Kuzen yanaktan öpmek isterAbarttin bencede.. benim kuzenim kucukken kac tas buyugum beni opmek isterdi yanagimda:)
6 yasinda oglumda dudagindan opeyim der izin vermem.. kasla goz arasinda yapmaya calisir.. :) annelerin dudagindan opulmez derim unutur. ki ben cocuklarimi dudaklarindan opmem hic. Bana sevimli geliyo
Cocuk adi ustunde:)) cocuklarini dudagindan open anne babalar var, ben onlardan degilim. Onlar istesede opmem dogruyu anlatirim. Kizimda isteyebilirdi bunu.. tepkim ayni olurKuzen yanaktan öpmek ister
Oğlun dudaktan
Hangisi daha garip?
Oğlu olan şaşırmamış zaten burada
Aynı şeyi altınyasındaki kız cocuk söyleseydi eminim cok fazla tepki alırdı babaannenden babandan ve annendenhepinize selamlar öncelikle,
az önce olan , sinirlerimi tavan yaptıran konuda ben mi abartıyorum diye buraya yazmak istedim.
olay şu, babaannem bizi aradı (babaannem küçük amcamlarla yaşıyor ) benle konuşurken 6 yaşlarındaki kuzenim telefondan seslenmeye başladı (bu kuzenim ikiz, erkekler, adları X ve Y olsun ) X diyor ki ' stardust abla Y seni dudağından öpecekmiş, sürekli tekrarlıyor böyle. sinirlerim bozuldu, o yaşta nasıl konuşuyorlar öyle dedim, sonra babaannem annemle konuşmak istedi verdim, yine aynı muhabbet, ben odamdayım ama duyuyorum, annem gülüyor durumun karşısında. ki annem sürekli aman dikkat et, aman insanlara güvenme diye nerdeyse kimseyle arkadaşlık yapmamı istemez,tüm kuzenlerime arama mesafe koymaya çalışır. telefonu kapattılar , tekrar aradı çocuklar bu sefer, X diyor ki babama ; stardust ablamı ver stardust ablamı ver, babamda verdi bana telefonu, kameralı açmışlar, X diyor ki stardust abla Y seni dudağından öpecekmiş,bir de dudağını gösteriyor. ben de sinirlendim, babaannem de kamerada , babam da karşımda gülüyorlar. Nasıl konuşur bu çocuklar böyle, siz de destekliyorsunuz dedim, kızdım, verdim telefonu.
ya ben mi abartıyorum Allah aşkına ? ve bu çocuk bunu derken bunun kız-erkek ilişkisi, erkeğin kıza sulanması anlamında diyor, eminim. çünkü öncesinde Y kızlara öpücük atıyor falan diye bağırıyordu uzaktan. daha küçücük bu çocuklar, sinirlerim bozuldu ve bu yaşlarda karakterleri oluşuyor, ben onların kaç yaş büyük kuzenleriyim, bu ne densizlik, dengesizlik. ya cidden ben mi fazla tepki gösteriyorum?
annemle babama acayip sinirliyim, hiçbir şey demiyorlar şu an zaten.
not : bu arada annemin normaldeki uyarılarının mantıklı olduğunu biliyorum, anne olduğu için vs, o konuda annen haklı vs demenize gerek yok ama en olmaz şeyde art niyet görmeye çalışan birisi olarak bu duruma bu kadar gülmesi, normale alması sinirimi bozdu..
bir şey diyin lütfen, bu tarz konulara karşı aşırı hassasım bir de.
Haklisin ama bu anne babanin sorunu bence:)) evet ama daha küçük ve büyükler şimdiden böyle şeylere gülüp, doğrusu söylemediği gibi adeta destek çıkar gibi olursa, bu yaşıtlar arasında şımarmaktan öteye gidebilir bence.
katılıyorum size. anlamayacağı, küçük bir yaş değil. anlatılırsa gayet güzel anlar, en azından söylememesi gerektiğini öğrenir. büyüdükçe de kendisi iyice anlamdırır zaten. ama anormal olanı normal olarak görerek büyürse, sonra belki kendisi bile fark etmez yanlış yaptığını.
Söylenmemesi gerektigini kimse söylemedigi için konu sahibi sinirlenip konu acmışBugun soyler yarin unutur...cocuk bunlar
Soylenmemesi gerektigini biri soylemeli elbette ama uguruna konu acilacak sinirlenecek bisey degil....
Bugun soylemezler yarin soylerler ama zaten cocuklarin gündemi degisir hatirlanmaz bile...Söylenmemesi gerektigini kimse söylemedigi için konu sahibi sinirlenip konu acmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?