dekolman plasenta nedeniyle bebeğini kaybedenler

Âmin canim inşallah..sali gunu ameliyat olacak.baska organlara sıçrama yok cok sukur. İnşallah eski saglıgına kavuşur.

Arkadaşım Rabbim babacığını eski sağlığına kavuştursun inşaallah.Fetih suresi okuyalımmı arkadaşlarla.Mesela çevrendeki herkese 2 şer tane Fetih suresi dağıtsan bende 2 tane okurum inşallah hayırlı haberler alırsınız doktordan.Eğer okutursan buradan da söyleyebilirsin.

Size ne dedıler bılmıyorum ama bana şunları söyledıler cok korkuyorum bılgınız varsa benım le paylaşın lütfen Nerden baslayacagımı bılmıyorum 38haftalıkken kontrole gel belkı alırız dedı dr.gıttıgımde kalp atışını duyamadılar 3gün bekledım normal dogum için kanamam olunca acil sezeryanla aldılar kızım şevval i 3günde annesınden zor kopardılar kızımı şimdi ise beklemekokadar zor 1 yıl bana sankı birömür geliyor beklenen gün gelse korkularım benı bırakmıyor yine eş aşagıda olurmu erken hamıle kalırda sezeryanımda açılma olursa rahmını alırız eş aşşagı sezeryan yerıne gelırse yıne rahmını alırız dıyorlar çıldırıyorum bebegım olsun koklayıp opeyim herkezden çok seveyım istıyorum ama bunları yaşayıp bebek sahibi olamamaktankorkuyorum allah ım bunlarla benı deneme verme boyle bır sınav rabbım kımseyı ana baba olmaktan mahrum bırakmasın içindede bizi isteyen herkeze versın rabbım.

Son düzenleme:

Öncelikle başın sağolsun,Allah'ım tekrarını yaşatmasın.Anladığım bebeğin eşi aşağıdaki olduğu için yaşanmış bu sorunlar.. zaman konusuna takılma derim ,geç olsun güç olmasın demişler.bende kaybımdan hemen sonra hamile kalmak istedim,sonra korktum ama bi yandan hep istedim..şuan 10 ay olmuş..ilk günler çok zor geçiyor insan saatleri sayıyor..Sabret canım,doğru zamanda gelecek bebeğin inanıyorum..

evet kimseler gemiyhor buara.inşallah yeni katılan olmaz aramıza sadece bizden güzel haberler gelmeye başlar..
merakla bekliyorum sizi arkamdan gelin inşallah.biz de 29.haftaya girdik hayırlısıyla.allah hepimize yardım etsin.

doğru diyosun yenileri olmasın..Güzel haberler alalım artık..Aman Maşallah sana,sağlıcakla kucağına alırsın İnşaallah miniğini.
Yakında ilaçla başlıycam tedaviye..kısmet artık

Yeniden denemene sevindim, en yakın zamanda hamile kalıp saglikla kucagina alırsın inşallah. Biz de korunmayi bıraktık. Hayırlısı nezamansa ozaman gelsin inşallah. Allah bir daha hiçbirimize aynı acıyı yaşatmasın.

sağol canm benim haftalar ilerledikçe gerginliklerimiz de artıyor.korkuyorum doğal olarak yine aynı şeyleri yaşamaktan bakalım hayırlısı.dualarımız hep bu yönde.arkamdan inşallah hepinizi bekliyorum en kısa zamanda sağlıkla...

arkadaşlar bu olaydan sonra hamile kalıp salıcakla bebeğini kucağına alan arkadaşlar varsa yazın ltfn.ben 3 aylık gebeyim şuan stressden neyapıcağımı bilemiyorum acaba yine aynı şey olurmu diye benimki bide 33.haftada olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…