- Konu Sahibi prometheus
-
merhaba arkadaşlar yeni evim için bauhause dan "alina 4 lü raf seti " aldık. içine küçük aksessuarlar düşünüyorum. önerileriniz nelerdir
Kızlar herkese,
Sizlerden fikir almak istiyorum.
Salon,oturma odamız aynı ve masa-konsol-büfe takımı mevcut fakat ben tv ünitelerine bayılıyorum ve almak istiyorum.
Sorum şu tv ünitesi aldığımda salon takımı yine kalabilir mi yoksa büfeyi yada konsolu elden çıkarmam mı gerek.Hepsi birden çok mu komik mi olur?
Toz torbasız süpürgemden pişmandım, sadece 2,5 yıl kullanabildim.. Eskiyi götür yeniyi getir yaptım bile.. Evime geçince memnun olurum inş..
Annemle yaşıyoruz, ev ağır ahşap mobilyalar, krem kahve koltuklarla dolu..
Asla evime krem kahve sokmak istemiyorum.. Evlenirken sadece koridor halım öyleydi, onu da annemde kullanıyoruz..
Asla ama asla hiçbiryerde istemiyorum..
Mobilya kesinlikle açık renk ahşap desenli model bakıyorum, şu model favorim ama kesinliği yok...
Victoria - Dore Mobilya | Mobesko Mobilyacılar Sitesi, Türkiye'nin en modern ve mobilya çeşitliliği en fazla olan mobilyacılar sitesidir
İnşallah salonumda sadece yemek masası olacak, mutfak dolaplarını L döndürebilirsem konsol da almayacağım..
Tanıdıkla iş yapmayacağım, İnegöllüyüm ve burda da yaşıyorum.. Yine de tanımadığım firmalarla görüşeceğim
Evimizi teslim alalım, yavaş yavaş, ağız tadıyla ve sizlerin güzel fikirleriyle döşeyeceğiz inşallah
çok şükür keşke dediğim fazla birşeyim olmadı daha 2 aylık evliyim pekfazla dekorasyon için bişi almadım bunun için iyiki diyorumkendi yaptığım bir kaç şey dışında hemen hemen hiç aksesuarı yok evimin...yavaş yavaş kendi zevkim ve kullanım kolaylığı bakımından birkç şey almayı planlıyorum mesela evimdeki antre çok uzun ve çok boş duruyor hoş şekilli aynalarla süslemek istiyorum duvarımı
istediğim mutfak masasınada karar veremedim zevkim ve kullanım açısından iyi bişiler istiyorum ama karşıma öyle bir masa henüz çıkmadı o nedenle acele etmiyorum beklemedeyim hala
birde iyiki lake beyaz mobilya almamışım tozu çok gösteriyor ve kullanımı çok zoriyiki açık ceviz mobilya almışım
keşke kınamda masama konulan çiçeğin alındığından haberim olsaydı kırmızı bir çiçek dekorasyonuma hiç uymuyor bana kalsa beyaz ya da pembe alırdım
keşke mutfak halımı royalden almasaydım çok kötü bir markaymış pişman oldum üzerine su bile dökülse iz kalıyor
bir sürü bir şey vardı aklımda ama unutmuşum.
-nişan çiçeğimin gümüş yapılmasına müdahale ederdim ve böylece salonumla alakasız durmazdı.
-eşime türlü ufak tefek hediyeler almazdım şimdiki aklım olsa.
-günlük yemek tabaklarımı (dekorasyon olmasa da) düz beyaz alırdım ve rengarenk amerikan servisleriyle uyumu yakalamak daha kolay olurdu.
-elektrik süpürgeme gerekirse 1000 lira verip en iyisini alabilirdim.
-gardrobumun içine 20 cmlik bir sürü raf yaptırıp nevresimlerimi tek tek dizme ve ulaşma şansına sahip olurdum.
