Dengesiz erkek

Bir erkekte en tahammül edemediğin şey ne diye sorsalar direkt dengesizlik derim. Ama işte istenmeyen ot insanın burnunun dibinde bitermiş. Genç yaşımda dert sahibi edecek bunlar beni, biri bitiyor biri geliyor bu nedir ya?

Bir yıla yakın zamandır tanıdığım, iki aydır da yeniden konuşmaya başladığım adamla son zamanlarda çözemediğimiz bir durum vardı. Yine dönüp dolaşıp aynı mevzuya gelince konu, dayanamadım "içinde çözemiyorsan aşamıyorsan konuşmayalım istersen" dedim. "Tamam konuşmayalım" dedi. Ivır zıvır birkaç cümle ardından.

Bu güne kadar beni ikna etmek için debelendi durdu, kaç kere konuşmayı kesmek istedim önce söylenip ardından yalvardı. Bir şekilde devam ettik. Ama bu defa olmayacağını sezdim.

Ayların hatrı var son kez konuşalım dedik. "Ben öyle konuşmayalım dedim ama birkaç saat sonra yazardım kesin" dedi. Sonra anlaşamadığımız konuda beni ikna edemeyeceğini anlayınca yine bi kararlı tavırlara büründü, ters davrandı vs. Benim sinirlerim bozuldu bayağı söylendim. Kararımız iyice kesinleşti. Sonra dışarı çıktım bir iş için, telefon çekmedi kapandı. Yeniden aradı ve açtığımda "niye aramıza giriyor bu operatörler sinir oluyorum onlara" gibi bir şey söyledi. "Aramıza giren bir sürü şey var" dedim, "ne yaparlarsa yapsınlar seni benden alamazlar ki vazgeçmem öyle kolay" dedi. Ulan! Az önce veda ediyorduk?

Bir şey demeden kapattım telefonu, mesaj atmış "sen üzüldün içim öyle kötü oldu ki" falan filan. "Ben sadece bizi istiyorum bize engel koyma" dedi ardından. Baktım yine ikna etme peşinde, "ben yokum artık" dedim konuşmayı kestim. Biraz söylendi cevap vermedim.

Üç saat falan geçti üzerinden ve az önce mesaj atmış. "O kadar kötüyüm ki.. Ama dayanıcam"

Ya bi karar verdik vedalaştık, anlamı ne bu geri viteslerin. Valla midem bulandı dengesizlikten. Söylediği sözün arkasında duran adam istiyorum başka bir şey istemiyorum!

Öneri almaktan da öte içimi dökmek istedim kızlar, içim şişti çünkü xy kromozomu sağolsun. Sanırım burada hiç erkek yok diye seviyorum kadınlar kulübünü ben, erkek yok huzur var :KK69:
Ay bu muydu bakacağım konu. Bu nedir yaaa bu kadar dengesizlikten sonra nasıl yürüdü bu ilişki. Valla delirirdim çok net.

Back
X