• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deliricem nolur akik verin

Canimoglum10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2017
22
2
86
36
Merhaba benim sıkıntımda cogunlukta oldugu gibi esim. 10 yillik evliyim 18 yaşında evlendim 1 oglum var. Hic bilmedigim bi memlekete gelin gittim 10 yil yasadik bu yil aldigimiz bi kararla izmire taşındık yine hic bilmedigim biyerde yapayalniz kaldim benim istedigim sehri esim istemedi izmiri istedi is vs dedi neyse 3 ay once geldik. Ama gelmeden bikac ay once basladi esimin hareketlerindeki degisiklikler ne soylesem yanlis oldu ona gore mesela dun parka gittik elimle dokundum parmagimla karsidaki biseyi gosterdim sole bi sirkelendi tiksinir gibi bana vurmadan goster sevmiyorum dedi bende vurmadim dokundum sadece ne var bunda dedim istemiyorum falan dedi bende beni daha öncede bole seyler icin uyardigindan sinirlendim beni bu kadar istemiyosan yaninda tasima dedim. Kalkti gitti yanimdan beni orda birakti baya gitti ilerde bi banka oturdu tek basina bekledim gelmedi ben gittim madem yanliz birakcaktin niye getirdin parka dedim cenen yuzunden dedi suclu ben oldum neyse arabaya bindik tartistik baya hersey dokuldu ortaya.. Bana elini kaldirmis degildir seni hastanelik ederim dedi bana. Ben buyum isine geliyosa dedi agladim aglayip durma dedi beni eve birakti kendi gelmedi gece gec geldi hic konusmadik yatti ama kapilari carpmalar falan hala duyuyorum seslerini. Napicam bilmiyorum kimsem yok yapayalniz kaldim. Ben izmire geliyorum diye tasiyamicaz diye esyalarimi sattim geldim burda 2. El aldim. Kendi ise gitti ben tek basima koca evi boyadim temizledim yerlestim neler yasadim. Bunun icinmiydi diyorum ya bu fedakarliklarim bunun icinmiydi. Evde ugrasirken bacagimi saga sola carpmisim morarmis bikac yerden gecen denize gittik su bacagina bak dedi gene bana boyle sinirlenerek asagilayarak. Ben cok yoruldum ya dayanamiyorum napicami nasil davranicami bilmiyorum nolur bana bi akil verin

her yaptığın batıyor adama yani.

seni üzmek istemem ama kocan seni artık sevmiyor gibi geldi bana.

ben de bana dokunularak dürtülerek konuşulmasından nefret ederim. annem çok yapar onu bile terslerim ama eşimin hiçbir hareketi dokunuşu batmaz rahatsız etmez, etmemeli. yanında olmaya tahammülü yok gibi.

Belki hayatında başkası vardır. İzmire gelmek istemesinin sebebi ne ?
Genelde erkekler çevremden duyduğum ve burada okuduklarım kadarıyla aldatma durumlarında böyle davranışlar sergiliyor. En basit örneği; bizim binada bir komşumuz vardı kadın 25 yaşında falandı eşi bir bakmışsın üzerine çok düşüyodu bir bakmışsın dövüyodu kadın araştırdı aldatıyormu falan diye arkasından başka bir kadın daha çıktı..

Neden izmiri istedi ısrarla eşin ???
Esinin hayatında birimi var acaba.
Sizden kaçıyor sizi küçümsüyor bahaneler buluyor?? Valla ezik durmayın. Isine geliyorsa felan demeye başlamış yol yapiyor gibi bazı seylere.

kendinden çok fazla taviz verip şımarttığını düşündüm banka gitmiş dönmemiş sen gitmişsin
neden gidiyorsun gitme arkadaşım karşıdakine o hazzı yaşatma gelirse gelir gelmezse canı isterse
neden o olmadan nefes alamayacak gibi davranıyosun sonra böyle beğenmemeler küçümsemeler başlıyor
erkek cinsinde
işine gelirse ben buyum dediğinde bende buyum seninde işine gelirse diyemedin mi :kahve:

