- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Nerden biliyorsunuz, belki de daha büyük mutsuzlukları önlüyor bu şekilde. Bilemezsiniz.Amin inşallah sanki öyle geliyor ki allah da beni önemsemiyor gibi hissediyorum biliyor musunuz haşa büyük sözüme ama içimdeki his o . Mecbur konuşacağım ama ne zaman konuşmalı hemen mi beklenmeli mi
Rabbim tez zamanda inşirah nasip etsin, öyle ferahlayilın ki şükür secdeleri kılmak nasip olsunBenim dualarım büyük bir günah işlemişim de görülmüyor gibi . Sizler edin içten ne olur bildiğiniz gibi değilim ötle kötüyüm
ben ailenizin evlat ayrımından ziyade kardeşinizin size karşı bu denli acımasız oluşuna daha çok takıldım.
3 kardeşim var, ayaklarına taş değse canım yanar.
ilk eve gidişinizde de mi size eziyet etti bu adam?
belki içten içe kızgınlığı kalmıştır.
bunu anlarım.
kardeş baba evine dönse ayrılıyorum diye, ilkinde kucak açılır, hadi 2. de de açılır da, bu iş sıklaşırsa hoş karşılanmaması normal.
Rabbim tez zamanda inşirah nasip etsin, öyle ferahlayilın ki şükür secdeleri kılmak nasip olsun
Nerden biliyorsunuz, belki de daha büyük mutsuzlukları önlüyor bu şekilde. Bilemezsiniz.
Derdiniz ne bilmiyorum , bana zaman ayırdığınız için de teşekkür ederim ama bana bunu normalleştirmeyin artık . Rica ederim . Haklılar normal vs demeniz benim açıma tuz basıyor ben ise burada çözüm arıyorum anlıyor musunuz ?
İnşallah allah yüzünün akıyla bu kocan olacak illetten kurtarır seni hayırlısıyla.
derdim eğer ailenizin haklılık payı varsa sakin davranmanız ve eğer yanlarına gerçekten gitmek istiyorsanız bu seferki ciddiyetinizi anlatmayı denemeniz.
bu adam ilk gittiğinizde de size böyle davrandıysa zaten konuşacak bir şey yok, ana bu git gel yapmanızdan kaynaklıysa artık konuşun, kararlı olduğunuzu gösterin ve çözmeyi deneyin.
neden yaranıza tuz basmak isteyeyim? aileniz bana kalırsa her şekilde haksız zaten, bunu söyleyen 101. kişi olsam ne fayda? durumu anlamlandırmaya çalıştım, kusura bakmayın.
Bence olduğu gibi açıkca söyleyin ya. Ne kaybedersiniz ki?Memnun ama ben utanıyorum resmen bir hafta önce kalkacağım bir hafta sonra gideceğim sonra yeniden kalacağım düşünsenize rezillik ne düşünürler kim bilir hakkımda
Bak güzelim. Sen zaten akıllı bir kızsın. Herkes anne baba yönünden şanslı doğmuyor. Kabullenmelisin.
Kimsenin bana bunu yapmaya hakkı yok diye düşünme. Allah bizi yarattı ama namaza çağırıyor gitmiyoruz. Ama yine de bize ceza vermiyor. Oysaki yaratıcıya karşı bizim de gitmeme hakkımız yok değil mi?
Bu isteğe bağlı bir durum. Dinde zorlama yoksa ailedede de zorlama olmaz. Ailen olmak isteyen gelir destegin olur. Eğer destegin olmazsa sen de onları silersin hayatına mutluluğuna bakarsın.
Hem kardeşin madem kıskanıyor. Daha çok yer gez, daha çok eğlen ve resim paylaş. Kudursun
Bence olduğu gibi açıkca söyleyin ya. Ne kaybedersiniz ki?
Silmek zorundayım kaç kez de siliyorum dedim her aramalarında açtım döndüm. El dediler gittim gelme dediler gitmedim piyon gibiydim hep ama vicdandan
Insanın başına hep vicdandan geliyor zaten ne geliyorsa..
Siz gezin eğlenin. Sosyal medya hesabi açıp paylaşın. Hatta kardeşinize gelsem bu kadar mutlu olmazdım bile diyebilirsiniz. Yaptığı pislik yanina kalmasın kiskansin dursun
Çok yanıyor derinlerde bir şeyler özür dilerim kırdımsakardeşim hep böyle idi öncelikle . Adam dediğiniz eş kişisi ise o da hep böyle idi zaten ben ne oluyorum. İlmiyleum ama iyiye gitmediğim kesin
Allah yuva kurana yardım eder.Sen nerde hayatını devam ettireceğine karar ver gerisini allah halleder.Kocan olacağada hiçbir zaman zayıf gözükme seni güçlü bilsin.Hiç ummadığın çözümleri var allahın.Şaşırıp kalırsın.Oğlun için doğru yoldan şaşma elinden geleni yap.Öyle ümitsizim ki şimdi boşanmak zorundayım yolda ya mezar ya akıl hastanesi yolu var bana o başka . Ama bir de çıkarsam geçinemez isem oğlumu beni zora sokmwk için istanbula taşınıyorum derse vs gibi şeyler geliyor aklıma . Sonra ben ne zaman nefes alacağım ya diyorum . Sonra ve çok sıkça bir yerden silah bulabilmeyi düşünüyorum tek kurşun sonra yanımdaki oğluma bakıyorum sabah derslerimdeki başarıma okuldaki profesyonelliğime bakıyorum yorgunluğuma bakıyorum ben hangisinin
Kim için üzüleceksin pardon. O pis eşin için mi? Yoksa değerini bilmeyen ailen için mi?Gezmek eğlenmek mi ben gülümsemeyi unuttum mimiklerim el vermiyor elimde olmadan ne eğlenmesi allah aşkınıza
Kim için üzüleceksin pardon. O pis eşin için mi? Yoksa değerini bilmeyen ailen için mi?
Annesin sen gül kokulu yavrun var. Ben bazen hiç mutlu olacak gülecek durumda olamam. Bir çocuk sevindiririm. Bir yaşlı sevindiririm mutlu olurum. Inan birisini mutlu etmek insanın yüzünü en olmayacak zamanda bile güldürüyor.
Ki senin kendi evladin var. Bir oyuncak araba alsan, bir bebek alsan, 2 saat parka gotursen, 1 dondurma alsan, bir pamukseker versen eline, alışveriş sepetine oturtup onla alışveriş yapsan bir meyveli yoğurt versen eline zaten o çok mutlu olur. Bir ucan balon yeter, bir meyvesuyu yeter onu sevindirmeye. Onlar çok masum çok güzeller. Onun mutluluğu ikinize de yeter.
Mutlu olmak için öncelikle çok büyük bir sebebiniz var. Size muhtaç bir evlat. Bir masum melek. Kötü şeyleri konusun ve kapatın. Artık güzel günler sizi bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?