• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deliricem nolur akik verin

Merhaba benim sıkıntımda cogunlukta oldugu gibi esim. 10 yillik evliyim 18 yaşında evlendim 1 oglum var. Hic bilmedigim bi memlekete gelin gittim 10 yil yasadik bu yil aldigimiz bi kararla izmire taşındık yine hic bilmedigim biyerde yapayalniz kaldim benim istedigim sehri esim istemedi izmiri istedi is vs dedi neyse 3 ay once geldik. Ama gelmeden bikac ay once basladi esimin hareketlerindeki degisiklikler ne soylesem yanlis oldu ona gore mesela dun parka gittik elimle dokundum parmagimla karsidaki biseyi gosterdim sole bi sirkelendi tiksinir gibi bana vurmadan goster sevmiyorum dedi bende vurmadim dokundum sadece ne var bunda dedim istemiyorum falan dedi bende beni daha öncede bole seyler icin uyardigindan sinirlendim beni bu kadar istemiyosan yaninda tasima dedim. Kalkti gitti yanimdan beni orda birakti baya gitti ilerde bi banka oturdu tek basina bekledim gelmedi ben gittim madem yanliz birakcaktin niye getirdin parka dedim cenen yuzunden dedi suclu ben oldum neyse arabaya bindik tartistik baya hersey dokuldu ortaya.. Bana elini kaldirmis degildir seni hastanelik ederim dedi bana. Ben buyum isine geliyosa dedi agladim aglayip durma dedi beni eve birakti kendi gelmedi gece gec geldi hic konusmadik yatti ama kapilari carpmalar falan hala duyuyorum seslerini. Napicam bilmiyorum kimsem yok yapayalniz kaldim. Ben izmire geliyorum diye tasiyamicaz diye esyalarimi sattim geldim burda 2. El aldim. Kendi ise gitti ben tek basima koca evi boyadim temizledim yerlestim neler yasadim. Bunun icinmiydi diyorum ya bu fedakarliklarim bunun icinmiydi. Evde ugrasirken bacagimi saga sola carpmisim morarmis bikac yerden gecen denize gittik su bacagina bak dedi gene bana boyle sinirlenerek asagilayarak. Ben cok yoruldum ya dayanamiyorum napicami nasil davranicami bilmiyorum nolur bana bi akil verin

Öncelikle Allah kolaylık versin birine ne kadar fedakarlık yaparsan o kadar sana karşılığı kötü yansıyor bu hayatta hayatında biri olabilir izmire getirme sebebi bu olabilir veya başka sıkıntıları olabilir ayrılma gibi düşüncen olduğunu düşünmüyorum ve de ortada şu an elle tutulur bir şey yok sende ondan uzaklaş trip atar gibi değil ondan uzaklaştığını hissettir sende onu takma tartışma kendine daha fazla bakmaya özen göster izmir çok güzel biyer illa tanıdık biri olmasına gerek yok ordada bir ortam oluşturabilirsin bu kadar düşünerek kendine yaparsın sende gülmeyi gezmeyi bil eve geldiğinde bişey olmamış gibi davran eğer aynı şeyler devam ederse başka bişeyden şüphelenirsen o zaman farklı düşünürsün ve oğlunu her zaman arkadaş gibi kendine yakın tut bişey olursa Allah korusun olmasın yanında olucak tek kişi o olsun güçlü durmayı bil sadece takma

Sizden mümkün olduğunca uzak duran adam saat başı arayıp ne konuşuyor?
Konuşurken tavrı nasıl?
Bakimsiz bi kadin degilim aslinda giyinmeyi severim makyaji vs. Bu ara tasinma vs. Biraz dikkat edemedim evet. Ariyo cocugu soruyo napiyosunuz diyo aksam napalim diyo bazen yemegi soruyo bazen yaptiklarini anlatiyo normal konusuyo beni kircak bisey yapmiyo aradiginda normalde

Bakimsiz bi kadin degilim aslinda giyinmeyi severim makyaji vs. Bu ara tasinma vs. Biraz dikkat edemedim evet. Ariyo cocugu soruyo napiyosunuz diyo aksam napalim diyo bazen yemegi soruyo bazen yaptiklarini anlatiyo normal konusuyo beni kircak bisey yapmiyo aradiginda normalde
Belki işi ile sıkıntılar yaşıyor olabilir.Beklediğiniz dışında birşeyler gelişmiş olabilir.
Biraz uzak durun bakalım
Evde kendinize alan yaratın kitap okuyun ,bakımınızı yapın ,çocuğunuzla vakit geçirin onu biraz görmezden gelin bakalım nasıl tepki verecek

Burada yazılan her soruna bir çok kişinin yorumu, başka kadın...

