- 23 Kasım 2010
- 1.343
- 1.233
- 333
- Konu Sahibi prometheus
-
tebrikler canım sende bizdesin ben mecburen telefonu değiştirmek zorunda kaldım çünkü suya düştü ve tamir olmadı benimde nevresim takımım 2 tane 2 tane de pikem vardır dönüşümlü değiştiririm...bende tvde yok canım sadece laptop var daha almadık ileride belki alırız suan cok gerekli değil zaten....çocuk için en güzeli temiz ve ayak altında fazladan olmayan eşyalar ben özellikle vitrin ve fıskos masası denilen şeye gıcık oluyorum ablmada var hatta dalga geçerim bu ne işe yarar diyeyeğenim altına saklanır gülerim bir işe yaradı diye adı bile çok komik fiskos evde zaten sürekli yüksek sesle konuşulur ne gerek var fıskosa
Bravo size çok takdir ettim rabbim sayılarınızı artırsın maşallah çevreye karşı duyarlı olmak cok guzel mesala ben pek kızartma yapmam ama yaptım mı o yağı çöpe dökerim lavaboya dökmem,sonra tavayi iyice kagit havluyla temizler sonra yıkarım teflon,tupper ve ahsap esyalari ve bicaklari makinaya koymam.çöpleri ayrıştırıp öyle atarim aslinda cop ogutme makinasi almayı düşünüyorum ama kiraci oldugum icin kararsizim.
benden bir bilgi.atık yağları lavaboya dökmekle çöpe dökmek arasında fark yok.birinde denize karışıyorsa diğerinde toprağa karışıyor.artık atık yağları plastik şişelerde biriktirip en yakın okul ya da camilere bırakabilirsiniz.
Okullar camiler atık yağı napıyor bilmiyorum ama 444 ATIK harflerine denk gelen tuşlarına bastığınızda çıkan numara 5 lt'nin üstünü gelip evinizden alıyor.
( tabii eski telefonlarla oluyor, benim akıllı telefonum olmadığından halen rakamları harf olarak kodlayabiliyorum )
444 28 45 oluyormuş şimdi baktım, bu da benden akıllı telefon sahiplerine kıyak olsun :)
aynen canım benimkiler açık bej eşimin kot pantolonun rengini aldı . bellona tekrar degişirdi garanti kapsamında ama malesef yine aynı rengi yaptılar tekrar yaparsa benim istedigim renk oluyormuş bende kılıf diktircem bakalım artıkShaggy halılar hiç kullanışlı değil, temizlik açısından.Hiç tavsiye etmem bir de açık renk koltuklar otursan ondan bile kirleniyor
Merhabalar ben parlak lake kullananlar memnunmuBayanlar,evlerimize aldığımız dekorasyon ürünlerinin kullanışlı olup olmadığı,satın almaya değip değmeyeceği konusunu tavsiyelerle burada konuşalım..
Mesela çok şık görünüp de kullanışlı olmayan ürünler varsa burada paylaşalım..
Deri koltuk veya yatak başlığı alıp da pişman olan..
Temizliği çok zahmetli görünüp aslında hiç de öyle olmadığını gören..
Çok gerekli olduğu zannedilen ama aslında evde kalabalıktan başka bir işlevi olmayan eşyalarımızı paylaşalım..
Paylaştığımız ürünleri de nereden aldığımızı yazarsak,o ürünleri almak isteyen arkadaşlarımıza bir fikir olur..
Koltuk,kalı,dolap,avize,kitaplık,ayakkabılık,gazetelik,biblo,çiçek v.s. her türlü dekorasyon ürünü hakkındaki fikirlerimizi belirtelim..
canım üzülme ihtiyacı olan birine ver olmaz mı ?Merhabalar, bende salonumdaki konsolumu aldimiza bin bin pismaaaaaaanim. Cok gereksiz bir alisveris oldu. Salonum baya kucük kaldi. cok pismanim cok.
olur tabiki, ama daha hic birecik bile kullanmadim , oyüzden esim ikna edemedim. acikcasi uygunda degildi yaa. Neyse yapilacak birsey yok, biraza kullanayim , ondan sonra bakariz bi care.canım üzülme ihtiyacı olan birine ver olmaz mı ?
balkonunda yer varsa oraya kaldır içene ıvır zıvırlarını koyarsın...olur tabiki, ama daha hic birecik bile kullanmadim , oyüzden esim ikna edemedim. acikcasi uygunda degildi yaa. Neyse yapilacak birsey yok, biraza kullanayim , ondan sonra bakariz bi care.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?