ben çok kilo aldım yine31+1'deyim ve 16 kilo aldım. çok zayıf hamile kaldığım için doktorum kiloma takılmıyor. umarım risk yaratmıyordur. sen nasıl gidiyorsun kilo konusunda? ben malesef az almayı başaramıyorum.
Canım bende 60 kiloyla hamile kaldım şimdi 23+5 teyiz.4,5 kilo aldım.Ama benim doktorum çok sıkı bu konuda .Valla ağzımı açamıyorum.Diyetisyene gönderdi ilk başta.Tansiyonlarımızı düzenli ölçelim.Önemli olan tansiyonun kontrol altında olmasıymış.Selamlar canım Rabbim sana bana bizim gibi olan herkese yavrusunu versin.Uzun hayırlı güzel bir ömür versin hep birlikte.
Görüşmek üzere.
konunuzu okuyunca çok üzülmüştüm hepinizin durumuna ama tekrardan hamile kaldıgınızı görünce çok sevindim allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inş...
arkadaşlarım,
ben 5 mart sabahı, bebeğim 36+5 olduğunda sezaryen ile oğluma kavuştum , binlerce şükür. doktorum gelişimini tamamladığını, bundan sonrasının gereksiz risk yarattığını düşünüp biraz erken aldı. çok şükür hiç problemsiz kavuştum yavruma. doğumda bütün melek annelerine dua ettim.
ben kadınlar kulübünde sonu mutlu biten hikayeler aradım durdum zamanında. bebeğini kaybedip, sonra sağlıklı doğum yapan birilerini aradım hep. güzel hikayeler hep umut oldu. umarım benim hikayem de birilerine umut olur. hayat biz melek annelerini yerlere vuruyor, ama sonra göklere de çıkartıyor. nolur umudunuzu hiç yitirmeyin
Arkadaşım harika bir haber bu.Sevincimden ağladım inan okurken.Hayırlısıyla benimde 31+1 bu gün.bende mutlu olanlar kervanına katılırım inşaallah.Yaşı uzun olsun bahtı açık olsun oğlumuzun.Darısı hepimizin başına.
çok teşekkür ederim arkadaşım :) yakında sen de buradan bize "sağlıkla doğurdum" diye haber vereceksin, hiç merak etme :) son zamanlara geldin hayırlısıyla, az kaldı :) darısı başına, darısı bütün melek annelerinin başına inşallah
arkadaşlarım,
ben 5 mart sabahı, bebeğim 36+5 olduğunda sezaryen ile oğluma kavuştum , binlerce şükür. doktorum gelişimini tamamladığını, bundan sonrasının gereksiz risk yarattığını düşünüp biraz erken aldı. çok şükür hiç problemsiz kavuştum yavruma. doğumda bütün melek annelerine dua ettim.
ben kadınlar kulübünde sonu mutlu biten hikayeler aradım durdum zamanında. bebeğini kaybedip, sonra sağlıklı doğum yapan birilerini aradım hep. güzel hikayeler hep umut oldu. umarım benim hikayem de birilerine umut olur. hayat biz melek annelerini yerlere vuruyor, ama sonra göklere de çıkartıyor. nolur umudunuzu hiç yitirmeyin
çok teşekkür ederim arkadaşım :) yakında sen de buradan bize "sağlıkla doğurdum" diye haber vereceksin, hiç merak etme :) son zamanlara geldin hayırlısıyla, az kaldı :) darısı başına, darısı bütün melek annelerinin başına inşallah
1 hafta önce 34. haftada dekolman plasenta nedeniyle bebeğimi kaybettim.. şiddetli karın ağrısı ve kasılma ile gittiğim hastanede 5 dakika içinde sezaryene alındım, çünkü yavrumun kalp atışları 25'e düşmüştü..oğlum yoğun bakımda 3 gün dayandı, karnımda oksijensiz kalmış..malesef kaybettik...
yaşayamıyorum artık..çok zor...................
odası, eşyaları herşeyi hazırdı kuzumun, şimdi karnım boş, kucağım boş...
benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var..
hele bu durumu yaşayıp da sonra tekrar hamile kalıp bebeğini sağlıkla kucağına alan varsa lütfen yazsın
çok teşekkür ederim. allah önce melek annelerine, sonra da isteyen herkese nasip etsin inşallah. hep dualarımdasınız. inşallah sizlerin de evleri huzurla dolsunAllah sağlıklı, mutlu, huzurlu, hayırlı ve uzun ömürler versin oğlunuza, sizlere.
bebeğini kucağına almak isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin, evlerini sizin eviniz gibi şenlendirsin inşallah.
