- 21 Eylül 2017
- 2.841
- 7.060
- 158
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Ben uzun zaman kondurmadım daha önce gitmelerimde de tek sorunum bu kardeş idi burnumdan getirdi otu boku bahane edip kavga çıkardı bezdirdi döndüm . Şimdi evi ayrı olmasına rağmen bunu yapıyorsa daha ne diyeyim ki ben öz evet 2 kardeşiz zaten
Sizden değil ailenizin, sizi yarı yolda bırakmasından kaynaklanıyor bu durum. Yarın hemen konuşun ki işlemler baslatılmamıs olsun.
Öncelikle babanız sizi demekki hiç sevmiyor. Mesafe koymalısınız.
Kardeşiniz sizin kötülüğünüzü istiyor. Ondan zaten tamamen uzak durun. Bir söz var. Düşman aramaya gerek yok onu öz annemiz de doğuruyor. Sizin düşmanınızı da anneniz doğurmuş malesef.
Annenize gelince o ne diyor bu konuya. Babanızla hem fikirde veya oğlunu kaybetmek istemiyorsa onu da sil.
Seni mutsuz eden aşağı çeken kim varsa hayatından at onları. Öyle insanlara gerek yok. Kendi düzenini kur. Istersen evlen istersen yeni arkadas cevresi edin. Parandan gram verme ailene. Hediyeler alma. Bak güzel arkadaşım şunu sakın unutma. Kimseye hakettiğinden fazla değer verme. Bak arsızlık eden kardesin ne kadar da degerlendi.
Sen degerlisin. Kendinin farkında ol. Maaşın var. Çocuğun var mi bilmiyorum. Gez toz eğlen. Para biriktir. Izinde ailenin yanına değil tatile git. Hayatının değerini bil. Emin ol böyle çok daha fazla değerli olacaksın gözlerinde. Ama onlar senin gözünde değerli olmayacak orası ayrı
Öncelikle babanız sizi demekki hiç sevmiyor. Mesafe koymalısınız.
Kardeşiniz sizin kötülüğünüzü istiyor. Ondan zaten tamamen uzak durun. Bir söz var. Düşman aramaya gerek yok onu öz annemiz de doğuruyor. Sizin düşmanınızı da anneniz doğurmuş malesef.
Annenize gelince o ne diyor bu konuya. Babanızla hem fikirde veya oğlunu kaybetmek istemiyorsa onu da sil.
Seni mutsuz eden aşağı çeken kim varsa hayatından at onları. Öyle insanlara gerek yok. Kendi düzenini kur. Istersen evlen istersen yeni arkadas cevresi edin. Parandan gram verme ailene. Hediyeler alma. Bak güzel arkadaşım şunu sakın unutma. Kimseye hakettiğinden fazla değer verme. Bak arsızlık eden kardesin ne kadar da degerlendi.
Sen degerlisin. Kendinin farkında ol. Maaşın var. Çocuğun var mi bilmiyorum. Gez toz eğlen. Para biriktir. Izinde ailenin yanına değil tatile git. Hayatının değerini bil. Emin ol böyle çok daha fazla değerli olacaksın gözlerinde. Ama onlar senin gözünde değerli olmayacak orası ayrı
İçin rahat olsun kendinden emin ol ve en düzgün şekilde açıkla kendini müdürüne sizden memnunsa sorun teşkil etmez zaten bundan sonra da kendinden başka hiç kimseye inanma güvenme !!Evet konu tam da bu eğer işsiz kalmaz isem dediklerinizi yaparım geçinebildikten sonra inşallah allahım delireceğim gerçekten ne olacak yarın bilmiyorum
Birşey olmaz inşallah daha önce de cekindiginiz konular oldu ama atlattinız her birini bu da bir sekilde çözülür insallahSözleşmem zaten Haziran ortasına kadar sürecek . Ama yine de başka birisini almasınlar .
İçin rahat olsun kendinden emin ol ve en düzgün şekilde açıkla kendini müdürüne sizden memnunsa sorun teşkil etmez zaten bundan sonra da kendinden başka hiç kimseye inanma güvenme !!
Birşey olmaz inşallah daha önce de cekindiginiz konular oldu ama atlattinız her birini bu da bir sekilde çözülür insallah
Bu arada annem de aynı halt oğlu onun evladı ben değilim olmadım da hiç
O yüzden diyorum ya iyi açıklayın bu sefer kendinizi net olun hocam hatamin farkındayım ama ailem ile böyle böyle oldu diye açık olun yani en ufak detaya kadar anlatın2 haftada 3 değişim bir patron ne düşünür sizce ?
Ailesi yüz çevirmiş derler, olduğu gibi anlatın ne eksik ne fazla.Demezler mi bu dengesiz bununla uğraşamayız çıkaralım gitsin işten diye ?
Sizi evlat kabul etmeyeni siz de anne baba kabul etmeyin.
Oğulları ile yaşasınlar o zaman. Ilerde bir şey olursa da gelinleri baksın.
Siz size değer veren insanlarla zaman geçirin. Kardesim beni istemese ailem sen git o zaman der. Cunku bu böyledir rahatsız olan gider.
Ben kuzenimi sevmem yazın bize geldi kalmaya. Ben istemiyorum dedim. Kızım evine gidebilirsin o zaman dediler. Ben de evime döndüm. Elif istemiyor gelme oğlum demediler kuzenime. Denmez çünkü.
Doğurmakla anne baba olunmuyor. Sevgi yoksa evlat ayrımı varsa sizsiz kalsınlar. Sizden mahdum kalsınlar
Ailesi yüz çevirmiş derler, olduğu gibi anlatın ne eksik ne fazla.
İroniyi anlamamış babanızMahrum mu adama mesaj attım babacım özür dilerim sizi üzdüm kendi başımın çaresine bakacağım kusuruma bakmayın rahatsız ermem bir daha diye sağ ol bebeğim yazmış bir tek düşünebiliyor musınuz
Acele karar vermeyin sakin olun yarın hemen konuşmayın derim. Belki baba evinizde ki problem her neyse çözülebilir. Kardesinizle birlikte yasamayacaksiniz ki neden bu duruma bu kadar müdahele ediyor. Yarin anne ve babanizla tekrar konuşun. Daha öncede kardesinizle probleminiz oldu mu? Belki daha öncede ayrılip barisma hikayeleriniz olduysa tekrar dönecekse gelmesin falan gibi fevri bir seyler söylemistir.
Siz gene hayırlı evlat olun bırakın onlar yaptığı ayıpla kalsınlar ama bir daha kendinizden başka kimseye guvenmeyin.Yok olduğu gibi anlatırım zaten kabahatim ypk ama madur oldum insan babasına güvenmez mi ? Güvendim fakat sonuç bu . Ben ne edeyim
Siz gene hayırlı evlat olun bırakın onlar yaptığı ayıpla kalsınlar ama bir daha kendinizden başka kimseye guvenmeyin.
Yok olduğu gibi anlatırım zaten kabahatim ypk ama madur oldum insan babasına güvenmez mi ? Güvendim fakat sonuç bu . Ben ne edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?