- 21 Eylül 2017
- 2.841
- 7.060
- 158
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Mahrum mu adama mesaj attım babacım özür dilerim sizi üzdüm kendi başımın çaresine bakacağım kusuruma bakmayın rahatsız ermem bir daha diye sağ ol bebeğim yazmış bir tek düşünebiliyor musınuz
+1kaç kere git gel yaptınız?
belki onlarda size güvenemiyordur?
nasıl olsa döner, ortalığı bulandırmayalım diyorlardır?
kaç kere git gel yaptınız?
belki onlarda size güvenemiyordur?
nasıl olsa döner, ortalığı bulandırmayalım diyorlardır?
Cnm bi sakin ol. Tırnağın varsa başını kaşı, sağ gözün sola faydası yok gibi sözler bu durumlar için çıkmış, ilk kazık yiyen sen değilsin aileden. Şimdi adamlarla tekrar konuş. İşini garamtillr olduğun yerde güvenilir bir komşuya çocuğunu bırak(uygun rakama)
Çok ayıp etmişler gercekten ama onlar utansın.Tabi en doğrusunu siz bilirsiniz hayli kırılmışsınız ben farklı bir açıdan düşündüm şimdi yazsam belki uygun olmazEğer evladın da ana baba üzerinde hakkı var ise helal etmiyorum ne hayırlı evladı yahu ben evladım için nelere katlandım hala bakın çırpınıyorum böyle anne baba olmaz olsun daha iyi
Çok ayıp etmişler gercekten ama onlar utansın.Tabi en doğrusunu siz bilirsiniz hayli kırılmışsınız ben farklı bir açıdan düşündüm şimdi yazsam belki uygun olmaz
Çok olduysa size güvenmiyorlardır. Ben olsam gerçekten bir hayat kurmaya çalışırdım. Ya İstanbul’da ayrı ya seçeceğiniz bir şehirde yeni yaşam ya da aynı düzene devam etmek. Bence ailenizin yanına dönmeyin zaten kardeş ile de hep sorun olmuş. Çocuğu da düşünerek şiddet ve aldatma yoksa eski düzenimin olduğu yerde babasına yakın olacak şekilde kalmaya devam ederdim.Çok oldu da neden ? Orada oğulları ve kendilerinin oğullarını zaptedememesinden olabilir mi mesela ?
Çok oldu da neden ? Orada oğulları ve kendilerinin oğullarını zaptedememesinden olabilir mi mesela ?
Işvereninle dürüstçe konuş , açık yüreklilikle herşeyi anlat , anlayış gösterecektir eminim. Ailene de pes doğrusu o oğulları da sen dış kapının mandali mısın ? Böyle kardeş olur mu ? Allah yardımcın olsun yolunu açık etsin canım.
Doğruyu söyle. Ailem beni orda istemiyor çocuğa bakarlar diye düşünmüştüm ama bakamayız dediler de. Doğrulara kimse karşı koyamaz.Konum daha var bdv de taze duruyor uzatmak istemedim , geçen hafta adamlara kalmak istediğimi ne düşündüklerini sordum bu gün de gidiyorum dedim şimdi nasıl ne zaman söyleyeceğim bilmiyorum delireceğim dengesiz bu der işimden atarlarsa ya
siz böyle görüyorsunuz, onlar da kocası aklını çeldi gitti diye görüyor.
kardeşini bahane etti gitti.
biliyorum hayat zor, özel sektör, bir de çocuk sorumluluğu ama kararlı olsanız bugün oldugungibi geçen seferlerde de bitirirdiniz.
çok oldu diyorsunuz, artık inanmıyorlardır.
yada boşanıp başımıza kalacağına nasıl olsa ite kaka biraz daha yürütür diye düşünüyorlar.
siz böyle görüyorsunuz, onlar da kocası aklını çeldi gitti diye görüyor.
kardeşini bahane etti gitti.
biliyorum hayat zor, özel sektör, bir de çocuk sorumluluğu ama kararlı olsanız bugün oldugungibi geçen seferlerde de bitirirdiniz.
çok oldu diyorsunuz, artık inanmıyorlardır.
yada boşanıp başımıza kalacağına nasıl olsa ite kaka biraz daha yürütür diye düşünüyorlar.
Anladım, evlat ayrımı yapmışlar demekki ben daha farklı şekilde düşünmüştüm ama yanlış düşünmüsüm demekki. İnşallah işleriniz yoluna girer içtenlikle söylüyorum bunuDefalarca bu deccal adamdan kaçtım sığındım zindan ettiler orda kardeşim denilen kişi yüzünden geri buraya sığındım yine olmadı oraya derken ben hiç insan yerine konulmadım biliyor musunuz?
Doğruyu söyle. Ailem beni orda istemiyor çocuğa bakarlar diye düşünmüştüm ama bakamayız dediler de. Doğrulara kimse karşı koyamaz.
Anladım, evlat ayrımı yapmışlar demekki ben daha farklı şekilde düşünmüştüm ama yanlış düşünmüsüm demekki. İnşallah işleriniz yoluna girer içtenlikle söylüyorum bunu
Hemen konuş canım hiç bekleme . Ailenin sözüne de bundan sonra asla güvenme. İnsanın üstüne dertler sıkıntılar bazen hepsi birden biner, köşeye sıkışırsın, neden hep ben dersin seni çok iyi anlıyorum. Ama inancını kaybetme , herşeyin daha güzel olacağına inan. O kadar kötülüğe maruz kaldım ki bazen ben de Allahım neden beni mutsuz ederken onları hep mutlu ediyorsun derdim. Ama herşeyin bir zamanı olduğunu daha sonra öğrendim.Amin inşallah sanki öyle geliyor ki allah da beni önemsemiyor gibi hissediyorum biliyor musunuz haşa büyük sözüme ama içimdeki his o . Mecbur konuşacağım ama ne zaman konuşmalı hemen mi beklenmeli mi
Bu kadar korkmayın, taş atıp kollarını yormuyorlar. Çıkış yolu arıyorum ayakta kalmak için, ailemden çok sizden destek görüyorum teşekkür ederim de biraz yağla balla ki yaptığı gözüne batmasın.Geçen hafta akibetim ne ev tuttum dedim , bu gün İstanbul dedim şimdi ne zaman diyeceğim bunu ben allahım
Tam olarak o iki dediğinizi de düşünüyorlar bence de . Fakat unuttukları bir şey var kimin kime kalacağı belli olmaz be kardeşim . Dünya bu ne gelinleri ne oğulları bana bunu yaptı annem babam deyip bakmazlar Emin’im . Adım kadar hemde . Ne yaptın ki diyeceklerdir yine .
Bu kadar korkmayın, taş atıp kollarını yormuyorlar. Çıkış yolu arıyorum ayakta kalmak için, ailemden çok sizden destek görüyorum teşekkür ederim de biraz yağla balla ki yaptığı gözüne batmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?