çok teşekkür ederim. bütün zorluklar ,sıkıntılar geride kaldı çok şükür. allah herkese nasip etsin inşallah.canım benim çok sevindim.stres geçti çok şükür.bundan sonrasının tadını çıkar inşallah..hayırlı olsun...hadi diğer anneler bekliyoruz siz de heyecanla inşallah
epidural oldum canım. epidural olabilmek için doğuma 4 gün kala coraspini, 2 gün kal da iğneyi bıraktırdı doktorum.Evet bende sabırsızlanıyorum.Senin epiduralmi oldu,yoksa genel anestezimi?Yarın doktor kontrolüm var inşaallah herşey yolunda gider.Karnım hiç büyümüyormuş gibi geliyor.33+2 bugün.Allah bana ve benim gibi olan herkese yardım etsin.
benim hamileliğim boyunca en ufak bir kanama veya anormallik olmadı. herşey birden bire ve çok şiddetli oldu. 2 saat içinde gelişti diyebilirim. sanırım yaşadığımız durumlar farklı, o yüzden moraliniz bozmayın.benim bir arkadaşımın da sizin haftalarınızda plasentada ayrılma olmuştu az az. doktoru ona bir iğne vermişti. rahimi rahatlatan ve düşüğü engelleyen bir iğneymiş. onunla herşey normale döndü. inşallah siz de sağlıkla alırsınız kıymetli bebeğinizi kucağınıza. o bir mucizeyle gelmiş, bence sizi bırakmaya hiiiiçççç niyeti yoktur onun :)merhaba 10 snelık evlı 2 kes tup bebek denemıs ve basarısız olmuş biri olarak normal yolla hamıle kaldım su anda 13 haftalık hamileyim.bendede plesentanın ayrılmasından dolayı kanamalar oluyor küçük küçük dr işmdilik sıkıntılı bir durum gözükmüyor 20 haftada bellı olcauk dedi acaba böyle bir durumla karsılaşıp kucagına bebeğini sağlıkla alan arkadaşlarımız varmı acaba
çok teşekkür ederim. allah önce melek annelerine, sonra da isteyen herkese nasip etsin inşallah. hep dualarımdasınız. inşallah sizlerin de evleri huzurla dolsun
çok teşekkür ederim. bütün zorluklar ,sıkıntılar geride kaldı çok şükür. allah herkese nasip etsin inşallah.
epidural oldum canım. epidural olabilmek için doğuma 4 gün kala coraspini, 2 gün kal da iğneyi bıraktırdı doktorum.
artık hayırlısı ile sıra sende :) karnın büyüyordur sen merak etme, ben de binbir türlü paranoyalar geçirdim. bizim için bu evhamlar çok normal. çok yakın zaman sonra güzel haberini alacağız inşallah :) bizi habersiz bırakma.
benim hamileliğim boyunca en ufak bir kanama veya anormallik olmadı. herşey birden bire ve çok şiddetli oldu. 2 saat içinde gelişti diyebilirim. sanırım yaşadığımız durumlar farklı, o yüzden moraliniz bozmayın.benim bir arkadaşımın da sizin haftalarınızda plasentada ayrılma olmuştu az az. doktoru ona bir iğne vermişti. rahimi rahatlatan ve düşüğü engelleyen bir iğneymiş. onunla herşey normale döndü. inşallah siz de sağlıkla alırsınız kıymetli bebeğinizi kucağınıza. o bir mucizeyle gelmiş, bence sizi bırakmaya hiiiiçççç niyeti yoktur onun :)
Merhabalar....Allah'a çok şükürler olsunki 6 mayıs sabahı bebeğimi nasip etti rabbim bana.Çekilen sıkıntılar,zorluklar inşaallah son bulsun hepimiz için bende çok çetin yollardan geçtim imtihan yaşadım.Rabbim herkese bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.
Merhabalar....Allah'a çok şükürler olsunki 6 mayıs sabahı bebeğimi nasip etti rabbim bana.Çekilen sıkıntılar,zorluklar inşaallah son bulsun hepimiz için bende çok çetin yollardan geçtim imtihan yaşadım.Rabbim herkese bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.
merhaba arkadaşlar,
eklektik ,horızon ..aynı dönemlerde aynı acıları yasamıstık şimdi cok sükür rabbim kucagımıza verdi yavrumuzu.1 martta dogum yaptım ben 35+0 da aldı doktor geçmişde yasanan acı tecrube ve sonradan oğrendiğim rahim anomanim (yarım rahimliyim) sebebiyle daha fazla beklemek istemedi.zaten alanı daraldıkça buyumesi yavaşlıyordu.
buraya yazıyorumkı umutsuzluga kapılmayın size umut olayım olalım...
saglıcakla kalın
merhaba arkadaşlar. aylar önce buraya bebeğim kaybettiğimi yazmıştım. 8 ay sonra yine hamileyim çok şükür.11 haftalık olduk önceki gebeliğimde sıkıntı yaşadığım günleri hayırlısıyla sorunsuz atlatmayı ümit ediyorum. inşallah Rabbim sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin. sıkıntı yaşamazsam sizede müjde veririm. çünkü bi umut oluyo biliyorum. bende bebeğimi kaybettiğimde hep bebeğini bu şekilde kaybedip tekrar sağlıklı evlat sahibi olan var mı diye merak ediyodum. inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?