Bu adamında problemleri olmaz mı? Yen'i bir işe alışırken stresli zamanlar yaşayamaz mı? Eve geldiğinde son dönemde temizlik, badana derken belki sizden de yeterli ilgiyi göremedi. Ya da yorgunlukla siz de gerildiniz ve iki tarafta gergin olunca saçma sebeplerden can sıkıcı kavgalar çıktı.

Bence kendinize ekstra bakım yapın, geldiğinde bir nabız yoklayın bakalım dışarda canı bir şeylere sıkılmış, kısacası keyifli zaman geçirmeye çalışın tartışmaya değil. Heee bunlara rağmen öküzlük ederse tabi ki kendinizi ezdirmeyin.

Belki işi ile sıkıntılar yaşıyor olabilir.Beklediğiniz dışında birşeyler gelişmiş olabilir.
Biraz uzak durun bakalım
Evde kendinize alan yaratın kitap okuyun ,bakımınızı yapın ,çocuğunuzla vakit geçirin onu biraz görmezden gelin bakalım nasıl tepki verecek
Insallah oyledir kaybetme korkusu degil ama kendimi bildim bileli hayat mucadeleri vermek artik yordu beni tekrar hayat kurmak herseye bastan baslamak fikri nefesimi kesiyo sanki

Eşinizin bu yaptıkları saygısızlık ve sizi sindirmeye çalıştığı bir psikolojik baskı.
Çok mu naif;aman kavga çıkmasın bi kişiliğiniz mi var?
Eğer öyleyse sizin üstünüze daha çok gider.

Bu saygısız davranışları ne zamandan beri var? İzmir e geldiğinizde artış oldu mu?

Bence eşinizden biraz kafa olarak uzaklaşın;yani tabi konuşun günlük hayatınıza devam edin ama önceliğiniz kendiniz olsun bir süre.
Çalışmak istiyorsanız çalışın,istemiyorsanız hobiler edinin.izmir i gezin tozun.arkadaşlar edinin.
Beden olarak da kendinize iyi bakın.Eşinizi sizi beğensin diye değil kendinizi iyi hissedin diye.yürüyüşler yapın,saçınıza cildinize bakımlar uygulayın.

Ve kesinlikle ama kesinlikle size böylesine saygısız davranmasına izin vermeyin;sınırınızı koyun.
Özsaygınızı koruyun

Herkes kadın demiş ama bence kadın falan yok. Kaçırdığı gizlediği bir şey yok hep eşiyle geziyo saat başı arıyormuş falan aldatan birine pek benzemiyor.

Insallah oyledir kaybetme korkusu degil ama kendimi bildim bileli hayat mucadeleri vermek artik yordu beni tekrar hayat kurmak herseye bastan baslamak fikri nefesimi kesiyo sanki
Canım düşündüğümüz gibi olmayabilir
Depresyonda olabilir,bunalmış olabilir...
Birazdan kendi halinde bırak ama kendini ihmal etme karşısında ağlayıp durma güçlü ol, çocuğunla neşeli vakitler geçir.
Ve bu saatten sonra fedakarlık yapmayı bırak saçında başınla ilgilen bakımını yap bırak o düşünsün ne oluyor bu hatuna desin.

Eşinizin bu yaptıkları saygısızlık ve sizi sindirmeye çalıştığı bir psikolojik baskı.
Çok mu naif;aman kavga çıkmasın bi kişiliğiniz mi var?
Eğer öyleyse sizin üstünüze daha çok gider.

Bu saygısız davranışları ne zamandan beri var? İzmir e geldiğinizde artış oldu mu?

Bence eşinizden biraz kafa olarak uzaklaşın;yani tabi konuşun günlük hayatınıza devam edin ama önceliğiniz kendiniz olsun bir süre.
Çalışmak istiyorsanız çalışın,istemiyorsanız hobiler edinin.izmir i gezin tozun.arkadaşlar edinin.
Beden olarak da kendinize iyi bakın.Eşinizi sizi beğensin diye değil kendinizi iyi hissedin diye.yürüyüşler yapın,saçınıza cildinize bakımlar uygulayın.

