- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Nasip yazacaktm.Canm masallah ne guzrl bebegin kurtulmus.Allah uzun ömür nasip etsin.anlamadigim neden 2 defa sezaryan oldun?sanslisin ben de hastanedeyken dekolman yasadm acil sezaryana girdim.bebegim doğduğunda kalbi atiyormus ama kalp masanina ragmen kurtulamadı.basup bu isler gercekt2n.
İlk doğumum sezaryen( muhtemelen o da dekolman olabilir Di tabim çok sertti ben korktum hemen sezaryen istedim )Canm masallah ne guzrl bebegin kurtulmus.Allah uzun ömür nasip etsin.anlamadigim neden 2 defa sezaryan oldun?sanslisin ben de hastanedeyken dekolman yasadm acil sezaryana girdim.bebegim doğduğunda kalbi atiyormus ama kalp masanina ragmen kurtulamadı.basup bu isler gercekt2n.
Merhaba bende ilk bebegimi 6 aylikken kaybettim 1 yil.sonra tekrar hamile kaldim we onuda 33 haftalikken kaybettim ilkinde hicbir aciklama yapilmamisti ikincisinde dekolmen plesenta denildi we ameliyatim cok uzun surdu az kalsin rahmimi alicaklardi kanama durmamis aradan 3 yi gecti tekrar hamile kalmak istiyorum tekrarlama riski war denildi ama genede istiyorum bu sekilde olupta bebegini kucagina alan warmidirki ?
Merhabalar...ben de 5 gün önce 37+3 günlük kızımı dünyaya getirdim..sezaryen sırasında plasenta dekolman olduğu ortaya çıktı..bebeğim şu an yoğunbakımda..siz bu süreci nasıl atlattınız??bebeğiniz yoğunbakımda kaldığı sürede neler yaşadınız??çocuğunuzda herhangi bir sorun kaldı mı??Öncelikle geçmiş olsun öncelikle bende dekolman geçirdim. Ben ve bebeğim sağlıklıyız
Acınız çok büyük bunları yazarken size Ümit verebilmek için yazıyorum
Sezaryen sonrası normal doğum die beklerken tabi
Riskli durum Dr yanımdan ayrılmadı
Bebeğin kalp atışları düşmeye başladığında sezaryene aldı
Ve ayılınca anladım durumu
Neşteri tabime vurunca kan fışkırmış zor ve acil ameliyat
.
Bebeğime 5 dk kalp masajı ve oksijen verilmiş kalp atışı 100
Bebek pelte gibiymiş
Eşim benim yaşadığıma şükrediyor tabi bebeği küvez E aldılar 15 gün kaldı oksijen verildi
Bana kan verildi
Çocuk doktoru bize
Bebek'te ilerleyen dönemde nörolojik problem. Olabilir
- tuvalet tutamama
-konuşamama
-yürüyeme
- görmeme
Vb.....
Çok şükür kızım 5 yaşında ve hiç bir sorun yok bu arada ikinci çocuğum ilk gebelikte sancılardan korktum ve sezaryen oldum
Dr sordum üçüncü Bebek ?
Tabiki düşünebilir siniz Dedi hep olucak die bişi yok dedi
Arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin
Dua edin rabbim size deanneliği yasatsın
Bu yazdıklarım umut olur inşallah
Yaşayan kişiden duymak başka ......
Ben bebeğimi kaybetme korkusu yaşadım sizi çok ii anlıyorum
Ama bakın ben ve kızım kurtulduk
Tansiyonum yüksek ve şeker vardı yaş 35 den küçüktü
Çok geçmiş olsun.Umarım bebeginizin saglik durumu iyidir.Sanirim size dekolman yasayip bebegi hayatta kalanlar yardim edebilir,tecrubelerini aktarabilirler.Çünkü dekolman sonucu bebegi vefat eden annelerizMerhabalar...ben de 5 gün önce 37+3 günlük kızımı dünyaya getirdim..sezaryen sırasında plasenta dekolman olduğu ortaya çıktı..bebeğim şu an yoğunbakımda..siz bu süreci nasıl atlattınız??bebeğiniz yoğunbakımda kaldığı sürede neler yaşadınız??çocuğunuzda herhangi bir sorun kaldı mı??
Allah sabır versin canm.ins kucağına alacağın bi gebelik yadarsn kısa sürede.cok zor gerçektenKızlar bende 27.haftada kaybettim bana da umut olur musunuz?
Siz aldınız mıAllah sabır versin canm.ins kucağına alacağın bi gebelik yadarsn kısa sürede.cok zor gerçekten
Merhaba arkadaşlar ve inci.Yasadigim zorlu sureci yazmistim.En son 3 nisanda yazmisim.Yukarda gorebilirsiniz.4.geKızlar bende 27.haftada kaybettim bana da umut olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar ve inci.Yasadigim zorlu sureci yazmistim.En son 3 nisanda yazmisim.Yukarda gorebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar ve inci.Yasadigim zorlu sureci yazmistim.En son 3 nisanda yazmisim.Yukarda gorebilirsiniz.4.gebeligimde sukurler olsun kizimi kucagima aldim.Dekolman riskinden dolayi dogum tarihim 37.haftayi gecmeyecekti.Ancak 35+4 te bebegin hareketleri cok azaldi.Doktoruma gittim ve kalp atis hizinin dustugunu,uzun sure bu sekilde kaldigini ogrendik.Doktorum ogun dogumu gerceklestirdi.43 cm ve 2 kilo dogdu kizim.Sonrasinda toparladik.Cok sukur saglikli bir evlat nasip etti Rabbim.Benim gibi Dekolman sebebiyle bebegini kaybeden annelere umut olmak istedim.Gerekli onlemleri alin ve Allaha siginin.Dilerim isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin Rabbim.
Bebişin kucağında anladığım kadarıyla:)Merhaba arkadaşlar ve inci.Yasadigim zorlu sureci yazmistim.En son 3 nisanda yazmisim.Yukarda gorebilirsiniz.4.ge
:)Yazmakta baya bir zorlandım.Yarım yamalak oldu neyse ki sonra tamamlayabildim.Bebişin kucağında anladığım kadarıyla:)
ne kadar guzel tarif etmissin.. Benim 11 ay oldu preeklamsi hellp sendromu dic paneli görüldü. Plesanta dekolman.. Omrumce bu kelimeleri unutamiycam galibaBaşta çok korkunctu. Sağlıkla giden bir hamilelik kontrol için gidiyorsun ve bebeğinin öldüğünu öğreniyor sun. Hemen çözüm arayışı sonra acaba doktor mu bilemedi diye başka hastanelerde ümit arayışı cevaplar aynı. Sonra suni sancı taşlasmis bir vücut cevapsız.arkasından tekerlekli sandalyede ameliyat yolu eşinle helallesme gözyaşı. Masa başında bir sürü insan sanki onlar kasap sen kurban gözyaşı acı ve sonra karanlık sadece 15 dakika bilemedin yarım saat 9 ayin tamamı ve korkunç bir boşluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?