Delireceğim yardım edin

Güç kalmamış gibi hissediyorum İnan’ın ben artık ne yapacağımı da bilmiyorum açıkçası ama bitmek zorunda ben bu adamla kalamam daha fazla her yere beni rezil eden adam bakın ben sabah işe gideceğim o çalışmıyor ve horluyor yan odada

Evet kakacakları gün gibi ortada ve çıkarıcılar o da ortada . Aileme haber vermeye gelince artık xanları cehenneme durumundayım ben kendimden vaz geçmişim bir de sitem için mi uğraşıyım gerçekten

Evet kakacakları gün gibi ortada ve çıkarıcılar o da ortada . Aileme haber vermeye gelince artık xanları cehenneme durumundayım ben kendimden vaz geçmişim bir de sitem için mi uğraşıyım gerçekten
Siz zaten sildiyseniz ailenizi yapacak birşey yok. Yolunuz açık olsun. Bir daha irtibata geçmeyin kararlarınızın arkasında durun kendiniz için adım atmaktan çekinmeyin.

Siz zaten sildiyseniz ailenizi yapacak birşey yok. Yolunuz açık olsun. Bir daha irtibata geçmeyin kararlarınızın arkasında durun kendiniz için adım atmaktan çekinmeyin.

Hayatımdaki herkes benim çok basit birisi olduğumu düşünüyor olacak ki ailemin umrunda değilim , eş kişisinin de öyle . Bir kaç arkadaş dışındakiler de belki ben çok tavizkar oldum bekli tolerans bekli vefa belki vicdan bilmem bunu allah bilir . Ama cidden kimsenin umrunda olmadığım bir kesin . Bu sebeple umrumda değil ki oğlum dışındaki kimse

Kardeşiniz karaktersizin önde gideniymiş. Babanız baba değilmiş oğlunu kaybetmemek için çaresiz kalan evladını ortada bırakıyorsa bu saatten sonra bende öyle aileyi silerim. Çok üzüldüm sızım adınıza Rabbim yar ve yardımcınız olsun bu dünyada kadın olmak çok zor

n O yaratık kalkamasın ordan inşallah.Ondan uzaklaşman lazım sonrada çok zorluk çeksen bile hayatın güllük gülistanlıkmış gibi davranacaksın.Ailenin falan arkanda olduğunu düşünsün hatta.gelincik hattı var internetten numarasını bulup ara avukat çıkıyor telefona o seni yönlendirir her konuda.Maddi manevi her konuda destek olurlar.

Elin adamına niye bakasınız. Kocaman adam. Evden gitmeyin o gitsin. Eşiniz evden gitmez mi ? Ev kime ait kira mi.

Elin adamına niye bakasınız. Kocaman adam. Evden gitmeyin o gitsin. Eşiniz evden gitmez mi ? Ev kime ait kira mi.

Babasının evi babası da burda zaten ben yabancıyım eve onlar sahipleri hep öyle idi ben hiç ait hissedemedim bu eve kendimi bir kere öyle hissettirildi bana hep. Gitmez babasının bunun dışındaki 4 dairesine rağmen gitmez kendisi sen kal dedi sözleşme getirdim tamam vaz geçtik eve ya adam atarsan diyor babam dedi ve sen çık dedi işte böyle

İçimden geçenler tam da diyorum ki sabah bir haber gelse babası ve kendisi ölmüş ne rahat haşardım diyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…