Kesinlikle ama gel de anlat işteDeliler deli olduğunu bilip dra gitmezler ki.Tepkiler bilgisizlikten
Antidepresan kullanmayan mı kalmış memlekette. Hiç deli diyen duymadım, deseler ne olacak demeseler ne olacak. Doktor mu onlar, bilir kişi mi?Arkadaslar antidepresan kullananlara niçin deli gözüyle bakılıyor hatta psikiyatrise gidenlere de kendi yakınlarım bile ne işin var psikiyatrisde delimisin sen diyorlar major depresyon geçirdim antidepresan kullanıyorum ilaç kullandığımı babam bile bilmiyor mesela bilse tepkisi çok ağır olur
Psikiyatrislerin bi sözü var “Bize gerçek hastalar gelmiyo.Gelenler gerçek hastaların hasta ettikleri” buna katılıyorum zaten gerçekten problemi olan bunu kabul etmiyo.Bende bi dönem kullandım kayıp yaşadığım için.Kullanmasaydım asıl durumum kötü olurdu.Kendinizi kötü hissetmeyin.Arkadaslar antidepresan kullananlara niçin deli gözüyle bakılıyor hatta psikiyatrise gidenlere de kendi yakınlarım bile ne işin var psikiyatrisde delimisin sen diyorlar major depresyon geçirdim antidepresan kullanıyorum ilaç kullandığımı babam bile bilmiyor mesela bilse tepkisi çok ağır olur
Iste o tipler doktora gidip tedavi olamadigindan sizin gibi saglikli insanlar depresyona giriyor.takmayim lütfen insanlari olduğu gibi kabul etmek gerek bazenArkadaslar antidepresan kullananlara niçin deli gözüyle bakılıyor hatta psikiyatrise gidenlere de kendi yakınlarım bile ne işin var psikiyatrisde delimisin sen diyorlar major depresyon geçirdim antidepresan kullanıyorum ilaç kullandığımı babam bile bilmiyor mesela bilse tepkisi çok ağır olur
Arkadaslar antidepresan kullananlara niçin deli gözüyle bakılıyor hatta psikiyatrise gidenlere de kendi yakınlarım bile ne işin var psikiyatrisde delimisin sen diyorlar major depresyon geçirdim antidepresan kullanıyorum ilaç kullandığımı babam bile bilmiyor mesela bilse tepkisi çok ağır olur
Arkadaslar antidepresan kullananlara niçin deli gözüyle bakılıyor hatta psikiyatrise gidenlere de kendi yakınlarım bile ne işin var psikiyatrisde delimisin sen diyorlar major depresyon geçirdim antidepresan kullanıyorum ilaç kullandığımı babam bile bilmiyor mesela bilse tepkisi çok ağır olur
Siz gizlerseniz millet tabisi söylenir. Onların ağzını kapatın ve göğsünüzü gere gere gittiğinizi söyleyin.
Bende gidiyorum evlik gittiğimde hem iş yerinde hem de ailemde herkese söylemiştim. Neredeyse törenle karşılanmamı sağlamıştım. Psikiyatriste gidiyorum bana iyi davranın, rapor alır istediğimi yaparım minvalinde konuşurdum. Hatta ilacımı alıp almadığımı bile takip ederlerdi.
Siz yaptığını adan utanmayın ki onlarda konuşacak cesaret bulamasınlar.
Depresyon için mi kullanmıstinız acaba ?Kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsin. Kimse birşey bilmek zorunda da değil. Ben de 1 seneden fazla antidepresan kullandım. Anne babam dışında kimse bilmiyordu. Gerek yok.
Çok sağolun hem de nasıl zor yaşamayan asla anlamaz bu illetiGrip olmak nasıl bir hastalıksa depresyon da farklı bir hastalıktır. Ve hastalanmanın utanılacak hiçbir yanı yoktur.İyileşmenize bakın , kulaklarınızı tıkayın herkes her şeyi biliyor maalesef ağzı olanı susturamıyoruz
Allah acil şifalar versin , majör depresyon zordur insanlarla uğraşmak daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?