Merhaba benim sıkıntımda cogunlukta oldugu gibi esim. 10 yillik evliyim 18 yaşında evlendim 1 oglum var. Hic bilmedigim bi memlekete gelin gittim 10 yil yasadik bu yil aldigimiz bi kararla izmire taşındık yine hic bilmedigim biyerde yapayalniz kaldim benim istedigim sehri esim istemedi izmiri istedi is vs dedi neyse 3 ay once geldik. Ama gelmeden bikac ay once basladi esimin hareketlerindeki degisiklikler ne soylesem yanlis oldu ona gore mesela dun parka gittik elimle dokundum parmagimla karsidaki biseyi gosterdim sole bi sirkelendi tiksinir gibi bana vurmadan goster sevmiyorum dedi bende vurmadim dokundum sadece ne var bunda dedim istemiyorum falan dedi bende beni daha öncede bole seyler icin uyardigindan sinirlendim beni bu kadar istemiyosan yaninda tasima dedim. Kalkti gitti yanimdan beni orda birakti baya gitti ilerde bi banka oturdu tek basina bekledim gelmedi ben gittim madem yanliz birakcaktin niye getirdin parka dedim cenen yuzunden dedi suclu ben oldum neyse arabaya bindik tartistik baya hersey dokuldu ortaya.. Bana elini kaldirmis degildir seni hastanelik ederim dedi bana. Ben buyum isine geliyosa dedi agladim aglayip durma dedi beni eve birakti kendi gelmedi gece gec geldi hic konusmadik yatti ama kapilari carpmalar falan hala duyuyorum seslerini. Napicam bilmiyorum kimsem yok yapayalniz kaldim. Ben izmire geliyorum diye tasiyamicaz diye esyalarimi sattim geldim burda 2. El aldim. Kendi ise gitti ben tek basima koca evi boyadim temizledim yerlestim neler yasadim. Bunun icinmiydi diyorum ya bu fedakarliklarim bunun icinmiydi. Evde ugrasirken bacagimi saga sola carpmisim morarmis bikac yerden gecen denize gittik su bacagina bak dedi gene bana boyle sinirlenerek asagilayarak. Ben cok yoruldum ya dayanamiyorum napicami nasil davranicami bilmiyorum nolur bana bi akil verin
Sana paçavraymışsın gibi davranıyor. Çok kötü, üzüldüm. Psikolojik şiddet bu! Fazla yüz bulmuş sizden. Ondan vazgeçemeyeceğinizden fazlasıyla emin. Bence ayrılmalısınız. Size değer vermediği ortada.

Oşşt köpek diyemedinmi ? Pskolojik baskının alasını yapmıs. Baska kızlarla konusuyor olabilir o yüzden senden uzak durup beğenmiyor ve kavga çıkartıcak yer arıyodur. Tuz ruhu dök üzerine . :KK14:

Valla tam da yerine gitmiş.
Yanlış anlama ama orada kadınlar hep bakımlı olduğu için senin bacağındaki morluk da batar ufacık kıl da.
Herif niyeti bozmuş bence.

Sana böyle davranmasına izin verme.
Ona dokunup bir şey anlattım diye şu tepkiyi gösteren adamı bana yanlislikla değecek mesafede bile tutmazdim.
Çok sinirlendim pis salak ya.

bi derdi bi sıkıntısı olabilir mi bu yüzden sizinle uğraşıyor olabilir.Konuşmayı sormayı denediniz mi?

Allah akil fikir versin kocana. Altinda baska seyler ara ama sen yine de.
Dedigim gibi bisey bulamiyorum arastiriyorum. Disari bizsiz is haricinde hic cikmadi henuz. Gun icindede saat basi arat. Ama anlamlandiramiyorum bu tavirlarini artik. Ailemin arkamda olmadigini biliyo ondan yaptigini dusunuyorum baska bisey gelmiyo aklima

Back
X