çok sağolun kızlar..bakalım yarın sabah büyük gün.büyük ihtimal bebek çok kilo almadığı için alacak doktorum yarın.dua edin bana sağsalim alayım kucağıma..
kızlar hamileyim.............
kızlar bebişim doğdu çok şükür 2900 gr.bi sıkıntımız yok.evimize geldik.inşallah hepiniz bu mutluluğu yaşarsınız.
kızlar bebişim doğdu çok şükür 2900 gr.bi sıkıntımız yok.evimize geldik.inşallah hepiniz bu mutluluğu yaşarsınız.
herkese çok geçmiş olsun. bende 5 aylık bebeğimi aynı sebeple kaybettim. fakat benim ayrılma 2.5 aylıkken oldu ve gizli kanama sebebiyle bebekle aynı büyüklükte bir pıhtı kesesi oluştu. ama bebeğim 5. aya kadar dayandı hatta çok sağlıklıydı. sizde aniden olan o kasılmalar sertleşmeleri ben 2.5 ay boyunca çektim geceleri hep şiddetli sancılarla uyanıyordum ve rahmim çok sert bi şekilde bi yerde toplanmış oluyordu. farklı doktorlara gittim hepsi çok şaşırdı bebeğin yaşıyo olması mucize dediler ama bişey yapamayız bekleyeceğiz dediler. çünkü bebek çok küçüktü doğması ve yaşaması mümkün değildi. benim hayati riskim vardı fakat bebek yaşıyordu. 2.5 ay sonra doktora gittim artık ağrılarım ve lekelenmem yoktu sadece bebeğimin hareketleri vardı. doktor artık kesenin küçüldüğünü bebeğimin iyi sağlıklı olduğunu söyledi. normal hayatına dönebilirsin dedi ama ben yinede dikkatliydim ve 4 gün sonra bebeğim hareket etmedi. gittiğimde kalbi atmıyordu.normal doğum ve ardından kürtajla bebeğim gitti. benim gebelik haftam plasentanın erken ayrılması durumu için çok küçük ve buradan okuduğum göre ikinci gebelikte aynı haftalarda aynı şeyi yaşayanlar var. eğer benimde öyle olursa benim sağlıklı bi bebek dünyaya getirmem çok zor görünüyor. 4 ay korunma sürem vardı 2 ay bitti bende hemen istiyordum çocuk ama şimdi daha çok korkuyorum açıkçası
merhaba kızlar ben 2 ay önce 37 haftalıkken sancı ve kanama ile hastaneye gittim ve eşte parçalanmalar olduğunu acil sezeryana amlası gerektiğini söyledi doktor.apar topar sezeryana alındım bebeğim sadece 2 gün yaşayabildi 03.08.2012 cuma sabahı 8.40 ta kaybettim oğlumu...
Rabbim sabrımızı arttırsın yüreğimizi ferahlatsın inşaallah kucağımızı boş bırakmasın O'na sığındım O'na tevekkül ettim Rabbimin lütfu bol merhameti bol bizlere hayırlısını nasip edeck inşaallah bizimde yüzümüzü güldürecek inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?