-dolabımdaki alt çekmeceleri o kadar derin yaptırmazdım, ne alakaysa. çoraplar için kullanıyorum ama olmadığı kesin. çorapları yuvarlayarak dikine koyduğumda çekmecenin nerdeyse 20 cmi boş, boşa alandan çalmışız
-mutfak masa takımımı biraz bekleyip üstüne de biraz koyup beyaz alabilirdim
-koltuk takımımı kırmızı almazdım, neyse ki geçici
-pierre cardin halılarımı almazdım, daha sade ve padişah alırdım.
-kitaplığımızı beyaz yaptırırdım
say say bitmez ama iş işten geçti
çok şükür keşke dediğim fazla birşeyim olmadı daha 2 aylık evliyim pekfazla dekorasyon için bişi almadım bunun için iyiki diyorumkendi yaptığım bir kaç şey dışında hemen hemen hiç aksesuarı yok evimin...yavaş yavaş kendi zevkim ve kullanım kolaylığı bakımından birkç şey almayı planlıyorum mesela evimdeki antre çok uzun ve çok boş duruyor hoş şekilli aynalarla süslemek istiyorum duvarımı
istediğim mutfak masasınada karar veremedim zevkim ve kullanım açısından iyi bişiler istiyorum ama karşıma öyle bir masa henüz çıkmadı o nedenle acele etmiyorum beklemedeyim hala
birde iyiki lake beyaz mobilya almamışım tozu çok gösteriyor ve kullanımı çok zoriyiki açık ceviz mobilya almışım
keşke kınamda masama konulan çiçeğin alındığından haberim olsaydı kırmızı bir çiçek dekorasyonuma hiç uymuyor bana kalsa beyaz ya da pembe alırdım
keşke mutfak halımı royalden almasaydım çok kötü bir markaymış pişman oldum üzerine su bile dökülse iz kalıyor
açık çeviz mobilya böyle oluyor cnm
Eki Görüntüle 760205
Şu salonlarda kullanılan konsol, gümüşlük gibi şeyler var yaaa...
O gümüşlük denen şeyi aldığıma bin pişmanım..
Konsol işe yarıyor içine pek çok malzeme koyabiliyorsun..
Ama gümüşlük hem yer kaplıyor hem de çok gereksiz..
Ben içine çerçeve, çiçek vs. koydum, öyle kristal takım gibi şeyler değil.
Ama yine de hoş gelmiyor hiç gözüme, tavsiye etmiyorum şahsen..
Oturma odası ve mutfakta açık renk halı ölüm gibi...
Hiç kullanışlı olmuyor, temizliği büyük dert..
Banyo dolapları hayat kurtarıcı gibi bişey..
Hem havlu, bornoz vs. ürünleri, hem temizlik malzemelerini, hem şampuan, bakım kremleri gibi malzemelerinizi topluyor..
Gerçekten çok kullanışlı..
Ayrıca kullanan arkadaşların fikrini almak için soruyorum..
Oturma odamın mobilyasını değiştirip köşe takımı almayı düşünüyorum..
Kullanışlı oluyor mu, memnun musunuz??
Aynen canım, bende maşşallah takımlardan hiç bir parçasını çıkarmadan aldıgım için bende vitrin vs gibi şeylerde çok pişmanım. Soruna gelince koltuk takımımı satıp köşe takımı aldım. yaptıgım en akıllıca ve en kullanışlı şey oldu.Tavsiye ederim...
ben istikbalden 2-3 yıl kadar önce aldım. takımın ismini hatırlamıyorum. ama çok mennunum bence istikbalden bakabilirsiniz. evimin geneli 186 metrekare olmakla birlikte oturma odam küçük (farklı iki odaya bölüp oturma odası yeniden oluşturulmuş bizden önce. metrekreye bakıp çok büyük zannetme diye açıklama yazıyorum canım) şimdiden hayırlı olsun :)
öncellikle cevap verdiginiz için teşekkür ederim benim evimin geneli 77 metrekare istikbalden baktık malesef bizim eve büyük geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?