yaptirmadim o anki aciyla bebege kiyamadik benim gerizekali doktorumun on tanisi dekolman plesanta sezeyandada kordon dugumlenmesinden olmus dediler.sonrasinda genetik testle yaptirdim kan pihtilasmasi icin simdi onlarin sonucunu bekliyorum.cvp verirsen sevinirim yalniz olmadigini bilmek iyi geliyor insana[/QUOTE]
Yalniz degils

Yarencim ben bütün hormon teatlerimi yaptirdim temiz cikti.doktoruma ne kadar test varsa yap birdaha boyle birsey yasamak istemiyorum dedim.genetik testlerimide yaptirdim kan pihtilasmasi vs baska testlerde.riskli gebelik uzmani ise onuda sordum doktor bana bir kac kez bu durumu yasayanlara bakiyorlar orayada gitsen senden aynen bu testleri isteyecek istersen yinede git dedi bende o yuzden gitmedim acikcasi.inan cok zor bende doguma giderken cantalarimla gittim hersey hazirdi besigi bile kurulmustu.simdi gunler gecmiyorki yeniden hamile kalmayi hem cok istiyorum bir okadarda korkuyorum bilemiyorum.6 aydan sonra hamile kalsam dikisl er im acilir erken alinir diyede korkuyorum amaaan gececk ins

Allah inşallah yakinda bebeklerimizi gonderir
Dikişlerde bir problem olmaz bence önemli olan kalplerimizin iyilesmesi..
.

arkadaşlar mehaba

bende aynı şekilde 2011 senesınde dekolman nedeniyle bebeğimi kaybettim. Çok zor Allah kimseye yaşatmasın .. şimdi nette bakınırken burayı ihmal ettiğimi fark ettim ve şu an daki durumumu ve olanları paylaşmak istedim. bebeğimi kaybettikten 10 ay sonra tekrar hamile kaldım su an 17 aylık dünya tatlısı ve bir okadarda yaramaz bir kızım var. en kısa zamanda Allah sizlerede nasip etsin. Size sadece tavsiyem nacizane kendinizi fazla yormayın dr konusunda ben bu hamileliğimde 2 tane dr değiştirdim sebebi ise doktorum uzakta bir hastaneye gitmesiydi. kaybettiğim bebeğimide o takip etmişti ve ameliyatımıda o yapmıştı. rahat bir şekilde tanıdığım başka bir dr beni takip etti ve sezeryan ameliyatımı yaptı .hiç bir sorun olmadı.Dekolman kalp krizi gibi bir durum ve önceden anlaşılabilen bir hastalık değil demişti dr um. hatta doğumumu yapan dr um da benim dekolman geçirdiğime inanmadı her şey çok iyi nasıl geçirdin anlamadım demişti. güvendiğiniz bir dr la takiplerinizi yaptırbilirsiniz. relax olursanız inanın hiç bir sorun çıkmayacak ve tekrar anne olacaksınız . eğer bana sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve cevaplarım sağlıkla ve mutlu kalın.. UMUT LA YAŞAMAK BAŞARMANIN YARISI ..

Caksucum Teşekkürler sen bebeguni kac haftalik kaybettin.sezeryanmi oldun bebek icin nasil 10 ay bekleyebildin ben 6 ayim dolsun diye gun sayiyorum nerdeyse.sana korunma sureai olarak nekadar zaman vermislerdi.bir de son olarak sezeryan olduysan hamileligin son ayinda dikislerinde sorun oldumu acilma falan lutfen aorularima cv

selamlar
şoyleki dogum zamanım 6 aralıktı 18 ekimde bebeği kaybettim sezeryan oldu bana 1 yıl bekleyeceksin demişlerdi dikişlerimde herhangi bir problem olmadı ............

Arkadaşlar merhaba!Sizlerle acımı paylaşmak istiyorum.13.11.2014 tarihinde 37 haftalık gebeyken sabah 5 te şiddetli ağrıyla başladı herşey.O ana kadar gayet sağlıklı bir gebelik geçirmiştim.En ufak bir ağrım dahi olmamıştı.Hiç ara vermeden aynı şiddetle devam eden bu ağrının ne olduğunu anlamaya çalışıyodum.Geçer dedim geçmedi.Doğum yapıcam herhalde dedim ama bir yandan da gerçek doğum ağrısı bile ara vererek gelir diye düşünüyodum.Daha fazla dayanamadım ve eşimi uyandırıp hastanede aldım soluğu.Nsteye girdim ama aklımın ucundan bebeğime kötü birşey olduğu ya da hayatımın tehlikede olduğu geçmedi.Cihaz arızalı herhalde diye düşündüm.Başka bir cihaz bir başkası derken doktorum ultrasonla baktı ve bebeğin kalp atımı yok demez mi!O an dünya başıma yıkıldı.Acil olarak sezaryene alındım.Dekolman plasenta sebebiyle bebeğim ölmüş ve gizli kanama gelişmiş.Doktorum direkten döndürdük seni dedi ikinci bir şok yaşadım oğluma yanarken.Karnım beton gibi olmuş,bir kova kan çıkardık karnından dedi.Hala inanmıyorum yaşadıklarıma,sanki bir hayal!Belki bu hafta doğum yapıp canım yavrumu kucağıma alacaktım ama bir kere bile göremeden, öpüp koklayamadan eve bomboş dönmek zorunda kaldı.Bana sadece babasının çektiği birkaç fotoğraf kaldı bakıp bakıp ağladığım...Bu acıyla nasıl başedilir bilemiyorum.Allah büyük diyorum,belki bu bir sınav,bunda da vardır bir hayır,Allah verdiği gibi alır da yaratan o diyorum ama işte yürek yangını sönmüyor.Bebeğini kaybeden annelere baş sağlığı diliyorum.

