- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
Kesinlikle çok doğruPsikiyatrist bana demişti ki:
“Hiç bir zaman bize gerçek hastalar gelmez. Gerçek hastaların hasta
ettikleri gelir..
Bir yerde görmüştüm doğru tespit
En başta cahil ve geri kafalı teşhisi konur :)Cehaletlerinden. Kendileri gitse allah bilir ne teşhisler konur.
Benide o moda sokabilse bir şu ilaçlar :)Amannn hiç takılma ben de kullandım bir zaman antidepresan zaten o ilaçları aldığımda kimin ne düşündüğü umurumda bile olmuyordu, onu geçtim dünya umurumda değildi vur patasın çal oynasın modundaydım.
Genelde eski kafalı insanlar böyle düşünüyorlar ayrica depresyonu atlatmanin kendi elimde oldugunu boşuna ilaç kullandığımi soyleyenlerde varIse yaramadigini dusunen cok kisi gordum ama deli gozuyle bakana hic denk gelmemistim. Cevrenizle ilgili bir sey olabilir, herkes boyle dusunmuyor tabi ki. Bir rahatsizliginiz varsa, bedensel/ruhsal hic fark etmez, tabi ki cozumunu de arayacaksiniz.
Bende kullandım kimse bana deli gözüyle bakmadı. Çevre ile alakalı herhalde.Arkadaslar antidepresan kullananlara niçin deli gözüyle bakılıyor hatta psikiyatrise gidenlere de kendi yakınlarım bile ne işin var psikiyatrisde delimisin sen diyorlar major depresyon geçirdim antidepresan kullanıyorum ilaç kullandığımı babam bile bilmiyor mesela bilse tepkisi çok ağır olur
Iste moral bozmaktan başka hiç bir işe yaramıyorlarDeli olup olmadığınızı anlayacak kadar uzman Dr kişiler pisikiyatrinin deliler akıllılar olayı olmadığını bilemiyorlarmiymis?hımmm tmmm diyip gecseniz ya
Birilerinin oyle oldugunu soylemesi ise yaramadigini gostermez. Depresyonu yasamayan bilemez, cok takma hafife alanlari.Genelde eski kafalı insanlar böyle düşünüyorlar ayrica depresyonu atlatmanin kendi elimde oldugunu boşuna ilaç kullandığımi soyleyenlerde var
Kesinlikle ama nerde hiç biri kendinin farkında değil kiCahillik maalesef.Bizim toplumumuzda "ruh hastası" söz grubu hakaret olarak kullanılır hiç dikkat ettiniz mi bilmem.Deli gözüyle bakan baksın.Bedenimiz gibi ruhumuzun da bazen iyileşmeye ihtiyacı olabilir.Bence bu şekilde düşünenler de bilinçlenip psikologa görünseler daha mutlu ve huzurlu bir toplum oluruz.
Arkadaslar antidepresan kullananlara niçin deli gözüyle bakılıyor hatta psikiyatrise gidenlere de kendi yakınlarım bile ne işin var psikiyatrisde delimisin sen diyorlar major depresyon geçirdim antidepresan kullanıyorum ilaç kullandığımı babam bile bilmiyor mesela bilse tepkisi çok ağır olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?