Ve kesinlikle ama kesinlikle size böylesine saygısız davranmasına izin vermeyin;sınırınızı koyun.
Özsaygınızı koruyun
Naif degilim onceden daha cok cevap verirdim ama artik yoruldum uzatmasin diye susan oldum tabi o aksi idda ediyo. Bu hali 1 yildir var ama artti tabiki zamanla suan tavan yapti

Naif degilim onceden daha cok cevap verirdim ama artik yoruldum uzatmasin diye susan oldum tabi o aksi idda ediyo. Bu hali 1 yildir var ama artti tabiki zamanla suan tavan yapti

Açıkçası benim aklıma aldatma vs gelmedi konunuzu okudugumda;ama bir yıldır var diyorsunuz.eşinizin kişiliğinde yok sanırım bu durum,alla alla baya yıldan beri de evlisiniz.

peki karşınıza alıp sakince onun yaptıklarını,sizin bu yaptıkları karşısında neler hissettiğini neden böyle davrandığını sordunuz mu?

Aklında ya da hayatında biri var gibi duruyor,benzer olayı ilk yıl ben de yaşamıştım,kaynağı farklı ama hareketleri neredeyse aynıydı.
Ben biliyordum kim olduğunu kadın beni ne zaman görse kim olduğumu sorardı salak,eşiyim dedikçe de surat değişirdi,eşim hiç kabul etmedi,ispat da yok,üstü kapandı
Ama o dokunmaz sevmez sallamaz tavırlar aynı,
Ben ne zaman aynı şekilde hatta daha çirkin karşılık vermeye başladım,o zaman niyeyse dank etti,ne kadar aşık olduğu aklına geldi ,:KK53: korku iyi ilactir
Şimdi çok şükür çok iyiyiz ama bi şekilde çevresinde olun,çaktırmadan kontrol edin,

Açıkçası benim aklıma aldatma vs gelmedi konunuzu okudugumda;ama bir yıldır var diyorsunuz.eşinizin kişiliğinde yok sanırım bu durum,alla alla baya yıldan beri de evlisiniz.

peki karşınıza alıp sakince onun yaptıklarını,sizin bu yaptıkları karşısında neler hissettiğini neden böyle davrandığını sordunuz mu?
Bu aksam konusucam

Aklında ya da hayatında biri var gibi duruyor,benzer olayı ilk yıl ben de yaşamıştım,kaynağı farklı ama hareketleri neredeyse aynıydı.
Ben biliyordum kim olduğunu kadın beni ne zaman görse kim olduğumu sorardı salak,eşiyim dedikçe de surat değişirdi,eşim hiç kabul etmedi,ispat da yok,üstü kapandı
Ama o dokunmaz sevmez sallamaz tavırlar aynı,
Ben ne zaman aynı şekilde hatta daha çirkin karşılık vermeye başladım,o zaman niyeyse dank etti,ne kadar aşık olduğu aklına geldi ,:KK53: korku iyi ilactir
Şimdi çok şükür çok iyiyiz ama bi şekilde çevresinde olun,çaktırmadan kontrol edin,
Tam olarak ne yaptiniz?

Tam olarak ne yaptiniz?
Yapı olarak zaten böyle muameleyi kaldıracak insan değilim,ama yeni evli olduğum için ne yapaçağımı bilememiştim başta,içimden hep ağzını burnunu kırmak gelirdi.Keşke ilk aklıma geldiğinde yapsaymışım :D
Benim kafaya dank edince,dedim ki ben en değerli varlığım bu hayatta,yemişim kocasını ,aşkını.
Sallamadım hiç,aramadım gün içinde,aradı açmadım.
Allah da öyle kolaylık sağladı ki şükürler olsun.
Yeni işe girmiştim ,orada da bir sürü adam,kıskanmaya başlamış beni içten içten,
eve geç geldiğinde niye geç geldin değil de niye sessiz girmiyorsun,uykum senden daha kıymetli,sabah işim var vs vs dedikçe değişim başladı.
Ama yukarıda yazdıklarım kadar kibar konuşmadım,aynen onun yaptığı gibi onu pislik gibi hissettirecek sözler de söyledim,aynen eşinizin yaptığı gibi.Ve onu ciddiye alarak da yapmadım,tripli ya da öfkeli değil,tam aksi çok mutlu huzurluyum gibi davrandım.
Bu iyice korkmuş olacak ki,bir akşam çok sağlam bir özür diledi ve aynen dediklerini de uyguladı,o gün bugündür çok şükür Rabbime bir kere öf dememiştir bana.
Siz yeter ki önceliğinizin kendiniz olduğunu unutmayın,ailenize kıymet verdiğinizi ama kendi canınızın sağlığı için vazgçemeye hazır olduğunuzu hissetsin.

