- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Keşke konunun öncesinide anlatsaydınız. Neyse bence çok geç olmadan patronunuzla konuşup planlarınızın ters gittiğini, tekrar eski işinize devam etmek istediğinizi söyleyin. Bari işinizden olmayın
Patronunla yeniden konuş gitme işi iptal oldu diye.. Anlayışla karşılar sizden memnunsa.
Tekrar konuşun iş vereninizle yada dediğiniz gibi gidin annenizin olduğu şehre ama yanlarında gitmeyin dalga mı geçiyorlar yeni mi gelmiş akıllarına ne olursa olsun boşanmaktan vazgecmeyin
Kötü olmuş, İstanbul fikrinin bu durumda rafa kaldırılması gerekiyor aileniz destek olmayacaksa çünkü hayat oldukça pahalı İstanbul'da.Cok duyarsızlarmıs gerçekten hemen görüştüğünüz kişiyi arayıp İstanbul'da çalışma planının iptal olduğunu soyleyin
O zaman patronuna konuş tekrar ne olacaksa öyle de böyle de olacak yada kardeşini ara direkt onunla konus anne babanı araya katmadanKoca İstanbul yeni bir iş çocuk okula bakanı yok ve hadi saatlerimiz çakışmadı ? Ne iş olacağı belli değil . Ben nasıl toparlayacağım allah aşkına
Kardeşiniz sizi neden istemiyor
Öz babanız değil mi? Neden oğlundan olacakmış. Senin için babasını terkediyorsa zaten babasını sevmiyordur ki.Belirsiz babam ev aldı ona o alt katta karışı ile ben babamlarla kalacaktım oysa ki
Başka çare yok ama durumu aynen anlatırdım ben olsaydım, aileme güvendim ama onlar beni yok saydı derdim ve geçen konuşmayı olduğu gibi aktarırdım .Yarın ilk işiniz bu olsun bence geç olmadan konuşunBir günde bu nasıl değişir demezler mi dengesiz misin sen diye bir de nasıl bastırdım be olur arayın diye allahım
Öz babanız değil mi? Neden oğlundan olacakmış. Senin için babasını terkediyorsa zaten babasını sevmiyordur ki.
Sizi mi kıskanıyor kardeşiniz, ve öz kardeşiniz mi
Başka çare yok ama durumu aynen anlatırdım ben olsaydım, aileme güvendim ama onlar beni yok saydı derdim ve geçen konuşmayı olduğu gibi aktarırdım .Yarın ilk işiniz bu olsun bence geç olmadan konuşun
O zaman patronuna konuş tekrar ne olacaksa öyle de böyle de olacak yada kardeşini ara direkt onunla konus anne babanı araya katmadan
Sizden değil ailenizin, sizi yarı yolda bırakmasından kaynaklanıyor bu durum. Yarın hemen konuşun ki işlemler baslatılmamıs olsun.Çok utanıyorum , ama sanırım bunu yapmak zorunda kalacağım ben . Ve kendimi çok çaresiz göstermiş olacağım ne yazık ki
Eski konularınız görünmüyor.
Zaten bir yola girmişsiniz boşanacaksınız. Anladığım kadarıyla küçük bir şehirde yaşıyorsunuz İstanbul’daki ailenizin yanına gitmek istediniz. Küçük şehirde yaşamanızın önünde engel var mı? Ya da eşiniz rahatsız mi eder? Ben olsam kardeşimi arar okkalı bir konuşma yapardım. Onu zora sokacak bir durum yok zaten ortada olsa da katlanılır bir süre. Kardeşiniz durumu yanlış anladığını söylerse ve özür dilerse gidin ailenizin yanına. Ama bu şekilde gerçekleşmezse ailenizle araya mesafe koyup küçük şehirde yaşamanız daha uygun olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?