Delireceğim yardım edin

Öncelikle babanız sizi demekki hiç sevmiyor. Mesafe koymalısınız.

Kardeşiniz sizin kötülüğünüzü istiyor. Ondan zaten tamamen uzak durun. Bir söz var. Düşman aramaya gerek yok onu öz annemiz de doğuruyor. Sizin düşmanınızı da anneniz doğurmuş malesef.

Annenize gelince o ne diyor bu konuya. Babanızla hem fikirde veya oğlunu kaybetmek istemiyorsa onu da sil.

Seni mutsuz eden aşağı çeken kim varsa hayatından at onları. Öyle insanlara gerek yok. Kendi düzenini kur. Istersen evlen istersen yeni arkadas cevresi edin. Parandan gram verme ailene. Hediyeler alma. Bak güzel arkadaşım şunu sakın unutma. Kimseye hakettiğinden fazla değer verme. Bak arsızlık eden kardesin ne kadar da degerlendi.

Sen degerlisin. Kendinin farkında ol. Maaşın var. Çocuğun var mi bilmiyorum. Gez toz eğlen. Para biriktir. Izinde ailenin yanına değil tatile git. Hayatının değerini bil. Emin ol böyle çok daha fazla değerli olacaksın gözlerinde. Ama onlar senin gözünde değerli olmayacak orası ayrı

Evet konu tam da bu eğer işsiz kalmaz isem dediklerinizi yaparım geçinebildikten sonra inşallah allahım delireceğim gerçekten ne olacak yarın bilmiyorum

Bu arada annem de aynı halt oğlu onun evladı ben değilim olmadım da hiç

Evet konu tam da bu eğer işsiz kalmaz isem dediklerinizi yaparım geçinebildikten sonra inşallah allahım delireceğim gerçekten ne olacak yarın bilmiyorum
İçin rahat olsun kendinden emin ol ve en düzgün şekilde açıkla kendini müdürüne sizden memnunsa sorun teşkil etmez zaten bundan sonra da kendinden başka hiç kimseye inanma güvenme !!

Sözleşmem zaten Haziran ortasına kadar sürecek . Ama yine de başka birisini almasınlar .
Birşey olmaz inşallah daha önce de cekindiginiz konular oldu ama atlattinız her birini bu da bir sekilde çözülür insallah

İçin rahat olsun kendinden emin ol ve en düzgün şekilde açıkla kendini müdürüne sizden memnunsa sorun teşkil etmez zaten bundan sonra da kendinden başka hiç kimseye inanma güvenme !!

2 haftada 3 değişim bir patron ne düşünür sizce ?

Bu arada annem de aynı halt oğlu onun evladı ben değilim olmadım da hiç

Sizi evlat kabul etmeyeni siz de anne baba kabul etmeyin.

Oğulları ile yaşasınlar o zaman. Ilerde bir şey olursa da gelinleri baksın.

Siz size değer veren insanlarla zaman geçirin. Kardesim beni istemese ailem sen git o zaman der. Cunku bu böyledir rahatsız olan gider.

Ben kuzenimi sevmem yazın bize geldi kalmaya. Ben istemiyorum dedim. Kızım evine gidebilirsin o zaman dediler. Ben de evime döndüm. Elif istemiyor gelme oğlum demediler kuzenime. Denmez çünkü.

Doğurmakla anne baba olunmuyor. Sevgi yoksa evlat ayrımı varsa sizsiz kalsınlar. Sizden mahdum kalsınlar

2 haftada 3 değişim bir patron ne düşünür sizce ?
O yüzden diyorum ya iyi açıklayın bu sefer kendinizi net olun hocam hatamin farkındayım ama ailem ile böyle böyle oldu diye açık olun yani en ufak detaya kadar anlatın

Mahrum mu adama mesaj attım babacım özür dilerim sizi üzdüm kendi başımın çaresine bakacağım kusuruma bakmayın rahatsız ermem bir daha diye sağ ol bebeğim yazmış bir tek düşünebiliyor musınuz

Acele karar vermeyin sakin olun yarın hemen konuşmayın derim. Belki baba evinizde ki problem her neyse çözülebilir. Kardesinizle birlikte yasamayacaksiniz ki neden bu duruma bu kadar müdahele ediyor. Yarin anne ve babanizla tekrar konuşun. Daha öncede kardesinizle probleminiz oldu mu? Belki daha öncede ayrılip barisma hikayeleriniz olduysa tekrar dönecekse gelmesin falan gibi fevri bir seyler söylemistir.

Babam kendisi bana ben evimi açıyorum bu dana lütüf değil yapmam gereken dedi. Ben buna güvendim . Kardeşim daha önce ben çalışıyorum çocuğuma bakmak için annemi işten çıkarıp borcunu devralmıştım daha önce gittiğimde . Ve kardeşim deliriyordj neden ablam kıyafet alıyor neden ablam gezmeye gidiyor diye sürekli evde tabak çanak devirip duruyordu. Sidik yarışı muhabbeti var ben madur olsam intikam alacakmış gibi adeta

Yok olduğu gibi anlatırım zaten kabahatim ypk ama madur oldum insan babasına güvenmez mi ? Güvendim fakat sonuç bu . Ben ne edeyim
Siz gene hayırlı evlat olun bırakın onlar yaptığı ayıpla kalsınlar ama bir daha kendinizden başka kimseye guvenmeyin.

Siz gene hayırlı evlat olun bırakın onlar yaptığı ayıpla kalsınlar ama bir daha kendinizden başka kimseye guvenmeyin.

Eğer evladın da ana baba üzerinde hakkı var ise helal etmiyorum ne hayırlı evladı yahu ben evladım için nelere katlandım hala bakın çırpınıyorum böyle anne baba olmaz olsun daha iyi

Cnm bi sakin ol. Tırnağın varsa başını kaşı, sağ gözün sola faydası yok gibi sözler bu durumlar için çıkmış, ilk kazık yiyen sen değilsin aileden. Şimdi adamlarla tekrar konuş. İşini garamtillr olduğun yerde güvenilir bir komşuya çocuğunu bırak(uygun rakama)

Yok olduğu gibi anlatırım zaten kabahatim ypk ama madur oldum insan babasına güvenmez mi ? Güvendim fakat sonuç bu . Ben ne edeyim

kaç kere git gel yaptınız?
belki onlarda size güvenemiyordur?
nasıl olsa döner, ortalığı bulandırmayalım diyorlardır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…