Yapı olarak zaten böyle muameleyi kaldıracak insan değilim,ama yeni evli olduğum için ne yapaçağımı bilememiştim başta,içimden hep ağzını burnunu kırmak gelirdi.Keşke ilk aklıma geldiğinde yapsaymışım :KK70:
Benim kafaya dank edince,dedim ki ben en değerli varlığım bu hayatta,yemişim kocasını ,aşkını.
Sallamadım hiç,aramadım gün içinde,aradı açmadım.
Allah da öyle kolaylık sağladı ki şükürler olsun.
Yeni işe girmiştim ,orada da bir sürü adam,kıskanmaya başlamış beni içten içten,
eve geç geldiğinde niye geç geldin değil de niye sessiz girmiyorsun,uykum senden daha kıymetli,sabah işim var vs vs dedikçe değişim başladı.
Ama yukarıda yazdıklarım kadar kibar konuşmadım,aynen onun yaptığı gibi onu pislik gibi hissettirecek sözler de söyledim,aynen eşinizin yaptığı gibi.Ve onu ciddiye alarak da yapmadım,tripli ya da öfkeli değil,tam aksi çok mutlu huzurluyum gibi davrandım.
Bu iyice korkmuş olacak ki,bir akşam çok sağlam bir özür diledi ve aynen dediklerini de uyguladı,o gün bugündür çok şükür Rabbime bir kere öf dememiştir bana.
Siz yeter ki önceliğinizin kendiniz olduğunu unutmayın,ailenize kıymet verdiğinizi ama kendi canınızın sağlığı için vazgçemeye hazır olduğunuzu hissetsin.

Yalnız yazdıklarınızı okudum yanlış anlamayın ama güldüm de, tebrik ederim vallahi kendinize güveniniz beni hayran bıraktı size..:D En Büyük KK

Yalnız yazdıklarınızı okudum yanlış anlamayın ama güldüm de, tebrik ederim vallahi kendinize güveniniz beni hayran bıraktı size..:KK70: En Büyük KK
Hayat zor ayakta durmak zorundayız,
Ne çektik beee :KK53:
Teşekkür ederim.
Hangi kısım güldürdü onu da merak ettim :)

Hayat zor ayakta durmak zorundayız,
Ne çektik beee :KK53:
Teşekkür ederim.
Hangi kısım güldürdü onu da merak ettim :)

içimden hep ağzını burnunu kırmak gelirdi.Keşke ilk aklıma geldiğinde yapsaymışım, niye sessiz girmiyorsun,uykum senden daha kıymetli,sabah işim var, Kısımları hem güldürdü hemde dediğim gibi hayran bıraktırdı :D Umarım yanlış anlamamışsınızdır..:KK43:

içimden hep ağzını burnunu kırmak gelirdi.Keşke ilk aklıma geldiğinde yapsaymışım, niye sessiz girmiyorsun,uykum senden daha kıymetli,sabah işim var, Kısımları hem güldürdü hemde dediğim gibi hayran bıraktırdı :KK70: Umarım yanlış anlamamışsınızdır..:KK43:
Estağfurullah tabi ki yanlış anlamadım.
Daha neler dedim ben ona,
Şimdi içim acıyor aklıma geldikçe ,Allah korusun diyorum ama o zamanlar o da bana çok acımasızdı,
Bir gece geç geldiğinde uykumu kaçırdın diye höykürünce bu da niye uyumuyorsun uyusana şeklinde çok bilimsel bir açıklama yaptı :KK70:
Ben de ona sen neden ölmüyorsun demiştim, :oha:
Çok koymuş muş,
Bana koyanın acısını ben hissediyordum tabi.

adam seni sevmiyor. bi yol haritası çiz. çalışma imkanın varsa işe başla.

Back
X