Dekorasyonda Keşke ya da İyi ki Dediklerimiz...

merhaba arkadaşlar yeni evim için bauhause dan "alina 4 lü raf seti " aldık. içine küçük aksessuarlar düşünüyorum. önerileriniz nelerdir

üçlü nar....
mum çeşitleri
objeler renkli...
kitap...
bu seçeneklerden herhangi birini evinin rengiyle uyumlu olmak kaydıyla alabilirisin yada evim evim bölümüne bakıp oredanda faydalanabilirsin canım

bende evlenirken görümcem ucuz diye aldırdı.... berbat temizle temizle kıl topağı olmaktan kurtaramadığım, koridor halılarımla uğraşıyorum ....çoook pişmanım

Kızlar herkese,
Sizlerden fikir almak istiyorum.
Salon,oturma odamız aynı ve masa-konsol-büfe takımı mevcut fakat ben tv ünitelerine bayılıyorum ve almak istiyorum.
Sorum şu tv ünitesi aldığımda salon takımı yine kalabilir mi yoksa büfeyi yada konsolu elden çıkarmam mı gerek.Hepsi birden çok mu komik mi olur?

bence bu kadar mobilya içinde tv ünitesinin olması gereksiz ya tv tek olmalı yada sadece konsol gümüşlük olmalı

Toz torbasız süpürgemden pişmandım, sadece 2,5 yıl kullanabildim.. Eskiyi götür yeniyi getir yaptım bile.. Evime geçince memnun olurum inş..
Annemle yaşıyoruz, ev ağır ahşap mobilyalar, krem kahve koltuklarla dolu..
Asla evime krem kahve sokmak istemiyorum.. Evlenirken sadece koridor halım öyleydi, onu da annemde kullanıyoruz..
Asla ama asla hiçbiryerde istemiyorum..
Mobilya kesinlikle açık renk ahşap desenli model bakıyorum, şu model favorim ama kesinliği yok...
Victoria - Dore Mobilya | Mobesko Mobilyacılar Sitesi, Türkiye'nin en modern ve mobilya çeşitliliği en fazla olan mobilyacılar sitesidir
İnşallah salonumda sadece yemek masası olacak, mutfak dolaplarını L döndürebilirsem konsol da almayacağım..
Tanıdıkla iş yapmayacağım, İnegöllüyüm ve burda da yaşıyorum.. Yine de tanımadığım firmalarla görüşeceğim
Evimizi teslim alalım, yavaş yavaş, ağız tadıyla ve sizlerin güzel fikirleriyle döşeyeceğiz inşallah

Bizim süpürgede toz torbasız ben çok memnunum.Toz kutuda birikiyor dolunca bir poşete boşaltıp çöpe atıyorum.Benim için çok pratik ve zahmetsiz.

bir sürü bir şey vardı aklımda ama unutmuşum.

-nişan çiçeğimin gümüş yapılmasına müdahale ederdim ve böylece salonumla alakasız durmazdı.
-eşime türlü ufak tefek hediyeler almazdım şimdiki aklım olsa.
-günlük yemek tabaklarımı (dekorasyon olmasa da) düz beyaz alırdım ve rengarenk amerikan servisleriyle uyumu yakalamak daha kolay olurdu.
-elektrik süpürgeme gerekirse 1000 lira verip en iyisini alabilirdim.
-gardrobumun içine 20 cmlik bir sürü raf yaptırıp nevresimlerimi tek tek dizme ve ulaşma şansına sahip olurdum.
-dolabımdaki alt çekmeceleri o kadar derin yaptırmazdım, ne alakaysa. çoraplar için kullanıyorum ama olmadığı kesin. çorapları yuvarlayarak dikine koyduğumda çekmecenin nerdeyse 20 cmi boş, boşa alandan çalmışız
-mutfak masa takımımı biraz bekleyip üstüne de biraz koyup beyaz alabilirdim
-koltuk takımımı kırmızı almazdım, neyse ki geçici
-pierre cardin halılarımı almazdım, daha sade ve padişah alırdım.
-kitaplığımızı beyaz yaptırırdım

