deli olucam, küçücük çocuk nasıl böyle düşünür

Ay Allahım ya sanki tacize uğradın
Çocuğun yaşı 6 ya
Valla çok ilginçsiniz
Ufacık bebe dudağından öpse ne olucak çocuk işte öğrenmiş bir yerden diyor
Niye bu kadar sinirlendin sen?

Ben toplumun kanayan yarasının bunlarla alakalı olduğunu düşünmüyorum işte. Evet sapıklık insanoğlu var oldukça olacak. Siz sanıyormusunuz ki eskiden olmuyordu? Tecavüz edilen kızların sesi çıkamıyordu, pedofiliye maruz kalan çocuklar konuşamıyordu. Bir çok insan "itiraf" etti küçüklükte nelere maruz kaldıklarını. Ben bile size anlatabilirim akrabamın amcası tarafından eteğimin açılmaya çalışıldığını, sadece 6 yaşında olmama rağmen bunu dün gibi hayırlayıp, kimseye söyleyemeşimi, o pisliğin senelerce o akrabalarıma çok kötü şeyler yaptığını sonradan öğrendiğimi ama annelerinin bile onlara inanmadığını.. Bu insanlar hep eskinin insanları ya. Ve bu insanlar asla istisna değildi!

Ben asıl sorunun zaten yeni nesilde değil eski nesilde olduğunu düşünüyorum. Eski kafayla büyütmeyeceğiz çocuklarımızı! Biraz özgürlükçü olmak zorundayız. Biraz yobazlığı bırakmak zorundayız. Dine girmeyelim ama, dini suistimal etmeyi bırakmak zorundayız.

Kaldı ki eski Türk filmlerinde de cinsiyetçilik, şiddet, tecavüz fazlasıyla vardı. Bunlar hayatın filme yansıması zaten.

Unutmayın bir şeyi değiştirmek istiyorsanız onun üstüne gitmeniz gerekiyor. Kadın erkeği haremlik selamlık yapmakla, küçücük çocuklara içsel dürtületinin çok günah olduğunu öğretmekle, kısacasj özgürlükleri kısıtlamakla herşey daha kötü olacak.

Evet, elbette istismara açık olduğu için.

Gördüğü kareler dürtü yaratır karşı tarafta.

Görmüş, duymuş ya da ona yapılmış ki o da bu durtuyle yola çıkıyor.

İlk insan nasıl öpüştü sizce? Nasıl cinsel münasebette bulundu? Çocuklar cinselliklerini bir şeyler gördükleri için mi keşfetmeye başlıyor? Yahu bu doğamızda var. İnsanız. Öpüşmekte kötü bir şey değil. Annesi oturup anlatacak ve yaşı ilerledikçe de bunların ne zaman yaşanmasını gerektiğini ve kimi dudağından öpebileceğini anlayacak.

Tamam siz anlatın, doğa kanunu değin , bende subliminal diyeyim , anlatmak gereksiz diyeyim 6 yaşındaki çocuğa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…