[Hayati geri saramayiz ama yaralarimizi sarabiliriz....
Ben de bizim gibi bebegini kAybeden tum annelere sabirlar diliyorum...benim iki bucuk ay oldu.hayatimin en zor gunlerini yasiyirum.bazen yasamak bu mu desem de....
Senin yeni.aci bitmeyecek ama azalacak diyorlar...bekliyorum sadece....
Cok daralirsan yaz.cok zor biliyorum ama dayan....
QUOTE="HilalHakan, post: 37878115,kaybeden: 639031"]Arkadaşlar merhaba!Sizlerle acımı paylaşmak istiyorum.13.11.2014 tarihinde 37 haftalık gebeyken sabah 5 te şiddetli ağrıyla başladı herşey.O ana kadar gayet sağlıklı bir gebelik geçirmiştim.En ufak bir ağrım dahi

olmamıştı.Hiç ara vermeden aynı şiddetle devam eden bu ağrının ne olduğunu anlamaya çalışıyodum.Geçer dedim geçmedi.Doğum yapıcam herhalde dedim ama bir yandan da gerçek doğum ağrısı bile ara vererek gelir diye düşünüyodum.Daha fazla dayanamadım ve eşimi uyandırıp hastanede aldım soluğu.Nsteye girdim ama aklımın ucundan bebeğime kötü birşey olduğu ya da hayatımın tehlikede olduğu geçmedi.Cihaz arızalı herhalde diye düşündüm.Başka bir cihaz bir başkası derken doktorum ultrasonla baktı ve bebeğin kalp atımı yok demez mi!O an dünya başıma yıkıldı.Acil olarak sezaryene alındım.Dekolman plasenta sebebiyle bebeğim ölmüş ve gizli kanama gelişmiş.Doktorum direkten döndürdük seni dedi ikinci bir şok yaşadım oğluma yanarken.Karnım beton gibi olmuş,bir kova kan çıkardık karnından dedi.Hala inanmıyorum yaşadıklarıma,sanki bir hayal!Belki bu hafta doğum yapıp canım yavrumu kucağıma alacaktım ama bir kere bile göremeden, öpüp koklayamadan eve bomboş dönmek zorunda kaldı.Bana sadece babasının çektiği birkaç fotoğraf kaldı bakıp bakıp ağladığım...Bu acıyla nasıl başedilir bilemiyorum.Allah büyük diyorum,belki bu bir sınav,bunda da vardır bir hayır,Allah verdiği gibi alır da yaratan o diyorum ama işte yürek yangını sönmüyor.Bebeğini kaybeden annelere baş sağlığı diliyorum.[/QUOTE]
Hilalcigim ben de sana ve bebegini jaybede

Ayni şeyleri yasadik hepimiz...
Ayni aci sanci ayni ameliyat ve ayni bebeklerimizin boslugu ve ozlemi..
Biliyor musun kuzenimin eşiyle beraber hamileydik o benden yirmi gün once doğurdu. Ben de bebegimi hiç görmeden , koklayamadan, emziremeden kaybettim işte. ..
Onun bebeği büyüdü üç aylik şimdi. Karşı komşumuz bebeğini hic sevemiyorum....sevmek istiyorum ama oglum aklima geliyor....sevmek istemiyorum ben sadece cennet kuşumu sevmek istiyorum. ...

Yarencim desteğin için çok teşekkür ederim.Aynı acıları tecrübe etmiş anneler olarak sanırım bizi bizden başkası anlayamaz.Gebeyken gülümseyerek baktığım bebek reklamlarına bakamıyorum artık.Keşkeler bitmiyor,keşke daha erken gitseydim,keşke daha erken doğum yapma imkanım olsaydı vs...ama keşke denildiği noktada herşey bitmiş oluyor.Anne olma isteği öyle yoğun ki içimde bu da beni çok korkutuyor.Hani birşeyi deli gibi isteyince ters teper diye korkuyo insan.Ya da Allah nasip eder de tekrar gebe kalırsam paranoyak olmaktan korkuyorum.Ama bildiğim birşey var ki artık yarencim ilerde gebe kalırsak inşallah en küçük bir ağrıyı bile önemsememezlik yapmamalıyız.İnşallah gelecekte birbirimize anne olduğumuz müjdesini vermeyi de nasip eder Allahım.Ömürlüsünü versin Rabbim.

sevgili hilal hakan

canım benim geçecek hepsi inan bana . bende aynı şeyi yaşadım gene anne olacaksın gene bebeğin olacak sabır ve metanetle bekle Allah büyük . acın daha çok taze sana ne söylesem afaki gelecek ama inan geçecek .Sağlıklı mutlu günler diliyorum ....

HilalHakan, post: 38037403, member: 639031"][/QUOTE]
Caksucum çok teşekkür ederim desteğin için...yaşadıklarını,o acı dolu tecrübeden sonra mutlu sonla biten hikayeni okudum ve gerçekten umut oldun benim için.kızınla sağlıklı,mutlu bir ömür dilerim sana.darısı başımıza olsun inşallah.

Yaklaşık dört ay oldu
...gözyaşı dokmedigim bir günüm geçmedi. Sanıyorum hayatım böyle bomboş ve hasretle geçecek. ..kızlar benim içinde sabir dileyin....

Arkadaslar merhaba ben bisey sorucam kan pihtilasmasi icin hamilelikte igne dozunu ayarlamak icin antifaktor ×a testini kadin dogumcumu yapıyor?birde bu yest ucretlimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…