say say bitmez ama iş işten geçti

çok şükür keşke dediğim fazla birşeyim olmadı daha 2 aylık evliyim pekfazla dekorasyon için bişi almadım bunun için iyiki diyorum kendi yaptığım bir kaç şey dışında hemen hemen hiç aksesuarı yok evimin...yavaş yavaş kendi zevkim ve kullanım kolaylığı bakımından birkç şey almayı planlıyorum mesela evimdeki antre çok uzun ve çok boş duruyor hoş şekilli aynalarla süslemek istiyorum duvarımı
istediğim mutfak masasınada karar veremedim zevkim ve kullanım açısından iyi bişiler istiyorum ama karşıma öyle bir masa henüz çıkmadı o nedenle acele etmiyorum beklemedeyim hala
birde iyiki lake beyaz mobilya almamışım tozu çok gösteriyor ve kullanımı çok zor iyiki açık ceviz mobilya almışım

keşke kınamda masama konulan çiçeğin alındığından haberim olsaydı kırmızı bir çiçek dekorasyonuma hiç uymuyor bana kalsa beyaz ya da pembe alırdım
keşke mutfak halımı royalden almasaydım çok kötü bir markaymış pişman oldum üzerine su bile dökülse iz kalıyor

Son düzenleme:

tebrik ederim sizi çok mantıklı hareket ediyorsunuz paranızı boşa harcamıyorsunuz.... güle güle kullanın eşyalarınızı

kırmızı koltuk konusunda size katılıyorum malesef benimde kırmızı hiçte kullanışlı degil...gardropa raf olayıda aklıma yattı bence çok mantıklı neyse sağlık olsun ilerleyen yıllarda degiştirirsiniz

umarım konu dışına çıkmıyorumdur...açık ceviz mobilya rengini çok merak ettim..rica etsem bi mobilyanın resmini koyarmısınız?

Aynen canım, bende maşşallah takımlardan hiç bir parçasını çıkarmadan aldıgım için bende vitrin vs gibi şeylerde çok pişmanım. Soruna gelince koltuk takımımı satıp köşe takımı aldım. yaptıgım en akıllıca ve en kullanışlı şey oldu. Tavsiye ederim...

bende köşe takımı alıcam ama siz hangi köşe takımı aldınız ve eviniz kaç metrekare ?????

ben istikbalden 2-3 yıl kadar önce aldım. takımın ismini hatırlamıyorum. ama çok mennunum bence istikbalden bakabilirsiniz. evimin geneli 186 metrekare olmakla birlikte oturma odam küçük (farklı iki odaya bölüp oturma odası yeniden oluşturulmuş bizden önce. metrekreye bakıp çok büyük zannetme diye açıklama yazıyorum canım) şimdiden hayırlı olsun :)

öncellikle cevap verdiginiz için teşekkür ederim benim evimin geneli 77 metrekare istikbalden baktık malesef bizim eve büyük geliyor

Öncelikle hayırlı olsun canım. Küçükte olsa insanın kendi evinin olması harika bir duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim de önceki mesajlarımda bahsettiğim gibi çok eşya almamdan kaynaklı küçük evlere eşya sığdıramamaktan dolayı böyle bir ev tercih ettim. Ancak çalışan insanlarız evi otel gibi kullanıyoruz. Dolayısıyla az eşya ile minik bir ev daha akıllıcaymış, temizlemek tam bir işkence oluyor. Bazen günlerce psikolojikman başlayamıyorum temizliğe ( Son olarak şöle bir şey aklıma geldi; Köşe takımlarının uç kısımlarındaki parçalar çıkabilir olabiliyor. (1 parça koltuk yada kol yerleri vs) çıkınca ölçünüze uyarmı acaba? Sevgiler...

öncellikle cevap verdiginiz için teşekkür ederim benim evimin geneli 77 metrekare istikbalden baktık malesef bizim eve büyük geliyor

Öncelikle hayırlı olsun canım. Küçükte olsa insanın kendi evinin olması harika bir duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim de önceki mesajlarımda bahsettiğim gibi çok eşya almamdan kaynaklı küçük evlere eşya sığdıramamaktan dolayı böyle bir ev tercih ettim. Ancak çalışan insanlarız evi otel gibi kullanıyoruz. Dolayısıyla az eşya ile minik bir ev daha akıllıcaymış, temizlemek tam bir işkence oluyor. Bazen günlerce psikolojikman başlayamıyorum temizliğe ( Son olarak şöle bir şey aklıma geldi; Köşe takımlarının uç kısımlarındaki parçalar çıkabilir olabiliyor. (1 parça koltuk yada kol yerleri vs) çıkınca ölçünüze uyarmı acaba? Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…