Sanki abartmissin
6 yaşında bir çocuğun bu söylemine nasıl bir art niyet güdebilir anneniz? Anne babaları açıyorlar televizyondan, telefondan öpüşme sahnelerini, çocuklarda bunu normal kabul ediyor. Sizi taciz etmek amacıyla söylemiyorlar sonuçta, komik geliyor onlara bu, herkes gülüyor çünkü.
Öncelikle onlar çocuk 6 yaşında . Ve sizi de abla olarak sevdiği için şaka mahiyetinde söylemişlerdir tabiki . Ama yinede bir çocuğun özellikle erkek çocuğun ki bu 6 yaşında . Doğru düzgün aile eğitimi alması gerekiyor . Bu yaşta bu tarz düşünceler normal değil
Geleceğin çapkını (aslında sapkını) böyle yetişiyor demek.
Oglumda 5 yasinda bu ara dudaktan opuselimmi diyor. Birsekilse ögreniyorkar tvde pc de falan.
Nasil boyle konusursun tribi anlamsiz gib :)
Çocuklara tepki değil de, ailelere tepki göstermek lazım işte. Şahsen ben olsam “dudaktan öpmek özel bir durumdur. Sadece eşler arasında olabilir. İstersen yanağımdan öpebilirsin, her zaman izin veririm” derdim. Çocuk nasılsa öpüşmeyi biliyor, evelemeye gevelemeye gerek yok.belki de evet.
annemin art niyet gütmesini değil, o kadar normale almamasını beklerdim. çünkü annem çok tutucudur ve daha öncesinden biliyorum ki, böyle şeylere sert tepki verir. benim normal görmediğim şey, herkesin gülmesi işte. yani bu çocuk gidip okulundaki yaşıtı bir kızı öpmeyi normal görüyor, demek ki bunu yapabilir. yani bu durum çok komik artık ve karakter gelişiminde bozukluğa yol açmayacak mı? bir kızı öpmeye kalksa o kız çocuğunun psikolojisi etkilenmeyecek mi?
beni taciz etmek amacı olmadığını bilmiyorum ama yanlış olan yanlış işte. ya da ben aşırı hassasım.
Üzülerek soyluyorum ki 6 yaşındaki cocuklar görüyor ve biliyor...ama anne babaniz ne diyebilir yani..6 yasindaki cocuk icin kavga edemezler..siz anlatabilirdiniz cocuga uygun dille...
Ayyy aklima ne geldi komsumuzun oglu 5 yasinda bekarim o zaman begonfil ablam assagi begongil ablam yukari cok guzelde cok guzel. Annem demiski seni begongille evlendirelim ? Cocukta ben onu kucaklayamam ki demisartik ne kasteddiyse cocuk
Yine bombayı patlattınn beee cok dogruu :)))Geleceğin çapkını (aslında sapkını) böyle yetişiyor demek.
Cok abartmissiniz , merakli olduklari ve kendi cinsel kimliklerini kesfettikleri yas
Benim oglum o yasina kadr baby tv harici televizyon gormemis bir cocuk olmasina ragmen ana sinifind bir kizi opmustu dudagindan
Hicbirimiz sizin verdiginiz tepkiyi vermedik ama buna gulmedik de , tek hakli oldugunuz nokta insanlarin buna gulmeleri ama cocugun yaptigi sapiklik degil
Yetiskin insanlar guldugu icin o da tekrarliyor yani cocuk anormal degil ama cocugun ailesi anormal
Anne babanizin verecegi bir tepki de yok , en fazla coxuklarin ebeveyniyle konusurlar
Aslında düşünceniz de haklısınız ama tepkiniz abartılı. .
Aile çok önemli Anne baba çocukların yanında dikkat etmeli,pc tv telefon kontrol altında olmalı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?