Niye babanız duysa tepkisi çok ağır olurmuş?Bu durumda deli gözüyle bakılması gereken kişi babanız bence.Arkadaslar antidepresan kullananlara niçin deli gözüyle bakılıyor hatta psikiyatrise gidenlere de kendi yakınlarım bile ne işin var psikiyatrisde delimisin sen diyorlar major depresyon geçirdim antidepresan kullanıyorum ilaç kullandığımı babam bile bilmiyor mesela bilse tepkisi çok ağır olur
Arkadaslar antidepresan kullananlara niçin deli gözüyle bakılıyor hatta psikiyatrise gidenlere de kendi yakınlarım bile ne işin var psikiyatrisde delimisin sen diyorlar major depresyon geçirdim antidepresan kullanıyorum ilaç kullandığımı babam bile bilmiyor mesela bilse tepkisi çok ağır olur
Bilinçsiz ve cahil bir toplumuz maalesef.Arkadaslar antidepresan kullananlara niçin deli gözüyle bakılıyor hatta psikiyatrise gidenlere de kendi yakınlarım bile ne işin var psikiyatrisde delimisin sen diyorlar major depresyon geçirdim antidepresan kullanıyorum ilaç kullandığımı babam bile bilmiyor mesela bilse tepkisi çok ağır olur
Evet ama hayatmdaki tek mesele suan bu hastalık onun için ve dediginiz gibi tamamen hayatımdan çıkmayacak olması bu illetinDertlii sen bu depresyonu inan çok kafana taktın,neredeyse hergün bununla ilgili konu açıyorsun..majör depresyon geçmez öncelikle, evet etkileri ilaçla baskılanır.. hayatın boyunca ilaç kullanmayacaksın ama ara ara ihtiyaç duyduğunda başvuracaksın o kadar..baş ağrısı gibi düşünve kendin ile ilgili bu absürd düşünceleri bırak..biliyorsun ki herşey sende bitiyor!
Bu hastalığı hiç yaşadınız mı sizArtı sana gelene kadar ne mental rahatsızlıklar var..otur şükret bence.:
Malesef benim etrafımda akrabalarimda dahil düşmemi bekleyen çok insan var ve bu durum onlar için ellerinde koz olur ancakSiz gizlerseniz millet tabisi söylenir. Onların ağzını kapatın ve göğsünüzü gere gere gittiğinizi söyleyin.
Bende gidiyorum evlik gittiğimde hem iş yerinde hem de ailemde herkese söylemiştim. Neredeyse törenle karşılanmamı sağlamıştım. Psikiyatriste gidiyorum bana iyi davranın, rapor alır istediğimi yaparım minvalinde konuşurdum. Hatta ilacımı alıp almadığımı bile takip ederlerdi.
Siz yaptığını adan utanmayın ki onlarda konuşacak cesaret bulamasınlar.
Eee ne olmuş çıkmazsa..? Sonuçta ara arada olsa tedavisi var,tedavisi olmayan,olamayan hastalıkları düşün şükret bu kadar basit..inan senin hastalığın toplumun %60 ında var..haa farkındalardır,değillerdir orası tartışılır..sen önüne bak,bu kadar takma,ara ara tedavini ol,o kadar..hadi bakalım sana inanıyorum..Sevgiler.Evet ama hayatmdaki tek mesele suan bu hastalık onun için ve dediginiz gibi tamamen hayatımdan çıkmayacak olması bu illetin
Evet yaşadım..ara arada yaşarım..başım ağrımış gibi düşünür,kii aslına bakarsan hakkaten öyle..çünkü beyinde ki serotonin azalıyor ve bu sebep oluyor depresyona,tedavimi olur,yoluma bakarım bu kadar..Bu hastalığı hiç yaşadınız mı siz
Tamam çok sağolun bu hastalığı yaşamamış insanların senin elinde yenmek dışarı çık gez dolaş geçer demeleri son zamanlarda çok sinirime gidiyor o yüzden sordum sizede çünki yaşamayan anlamıyor sizde sağlıkla kalın hayırlı aksamlarEee ne olmuş çıkmazsa..? Sonuçta ara arada olsa tedavisi var,tedavisi olmayan,olamayan hastalıkları düşün şükret bu kadar basit..inan senin hastalığın toplumun %60 ında var..haa farkındalardır,değillerdir orası tartışılır..sen önüne bak,bu kadar takma,ara ara tedavini ol,o kadar..hadi bakalım sana inanıyorum..Sevgiler.
Ama sen bunu bu kadar kafaya taktıkça iyi olamazsın kendini motive et iyiyim de iban o ilaçlardan bize de verseler içeriz herkezin bambaşka sorunları var ama güçlü olmak lazım kimsenin ne dediğini boşver sen ne diyosun ona bak önemli olan bu bırak deli desinler kendileri çok mu akıllı da insanların neden psikoloğa gittiğini bilmiyolar nörolojiye giden de beyinsiz kafası basmıyo mu oluyo onlara göre bilmeyen insanlar ne çok konuşuyo ve biz de onları ne kadar önemsiyoruz onlarda havalara giriyoEvet ama hayatmdaki tek mesele suan bu hastalık onun için ve dediginiz gibi tamamen hayatımdan çıkmayacak olması bu illetin
cahil bir toplumuzda ondan bırak bilmesinler bunda birsey yokArkadaslar antidepresan kullananlara niçin deli gözüyle bakılıyor hatta psikiyatrise gidenlere de kendi yakınlarım bile ne işin var psikiyatrisde delimisin sen diyorlar major depresyon geçirdim antidepresan kullanıyorum ilaç kullandığımı babam bile bilmiyor mesela bilse tepkisi çok ağır olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?